Lämpöä minun ja maailman väliin

Siis mitä. Mihin syksy katosi? Ulkona on niin hyistä, että odotan ensimmäisen lumihiutaleen leijailevan otsaani minä hetkenä hyvänsä. En ole yhtään varma onko maailmassa tarpeeksi vällyjä, vilttejä ja villasukkia torjumaan näin äkillistä talventuloa, mutta yrityksen puutteesta meikäläistä ei ainakaan voi syyttää. Kapteeninkadulla on nimittäin meneillään projekti nimeltä “kodin vuoraaminen kaikella pehmeällä”. Kuvista ehkä käy ilmi, että erityisesti lampaantaljat ovat päivän sana. En juuri nyt keksi mitään parempaa tapaa varustaa koti talveen.

2013-09-stellaharasek-granit-bedroom-12013-09-stellaharasek-granit-bedroom-22013-09-stellaharasek-granit-bedroom-42013-09-stellaharasek-granit-bedroom-62013-09-stellaharasek-granit-bedroom-9

Bring it on, winter, I’m ready.

25 thoughts on “Lämpöä minun ja maailman väliin

 1. Kiitos Stella alekoodista! Terveisin matkurilaukun onnellinen uusi omistaja. Ja Forumin liikkeen avajaisten kunniaksi laukun ostaja sai vielä lahjaksi kukkaron. Hyvin tyydyttävät sunnuntaipäivää piristävät shoppailut siis. Ja kiitos myös kaikista sanoista eli kirjoituksistasi vuosien saatossa. Ihanaa syksyä sinulle.

 2. Granit on kyllä mahtava. Sitä vaan toivoisi että näitäkin ostoksia tehdessä rahaa jäisi Suomeen. Ruotsalaiset osaa brändätä kaiken, pitäisi ottaa oppia!

 3. Nyt iskit nuolen sydämeen, taljat! Gotlanti, pala tuota mahtavaa Ruotsinmaata, tuottaa täydellisimmät lampaantaljat; väri, se täydellinen harmaa ja kosketus niin pehmeä että tekisi mieli kölliä siinä kuin lapsi konsanaan nakuna, mutta se jääkööt ja hinta, kärpäsen kakka kotimaan hintoihin verrattuna. Aamut on pelastetut, kun varpaat koskettaa sen pintaa!

  • Ooh, harmaat taljat! Jossain päin pohjoismaita tuotettuja tummanharmaita taljoja löytyy mm. Stokkalta, mutta niiden hinta on niin järjetön, että jää haaveeksi.

 4. Ihanat taljat, tuollaiset lyhytkarvaiset :)
  Meilläkin on kolme lampaantaljaa, yksi mulle ja kaksi meidän basenji-uroksille. Ollaan herkästi palelevaa sorttia. Voisin päällystää koko sohvan ja lattian taljoilla.

 5. Joo-o, myös minä toivon Graniteja muuallekin Suomeen. Kiva ketju, tyylikästä tavaraa. Meidän keittiön seinällä roikkuu Granitista ostettu valokuvavaijeri (http://hosuli.blogspot.fi/2013/08/pantonet-seinalla.html) ja eteisen kaapissa kankainen kenkälokerikko.

  Erityisen kivaa on se, että suurin osa tuotteista kuulemma valmistetaan Ruotsissa. :) Toivottavasti ne loputkin tehdään valvotuissa ja inhimillisissä olosuhteissa.

 6. Tuollainen sänky saa minut haaveilemaan vieläkin enemmän talviunille siirtymisestä, niin pehmoisen ja lämpöisen näköistä…

 7. Kaunista. Sulla on houkuttelevan näköinen kirjapino yöpöydällä, joko vihdoin saisimme postauksen suosikkikirjoistasi?

  • Ainiin! Kyllä! Pitäisi vaan ehtiä lukemaan enemmän, niin olisi enemmän kerrottavaakin ;)

 8. On kyllä houkuttelevan pehmeää, pörröistä ja lämmintä :) Ja värimaailmaankin uppoaa. Melkein tekisi mieli lähteä Helsinkiin ihan vain tuon alekoodin takia, mutta eipä taida nyt olla saumaa lähteä. Pöh.

  • Voi harmi! Mutta onneksi Granit palvelee myöhemminkin eikä ne hinnat ihan mahdottomat ilman alekoodiakaan ole :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.