Uusi sänky, paremmat unet

Kaupallisessa yhteistyössä Familon ja Asennemedia

Muistan yhä ensimmäisen oman kodin, johon muutin kuusitoistavuotiaana. Muuttokuorma oli pieni ja mahtui henkilöauton takakonttiin, sillä en ottanut vaatteideni, kirjojeni ja vinyylilevyjeni lisäksi mukaan kuin muutamat vanhat lakanat ja pyyhkeet. En alaikäisenä lukiolaisena saanut mitään tukia, joten elätin itseni työskentelemällä viikonloppuisin alakerran pizzeriassa ja sisustin yksiöni halvimmilla mahdollisilla tavoilla. Sain ystävältä pari vanhaa kippoa ja lautasta. Kirjahyllyn kyhäsin jätelavalta löydetyistä lankuista ja tiiliskivistä. Sänkyni oli kierrätyskeskuksesta raahattu runkopatja, joka lojui alkovissa ilman jalkoja kuin rantahiekalle huuhtoutunut hylky. Sanomattakin selvää, että rakastin uutta kotiani ja sen kolmen pennin sisustusta, joka oli värikäs, vähintäänkin boheemi eikä tarvinnut välittää, vaikka viiniä vähän läiskyi johonkin.

Jos ihastuit heti näihin puuterisiin pellavalakanoihin, kannattaa lukea (tai loikata) kirjoituksen loppuun – sieltä löytyy lakana-arvonta!

Elämä menee eteenpäin ja hyvä niin – opiskeluaikaisesta sisustuksestani ei ole vanhoja kirjoja, valokuvia ja teekuppeja lukuunottamatta enää mitään jäljellä. Rakastan edelleen tiettyä boheemia eklektisyyttä ja kirppislöytöjä – ja iloitsen yhä kun teen kirppislöytöni erityisen edullisesti – mutta vuosien varrella olen löytänyt hätäratkaisuiden tilalle kauniita kalusteita ja esineitä, jotka kestävät aikaa, käyttöä ja katsetta. Naarmuisen lastulevypöydän tilalla on kaunis kokopuinen pöytä, särisevän raksavalon tilalla elegantti vintagelamppu, lohjenneiden eripariviinilasien tilalla täydellinen kokoelma 70-luvun viinilaseja. Nurinpäin käännetyn pahvilaatikon sijaan yöpöydän virkaa toimittaa 50-luvun rulokaappi. Ja rakastan kotiani nyt 36-vuotiaana yhtä paljon kuin kuusitoistavuotias taidelukiolainen rakasti suitsukkeelta tuoksuvaa hippiluolaansa. Se on nyt vain kauniimpi, rauhallisempi, todella paljon käytännöllisempi ja aika paljon aikuisempi.

Vähän hävettää myöntää, että sänky on ainoa asia, jota en ole saanut päivitettyä aikuisen elämän tarpeisiin, vaikka vietämme sängyssä melkein kolmanneksen elämästämme. Olen nukkunut vuosien varrella toinen toistaan surkeammissa sängyissä – niillä nuhjuisilla runkopatjoilla, kaksikymmentä vuotta vanhalla lyttyynnukutulla futonilla… Viimeisin sänkyni oli epäonnistunut yritys päivittää makuuhuone nykyaikaan: iso sänky vaikutti halvasta hinnastaan huolimatta hyvältä, mutta osoittautui huonolaatuiseksi ja liian pehmeäksi. Heräsin aamuisin kankeana ja hartiat jumissa, mutta hoksasin yhdistää sen sänkyyn vasta silloin kun Jarnokin alkoi valittaa yön aikana jumiutuvaa kroppaa. Matkoilla nukuimme hotellisängyssä sikeästi kuin pikkulapset ja tajusimme, että elämä on liian lyhyt huonoihin yöuniin – kotiin oli vihdoin hankittava kunnollinen sänky.

Halusimme ympäristöystävällisesti ja mahdollisimman lähellä valmistetun sängyn, joka olisi siro, kaunis ja kestävä. Mieluiten musta! Ja ennen muuta laadukas, tukeva ja selälle hyvä. Ratkaisu löytyi lopulta helposti: useampi ystävämme oli vastikään hankkinut uuden sängyn vuonna 1966 perustetulta suomalaiselta Familonilta ja ollut valintaansa todella tyytyväinen. Olen tosi iloinen, että Familon lähti kanssamme yhteistyöhön, sillä tämä on todellakin aihe, josta meidän on luontevaa kirjoittaa.

Valitsimme muhkean Familon Hotel -jenkkisängyn, joka kuuluu Familonin sänkyvalikoiman parhaimpiin malleihin. Jep, hotellitasoiset unet kotioloissa todellakin kiinnostivat! Hotellitunnelmaa henkivä jenkkimalli on vakaa ja ergonominen, tukee hyvin eripainoisia ja -muotoisia vartaloita ja tarjoaa myös yksilöllistä tukea myös selkävaivoista kärsiville. En muuten tiennyt ennen tätä mitä eroa on runkosängyllä ja jenkkisängyllä, nyt olen viisaampi.

Sijauspatjaksi valitsimme Familonin asiantuntijan avulla Familon Air -petarin: sen spiraalikuiturakenne tekee siitä erityisen kevyen, kestävän ja hengittävän. Suurin syy juuri sen valintaan oli napakkuus, sillä toivoimme, että uusi sänky olisi selvästi tukevampi kuin upottavanpehmeä edeltäjänsä. Plussaa siitä, että sijauspatja on todella helppo puhdistaa: päällyksen voi pestä koneessa ja sisukset voi suihkutella vaikka vedellä. Jos siis haluaa, koska ilmavan ja hengittävän rakenteensa ansiosta se pysyy kyllä raikkaana.

Uusi sänky kannettiin sisään kaksi viikkoa sitten ja olemme olleet siitä ihan superonnellisia! Sänky tuntuu hyvältä ja tukee oikeista kohdista, sen huomaa siitä että koko keho lepää rentona eikä jäykisty tai jumiudu. Sänkyyn on ihana sukeltaa iltaisin, se on raikas ja houkutteleva. Jarno rakastaa varsinkin uutta petaria, joka tuo tukevaan sänkyyn vielä ekstranapakkuutta ja on lisäksi niin hengittävä, että jopa kuumaverinen mies nukkuu siinä hikoilematta. Eron aiempaan todellakin huomaa: heräämme aamuisin virkeinä ja hyvin levänneinä, ilman puutuneita jäseniä, kankeaa niskaa tai unihikistä oloa. Koko päivä saa ihan erilaisen alun kuin ennen, enkä just nyt ymmärrä mitä oikein ajattelin, kun en ryhtynyt sängynpäivityspuuhiin jo kauan sitten. Sänky on sentään yksi tärkeimmistä asioista, jonka omistamme – se vaikuttaa elämänlaatuumme, arkeemme ja hyvinvointiimme huomattavasti enemmän kuin suurin osa muista huonekaluista yhteensä.

