Talvi, mikä ihana tekosyy

Pukeutua harmaaseen villaan joka päivä. Olla pesemättä tukkaa, koska pipo latistaa sen kuitenkin. Korkata glögikauden. Sytyttää kynttilöitä heti kun herää. Hiiviskellä ympäri hämärää asuntoa kietoutuneena Balmuirin kashmirhuiviin ja kuvitella olevansa Nosferatu. Ostaa piparitaikinaa syödäkseen sen salaa pakkasesta sellaisenaan. Kulkea kotona äitinsä lahjoittamissa lampaanvillatöppösissä, vaikka on julkisesti julistanut ne rumaksi, koska ne ovat – myönnetään – tosi, tosi lämpimät.

2016-11-08-stellaharasek-harmaissa-1

Valjastaa takka päivittäiseen palvelukseen. Päättää vaihtaa pienempään telkkuun, jotta sen taakse seinää vasten mahtuisi kaksi kuutiota polttopuita. Olla menemättä ulos kuin pakon edessä. Syödä mieluummin kylmiä kalapuikkoja kuin lähteä kauppaan. Katsoa kolme kautta Masters Of Sexia ja harjoitella mustalla meikkitussilla Virginia Johnsonin raukeaa kissarajausta.

2016-11-08-stellaharasek-harmaissa-22016-11-08-stellaharasek-harmaissa-3

Mennä treeneihin taksilla. Seurata pakkomielteisesti äkkilähtöjä, vaikka seuraava matka häämöttää kalenterissa kolmen viikon päässä. Googlata uusia bikineitä, vaikka muut metsästävät talvitakkeja. Pakata päässään hellevaatteita kun ulkona pyryttää. Olla silti salaa ihan vähän fiiliksissä joulusta.

2016-11-08-stellaharasek-harmaissa-102016-11-08-stellaharasek-harmaissa-9

Luvata kokata herkkuaamiainen, jos mies vie koiran. Katsoa kolmekymmentäneljä koiranpentuvideoita ennen kuin avaa sähköpostin. Lähteä kemuihin kelsiturkissa ja lampaankarvabuutseissa. Viettää koko ilta sohvalla kääriytyneenä sängystä nyysittyyn untuvapeittoon. Nukahtaa siihen, koska sänky on liian kaukana – ja kuka sitä sänkyä muutenkaan kaipaa, jos siinä sohvalla on peitto, kainalo ja koira?

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

30 thoughts on “Talvi, mikä ihana tekosyy

 1. Mistä kashmirvilla tulee? Se on niin ihanan pehmeää, mutta mulla on mielikuva jostain epäeettisestä pupunkarvasta? Toivottavasti oon väärässä :/

 2. Minä myös allekirjoitan kaiken! Ja haen itselleni samanlaisen villapaidan välittömästi kun lumituisku hellittää ja pääsen “Liiteriin”! ♡♡♡ xxx

 3. Kietoutuneena Balmuirin kasmirhuiviin ja Lidlin kasmirpaitaan? Hassua, että tällä kertaa et maininnut, mistä villapaita on….

  • Minä kiitän kyllä aina mielessäni kun näen bloggaajalla vaatteen, joka kiinnostaa ja josta heti kuulen, mistä/mikä se on.

  • Kuvat olivat postauksessa vain kuvituksena, siksi en ole listannut mitään niissä näkyviä vaatteita ja asusteita. Instagramissa on kyllä maininta neuleen alkuperästä, ei se mikään salaisuus ole – huippuhyvä neule kun on!

   • Onko sulla jotain kikkoja tuon kasmirneuleen pitämiseksi hyvässä kunnossa? Itsellä sama neule ja nukkaantunut jo, niin mielellään kuulen mahdolliset huoltovinkit, jos sellaisia on. Muuten kun on oikein ihana ja sillä ajattelin selvitä tämän talven läpi. Ihanaa marraskuuta!

    • On se mullakin nukkaantunut niistä kohdista joihin kohdistuu eniten kulutusta. Kashmirkammalla ne hoituu, itse en ole vielä jaksanut ottaa asiaksi. Ihanaa loppusyksyä sinnekin xxx

   • Mutta Balmuir mainittu, Lidliä ei : D….ja kaikki ei seuraa instaa. Kiva paita, toivottavasti Lidliin tulee niitä lisää.

    • Jos kerron kymmenelle tuhannelle IG-seuraajalle mistä paita on, se tuskin on salaisuus :)
     Balmuir mainittu, koska minua nauratti kontrasti Balmuirin ylellisen kashmirhuivin ja Nosferatu-mielikuvan välillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.