Purjehtijan vaimo

Näytän ihan purjehtijalta, ilakoin kämppäkaverille kun kävelimme torstaiaamuna hakemaan kahvia ja huomasin hissin peilistä, että olin pukeutunut kenkiä lukuunottamatta kokonaan siniseen. Hmmm, kävisit ehkä purjehtijan vaimosta, hän korjasi. Ei yhtään sama asia, mutta tyydyn kohtalooni.

2015-05-16-stellaharasek-streetstyle

TAKKI & PELLAVANEULE SAATU BOOMERANGILTA
AURINKOLASIT GAUDETE
IKIVANHAT FARKUT ZARA
SUPERSTARIT SAATU ADIDAKSELTA
(PENIKKATAUTISEN KINESIOTEIPIT HELSINGIN URHEILUHIERONTA)

Vaikuttaa vähän siltä, että tummansininen on tulevan kesän väri. En olisi uskonut. En ole ikinä tykännyt sinisestä missaan muussa muodossa kuin denimissä, mutta mielipiteeni on alkanut uhkaavasti horjua viimeisen vuoden aikana. Havahduin juuri siihen, että tummansinisestä raitaneuleestä on vaivihkaa ja lupaa kysymättä tullut yksi suosikkivaatteistani.

Kuvasta kiitos Mikko Rasila

18 thoughts on “Purjehtijan vaimo

 1. Joku kommentoi omista kuvista. Omasta mielestäni taas nimenomaan kuvat bloggarista ovat hyviä ja havainnollistavat juurikin tiettyä asua. En ole tässä blogissa huomannut, että jotenkin sopimattomasti bloggari esittelisi itseään tai paljasta pintaa.

  Tämä on hyvä blogi, jota on kiva lukea. Kieliasun selkeys ja vahva oma tyyli kirjoittamisessa ovat plussaa.

  • Kiitos Liina kommentista, ilo kuulla että olet tykännyt! Samaa mieltä olen siitä, että kuvat havainnollistavat sitä mistä kirjoitan, vaikea se olisi ilman niitä.

 2. Muuten kiva blogi, kivoja aiheita ja ihania kuvia, mutta hirveesti sulla on susta itsestäsi kuvia… Jotenkin nolon paljon. Vähän liikaa ja liian usein myös paljasta pintaa. Vähempikin riittäisi, niin ei tulisi sellainen fiilis että sulla on jotenkin tarve korostaa itseäsi. Kaunishan sä kyllä olet, mutta hehkusi vähenee kun tuputat kuviasi joka toiseen postaukseen.

  • Naurattaa tämä kommentti, kun juuri tätä postausta lukiessa mietin miten ihanaa on, kun tässä blogissa kuvia on sadantuhannen samanlaisen sijaan vain muutama – tai jopa vain tämä yks! Itse olisin jopa toivonut näistä vaatteista enemmän kuvia, kun olis kiinnostanut nähdä miltä tuo ihana takki näyttää takaa :D

   • Haha! Takkikuvia on luvassa varmasti lisää, ennustan tuosta uutta lempitakkia.

  • Heippa Emilia,

   kiitos kommentistasi, kiva kuulla että olet tykännyt!

   Tämä on tyylipainotteinen lifestyleblogi, joten tyylikuvia on lajityypille ominaisesti paljon. Tyylistä ja kauneudesta olisi hankalaa ja lukijoiden kannalta tylsää kirjoittaa ilman havainnollistavia kuvia ;)

   Paljasta ihopinta-alaa on ollut lähinnä viimeisessä kahdessa ACO-postauksessa, jotka keskittyivät ihoon, ihonhoitoon ja luonnolliseen kauneuteen. Niitä varten otettiin muotikuvaajan ja stailistin kanssa editoriaalihenkiset valokuvat, joissa iho oli pääosassa. Muuta “paljastelua” en muista, tässä blogissa ei ole tainnut ikinä vilahtaa edes bikinikuvaa.

 3. Tuo sun asu on aivan ihana, rento mutta samalla tyylikäs! Tummansininen on ollut yks mun suosikkiväreistä jo monta vuotta. Se on samanlainen turvaväri kuin musta, mutta jotenki pehmeämpi ja klassisempi. Tykkään asustaa sitä kullalla tai jollaki kreisillä, esim. leopardikuosiset sukkahousut tummansinisen mekon kans toimii niin hyvin!

  • Kiitos Mirkka! Onkohan se just tuo pehmeys, joka tummansinisessä muakin kiehtoo? Tumma turvaväri, muttei kuitenkaan niin jyrkkä. Kevät kuitenkin ja kaikkea.

  • Moikka Lila, Boomerangin vaatteita myydään Helsingissä Stokkalla, merkin omassa BomeR-kaupassa Sellossa, Iso-Roballa sijaitsevassa Nectarinessa sekä Womenassa Iso-Omenassa ja Itiksessä.

   Reiät oli farkuissa jo ostettaessa, olivat tosin pienet ja ovat nyt käytössä repeytyneet lisää.

 4. Tummansiniseen hurahtamisen kanssa pitää vaan olla hirveen varovainen. Itsehän olen siinä tilanteessa, ettei vaatekaapista mitään muuta löydykään kuin tummansinistä, ja se kyllä luo vähän haastetta pukeutumiseen. Kun ei ihan aina haluis olla kokosinisissä.

 5. Hahaa! Vuosia sitten muistan lukeneeni tästä sinisen kammosta blogistasi ja juuri yksi päivä tällä viikolla, tapani mukaan kokosinisissä, mietin et vieläköhän ajattelet niin. Ja kas, näinpä siitä kirjoitat. En ole pariin vuoteen niin säännöllisesti täällä vieraillut, mutta ehkäpä taas on sen aika :)

 6. Mä olen täysin samoilla linjoilla ton tummansinisen kanssa. En ole tykännyt ollenkaan ja nyt yhtäkkiä huomaan kaupoissa hipelöiväni just niitä tummansinisiä vaatteita :)

  Näytät tosi hyvältä ja asu myös!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.