Olemme tykästyneet uuden sängyn 160 sentin leveyteen. Aiempi 180-senttinen sänky oli meille turhan iso: ajauduimme yön aikana vastakkaisiin laitoihin ja aamuisin sai työntää tyynyjä ja peittoja tieltään etsiessään poikaystäväänsä. Uudessa sängyssä on juuri sopivasti tilaa, ei liikaa eikä yhtään liian vähän. Sänky näyttää muutenkin sopusuhtaisemmalta eikä hallitse massiivisella olemuksellaan koko makuuhuonetta.

Sängynjaloiksi valitsimme kuultovalkoiseksi mattalakatut koivujalat, joiden alaspäin kapeneva malli huokuu samaa 50-luvun muotokieltä kuin monet vintagekalusteemme. Tykkään kovasti, ne tuovat muhkeaan sänkyyn keveyttä ja siroutta.

Jos sängyn uusiminen on ajankohtainen, nyt kannattaa kurkata Familonin valikoimaa: huhtikuun ajan on käynnissä sänkykampanja, jossa kaikki sängyt, patjat, petauspatjat, sängynpäädyt ja sängynjalat irtoavat verkkokaupasta 20% alennuksella. Toisin kuin monet ajattelevat, sänky ei ole ikuinen hankinta, vaan runkopatja pitäisi uusia 8-10 vuoden välein ja sijauspatja noin neljän vuoden välein. Familonin sivuilta löytyy muuten hyvä opas uuden sängyn valintaan, siitä mekin lähdimme liikkeelle kun mietimme mikä sänkymalli olisi meille sopivin.

Loppuun vielä arvonta! Yksi onnekas voittaa omakseen kaksi Familonin puuterista pellavapussilakanasettiä, samanlaiset jotka vilahtavat näissä kuvissa. Rakastan niitä. Ne rypistyvät lyyrisesti ja tuovat pehmeydellään täydellisen kontrastin napakalle sängylle. Sitäpaitsi sävy on kaunein, jonka olen hetkeen nähnyt, ja sopii ihanasti makuuhuoneeseen, jonka väripaletti on muutoin melko niukka. Tuon utuisen pellavapetauksen sekaan on niin ihanaa sukeltaa, että menen välillä loikoilemaan sänkyyn keskellä päivää.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Voittajat on arvottu ja heihin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä!

PHOTOS BY STELLA HARASEK

493 thoughts on “Uusi sänky, paremmat unet

 1. Pingback: Kerrankin nukuttaa - White Trash Disease

 2. Olisipa ihana päivittää vuodevaatteita, pellavaan ja tuohon sävyyn! <3 Toisen antaisin rakkaalle siskolleni <3

 3. jospas vielä ehtis.. poikaystävän sängyssä tulee vietettyä sen verran aikaa että rupuiset ja eripariset kulahtaneet ikealakanat alkaa ärsyttää. Päiväpeittoakaan kun ei ole kuosien sekamelska hyppää päin näköä harvase hetki!

 4. Pellavalakanat ovat suosikkejani ja näin keväällä olisi ihanaa pedata sänkyyn tuollaiset pinkit unelmat.

 5. Uuden sängyn osto on edessä kunhan makuuhuoneen remontti valmistuu, teidän yksilö näyttää täydelliseltä! Vaaleanpunaiset lakanat kruunaisivat mustan sängyn. <3

 6. Siksi, koska ikinä ei ole vaaleanpunainen väri sopinut mihinkään niin hyvin kuin näihin lakanoihin. Musta-valko-harmaata suosiva tyylisilmäni on todella vakuuttunut!

 7. Haluaisin nukkua paremmin ja noissa lakanoissa ei vaan voi nukkua huonosti! Ihan niinkö muumien hattarapilvet!!!

 8. Ooooh! Täydelliset❤❤ olen etsinyt kauan täydellisiä vaaleanpunaisia pellavalakanoita ja nämä näyttää aivan täydellisiltä

 9. Kun iän myötä yöhikoilu vaivaa, nuo pellavalakanat kuulemma auttavat hieman asiaan. Ja nuo myös näyttävät tosi upeilta joten sinne tulisi varmaan sukellettua myös päiväsaikaan nauttimaan olostaan.

 10. Rakastan ainoita omistamiani harmaita pellavalakanoita yli kaiken! Nyt on kuitenkin myös hullu vaaleanpunarakkaus päällä sisustuksessa, ja olen pitkään haaveillut, että jos opiskelijabudjetti antaisi periksi, hankkisin juuri noiden lakanoiden sävyiset ihanuudet! <3

 11. Just ostin uuden sängyn ja pitäisi varmaan antaa Muumi-lakanat niitä kärttävän lapsen käyttöön

 12. En ole koskaan ollut niin onnekas että olisin omistanut pellavalakanat, joten nyt olisi enemmän kuin ihanaa voittaa nämä <3

 13. Tarvitsen vaaleanpunaiset pellavalakanat, koska olen rakastunut! Lyötiin juuri hynttyyt yhteen sillä lopputuloksella, että kaikki pussilakanat ovat eriparia, joten yhteensopivat tulisivat tarpeeseen. Näihin olis ihana käpertyä rakkaan kanssa näinä kauniina kevätiltoina ikkunan ollessa auki ja lintujen livertäessä. Vain me kaksi, pehmoiset lakanat ja rakkauden kevät!

 14. Toivoisin kovasti voittavani lakanat, sillä jouduin juuri heittämään pois vuosi kausia hyvin palvelleita ihania Marimekon lakanoita, jotka alkoivat hajoilla liitoksistaan. Lakanakaappi on siis aika tyhjä tällä hetkellä ja sänkyyn päätyy tällä hetkellä lähinnä poikaystävän kotikotoa tuomia eripari lakanoita. Uudet laadukkaat lakanat tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen.

