Hätänuttura ja afterwork

Yli viiden venyvät työpäivät eivät haittaa, jos asioita voi suunnitella viinilasin äärellä. Olkoonkin vain yhden viinilasin, koska illalla on treenit. Säännöllinen hikoilu on muuten tuonut elämään aivan uudenlaista laatutietoisuutta: jos viiniä juo vain vähän, sen on syytä olla hyvää.

2014-09-17-stellaharasek-toolonranta-2

Vietimme alkuillan Töölönrannan vihreydessä. Minulle aivan uusi paikka – pitää näköjään käydä useammin Töölössä. Viikon uutinen on, että terassilla tarkenee yhä t-paidassa! Kävelin eilen kotiin iltakymmenen aikaan samassa paidassa palelematta. Olkalaukusta olisi löytynyt villapaita, mutta sinne jäi.

2014-09-17-stellaharasek-toolonranta-32014-09-17-stellaharasek-toolonranta-4

Olen ottanut ilon irti aurinkoisista päivistä ja kulkenut sandaaleilla niin kauan kuin vielä voi. Kauniit korot ovat olleet seuralaisiani kaikissa viikon tapaamisissa. Pitkiä päiviä ja iltakymmenen kotikävelyitä varten laukussa on myös matalat sandaalit. Mitkään korot eivät ole sentään niin mukavat, että niillä tekisi mieli kävellä kolme kilometria kotiin sen jälkeen kun on seissyt, juossut ja kipittänyt niillä kellon ympäri.

2014-09-17-stellaharasek-toolonranta-52014-09-17-stellaharasek-toolonranta-6

Päivän kampaus: hätänuttura. Tiedättehän, torkutat vähän (viisi kertaa) liikaa ja tukanpesu tipahtaa ensimmäisenä aamun astetta vauhdikkaammaksi muuttuneelta agendalta. Kun ei muuta enää ehdi, on kasattava hiukset keoksi, heitettävä hämäykseksi isot aurinkolasit ja hymyiltävä leveästi – eikä kukaan arvaa mitään. No, kuivashampoo auttaa myös.

2014-09-17-stellaharasek-toolonranta-72014-09-17-stellaharasek-toolonranta-8

Linen t-shirt Filippa K, pants & leather bag Samuji, sun glasses Thierry Lasry from Trend Optic, scarf by Acne from Gaudete, heels by COS, leather belt secondhand.

Ainiin: ei vieläkään ripsiväriä. En löydä sitä mistään! Veikkaan, että se on karannut. Huomenna ripsiväriostoksille, onko uusia kuumia vinkkejä? Vaatimukset: musta, ei paakkunnu eikä valu, ei karkaa.

PHOTOS BY HANNA GULLICHSEN

24 thoughts on “Hätänuttura ja afterwork

 1. Suosittelen erittäin lämpimästi MACin Extended Play Gigablack Lash maskaraa, mikäli et vielä ehtinyt ostoksille!

 2. Estee Lauderilta olen ostanut vedenkestävän (lähtee lämpimällä vedellä). Ei tuhraannu (monesti nukkunutkin ripsarit silimisä ja aamulla kukoistava kuin Kauniissa ja rohkeissa).

 3. Todella tyylikäs kokonaisuus! Hmm, hyvä ripsari, ootko kokeillut Joe Blascoa? Ei varise, saa kerrostaa mutta on silti luonnollisen näköinen ripsillä (inhoan itse feikkiripsivaikutelmaa, joten tää on mulle tärkeä pointti).

  • Kiitos kaunis! Joe Blascon muita tuotteita olen testannut, mutta ripsiväriä en – kiitos vinkistä.

 4. Luonnonkosmetiikkaa tietenkin, ei kidutettu eläimiä, ja käy myös ihmisten iholle. Minulla nyt ihan tavallinen musta Benecos.

 5. Ihana asu! Kerrotko hei lisää tuosta Tori-laukusta? Onko kestänyt hyvin käyttöä? Olen harkinnut ostoa, mutta hinta hirvittää.

  • Tori on varmasti kestävin kassi jonka olen ikinä omistanut. Mulla on näitä nyt kaksi, ensimmäisenä hankittua konjakinruskeaa kassia olen käyttänyt nyt useamman vuoden eikä se ole mennyt miksikään. Nahka toki pehmenee ja kaunistuu (ja saa vähän kolhuja tunariomistajansa käytössä…), mutta yksikään sauma ei osoita periksiantamisen merkkejä, hihnat eivät ole venyneet, vuori on pysynyt napakkana ja ehjänä, ei siis mitään valittamista. Joka penninsä väärti, vaikka ostaessa saattaakin hetken kirpaista.

 6. Kokeilepa Lancómen uutta Grandiosea, huh huh, mitkä räpsyripset tuli..työkaverit huomauttelivat muka uusista ripsienpidennyksistä :)
  ps. olet hankkinut mustan Samujin Torin (ja minä haaveilen nyt siitä konjakin sävyisestä..)

  • Oi, kiitos vinkistä! Jep, Tori-perhe on täydentynyt. Nyt on kesäkassi ja talvikassi. Tosin käytän niitä kyllä ristiin.

   • Täällä toinen joka suosittelee Grandiosea JOS!!!! sulla ei ole helposti rasvoittuva iho tai käytät hyvää silmämeikinpohjustusta. Mulla ainakin helposti tarttuu yläluomeen toi ripsiväri. Kauniit ripset sillä kyllä saa.

 7. Ihanat nuo Samujin housut, ovatko tämän syksyn mallistoa? Ripsivärin vaihdoin ihan hetki sitten Kjaer Weisiin, joka on ihana! Ei kylläkään vedenkestävä, mutta tuoksuu (!!) ihanalta. Olen muutenkin vaihtanut kosmetiikkaani luonnonkosmetiikkaan, minä ja ihoni tykätään valtavasti!

  • Hei Sini, itseasiassa en tiedä, sillä nyysin ne juuri ystäväni Hannan kaapista. Kysyn Hannalta ja palaan asiaan! Kiitos ripsarivinkistä, eräs ystävänäkin on kehunut Weisin tuotteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.