Lunta keskellä kesää

2015-06-03-stellaharasek-raksa

Kuvassa on yksityiskohtaan keskittyvä tutkielma siitä miltä näyttää koti, kun keittiön seinästä on hakattu rappaukset irti ja vieno kipsipöly on peittänyt koko asunnon alleen. Voi kauniit kesäsandaalini! Taidanpa tietää mitä teen tänä yönä.

10 thoughts on “Lunta keskellä kesää

 1. Oi! Sympatiat sinne. Muistui mieleen kerta, kun tulin viikon lomalta kotiin ja asuntoni ikkunat oli vaihdettu. Vaikka ei pitänyt vielä sillä viikolla. Siivosinkin sitten sen illan ja saatoin kiroillakin :)

  Tsemppiä remonttiin.

  • Ai ku kiva ylläri! On täällä saattanut kans pari ärräpäätä lentää. Kiitos, tsemppiä tarvitaan.

 2. Utelias kun olen, pakko kysyy, että eikö noi sandaalit satu tms hierrä kun kävelee? Haluisin niin pitää tuollaisia, mutta mä en pääse eteenpäin ku metrin, ja ulisen :)

  Jos jotain asioita voi vihata.. niin pöly. Huoh! Tsemppii :)

  • Hei ei satu yhtään! Sandaaleissa laatu on tosin tärkeää, sillä huonot alkavat kyllä hiertää mullakin. Kun on hyvälaatuista ja pehmeää nahkaa, niin ei tarvitse kärsiä. Joskus voi toki niidenkin kohdalla joutua ajamaan kenkiä sisään hetken ennen kuin ne muuttuvat mukaviksi, siihen käytän Compeedin puikkoa joka suojaa ihoa hiertävistä kohdista.

   • Okei :))! Hyvä tietää! Mulla ei oikeen oo muuta herkkää paikkaa paitsi tuo “naru”, joka menee varpaan väliin..uuh :)! Se on arka. Kävisköhän siihenkin toi Compeed?

    • Hmm, kyllä mä luulen, että vois käydä, kannattaa ainakin kokeilla? Se on semmonen puikko, jolla rasvataan helposti hiertyvät kohdat. Rasva poistaa kitkan ja näin estää rakkojen syntymisen. Puikolla voi olla vaikea sohia varpaiden väliin, mutta sormella rasvan saa levitettyä varmaan sinnekin.

 3. Voin valitettavasti kertoa, että tuon pölyn pyyhkiminen ei tule jäämään yhteen kertaan… :/ anteeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.