Luna & Juno – working girls

yhteistyossa-mustijamirri

Meillä majailevat mäyräkoirasiskokset ovat yllättävän vaativia ollakseen alle kolmenkymmenen senttimetrin korkuisia eläimiä. Junon vaatimukset ovat kovin konkreettisia, neitokainen istuu keittiössä odottamassa juustotarjoilua siinä missä asteen korkealentoisempia suunnitelmia punova Luna tahtoo kuun ja tähdet taivaalta. Tähän asti toiveet on torpattu vedoten siihen, että siskot saavat tyytyä siihen mitä saavat niin kauan kun eivät osallistu perheen elatukseen.

2014-05-stellaharasek-juno-luna-mustijamirri-01
2014-05-stellaharasek-juno-luna-mustijamirri-02

Enää syy ei mene läpi. Kaksikko on nimittäin siirtynyt kokopäiväisestä loikoilusta työelämään ja solminut sponsorointisopimuksen Skandinavian suurimman lemmikkieläintarvikeketjun Musti ja Mirrin kanssa! Näette Mustin ja Mirrin logon jatkossa aina kun siskokset esiintyvät blogissa. Katsotaan keksitäänkö muutakin kivaa. Toiveita saa esittää.

2014-05-stellaharasek-juno-luna-mustijamirri-03
2014-05-stellaharasek-juno-luna-mustijamirri-04

Siskokset allekirjoittivat sopimuksen mustikkaan kastetuilla tassuilla. Sen jälkeen he yrittivät luonnollisesti nuolla ja syödä sopimuspaperin. Huomatkaa Junon pettynyt ilme, kun yritys evättiin. Tytöillä on vielä oppimista tässä uutuustuotteessa nimeltä työelämä.

Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri on mukana Kapteeninkadun koirakaksikon kohelluksessa.

17 thoughts on “Luna & Juno – working girls

  1. No huh. Olen lukenut tätä blogia vuosia ja kiusaantunut vähitellen enemmän ja enemmän tästä yhteistyökumppanien maksattamisesta eli loputtomasta mainostamisesta (hei, sitä varten on ne naistenlehdet), mutta on nyt on tosiaan pakko lakata seuraamasta. Eli nyt kaupallistit lemmikkieläimenkin, voi hyvä tavaton. Kiitos ja moi.

  2. No voihan että! Teidän ei nyt auta muu kuin jakaa sisäfileet jatkossa karvakuonojenkin kuppeihin. Ovat kuitenkin työtä tekeviä uranaisia nykyään, hih. Tytöille terveisiä, että varokoot kuitenkin liiallisuuksiin menevää työnarkomaniaa, ettei salakavala burnout iske ;)

    Minä harkitsen nyt lähtemistä paikalliseen Mustiin ja Mirriin anelemaan vastaavaa työsopparia omalle paimenelleni. Jotain saisi sekin tehdä ruokansa eteen, kun kokoakin on vähintään kahden mäyräkoiratyttösen verran.

  3. Ihania :D Tuotetestit voisi olla ihan hauskoja! Aina tulee ostettua kaiken maailman namimakupaloja ja leluja, jotka onkin ihan turhia. Toki ahnaammalle koiralle saattaa kelvata kaikki, mutta kokemuksia testatuista jutuista olisi kiva kuulla :)

  4. Hippu lähettää onnittelut ekasta työsuhteesta Lunalle ja Junolle ja suosittelee IvanaHelsingin Bibi & Bim petiä ja ruokakuppeja, jonka Musti & Mirri lahjoitti Hipulle nimiäislahjaksi. Hän on vakaasti sitä mieltä, että sisarukset osaavat arvostaa Suomalaista designia – kuten kaikki mäyräkoirat :)
    Sitä voi pitää vaikka päiväpetinä, jos ei satu pääsemään mamman pellavalakanoihin nukkumaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.