Mellakan tupareita valmistellessa

Tänään taitaa olla yksi kesän kivoimmista työpäivistä, jos tätä nyt kehtaa edes työksi kutsua. Muistatteko viestintätoimiston, jonka perustin ystäväni kanssa Suvilahteen kolme ja puoli vuotta sitten? Mellakka Helsinki on sittemmin tuplannut koonsa, muuttunut kahden naisen nyrkkipajasta ihan oikeaksi yritykseksi ja muuttanut Punavuoreen – ja tänään vihdoin vietämme niitä tupareita, joita suunnittelimme Marin kanssa jo kolme vuotta sitten. Emmekä ole enää kahden: Anu ja Santtu, huipuimpia ja taitavimpia tyyppejä joita tunnen, ovat liittyneet remmiin ja tehneet kaikesta vielä paremman.

2015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-12015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-2 2015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-32015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-5 2015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-42015-06-04-stellaharasek-mellakka-partytime-6

Apunamme juhlajärjestelyissä on maailman paras Outi Les Pyy, joka taikoo toimistomme sisäpihasta salaisen puutarhan. En malta odottaa, että päivä hämärtyy kohti iltaa.

16 thoughts on “Mellakan tupareita valmistellessa

    • Oli ihanannäköistä! Tulee varmaan, on niin kivoja kuvia etten malta olla julkaisematta niitä.

  1. Hih, kesäjuhlat farmareissa ja villapaidassa. Suomen (alku)kesä <3. Kivoja juhlia; ihmiset ne juhlat tekevät, eikä onneksi sää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.