Sohvaelämää

Olemassaolo on pyörinyt viime päivinä sohvan ympärillä – joskus se vaan on sopivin näköalapaikka oman elämänsä tarkasteluun. Kuin seisoisi aluksessa ruorin äärellä: ensin arvioidaan nykyiset koordinaatit, sitten navigoidaan kohti kirkkaampia vesiä. Jos merisuunnistus alkaa pakottaa päätä, voi aina pistää jonkun turhanpäiväisen elokuvan pyörimään. Tai Game Of Thronesin. Olemme katsoneet ensimmäisestä tuotantokaudesta kolme jaksoa ja nukahtaneet kesken jokaisen. Sarja ei vielä viihteen muotona vakuuta, mutta kyllä sen avulla saa unen päästä kiinni.

Tänään on ollut hyvä päivä. Anni toi aamupalaksi kahvin ja jättiläismäisen korvapuustin jaettavaksi. Sen jälkeen olemme ohjailleet alusta kumpikin omasta sohvankulmastamme käsin. Kun vahingossa nousimme, Mikko valtasi sohvan ja nukahti. Harkitsimme hetken valokuvaajan tuuppaamista lattialle. Hän ei olisi varmaan edes herännyt, mutta kaksimetrisiä porilaisia ei uskalla noin vaan liikutella ilman lupaa. Pitää ehkä hankkia suurempi sohva.

2016-05-14-stellaharasek-athome-12016-05-14-stellaharasek-athome-22016-05-14-stellaharasek-athome-32016-05-14-stellaharasek-athome-42016-05-14-stellaharasek-athome-52016-05-14-stellaharasek-athome-62016-05-14-stellaharasek-athome-102016-05-14-stellaharasek-athome-72016-05-14-stellaharasek-athome-8

Juuri nyt meneillään: Annin silkkinauhaspektaakkeli. Annin mukaan ranteeseen sidottu nauha on samppanjanvärinen juomaranneke, jolla hän aikoo saada ilmaista samppanjatarjoilua mihin tahansa meneekään. Sehän nähdään kohta, kun lähdemme kohti kaupungin yötä. Saattaa olla ensimmäinen sadepäivä kahteen viikkoon, mutta on silti kesä.

2016-05-14-stellaharasek-athome-9

Kuvat minusta Jarno Jussila

14 thoughts on “Sohvaelämää

  1. Perinteinen reilukerho ottaa kuvia nukkuvasta kaverista :). Armeliaasti ei kuitenkaan sellaista, jossa kohde kuorsaa kuola poskea pitkin valuen…

    • KYLLÄ! Reilukerho sentään hyväksytti kuvan kaverilla ennen julkaisua. Siitäkin saa armeliaisuuspisteitä.

    • Kiitos! Pöksyt ovat paljettiset korkeavyöröiset shortsit, tai no, enemmänkin pikkuhousut, koska lahkeita ei ole ;)

  2. Ihana Dumbo ja viimeisestä kuvasta välilittyvä autuas nousuhumala. Toimiko rannekesuunnitelma toivotulla tavalla?

    • KYLLÄ! Ei mennyt kuin vartti kirjoituksen julkaisusta, niin saimme suorana tiedoksiantona Kanervalta viestin, että hänen luonaan samppanjaranneke toimii!

    • Yritti varmaan tilata voileivän sohvalle kuljetettuna, eikä tilausta otettu vastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.