Let it all come down

Päivän viikon kuukauden muotiresepti on mutkaton: harmaata harmaalla, ripauksella valkoista. Minihameisiin ja mekkoihin tekee mieli yhdistää lenkkarit. Tai jos ollaan ihan rehellisiä, kaikkeen tekee mieli yhdistää lenkkarit. Nuo tossut ovat melkein painottomat. Vuoden pimeimpiä viikkoja kohti kuljetaan ja kevyet askeleet kiinnostavat.

2015-11-02-stellaharasek-bulevardi-012015-11-02-stellaharasek-bulevardi-02

Syksyn värjäämät kadut, vielä hetken ennen kuin pimeys nielaisee viimeisetkin värit. Kaiken keltaisen keskellä korskeana yksi punainen lehti. Sitä ei paljoa talventulo huoleta enkä oikeastaan ajatellut huolehtia minäkään.

2015-11-02-stellaharasek-bulevardi-032015-11-02-stellaharasek-bulevardi-04

Alkavan viikon agendalla: aika paljon kaikkea. Tein tänään listan ja olen siitä jo valmiiksi aivan uupunut. Ehkä yksi vapaapäivä ei ihan riitä lataamaan yskivät akut? Onneksi suurin osa ohjelmasta on työtä, jota tekee ilosta. Huomenna piirtelen muutamalle vaatemerkille viestinnän suuria kaaria – suosikkejani, sillä kauneus asuu yksityiskohdissa eikä niitä saa kohdilleen, elleivät suuret kaaret ole kunnossa. Keskiviikkona kuvaan, torstaina soitan levyjä. Perjantaina suljen puhelimen koko päiväksi ja kirjoitan.

2015-11-02-stellaharasek-bulevardi-05

VILLAKANGASTAKKI COS
KASMIRHUIVI* BALMUIR
MOHAIRNEULE FILIPPA K
NAHKALAUKKU SAMUJI
FWSS:N PIPO BEAM STORE
LENKKARIT ADIDAS ORIGINALS
SUKKAHOUSUT* & VILLAHAME* WOLFORD
*SAATU

THE ROLLING STONES – LET IT LOOSE

18 thoughts on “Let it all come down

 1. Hei mikä tuon Balmuirin huivin leveys on joka on näissä kuvissa? Arvon ja mietin minkä pistää ostoskoriin näin nettikaupan varassa kun olen..

  • Moikka, anteeksi vastauksen viive! Nyt en pysty tarkistamaan leveyttä, kun ei ole mittaa, mutta oliskohan jotain puolen metrin luokkaa.

 2. Voi miten surkeaa, että olet jo uupunut valmiiksi työmäärästä:( Kivakaan työ ei korvaa villahousupäiviä kotona. Toivon sinulle kaunotar paljon ihania syyspäiviä!♥

 3. No, nyt on tuttua kulmaa :) Eksyinkin tänään sulavasti jonnekin.. pimeessä kaikki on niin vierasta vielä :)
  Siis, soitatsä jossain ns virallisesti? Sori, jos tyhmä kymsys :D

  • Soitin Minimumin pressipäivässä, oli superkivaa. Hei tosiaan – tervetuloa kulmille!

 4. Tuleekohan Toria vielä joskus Samujille myyntiin. Ollut loppu ikuisuuden. Jos joku haluaa myydä, ostaisin.

  • Hei kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle, niin saat tiedon heti kun uusia saapuu myymälöihin! Kyllä ne ihan vakivalikoimassa käsittääkseni ovat.

 5. Tuo pipo! Argh! Liian ihana, ja mulla on piponostokielto… Nimim. 12 pipoa hattuhyllyllä

 6. Sovitaanko, että sun blogin lukeminen lasketaan työajaksi? Kun jotenkin aina venyy nämä “ihan pikaisesti vaan vilkaisen tänne ennen kuin alan perehtyä noihin tutkimuskaavioihin.”

  • Sovitaan! Tämähän on yleissivistävää ja lisäksi panostus omaan henkiseen hyvinvointiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.