 15. Uuden sängyn hankinta on täälläkin ajankohtaista ja siihen sopisi uudet ihanat hattara lakanat!

 16. Minulla ei ole ikinä ollut pellavalakanoita ja haluisin todella kokeilla ovatko maineensa veroiset! Tein juuri inventaariota ja kevätauringon paistaessa huomasin, että myös päivä paistaa läpi vanhoista pussilakanoistamme, apua…

 17. Näyttää niin mukavilta ja sopivat täydellisesti tummaan sänkyyn. Upea sävy näissä lakanoissa. Onnea ja iloa sitä minäkin kuten muutkin toivovat.

 18. Olen aina halunnut testata ja haaveillut pitkään pellavalakanoista ja olen ihan hullaantunut vaaleanpunaiseen sisustuksessa! Lisäksi, oikeasti tarvitsisin uudet lakanat.

 19. Ostimme juuri ensimmäisen asuntomme, ja pääsemme pian muuttamaan uuteen kotiimme. Lakanat tulisivat kuin nappi silmään, vesi lasiin, puuro lautaselle, lakana sänkyyn, you name it! Puuteri ja hattara -värit tuntuvat miellyttävän silmää tänä keväänä. Oi, kylläpä olisi ihana herätä näissä lakanoissa ensimmäisenä aamuna uudessa kodissa. <3

 20. Putkiremontissa sattuneen vesivahingon seurauksena päädyttiin lainakämppään asumaan. Nyt viikon verran ollaan nukuttu pellavalakanoissa ja paluuta entiseen ei ole! Kotiinkin on pakko saada pellavalakanat tai unista ei varmasti tule mitään. :D

 21. Lakanat sopis mun makkariin kun se on väriskaalaltaan samanlaiselta kuin teillä.

 22. Voi että olisikin ihanaa päästä testaamaan pellavaiset lakanat, koska arvostan pellava-kuidun hyviä ominaisuuksia: hengittävyys, kestävyys ja viileys / lämmittävyys.

 23. Tyttäreni sanoi että nuo on niin ihanat että niissä näkee sellaisia unia että
  “Olo on kuin hattaralla ja niissä voi tanssia kuin Vaahtokarkki”.

  -Tyttäreni 5-v

 24. Kivan näköinen kokonaisuus.
  Nätit lakanat. Pellava on hyvä materiaali, saa olla ryppyinen ja näyttää kauniilta.
  Ostin uuden sängyn, mutta lakanoita en ole vielä uusinut.

 25. Olen haaveillut pellavalakanoista jo pitkään, viimeiset viikot mielessä on poltellut juuri hempeän pinkin väriset. Ihanat!

 26. Mikä olisikaan yhtä ihanaa kuin kesän ensimmäinen mansikkapirtelö? Nämä lakanat tietysti <3 olisipa tämä vaaleanpunainen unelma minun!

 27. Toivon noita roosanvärisiä pellavalakanoita. Ostin jo Familonin verkkokaupasta uudet peitteet ja tyynytkin…<3

 28. Toivottavasti arpaonni osuu minun kohdalle, koska rakastan nukkumista ja laadukkaita lakanoita myös väri on mieleeni!

 29. Rakastan laadukkaita pussilakanoita ja tykkään että niitä on kaapissa useammat. Uusia taas kaipailisin ja näiden väri on ihan täydellinen. Olisi ihana päästä kokeileen pellavapussilakanoita.

 30. Meillä ei ole koskaan ollut pellavalakanoita. Uusia vuodevaatteita ylipäätäänkin tarvis ostaa, ihmeen huonosti kestävät nykyään.

 31. Nyt olisi todellakin tarvetta uusille pussilakanoille, edelliset saisi heittää mäkeen. Sitäpaitsi pellava kuulostaa ihanalta.

 32. aaaa pellavalakanat on ollut jo pitkään toivelistalla, mutta opiskelijabudjetilla elävällä ei ole ollut varaa semmoisiin. Niin herkullisen värisetkin✨✨✨

 33. Jaan sängyn tällä herkellä kolmen kuukauden ikäisen hurmuripojan kanssa, mies on karannut vierashuoneeseen parempien unien perässä. Tavoitteeni on saada poika nukkumaan omassa sängyssään ja mies takaisin omalle paikalleen. Sitten olisi taas ihana pedata kauniit lakanat ja nukkua paremmat yöunet.

 34. Meillä kanssa sängyn päivitysprojekti käynnissä, kun selät jumissa koko ajan. Patjat tilattu juuri ja seuraavana vuorossa tyynyt ja peitot. Nää lakanat ois kiva piste iin päälle :)

 35. Huonounisen unelma olisi pyöriä ihastuttavissa pellavalakanoissa. Voisihan se olla, että näissä nukkuisin paremmin kuin koskaan

 36. Nuo sopisivat kauniisti meidän sängynpäätyyn ja niihin olisi varmasti ihana pujahtaa illalla.

 37. Rakastan pellavalakanoita yli kaiken, mutta laadukkaat sellaiset ovat edelleen hankintalistalla. Famillonin sänky näyttää ihanalta myös!

 38. Kyllähän nuo olisivat aivan ihanat, pussilakanatkin olisi hyvä uusia aika ajoin. Enkä ole pellavaisia omistanut, vaikuttavat supereille!

 39. Pellavalakanat ovat olleet “haluan”-listalla jo tovin ja nyt uuteen kotiin muuttaessa olisi myös pedin päivitys paikallaan. Uusi rakkaus on aiheuttanut sen, että myös sisustuskärpäsellä on vaaleanpunaiset lasit nokalla ja niinpä nämä lakanat saavat sukat pyörimään jaloissa entistä viuhemmin.

 40. Minulla ei ole koskaan ollut pellavapussilakanoita, mutta sellaiset ovat olleet osotoslistalla jo pitkään! Tuo vaaleanpunainen on aivan ihana väri.

 41. Olen samoilla linjoilla! Unen laatuun ja sänkyyn pitäisi panostaa mutta valitettavasti sänkyyn panostus ja sen uusiminen tuntuvat olevan viineisenä listalla… Nuo herkulliset ja lempeät lakanat kääntäisivät listan ylös alaisin!

 42. Pellavalakanat ovat ihanat. Viime kuukauden aikana kahdet ovat tulleet tiensä päähän, uusille ihanuuksille olisi tarvetta.

 43. Olisi hienoa saada vaaleanpunaiset pellavalakanat, koska ne ovat ihanan keväiset ja minulla ei ole koskaan ollut pellavalakanoita.

 44. Koska nää vaan on niin ihanat! Ja tällasista oon haaveillu! Ja tää väri sopis niiiiiin ihanasti sängyn yläpuolella olevaan pieneen Lissabonista ostettuun tauluun.

