Vihdoin viikonloppu

Huh! Kemuista on selvitty, ne onnistuivat yli odotusten ja hyvä mieli jäi. Työviikko jatkuu vielä, mutta eipähän tarvinnut tänään herätä painostavasti pirisevään herätyskelloon. Iso kahvi, sokeripommi ja sanomalehti käynnistäköön viikonlopun. Kiitos naapurille, joka on ohjannut Hesari-tilauksensa meille oman poissaolonsa ajaksi – nettiuutisiin tottuneelle paperinen sanomalehti tuntuu yhtäkkiä ihan luksukselta.

2015-06-01-stellaharasek-saturday-12015-06-01-stellaharasek-saturday-22015-06-01-stellaharasek-saturday-4

Väliaikaisen kahvipöydän tehtävää toimittava puulaatikko on palvellut hyvin, mutta en malta odottaa, että keittiö valmistuu ja pääsen ensimmäisen kerran viikkoihin ihan oikean keittiönpöydän ääreen. Lempeää lauantaita ruudun sille puolen!

8 thoughts on “Vihdoin viikonloppu

  1. Hei ja hyvät viikonloput! Voitinkohan jotain siitä Acon arvonnasta, vai olikohan onnekas joku toinen Varpu? Huomasin juurikin, että s-postiosoitteessani oli virhe. Toimivassa osoitteessa ei ole isoja alkukirjaimia vaan kaikki iloisesti pienellä. :)

    • Varpu! Mä palaan sulle maanantaina asiaan, taisi mennä väärään osoitteeseen. Oikea Varpu olet.

    • Laatikko on ihana, kyllä! Ja kämppäkin, vaikka on nyt sentin kipsipölykerroksen peitossa…

  2. Ihania kuvia, kuten aina! Johon (vai mihin?) liittyen kysymys: mikä kamera ja linssi sulla on käytössä näissä kuvissa? Ja millä millimetreillä varustetulla linssillä ylipäätään sun kuvat yleensä on otettu? Nimim. joku kiva yleislinssi etsinnässä..

    Ihanaa viikonlopun jatkoa myös sinne ja rapsutukset nelijalkaisille! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.