Kuvia Kurvin kodista

Kas, löysin arkistoista muutaman vanhan kuvan edellisestä Kurvin kodistani! En edes tajunnut miten mustaa siellä olikaan ennen kuin nyt, kun nykyinen koti tulvii valkoista valoa. Lepakkotuoli, farkkumerkin vanha myymälähylly, nahkainen 20-luvun jumppapallo, valosarja, nahkaiset nyrkkeilyhanskat ja vanha valokirjain ovat kaikki löytäneet paikkansa myös uudesta asunnosta.

2014-10-03-stellaharasek-homedecor-12014-10-03-stellaharasek-homedecor-2

Sisustuksesta ja muodista kiinnostuneille muistutuksena vielä, että Escapistin syksyn valikoimista irtoaa koodilla stella2014 vielä tänään 20% alennus sekä verkkokaupassa että kivijalkaputiikissa osoitteessa Vuorimiehenkatu 10.

NEW ORDER – TEMPATATION

11 thoughts on “Kuvia Kurvin kodista

 1. Törmäsin juuri tähän kyseiseen kuvaan lottilou-nimisessä blogissa, kirjoittajan inspiskuvissa. :)

 2. Myymälähylly on kyllä hieno, edelleen. Vaikka, tykkään enemmän nykyisestä kodistasi ja sen sisustuksesta – mikä voi johtua myös siitä, että nakkeja on kaksi, tuplasti söpömpää kaikki! :-D

 3. Yhdellä seinällä se toimii hyvin, meillä ainakin on maalattu yksi ikkunaa vastapäätä niin ei luo liikaa varjostuksia tai ime kaikkea valoa. Light <3

  • Hyvin ajateltu muuten. Tuon vanhan himani tummanharmaa seinä sijaitsi ikkunoiden vieressä ja imi vähän turhankin paljon valoa.

  • Moro Karoliina, kerrotko mitä tapahtui, niin selvitän missä vika? Voit tietty myös soittaa suoraan putiikkiin ja kysäistä, numero on +358 449 700 701.

   • Taisin selvittää asian jo… Yritin uudelleen, mutta House Doctorin lasiboksia ei enää löytynyt nettisivulta. Ei olis pitänyt odottaa näin pitkään!

    Kiitos kuitenkin alekoodista ja nopeasta vastauksestasi. :)

 4. Tuo sisustus kolahti jo silloin, kun postailit kuvia blogiin Kurvin asunnosta. Ja minusta se on hieno edelleen. Just tässä itse pähkäilen yhden seinän maalaamista hiilensävyllä, ja näissä kuvissa tummuus kyllä inspiroi tarttumaan pensseliin!

  • Onhan tuossa tummuudessa puolensa, kyllä! Olin vaan unohtanut miten tummaa se itseasiassa olikaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.