 45. Ihastuin väriin on jotenkin raikas. Yleensä inhoan vaaleanpunaista. En siis omista mitään vaaleanpunaista.

 46. Tarvitsemme uusia lakanoita, koska nykyiset imevät kissankarvat itseensä, vaikkei kisu edes olisi lähelläkään sänkyä…

 47. Oiih! Toivon voittoa, koska kohta perheessämme on kahden tallaajan sijaan kolme ja olen kuullut, että unta kannattaa tankata niin kauan kuin voi ennen lapsosen yöllisiä herätyksiä :D Tietenkin ihana pellava on oiva apu myös (toivottavasti) lämpiminä kesäöinä ja sävy todellakin makee!

 48. Kiitos arpaonnen toivotuksesta! Meillä JUST hajosi edullisen merkin alelöydöt, eli pellavaiset, pinkit pussilakanat! Ne oli lempparit mutta repesivät vain vuoden jälkeen. Olen suruisa. Ollaan nyt etsitty edullisia pussilakanoita mutta ei juupeli löyvetty! Tuo pinkeröinen soppii justiinsa meidän Fazerin siniseen makkariin. Voi voi voi kunpa voitettaisi.

 49. Pellava tuntuu ihanalta ihoa vasten ja on muutenkin miellyttävä materiaali. Pidän siitä, että pellava rypistyy hieman. Se tuo särmää ja eloa kankaaseen!

 50. Olisi kiva omistaa edes yhdet “aikuisten” lakanat eikä vaan lapsuudenkodista mukaansaatuja muumeja :)

 51. Ei ole muuta oikeaa petivaatetta kuin pellavainen :).
  Se vain niin ihana, sopivan pehmeä ja samalla ihanan karhea. Painava mutta ei silti kuuma, vaan sellainen sopivan vilpoisa.
  Omistan niitä jo useammat erilaiset, mutta kun lapset tulee ystävineen kotiin, useita tarvitaan. Nuo puuterisetkin jo löytyy mutta olisipa ihana laittaa samanlaiset molempien lasten huoneisiin :)

 52. Hempeät lakanat voisivat saada aikaan vähän kauniimmat unet tässä harmaassa maailmassa – ja auttamattoman huonossa sängyssä!

 53. Olen himoinnut näitä vaaleanpunaisia pellavalakanoita jo pidemmän aikaa, mutten ole malttanut opiskelijana sijoittaa niihin. Olisi ihana voittaa ne!

 54. Tarvis uudistaa pussilakanoita kun, vanhat alkaa jo hajoon käsiin. Pellavalakanat olis myös iholle parhaimmat ne ei kutita eikä jää ihoon kiinni hikoillessa.

 55. Meillä ei ole yksiäkään “aikuistenkauniita” lakanoita, mutta haluaisin sellaiset. Kaappi pursuilee lapsuudenkodeista kannettuja eriparipetivaatteita, enkä raaski/halua ostaa uusia ennen kuin vanhat menevät rikki – eli never, koska
  menneiden vuosikymmenten paksu kotimainen puuvillavuodevaate ei suostu hajoamaan, vaikka sitä jo salaa toivoisin! :D

  Nuo vaaleanpunaiset unelmat olisivat aivan täydellistä vaihtelua vanhoille petivaatteillemme, ja arpajaisvoitto on paremmin perusteltavissa kuin ostaminen. :) Kiitos arvonnasta!

 56. Tulossa on muutto uuteen asuntoon runsaan kuukauden päästä, ja sinne olisi ihana saada uudet pussilakanat. Ne sopisivat hienosti musta-koivurunkoiseen sänkyyni. :)

 57. Onpa kaunis sänky ja kauniit lakanat! Sängyn päivitimme myös juuri, ja nämä lakanat sopisivat tummaan helmaan niin täydellisesti. Pellavalakanoista pidän hurjasti! Viimeisin tyyris hankinta vain valitettavasti osoittautui mahdottoman kovaksi nukkaamaan. Pesusta toiseen… Olisi todella kiva löytää korvaava merkki, jonka pellavaan ihastua :)

 58. Olisi ihanaa, jos arpaonni suosisi, koska olemme juuri muuttamassa kaksiosta uuteen asuntoon, jossa lapsille on oma huone ja vanhemmat saavat vihdoin nukkua kahden kesken.<3 Selvennykseksi, että tähän saakka kaksiomme makuuhuoneessa on ollut 3 sänkyä, joten sinne ei paljon muuta ole mahtunutkaan. En malta odottaa, että pääsen oikeasti sisustamaan makuuhuonetta ja pellavalakanat olisi ihana saada! :)

 59. En ole vielä nukkunut pellavalakanoissa,nyt haluaisin! Ja tuota väriä on jo makuuhuoneessa entuudestaan, joten lakanat sopisivat sinne niin hyvin !

 60. Nää on niin ihanat!! Meiltä löytyy yksi pellavainen pussilakana ja se on aivan ihana! Nyt haaveissa olisi juuri tuo väri ja koska miehinen puoli ei meillä ole vaaleanpunaisen paraskaveri, olisi niin täykkyä voittaa toi ja yllättää myös hänet sen ihanuudella :)

 61. En ole aiemmin pellavalakanoita omistanut ja vielä noin kauniin värisenä. Varmasti ihanan pehmoiset nukkua. Nuo kävis ihanasti meidän makkariin tuomaan vähän väriä ja hempeyttä :)

 62. Pellavaisia pussilakanoita en olekaan koskaan käyttänyt, tyynynpäällisiä kylläkin. Olen kuvitellut niiden olevan kovia koppuroita, mutta ihanan pehmeitä ne ovatkin luettuani jutun. Nyt haluaisinkin ne omakseni kevättä piristämään

 63. Mikä voisi olla kuin Marilyn Monroen unelma? Vaaleanpunaiset pellavalakanat ja ihanassa sängyssä !

  Haluaisin kerrankin tuntea olevani kuin Marilyn Monroe… enkä se aamuisin peilistä katsova pikku peikko, joka asustaa meidän makuuhuoneessa öisin…Aviomieskin ilahtuisi kovasti =o) kun nuo olisivat meidän sängyssämme..

