Where the horizon melts

Korkataanpa uusi kuukausi hellästi Lykke Lin ja David Lynchin sävelin. I’m Waiting Here on poiminta hullun amerikkalaisen ohjaaja-muusikon toiselta albumilta The Big Dream, julkaistu joitakin vuosia sitten. Unohdan Lynchin levyt aina kokonaan vain löytääkseni ne taas uudestaan joskus kuukausien tai vuosien kuluttua. Ehkä niiden väkevään tunnelmaan on otettava pieni etäisyys ennen kuin niihin voi taas palata.


DAVID LYNCH & LYKKE LI – I’M WAITING HERE

12 thoughts on “Where the horizon melts

  1. Tää löytyy omaltakin soittolistalta. Mutta ihan totta tuo, että pienen tauon jälkeen kuulostaa jotenkin aina paremmalta. Ja siis aivan taianomainen biisihän tää on, tulvii vastaan jotenkin ihan kaikilla tasoilla. Ja video on minusta kans hieno. :)

    • Kyllä, juuri niin! Täytyy aina jättää kappaleita vähän lepäilemään ja palata niihin sitten tauon jälkeen uudestaan.

  2. Me ollaan kesä-Italiassa ajellessa kuunneltu varmaan miljoona kertaa Lynchin kirja Catching the Big Fish äänikirjana. Mies lukee sen itse ihanalla äänellään ja poukkoilee ihan randomisti meditoinnista elokuviin ja siihen, miten ihana valo Los Angelesissa on. Mutta, niin dadalta kuin tämä kaikki saattaakin kuulostaa, niin kirjasta ja kirjoittajasta tulee ihana, levollinen, kirkas fiilis. Tämä biisi hypnoottisine videoineen on kyllä myös aika mestarillinen… Kivaa viikkistä ja kiitos viimeisestä, lamppu on tukevasti katossa :)

    • Oi! Kuulostaa ihanalta. Voin vaan kuvitella kuinka hyvin tuo toimii tien päällä. Kivaa viikonloppua sinnekin, hyvä että saitte lampun paikoilleen xxx

  3. Kiitollisena näistä kaikista säikeistä musiikin kudelmassa, ihanaa löytää ja kaivaa uusia ja unohtuneita palasia. Olen löytänyt täältä niin monta, jotka ovat vieneet mennessään. Kiiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.