Heinäkuun helteeseen ~ Harvest Love

Musiikkivinkki perjantaihin! Australialainen laulaja-lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Tash Sultana tekee ihanaa musiikkia, joka sulaa kesäpäivään kuin jäätelö sormiin. Hän sai ensimmäisen kitaran lahjaksi isoisältään kolmen vuoden vastaanottavaisessa iässä ja loppu onkin historiaa. Rakastan tämän just julkaistun uuden sinkun livevedon säröistä kitarasoundia ja raukeaa tunnelmaa – ja onhan tuo ääni aivan uskomaton! Jos kolahtaa sinnekin niin kannattaa pitää nimi mielessä, sillä naisen debyyttialbumi Flow State julkaistaan elokuun lopussa.


☊ TASH SULTANA – HARVEST LOVE

5 thoughts on “Heinäkuun helteeseen ~ Harvest Love

  1. Ihana biisi, sopii alkavaan lomaan. Spotifyssa oli ep, se ei kaikilta osin vakuuttunut, mutta sinkku on lupaava. Odotan albumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.