 64. Meillä on lakanoiden mentävä rako. Nyt mennään yksillä vieraslakanoilla. Lakanapinomme sai päälleen kasan mustaa maalia. Hmm, miksi joku pitää lakanoita pärekorissa lattialla ja samalla koittaa siististi maalata seinää, maalipurkki tietysti rappusten ylätasanteen kaiteella AVOINNA. Hmph :D

 65. Pellavalakanat huokuvat tietynlaista maalaisromantiikkaa ja
  ovat niin aidot ja hengittävät :)

 66. Olen asunut noin puolisen vuotta ei-niin-toimivassa väliaikaisessa asunnossa ja nyt vihdoin kuun vaihteessa pääsen muuttamaan ihanaan ja valoisaan asuntoon, joka tuntuu nyt jo kodilta. Haluaisin viedä uuteen kotiin jotain uutta ja ihanaa symboloimaan myös eräänlaista uutta alkua elämässäni.

 67. Nykyiset lakanamme ovat tulleet jo tiensä päähän. Näin kevään tullen olisi ihana saada uudet lakanat…

 68. Näillä lakanoilla olisi ihana nukkua pikku Prinsessamme kainalossa! Sängyssä tulee vietettyä valtaosa päivästä, kun imetän ja nukutan vauvaa

 69. Toivoisin voiton osuvan omalle kohdalle, koska olisi jo korkea aika päivittää minun haalistuneet muumilakanani vähän aikuisimpiin! :D

 70. <23 ompa herkut , tyttärelle 18 vuotislahjaksi antaisin ja nimenomaan juuri tuon hattaranvärisenä , ihanat kerrassaan <3

 71. Pellavalakanat jotka ovat laadukkaat ja miellyttävät käyttää kelpaisivat kyllä. Väriltään ovat ihanan hempeät.

 72. Pellavalakanoista jo kauan haaveilleena en voi jättää osallistumatta. Peukut pystyyn!

 73. Pellavalakanat ovat olleet toiveissa jo pidempään – nämä ovat huikean kauniit sävyltään!

 74. Aina vain sitä mustaa ja valkoista myöskin lakanoissa… Tässäpä olisi meille vähän vaihtelua <3

 75. Pellava on materiaalina niin ihana että mielelläni kelpuuttaisin nuo ihanuudet omaan sänkyyni :)

 76. Juuri laitoin osan petivaatteista lahjoitukseen sekä osan tekstiilijätekierrätykseen, enkä ole vielä uusia tilalle ostanut. Nämä ihanuudet ratkaisisivat uusien löytämisen tuskan, kun täydellisiä ei tarvitsisi enää etsiä <3

 77. Nämä lakanat ilahduttaisivat valtavasti. Minäkin olen viimein ymmärtänyt, kuinka tärkeä oma hyvä nukkumapaikka on!

 78. Olen kauan haaveillut pellavalakanoista, mutta en ole vielä raaskinut ostaa – jospa onni suosisi…

 79. 2-vuotias poikamme sairastaa kroonista sairautta ja nyt on hankala vaihe ollut päällä jo pari kuukautta. Vanhempien unet on jäänyt ankean katkonaiseksi jo pidemmän aikaa ja juuri tänä aamuna ajattelin että kaipaan jotain piristystä, jotta tästä tilanteesta jaksetaan taas nousta elämään. Nuo lakanat ois ihan huikean ihanat! Jospa ne unetkin (lyhyet ja katkonaiset ) tuntuisi paremmilta :) ja aamut virkeämmiltä kun sais nousta noista lakanoista ylös!!

  Ps.Kaunis kokonaisuus teidän sänky!

 80. Vaikka siksi että täytän kohta pyöreitä vuosia, minulla ei ole ikinä ollut pellavalakanoita ja kaikki raha menee lapsiin ja muuhun pakollisiin.. piristäisihän nuo kivasti!

 81. Koska mä haluun! Ihanat. Hain juuri tori.fi kautta itselle ilmaiset pussilakanat kun ei ole taloudellisesti varaa ostaa uusia. Nämä pinkit toisi iloa ja valoa elämään <3

 82. Kauniit vaaleanpunaiset unet tahtoisin.Pellavaiset unelmat Laatua ja kauneuttaHyvin nukuttaisi näissä liinavaatteissa uskoisin niin

 83. Tämä olisi täydellinen häälahja tyttärelleni ja tulevalle vävylleni <3 Romanttinen ja kaunis väri. Pellava on käytännöllinen ja helppo materiaali, joka vain paranee käytössä. Kerrassaan upeat <3

 84. Pellavalakanoita minulla ei vielä ole. Monet niitä kehuvat. Sävy on todellakin viehättävä.

 85. Pellavaiset olis niin kiva lisä kahden sinkun kotoaan perimien ikivanhojen lakananriepujen tilalle. Jotain ihan varta vasten meille.

 86. Pellavantuntu on ihana
  Tämän blogin Kuvissa myös näyttää kauniilta.
  Mukana arvonnassa

 87. Pellavalakanat ovat olleet haaveissa jo kauan! Osa nykyisistä lakanoista on kulkenut mukana jo yli 10vuotta ja päätyneet yhteiseen kotiin molempien sinkkuboxista joten uusille olisi kyllä käyttöä…

 88. Oiii,oon haaveillut niin pitkään juuri ihanan kevyistä rypistyvistä pellavalakanoista. Ja vielä niin hempeen värisetkin!
  Sopisivat loistavasti pikku kotiini!

 89. Mun uuteen ihanaan vastavalmistuneeseen hirsiaittaan ottaisin ilomielin pellavaiset lakanat :-). Budjetti meni sen verran pahasti yli, ettei niitä ole tullut ostettua…

 90. Puolitoistavuotias corgini vihaa kahisevia ja liukkaita puuvillasatiinilakanoita, varsinkin jos kahina herättää hänen korkeutensa nokosilta. Ehkä hän ei yrittäisi teurastaa puuvillaisia, pehmeitä ja unenkevyitä versioita, vaan tekisi tyytyväisesti pesän ja nukkuisi viiksikarvat väpättäen niiden suojassa kuten omistajansa (toki ilman viiksiä).

 91. Sekä minä että mies olemme totaalisesti ihastuneet pellavalakanoihin. Ne on varsinkin kesäisin ihan ehdottomat kovasti hikoilevalle miehelle, ja minäkin pidän niiden ilmavuudesta. Tuo uusi sävy on niin herkku, ja sopisi hienosti meidän makkariin, joten toivottavasti arpaonni osuu kohdalle!

 92. Olen luonnonmateriaalien ehdoton fani. Hyväksyn keinokuituja vain teknisiin vaateisiin, mutta ei juurikaan muualle. Pellava on ehditon suosikkini vuodevaatteiksi. Vaaleanpunainen hiipii oikku hiljaa sisustukseen ja siksi ehdittomasti haluan olla mukana arvonnassa.
  Hyvää kevättä kaikille!

