Vaaleanpunainen viikonloppu

Okei, viikonloppu on itseasiassa harvinaisen harmaa, mutta sitä suuremmalla syyllä tilanne vaatii vaaleanpunaisena hehkuvaa takkia. Olen muutenkin tuntenut viime aikoina selittämätöntä vetoa värejä kohtaan: ainakin poltettu oranssi (tuttavallisemmin terracotta), lohenpunainen ja koralli kiinnostavat. Samoin haalistunut keltainen, se sävy, josta tulee mieleen sormiin sulannut sitruunasorbetti ja valokuvat 60-luvun Nizzasta.

VAALEANPUNAINEN TAKKI* MARIMEKKO
SECOND FEMALEN MEKKO* DOTS
KULTAISET KORUT MATKAMUISTO PARIISISTA
VETOKETJUNILKKURIT SECONDHAND
*SAATU BLOGIN KAUTTA

Uudet silmälasit esittäytyvät ensimmäisen kerran! Ne ovat lukulasit enkä oikeasti käytä niitä ulkona, mutta puin ne tämän kerran kuvia varten. Superkauniit retrokehykset on saatu Trend Opticista ja rakastan sitä miten rennolta ja raukealta ne näyttävät. Toki tykkään myös siitä, että pystyn taas lukemaan ilman silmien siristelyä ja päänsärkyä. Palaan aiheeseen ensi viikolla, sillä en ole ainoa, jolla on taloudessamme uudet lasit. Kyllä, olemme just se ällöttävä pariskunta, joka tekee kaiken yhdessä, eikä edes hävetä.

Rakastan yhä lyhyitä, mustaksi kestolakattuja kynsiäni. Pienikin vaihtelu virkistää: pyysin viimeksi Jennin jättämään kynsien tyven nudeksi ja tykkäsin lopputuloksesta niin paljon, että taidan jatkaa tovin tällä linjalla. Lakkaus on paitsi kaunis, myös äärimmäisen käytännöllinen, sillä kynsien kasvamista ei huomaa ollenkaan samalla tavalla kuin yksivärisellä peruslakkauksella ja ne näyttävät siistiltä vielä kolmenkin viikon päästä. Selvisi, että tällä lakkaustyylillä on nimikin, half moon manicure. No niinpä tietysti. Aina kun kuvittelen keksineeni jotain omaperäistä, selviää että se onkin kokonainen skene, jolla on oma hashtag, kaksikymmentä tubekanavaa ja FB-sivu, jolla on puoli miljoonaa seuraajaa – ja minä olen se viimeinen ihminen maailmassa, joka saa tietää siitä.

Jarno sanoi, etten ole koskaan näyttänyt kuvissa enemmän itseltäni. En jäänyt kyselemään mitä hän tarkoitti, päätin ottaa tämän kohteliaisuutena. Itse en pysty ajattelemaan muuta kuin sitä miten paljon näytän uusine silmälasineni äidiltäni nuorempana.

Kiva viikonloppu käynnissä: kuvasin päivällä Natan kanssa, kohta tulee ystäviä kylään ja vuorossa on TACO NIGHT. Koirille on ostettu lähikaupan kalatiskiltä tuoreita silakoita. Huomenna on kirjoituspäivä, ajattelin varustautua villasukilla ja isolla pannullisella kahvia. Ei haittaa vaikka sataisi koko päivän, en aio poistua sohvalta. Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

15 thoughts on “Vaaleanpunainen viikonloppu

  1. Poltettu oranssi on mielessä täälläkin, tosin vaatekaappi on aika täynn… täydellinen, eikä täydennyksen haaliminen juuri nyt tunnu kauhean ajankohtaiselta, mutta eteisen ovimatto on mielessä! Olkkarin matossa ja eteisen ns. runner matossa on mm. poltetun oranssin sävyjä… Joten suunnitteilla räsymaton kutomissulkeiset seuraavalla synnyinmaan reissulla, ja sävyistä yksi on just tuo poltettu oranssi.

    Ja sehän on pelkästään plussaa ja ihanaa, jos kumppanin kanssa haluaa ja voi tehdä kaiken yhdessä ja yhtäaikaa :)

  2. Ihanat kynnet, jotenkin vitsikkäät ja kauniit! Onko tämä se shellac -lakkaus? En oo vuosiin omiani laitattanut, mutta nyt loppuu kärvistely näiden rumilusten kanssa. Nuo half moonit korallisina mulle <3

    • Joo, Shellac-kestolakkaus tosiaan kyseessä! Kestää kolmisen viikkoa siistinä eikä tarvi ajatella kynsiä ollenkaan, suosittelen. Koralliset half moonit kuulostavat ihanalta.

  3. Hassua mutta ihan sama juttu. Mun normaaliin fifty shades of gray vaatekaappiin on ilmestynyt ihmeen paljon juuri terracottan ja tummemman keltaisen värejä…

  4. Minulla myös värikaipuu! Ihnat tuo lakkaus, mietin että toimisi varmaan oikeen tummanpunaisessankin – saatan matkia seuraavassa lakkauksessa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.