Sunnuntaiotoksia

En muista milloin olisin viimeksi käynyt brunssilla. Olen elellyt säästökuurilla, keitellyt mieluummin puuroja ja kokkaillut kotona. On muutenkin tehnyt mieli omistaa viikonloppuaamut aikatauluttomalle olemiselle. Kun sanon “aikataulutonta olemista” tarkoitan tietysti nukkumista, satunnaista kyljen kääntämistä ja sitä, että päivän merkittävin ohjelmanumero on taivaalla liikkuvien pilvien seuraaminen vällyjen välistä.

Tänään suoritin siis varsinaisen uroteon painelemalla aamiaiselle parin korttelin päähän, vain vähän myöhässä. Onneksi painelin! En muistanutkaan miten hyvää on hyvä Eggs Benedict – se jos joku on syy herätä. Muutenkin ilmassa oli kaikki loistavan aamupäivän ainekset. Ystäviä, pöytä takkatulen äärellä, pöydän alla torkkuva haltijakoira ja loputtomasti kahvia.

2016-01-17-stellaharasek-primula-12016-01-17-stellaharasek-primula-82016-01-17-stellaharasek-primula-22016-01-17-stellaharasek-primula-32016-01-17-stellaharasek-primula-42016-01-17-stellaharasek-primula-52016-01-17-stellaharasek-primula-62016-01-17-stellaharasek-primula-7

Näillä eväillä uuteen viikkoon, tiedän että siitä tulee hyvä.

Alin kuva Jarno Jussila

10 thoughts on “Sunnuntaiotoksia

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! missä muuten kannattaa käydä syömässä brunssia Helsingissä?

  Ja saako harras lukija esittää pienen kainon toiveen..ne sun Spotify-listat on kuunneltu varsin moneen kertaan läpi, ja varsinkin ne ystävänpäivälistat on olleet hyvin kovalla käytöllä niin rakkauden aallonpohjissa kuin kaikenlaisissa romanttishenkisissä viritelmissä :) musiikin suurkuluttajana ja ammttilaisena löydät varmaan usein kaikkea uutta (ja vanhaakin) kiinnostavaa, mut onko sinulla aikeissa julkaista uusia soittolistoja?

  • Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! Hmm, en ole tosiaan käynyt aikoihin brunssilla, mutta tuoreimmista kokemuksista suosittelen ainakin Pueblon Bali-brunssia: http://www.stellaharasek.com/2015/10/bali-brunch/

   Ja se tämänpäiväinen Eggs Benedict oli hyvä, Primulassa kävimme.

   Soittolistat! Niitä on tulossa, en ole vaan saanut yhtäkään vielä julkaisukuntoon… Laitan vipinää kinttuihin!

   • Eikä, tuo Bali-brunssi tuli kuin tilauksesta, kun ilta on kulunut Kaakkois-Aasian reissujen fiilistelyssä, kiitos! Tuo paikka on tsekattava!

    Ja jäämme siis odottamaan listoja hartaalla innolla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.