 93. Nukkuminen tuo eliksiiriä elämään. Mukavissa, ylellisissä lakanoissa se onnistuu varmimmin!

 94. Aivan yli ihanat pussilakanat ja kateeksi käy tuota sänkyä, wau!! Voisin upottaa itseni noihin lakanoihin ja nukkua univelkani pois, ehkä oma sänky tuntuisi hetken ylelliseltä. Sopisivat kyllä makkarin sisustukseen, kuin nakutettu. ;)

 95. Koska tämä on meant to be. Googlasin pari päivää takaperin vaaleanpunaisia pellavalakanoita. Ja sitten muistin sinut ja viehättymisesi pellavalakanoihin, joten kurvasin blogiisi ja tämä postaus lävähti silmille. Mainitsinko että meant to be? Vielä erityisempää tästä tekee se, että nämä olisivat ensimmäiset oikeat lakanani, koin vahvasti hetken tulleen aikuisessa elämässäni, ku eriparilakanoilla ON väliä ja haluan sänkyyni laskeutuvan seesteisyyden.

 96. Pellava on aivan ihana materiaali ja vielä lakanoissa.Kuinka ihana sujahtaa pellavaisiin! Väri ilahduttaa ja virkistää kaikkien tavanomaisten jälkeen!
  Olisi ihana saada hiukan luksusta nukkumaanmenoon.

 97. Makuuhuoneen seinillä tanssii vaalean siniset haikarat, unten maille viettelemään sopisi vaaleanpunaiset ja unenomaiset lakanat! Nalle Puhia lainaten ”parasta ei ole hunaja, vaan hetki ennen hunajaa”, näin minä koen puhtaat ei valkeat vaan vaaleanpunaiset lakanat <3

 98. Tosi upee setti.Olis huikeeta heittäytyä noihin seljälleen ja nukkua yö unet jotka olis syvät kun pieni kuolema.

 99. A) koska nuo on aivan sairaan hienot! Mun ykkössuosikkiväri
  B) koska hometalo vei meidän irtaimiston kolmisen vuotta sitten

 100. Minulla on aina ollut jotain rupuja ja halpoja petivaatteita. Olisi ihana nukkua kunnollisissa petivaatteissa jo tämänikäisenä eli jo keski-ikäisenä.

 101. Tytär on piakkoin muuttamassa pois kotoa ja yritän haalia hänelle kaikkea tarvittavaa omaan asuntoon.

 102. Siis nuo on aivan taivaallisen ihanat -mä haluaisin käpertyä niin noihin ja nauttia niistä

 103. Olisi ihana saada pitkästä aikaa uudet pellavalakanat ja juuri tuo sävy on todellakin ihana! :)

 104. Pellavalakanat on ihan parhaat. Mä olen kaikenlisäksi ihan hirveä hikoamaan yöllä, nää kuivuu tosi äkkiä!

 105. Pastelliväriset pellavalakanat olisi ihanuudet! Näen jo unta niistä. Toivottavasti unesta tulee totta, koska pellavaa ei vielä löydy kuin tyynyliinana.

 106. Voih; olisipa ihana kokeilla näitä lakanoita <3 Paljon olen kuullut ihmisten tykkäävän! Väri on Ihana !

 107. En ole koskaan nukkunut pellavalakanoissa ja olisi ihana päästä testaamaan, kun niitä niin kovin kehutaan!

 108. Uudelle sängylle ei tällä hetkellä ole tarvetta, hankin sen pari vuotta sitten mutta uudet pussilakanat olisivat ihanat.

 109. Annoin runkopatjani pois ennen lähtöä. Täällä petarittomalla joustinpatjalla lonkat mustelmilla näen unia siitä kun palaan, asetun monen vuoden jälkeen tekemään johonkin kodin. Haen avaamattomina koko tämän ajan odotelleet muuttolaatikot ja puran elämäni takaisin ympärilleni. Hankin oikean sängyn. En enää nuku sohvatyynyillä, lattiatyynyillä tai jonkun muun tyynyillä niskaani solmuun. Korkkaan kuohkean peittoni yhtä uusissa lakanoissa.

 110. Tulen viettämään seuraavat puoli vuotta vieraalla paikkakunnalla ja voin ottaa tuoksi ajaksi asuntooni mukaa vain välttämättömimmän. Vaikka minimalismi kiinnostaa ja patja lattialla ei ole ongelma niin juuri mikään ei tunnu kodikkaammalta ja turvallisemmalta kuin kääriytyminen lämpimään peittoon kun maailma on avaruudessaan vähän liikaa. Ja vaaleanpunaisena kaikki vaan on parempaa :)

 111. Oi joo! Flanellilakanat pääsevät kesäunille ja uudet pellavalakanat himottaa! Ihana sävy

 112. Nyt kesää vasten olisi täydellinen ajankohta päästä vihdoin testaamaan paljon kehuttuja pellavalakanoita. Ostan harvoin uusia lakanoita, mutta silti pellavalakanoiden hinta on saanut minut aina kääntymään puuvillaperkaalin puoleen. Ei huono sekään!

 113. Postaus tuli kuin tilauksesta, olemme nimittäin muuttamassa uuteen kotiin ja sängyn osto on hyvin ajankohtainen. Uusi koti, uusi sänky ja uudet lakanat – täydellistä!

  Kiitos postauksesta!

 114. Häälahjaksi saadut harmaat pellavalakanat on ihan lempparit ja jatkuvassa käytössä. Nämä puuteriroosat olisi varmasti yhtä rakkaat ja sopiva väripilkku harmaiden rinnalle.

 115. Koska mikään ei voita pellavalakanoissa nukkumista, nyt jo löytyy harmaat ja noita vaaleanpunaisia voisi sitten yhdistellä mutkattomasti niiden kanssa yhteen!

 116. Onpa kauniin väriset lakanat, kuin hattaraa! Ikinä en ole vielä pellavalakanoissa nukkunut, mutta toivottavasti tämän arvonnan jälkeen nukun makeasti hattaralakanoissa

 117. Haalean vaaleanpunaiset lakanat ovat olleet ostoslistalla itse asiassa jo pitkään, mutta erityisesti nyt kaipaisin seesteisiä pastellisävyjä makuuhuoneeseen, sillä meille muutti tasan kaksi viikkoa sitten vauva, jonka kanssa yöt jäävät lyhyiksi, mutta aamut venyvät pitkiksi yhdessä sängyllä köllien ja toisiimme tutustellen <3

 118. Näistä unelmalakanoista olen haaveillut jo pitkään. Ne ovat niin puoleensa vetävän näköiset, laadukkaat ja varmasti mukavat, että voisi olla vaikea päästä sängystä pois. Noissa nukkuisi aika makeasti.

