Pakkasta paossa

Peiton alla, missäs muuallakaan. Kiinnostaa just nyt: laiskottelu, leffat ja mummon vanhassa pannussa haudettu minttutee. Teestä tulee parempaa, jos sen hauduttaa pannussa, jonka kahvaan on patinoitunut mummon kädenjälki – tieteellisesti todistettu juttu.

2016-01-17-stellaharasek-maylindstrom-1

Kiinnostaa myös: kaikenlaiset purnukat jotka lupaavat taikoa talvinaamaan eloa, ja äidiltä lahjaksi saadut lampaankarvatohvelit, joista ajattelin ensin, että ailuaja ovatpa rumat ja sen jälkeen, että ailuaja ovatpa lämpimät. Niistä ei ole nyt kuvaa, mutta halukkaat voivat kuvitella mielessään kuinka näytän seksin ylijumalattarelta villahousuissani, puolisääreen vedetyissä villasukissa ja tossuissa, jotka muistuttavat jonkin myyttisen olennon karvaisia käpäliä. Koossa 48.

2016-01-17-stellaharasek-maylindstrom-22016-01-17-stellaharasek-maylindstrom-3

Sain kokeiluun May Lindstromin naamion nimeltä The Problem Solver ja mietin, että nyt on paitsi kaunein purnukka naismuistiin, myös äärimmäisen lupaava nimi. Katsotaan kuinka käy.

2016-01-17-stellaharasek-maylindstrom-6

Villahousuistani on esitetty erinnäisiä kysymyksiä. Olen näköjään maininnut ne niin usein, että hakusanalla “stella harasek villahousut” päädytään blogiini tuon tuosta. Naurattaa. Vastauksena kiinnostuneille: ne ovat siis Edbladin villahousut, jotka vilahtivat allaolevassa valokuvassa viime kesänä. Enpä silloin arvannut miten monikäyttöiset ne olisivat tulevana talvena! Puen ne jumppatrikoiden päälle kun lähden treeneihin, ulkoilutan niissä koiria enkä häpeä ollenkaan myöntää, että viluisimpina öinä myös nukun niissä. Ja hiihtelen todellakin himassa muina seksijumalattarina, villahousut olennaisena osana tätä kaikkien aikojen villakerroskakkua.

2015-05-25-stellaharasek-weekend-6

Oispa salmiakkia. Kauppaan en lähde. Korttelin matkakin on mahdottomuus, jos se vaatii lampaankarvatossujen riisumista. Lämmintä sunnuntaita, sekä sinulle että minulle.

Alin kuva Mikko Rasila

8 thoughts on “Pakkasta paossa

 1. HAAA! Siinä se on, täydellinen tuikkukippo! Olen pari kuukautta katsellut tuikkulyhtyjä sillä silmällä, mutta vasta nyt osui silmiin niin kaunis lyhty, että vetää vertoja edeltäjälleen. Kissa tipautti edellisen lasisen kipon lattialle ja nyt on ollut hakusessa uusi einiinsärkyvä astia polttaa tuikkua.
  Eli long story short, mistä olet löytänyt kuvien mustan tuikkukipon?

  • Moro Laura, tuikkukippo on muistaakseni Marokosta, taottua metallia johon on puhkottu reikiä. Ei takuulla mene rikki, vaikka kissa tipauttaisi! Näitä myi joskus vuosi sitten sekä Armas Design Vuorimiehenkadulla että Tikau Korkeavuorenkadulla, niistä kyselisin.

 2. Hei kiinnostais kuulla onko tuo naamio hyvä! Terveisin toinen talvinaama. Mistä tuo kaunis unisieppari muuten on peräisin?

  • Ensikokeilun perusteella superhyvä, mutta palaan asiaan! Unisieppari on hankittu vuosia sitten pienestä vintageputiikista nimeltä SFGN, sitä ei valitettavasti enää ole.

   • Nyt alkoi tekemään mieli salmiakkia. Kauppaan on kilometri matkaa ja pakkasta 15 astetta, eli mission impossible. Vaadin teitä tilille tästä epäonnisesta tilanteesta! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.