Be the always to my maybe

Musiikkivinkki Montrealista! Samettisten electrojazz-soundien ystävien kannattaa ainakin olla kuulolla. 24-vuotiaan laulaja-lauluntekijä Charlotte Cardinin soulahtava uusi sinkku sulaa iholle kuin hunaja teehen. Pidän aavistuksen karheasta falsetista, koukuttavasta melodiasta ja raukeudesta. Kaunis video kruunaa kappaleen. Ihanaa, kun videoon ei ole edes yritetty rakentaa jotain väkinnäistä tarinaa, vaan on uskallettu luottaa tunnelman (ja karismaattisen laulajan) voimaan.


☊ CHARLOTTE CARDIN ~ DRIVE

12 thoughts on “Be the always to my maybe

  1. Hei apua! Olen sellanut blogin läpi siinä toivossa, että täällä olisi maininta kappaleesta, jota Stella kuunteli syksyllä (muistaakseni nimittäin sanoi, että on kuunnellut sitä luupilla), mutta ei. Koko ilta (ja kohta mielenterveys) on mennyt Googlen laulaessa tuloksetta. Kyseessä oli siis kappale, joka soi Stellan Instastoryn taustalla ja joku siitä kyseli, minkä jälkeen kerroit kappaleen. Kuuntelin sen ja tykkäsin, mutta nyt en muista muuta kuin a) naislaulaja b) coveri c) jazzia tai ainakin jazzahtavaa d) Billie holiday/Etta James/Ella Fitzgeraldilta tms löytyy myös versio kyseisestä kappaleesta. Onko mitään ideaa kappaleesta jota etsin? Nimim. Levoton musagooglettaja

  2. IHANA!
    Kiitos, tämä tuo lohtua Thaimaan auringon alle potiessani äkillistä selkäkramppia- liikaa löhöilyä?!
    Olin niin onnesta soikeana, kun luin teidän kihlauksestaPaljon Onnellisia Vuosia Teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.