Paluu rikospaikalle

✖ TAMPERE

Terveiset Tampereelta! Tulin juhlimaan vanhan opinahjoni läksiäisiä. Mukaan lähtivät vain välttämättömät: kaksi silkkikaapua (toinen arkinen, toinen fiinimpi) ja nahkaiset nilkkurit, jotka sopivat molempiin. Pikkulaukku ja ohut villahuivi, joka on huomattavasti lämpimämpi kuin miltä näyttää. Ensimmäinen hiustuote, joka on tehnyt itsestään niin korvaamattoman etten halua matkustaa ilman sitä. Lempikorut. Särkylääkkeitä,  koska opiskelijabileet – samanlaisia ne ovat sekä kouluaikoina että kymmenen vuotta sen jälkeen.

2014-11-01-stellaharasek-tammer-12014-11-01-stellaharasek-tammer-22014-11-01-stellaharasek-tammer-32014-11-01-stellaharasek-tammer-42014-11-01-stellaharasek-tammer-52014-11-01-stellaharasek-tammer-62014-11-01-stellaharasek-tammer-7

Kevyet kantamukset, kepeä mieli. Ja seuraavana aamuna kipeä tukka. Sitä varten on ystävän suosituksesta hankittu pelastava puteli, katsotaan kuinka käy.

10 thoughts on “Paluu rikospaikalle

 1. Hei mikäs toi pikkulaukku on? Näyttää ihanalta! Ja esittele ihmeessä kummatkin silkkikaavut.

  • Pikkulaukku on hankinta Filippa K:lta. Joo, pitää esitellä kaavut! Toisesta onkin jo kuvia olemassa, toisesta pitää vielä ottaa.

 2. Onnellista Tamperetta!

  (Tää turkulaistunut tamperelainen viettää viikonloppua vaihteeksi Helsingissä. Kipeä tukka lienee tosiasia täälläkin. Huh.)

 3. Tampere <3, synnyinkaupunkini.

  Hei tuo label. m "tekstuurisuihke" on huippu! Toinen puteli menossa, muita en aio enää ostaa. Ensin vahva tuoksu hämmensi, mutta nyt tykkään! Tykkään muutenkin label. m sarjan tuotteista!

  • Joo, vähän sama fiilis että muuta ei paljoa enää tarvitsekaan. Tuoksu on vahva, mutta mustakin hyvä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.