 119. Omistan pari pellavalakanaa, jotka olen itse ommellut, koska silloin ei ollut tarjolla muuta. Ihana nukkua niissä, varsinkin kesäaikaan.

 120. Uusi ihana futonini kaipaisi uusia lakanoita, nyt löytyy vain 15 vuotta sitten hankittuja Ikean lakanoita.

 121. Olisippa luxusta saada tälläset ihanuudet sänkyymme!
  Mä yleensä pidän lakanoita kunnes ovat puhki……

  • Olisi kiva pujahtaa ihaniin vaaleanpunaisiin lakanoihin pitkästä aikaa nämä ilahdutaisi kovasti vaikean talven jälkeen ( sairastelu ) ja rahahuolet painaa jatkuvasti mieltä Ois mukava kerrakin saada jotain uuuttta !

 122. Minulla ei ole ikinä ollu varaa ostaa mitään nuin ihanaa. Reumalääkkeeni ovat niin kalliit.
  Minulla on erittäin huono iho reuman takia, kuiva&hilseilevä. Eikä varmaan asiaa ole auttanut että olen vuosikymmenet nukkunut huonoissa lakanoissa jotka ei hengitä.

 123. Sairastin pitkään vaikea-asteista masennusta ja vietin vuoteessa aikaa käytännössä välillä 24/7. Kaikki vuodevaatteet tullut maattua ja makuuhuone ehdollistettua ankeaksi masennuspesäksi. Nyt vointi parempi ja kevät ja aurinko ja yritän stailata makuuhuonetta kohti uutta! Elämää ja yöunia kohti, hyvinvoivia levollisia yöunia. Uudet hempeät vuodevaatteet olisi ihanat ♡

 124. Nyt puhuttelee yksiväriset lakanat. Kirjavissa kuosilakanoissa näkee taatusti psykedeelisiä unia kun taas puuterinvärisissä pellavalakanoissa voi katsella Höyhensaariston maisemia ruusunpunaisten lasien läpi.

 125. Koska olen saanut mieheni vihdoin saman katon alle ja saamme nyt viettää yöt samassa sängyssä eri kaupunkien sijaan ♡

 126. Toisivat nuo puuterin punaiset lakanat iloa elämään. En voi juuri nyt kuvitella mitään muuta ihanampaa kuin mennä nukkumaan pehmeisiin puuterinvärisiin, puhtailta tupksuviin lakanoihin.

 127. Ihanaa olisi kesän tullessa pujahtaa viileiden ja pehmeiden pellavalakanoiden väliin – asunto kun on etelän puolella ja ylimmässä kerroksessa, joten kesäyöt varsinkin ovat välillä tuskaisia. Tulisi myös lapsuuden mummolan tunnelmaa –

 128. Toivoisin voittavani nämä ihanat pellavalakanat, koska ostin juuri uuden sängyn ja nyt olisi ihana saada myös uudet kunnon lakanat! :)

 129. Pellavalakanat on parhaat! Käytössä nyt olevat tummanharmaat olisi kiva vaihtaa kevään myötä valoisampiin sävyihin.

 130. Olisi kiva kokeilla pellavaisiakin lakanoita, jos ne sopii iholleni niin ostaisin lisää.

 131. Pellavat ovat olleet mielessä jo tovin, sormet ristiin söpöisten petivaatteiden puolesta.

 132. Haluaisin kyllä pellavalakanat, mutta en ole raskinut ostaa.
  Muutenkin alkaa olla lakanoiden tarvetta – että olisihan se mahtavaa, jos kävisi niin hyvä tuuri, että voittaisi.

 133. Hankin hiljattain ensimmäiset pellavalakanat ja olen niihin niin ihastunut, että vaihtolakanatkin olisi kivat ❤ ja väri on ihana!

 134. Hei! Nämä ovat upeat, messuilla näin ja tuntuivat todella miellyttäville.

  Hyvää kevättä ja kiitos blogista!

 135. Tutulta olen kuullut miten ihanilta pellavapetivaatteet tuntuvat. Hinta on kuitenkin pelottanut tähän menneessä joten nyt toivon saada mahdollisuuden kokeilla ihanuudet!

 136. Annel.S.16.4.2018
  Ostin nuorelleparille joululahjaksi pellavapussilakanat.Itselleni en ole raaskinut ostaa.Kehuuvat niitä maasta taivaisiin.Olisi kiva saada myös itselle lahjaksi.

 137. Parempia unia, pastelliroosa on niin hempeä ja pehmeä sävy❤
  Pellavaiset olisi ihanat nukkua, nauttisin unille menosta ja olenhan niin prinsessa että olen tuollaiset ansainnut

 138. Koska rakastan tuota puuterisen pinkkiä sävyä ja pellavalakanoita, mutta koska lapsiperheessä on rahanreikiä paljon, menee lasten välikausivaatteet aina ostoslistassa edelle ennen uusia lakanoita.

 139. Olen juuri muuttamassa uuteen asuntoon ja tama Familon kamppis tuli erittain hyvaan saumaan!Asunnossani ei olekaan oikestaan viela muita huonekaluja, ajattelin aloittaa nain minimalistisesti vain tarkeimmasta eli sangysta. Nuo pellavalakanat kruunaisivat setin <3

 140. Lakanat alkaa olla kaikki jo matonkuteiksi sopivaa tavaraa. Olisipa hienoa laittaa ihan uudet kauniit lakanat vuoteeseen.

 141. I love pink
  Uudet lakanat olisi ihana saada, eipä ole vuosiin uusia tullut edes joulupukilta joten alkaa nuo samat vanhat kyllästyttää. Nukkuisimme jopa ehkä paremmin näissä ihanassa? Uni kun on tärkeintä

 142. Oon jo pitkään miettinyt pellavapussilakanoita, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa. Noi puuteriset tois kivaa piristystä myös mun kämpän värimaailmaan. :)

 143. Voih ihanat! Sopisivat meidän tummanharmaan makuhuoneen seinän kanssa tosi kivasti yhteen. Tämä väri kiinnostaa juuri nyt tosi paljon.

