Everyday is like Sunday

Kapteeninkadulla on keksitty uusi perinne nimeltä samppanjasunnuntai. Siihen sisältyy kolmeen pekkaan kumotun kuohuvan lisäksi leffa, harmaat collegehousut, lattialle kasattu tyyny- ja peittopino ja kattilallinen hyvää safkaa. Keittiöstä löytyi tänään kypsänpulskeita avokadoja ja nippu paloautonpunaista chiliä, joten kohta vuorossa: avokadopastaa, ja syntisen paljon parmesania.

2013-11-stellaharasek-kitchen_details-12013-11-stellaharasek-kitchen_details-22013-11-stellaharasek-kitchen_details-32013-11-stellaharasek-kitchen_details-4

Sunday = pasta day. Also, champagne.

10 thoughts on “Everyday is like Sunday

 1. SUNNUNTAI ON VIIKON PARAS PÄIVÄ!

  Seuraavaksi vaadin vinkkejä siitä, miten keittiön saa pysymään noin siistinä. Vai tarvitaanko siihen kämppis?

  • Kyllä. Siihen tarvitaan pikkuvaimoileva kämppis, joka rakastaa siivousta. Ja lietsoo minussakin sen verran pelkoa, että siivoan jälkeni heti.

  • Se on hyvä ja oikein! Vähän sama meno kyllä meilläkin, ei se herkuttelu tähän pastaan varsinaisesti jäänyt.

 2. Ihania nuo puiset aterinlaatikot! Ovatko kirpparikamaa tyyliin vanhoja perunakappoja vai saako jostain liikkeestä? Olen etsiskellyt vastaavia jonkin aikaa, tuloksetta.

  • Apua, pistitpäs pahan. Olen hankkinut nuo vuosia sitten, en yhtään muista mistä. Melko varmuudella voin kuitenkin sanoa, että tuskin niitä enää löytyy. Vanhaa toisen käden tavaraa taisivat jokatapauksessa olla.

  • Ooo! Se tuossa ohjeessa onkin parasta, että sitä voi varioida loputtomiin ja kaikki versiot toimivat.

 3. Toi teidän keittiö saa mun sydämen jättämään muutaman lyönnin väliin, se on niin hieno! Ja avokadopasta, nam. Ensi viikon ruokalistalle!

  • Suosittelen! Ja niin, itsekin tykkäämme keittiöstämme – hyvän keittiön tuntomerkki on, että siellä syntyy paljon hyvää ruokaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.