Nahkarotsin paluu

Miten ihanaa – paluun on tehnyt sekä nahkatakki että räntäsateeseen kadonnut aurinko! En ole silti ihan vakuuttunut onko vielä tarpeeksi lämmin nahkatakille, mutta uskon vakaasti, että virallinen nahkatakkikausi alkaa nopeammin, jos sitä vähän maanittelee. Houkuttelee esiin nostamalla nahkatakit esiin kaapista, hypistelemällä pehmeää nahkaa, fiilistelemällä asuja jotka vain nahkatakki voi kruunata – ja tietysti uhmaamalla viimaa huitelemalla ulkona nahkatakissa, vaikkei ihan vielä kannattaisi. Hyisintä koleutta torjuvat onneksi paksu villahuivi ja vaaleanpunainen lempivillapaita (josta olette saaneet varmaan jo tarpeeksenne, mutta minä en, anteeksi). Sen rinnalle on tullut muuten pari muutakin vaaleanpunaista vaatekappaletta, pitää vilauttaa teille niitäkin.

Mustat kynnet ovat ja pysyvät, mutta saivat kevään kunniaksi mausteeksi vähän säihkettä. Tykkään siitä, miten kimallus alkaa kynnen juuresta ja katoaa kohti kärkeä. Ja kun kynnet tuikkivat, ei tarvita koruja! Kaikki pukeutumista helpottavat pikkuasiat otetaan ilolla vastaan näinä päivinä kun aamuisin herääminen ja liikkeelle lähteminen on tavallistakin vaikeampaa.

NAHKAROTSI IRO
MOHAIRPAITA ACNE
VILLAHUIVI* GANT RUGGER
HOUSUT* FILIPPA K
STYLESNOBIN NILKKURIT* DOTS
AURINKOLASIT RAY-BAN
*SAATU

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

16 thoughts on “Nahkarotsin paluu

 1. Aaah, nahkarotsi & tennarit, yhdistelmä josta jaksan vaahdota joka jeesuksen kevät. Mutta kun se vaan ON niin ihana! :•) ♡ Korkkasin itsekin tällä viikolla nahkarotsikauden. Niin paljon kuin olisikin tehnyt mieli yhdistää rotsi valkoiseen t-paitaan, niin valitsin kuitenkin merinovillaneuleen. Toistaiseksi. Koska olen liian (vanha) mukavuudenhaluinen palelemaan.

  • Haha, ajattelin juurikin sua kun kirjoitin tätä! Että oletkohan jo aloittanut kauden ja jos niin miten sujuu. Ymmärrän hyvin tuon iän mukanaan tuoman mukavuudenhalun – sitä on liikkeellä myös täällä.

   • :•) :•) Täten tilaan sääjumalilta pikaisesti lisää lämpöasteita, jotta voimme siirtää turvaneuleet “nahkiksen” alta ainakin muutamaksi kuukaudeksi sivuun.

 2. Yrittäjän etuoikeus: saa kulkea ulkona siihen aikaan, että tuollaisella vaatecombolla pärjää. Toisin kuin aamukuudelta kun on vielä pakkasta ja pitää laittaa pitkikset. Mikä kevät. Joo väsymys ja flunssa kyllä, mutta muuten ei huomaa mitään eroa.

  • Niin, totta! Onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään aamukuudelta… Sympatiat heille, joiden tarvitsee. Uuh, paranemisia flunssaan! Sitä näyttää olevan taas liikenteessä.

 3. Ystävä hyvä, sinun EI tarvitse pyytää anteeksi yhtään keneltäkään, jos haluat käyttää lempi villapaitaasi ja kaulahuiviasi. Tai ihan mitä vain!
  Kevät!

  • Haha, en minä tosissani pyytelekään! Se oli vain sutkautus siitä kuinka puolessa kuvissani on tuo sama vaaleanpunainen villis.

 4. Mulla kanssa nahkatakki käytössä jo pitkän villatakin ja cashmir huivin kera. Ja pipo päässä. Kiva ristiriita; takatalvi voi iskeä milloin vaan mutta aamulla töihin ajaessa tarvii jo arskat.

  • No niinpä! Kreisi keli. Ja samana päivänä voi sekä paistaa aurinko että iskeä räntämyrsky.

  • Omani on peräisin BomeR Lifestylesta, Mannerheimintieltä. Sieltä kannattaa kysellä! x

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.