Let me hear you speaking just for me

Relaa ettet delaa, sanoo kämppäkaverini lakonisesti aina kun alan käydä ylikierroksilla. Siitä sen muistaa: mikä tahansa onkaan syynä moottorin ylikuumenemiseen, se ei voi olla tärkeämpää kuin esimerkiksi hengittäminen. Toinen viisas ehdotti viime viikolla, että laiskottelisin välillä – kapinoisin kalenteriani vastaan, vaikka vain pikaisen kahvilavisiitin muodossa kesken kiireisen päivän. Kun tekee silloin tällöin jotain ihan vaan itselleen, saattaa alkaa nähdä muitakin uusia mahdollisuuksia.

2014-05-stellaharasek-balmuir-scarf

Tänään kävelin kotiin sateen läpi, huolimatta tonnin painavasta olkalaukusta, lätäköissä kastuvista korkokengistä, siitä että olisi oikeastaan ollut kiire ja ratikalla olisi päässyt nopeammin. Maailma ei kaatunut. Puhelin ei soinut. Mitään ei tapahtunut. Siis muuta kuin se, että sain vähän happea, olin vähän hyväntuulisempi ja piipahdin matkalla rapsuttelemaan tutun kukkakauppiaan koiraa. Aina kannattaa tuulettaa, sekä kotia, keuhkojaan että ummehtuneita uskomuksiaan. Onneksi minut on ympäröity itseäni fiksummilla ihmisillä.

I’ll have a Cafe-Mocha Vodka-Valium Latte to go, please.

DEPECHE MODE – STRIPPED

11 thoughts on “Let me hear you speaking just for me

  1. Oh, mun pitäisi varmaan tilata Mikko Rasila soittamaan tätä mantraa mulle, noh jollei nyt kerran päivässä niin ainakin muutaman kerran viikossa. Tulipas luettua sopivana hetkenä tämä postaus – oispa joku myös minua viisaampi muistuttanut tästä jo klo 9 aamulla!

  2. Sinäpä sen taas hienosti muotoilit. Minunkin pitäisi tästä lähteä töihin, mutta rentoudun vielä hetkisen kahvikupin ja blogisi äärellä:) Piipahditko muuten äitienpäivänä Turussa? Taidettiin olla samassa paikassa lounaalla. Vaikka näköhavaintoni taisi olla oikea, en tohtinut tulla häiritsemään ruokailuhetkeänne. Ehkä esittäydyn joskus toiste :) Rentouttavaa kesän odotusta!

  3. Relaa ettet delaa, ai että tuon kun sitä muistaisikin! Täällä eräs rimpuilee vatsahaavansa kanssa stressin aallonharjalla, ei oo heleppoo :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.