Take me out tonight

Uskokaa tai älkää, ulkoilutin eilen paljonpuhuttuja ylipolvensaappaitani. Styleinilta saatuun väljästi laskeutuvaan puuterinsävyiseen silkkimekkoon yhdistetyt saappaat tuntuivat juuri sopivalta seuralaiselta juhliin, joissa sai halailla rakkaitaan, nostaa maljan kaikelle hyvälle ja kauniille – ja olla onnellisesti nukkumassa puoleen yöhön mennessä. Aamulla särki silti päätä, pistän sen tähtitieteellisten korkojen aiheuttaman tasapainohäiriön syyksi.

2013-11-stellaharasek-saturdaynightlive-12013-11-stellaharasek-saturdaynightlive-2

The silk dress was received as a gift from Stylein, the over-knee leather boots are by Topshop from Helsinki10.

I’m blaming the sky-high heels for the headache I woke up with this morning. (When is this “old enough to know better” supposed to kick in?)

Photos by Mikko Rasila

20 thoughts on “Take me out tonight

 1. Onneksi otit nämä käyttöön kierron sijasta, sillä tämä kokonaisuushan on kerrassaan täydellinen!

  Tässä juuri soi taustalla tuo linkkaamasi Oh Land ja näitä kuvia katsellessani yhdyn woohoo-huutoon. Käyttöön käyttöön, aina vain käyttöön eikä ollenkaan kiertoon. :)

 2. Uuuu, onneksi pidit saappaat! Tää on kirkkaasti mun lemppari asuistasi pitkään aikaan! Heh, ehkä siksi, että erottuu sun arkityylistä niin selkeästi. Mutta ikuisena nudesävyjen rakastajana, tää on kyllä todella kuumaa kamaa!

  • Kiitos Katja! Tykkään puuterisista sävyistä kovasti, mutta omistan senvärisiä vaatteita hämmentävän vähän. Tälle mekolle kuitenkin löytyi heti paikka elämästäni, joten katsottakoon se onnistuneeksi lisäykseksi vaatekaappiin.

  • Moro Marja, se on käytettynä hankittu futonrunko. Taisi olla Innovation-merkin malli nimeltä Wheel. Maahantuoja ei tuo mallia enää Suomeen, siksi hankin omani huuto.netista useamman vuoden väijymisen jälkeen ;)

  • He eivät olleet kovin kiinnostuneita vaatteistani, sen sijaan iltapalastani oli montakin mielipidettä! Jännä.

 3. Minusta hutsubuutsit ovat nyt just parhaat! Ja voihan ne yhdistää leveään ja isoon takkiin ja alle laittaa jotain maskuliinista myös. Päähän iso hattu ja renttuilu voittaa pimuivaikutelman. Mutta saappaanvarren alle ei koskaan pillifarkkuja:)

  Mun on saatava samanlaiset!

  • Allekirjoitan renttuilun! Päälle kiskottiin tällä kertaa villakangastakki, mutta hattukin voisi toimia. Testaan ensi kerralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.