Levylautasella tänään: Astrid Swan

Sunnuntain kunniaksi luvassa levyhyllystä kaivettu arkistojen aarre. Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Astrid Swan julkaisi yhden parhaista kappaleistaan vuonna 2010 ilmestyneellä albumillaan Better Than Wages. Soitin sitä silloin hulluuteen asti, mutta kun lopulta pääsin sen yli, unohdin jostain syystä moneksi vuodeksi koko biisin. Yhtenä aamuna tällä viikolla heräsin ja kertsi soi päässäni, joten oli selvästi tullut aika kaivaa kappale naftaliinista. Ja aaah – se on aivan yhtä rujo ja kaunis kuin oli melkein kymmenen vuotta sitten. Rakastan kappaleita, jotka rakentuvat muutaman yksinkertaisen (ja äärimmäisen koukuttavan) elementin varaan.


☊ ASTRID SWAN & THE DRUNK LOVERS – UNRELATED

Pääni kovalevytila on ilmeisesti täynnä enkä juuri nyt muista teinkö tämän albumin promoa vai oliko se seuraava levy. Taisin ainakin järjestää albumin ennakkosoiton blogissani – se oli sitä aikaa, kun albumeille vielä järjestettiin ennakkosoittoja. Kaipaan kyllä aikoja, kun musiikki sai enemmän tilaa mediassa. Mutta onneksi voin järjestää musiikille täällä omassa mediassani niin paljon tilaa kuin haluan.

4 thoughts on “Levylautasella tänään: Astrid Swan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.