  • Olisipa kiva saada tutustua pellavalakanoihin. Monta vuotta käytetty vaan Marimekon tasaraita puuvillalakanoita

 144. Ihanat lakanat, en ole pellavaa raaskinut hinnan takia ostaa, joten olisipa ihana voittaa ne!

 145. Ihanan hempeän väriset lakanat! Oma makuuhuoneeni kaipaa uusia raikkaita sävyjä, joten nämä lakanat toisivat sopivan värituulahduksen muutoin niin valko-harmaaseen kotiini.

 146. Hattaraa tänne kiitos! Meillekin on tulossa pian uusi futon, ja olisi kiva päästä poikaystävän kanssa petipuuhiin noissa lakanoissa.

 147. Miten kauniit lakanat ja ihana sisustus! Itellä ei ole koskaan ollut pellavaista pedissä, joten todellakin kelpaisi. Mukana arvonnassa siis.

 148. Uudet lakanat toisivat virkistystä uuteen vuoteen, joka alko kevyemmissä merkeissä kun edellinen. Pellavalakanat ovat olleet haaveissa jo pidempään, mutta oikeaa tilaisuutta niiden hankkimiselle ei ole vielä rahallisesti tullut.

 149. Iso peukku hattaroille ja toive että ne tipahtaisivat tänne, upea on sänkykin.

 150. Ihana sisustus! Itsekin olen tässä kevään aikana sisustellut ja juuri tuollaiset utuiset pellavalakanat sopisivat älyttömän hyvin tähän uuteen tyyliini.

 151. Tuo väri on aivan ihana, ja olisi mahtavaa päästä koittamaan pellavalakanoita, niistä kun olen kuullut niin paljon kehuja!

 152. Pellavalakanat ovat olleet jo kuukausitolkulla ostoslistalla, mutta tyyriistä hinnastaan johtuen ovat siirtyneet aina seuraavan kuun ostoslistalle. Mikään ei ole ihanampi ajatus kuin herätä aamulla pellavan seasta! Lisäksi tuo vaaleanpunainen väri toisi kaunista herkkyyttä aamuauringon säteiden kanssa makuuhuoneeseeni.

 153. Haluaisin nämä ihaniksi vieraslakanoiksi; vaikka olenkin varmaan ystäväpiirin ainoa, joka silittää aivan kaikki lakanat, näistä ei tarvitsisi. Meillä käy usein yövieraita, joten lakanpyykkiäkin tulee :). Toivottavasti arpaonni suosii!

 154. Oi miten ihanaa olisi sujahtaa pellavalakanoihin, ja tuo väri on niin kaunis ja rauhoittava.

 155. Kauniit lakanat! En ole koskaan omistanut pellavalakanoita, vaikka niitä aina nyplään kaupoissa. Jotenkin se tuntuu muka niin isolta sijoitukselta. No, jospa arpaonni suosii :)

 156. Meillä täällä sinun Tornionjoki laaksossa, hiutuneita lakanoita sanotaan kans haneelisiksi, (minusta aivan ihana sana; haneelinen) mutta joo haneelisten seuraksi olisi pellavaisetkin oikein kivat :)

 157. Omistan kahdet lakanat, joista toiset ovat rikki, joten nämä tulisivat todella tarpeeseen :)

 158. Elämä on liian lyhyt ilman että arjessakin olisi hieman luksusta.
  Pellavat olisivat ensimmäiset taloudessa, niistä uneksien, sormet ristiin että arpa onni käy.

 159. Pellava on parasta läpi vuoden. Ja paranee käytössä. Erityiskivat noi nauhat. Ei luisu peitto pois sisältä ja näyttää kauniilta silmään.

 160. UPEAT LAKANAT! Muutin juuri elämäni ensimmäisen avopuolison kanssa yhteen, ja niin sängyn kuin kaikkeen siihen liittyvän tarpeiston uusiminen on ajankohtaista – 120 cm leveä sänky nuhjuisine lakanoineen ei edusta sitä iloa, mitä tuntee kun herää toisen vierestä.

 161. Minulla on ollut pari vuotta käytössä pellavalakanat. Haluaisin toiset samanlaiset vaihtoa varten pesun ajaksi.

 162. Mitä enemmän tulee ikää, sitä vähemmän on jäljellä uusia kokemuksia. Pellavalakanoissa nukkuminen olisi sellainen. :-)

 163. Kauneimmat lakanat ikinä. Kelpaisivat myös, koska meillä on kaapissa lähinnä eriparisia sieltä täältä saatuja ja haalittuja lakanoita. Ja koska nuo ovat kauneimmat lakanat ikinä.

 164. Oih, pellavalakanat ovat olleet toivelistallani jo iät ja ajat! Muutimme jokin aika sitten poikaystäväni kanssa yhteen eikä kumpikaan meistä omista kahtaa samanlaista pussilakanaa, minkä vuoksi sänkymme on aina yksi tilkkutäkki. :)

 165. Pellavalakanat on parasta. Puuterinsävyisiä olisin joka tapauksessa hankkimassa keväälle. :D Ja näyttää muuten hyvältä tuo uusi sänky, itsekin pitäisi alkaa miettimään tälle monta asuntoa läpireissanneelle vanhalle runkopatjalle seuraajaa..

 166. Pellavalakanat on parhaimpia kesäisin, eivät liian kuumia mutta silti ihanan pehmeitä. Ihana väri myös!

 167. Meiltä pellavalakanoita löytyy parisängynpeitolle vain yksi harmaana, hieman harmittaa kun normaalipeitolle on harmaiden lisäksi valkoisia. Täytynee kuitenkin enne lakanainvestointia laittaa leveämpi sänky että molemmille on riittävästi tilaa :)

 168. Ihanan väriset ja ylelliset pellavalakanat olisivat täydelliset meidän makuuhuoneeseen ♥

 169. Mun paras lakanasetti katosi mystisesti muutossa. Tarvitsen uudet ihanat lakanat joihin korvan kallistaa.

 170. Voi, nuo lakanat on juuri ne, ja juuri sen väriset kuin olen pitkään himoinnut mutten ole saanut hankittua. En ole aikoihin nukkunut vaaleanpunaisessa ja nyt kun edessä on (pakko)muutto terveydellisistä syistä, niin sanoisin että nuo lakanat, niiden pellavaiseen tekstuuriin ja puuterisiin sävyihin sukeltaminen tekisivät uudesta elämäntilanteesta astetta ihanampaa.

 171. Niin kauniit ja rauhoittavat lakanat, joihin ei opiskelijabudjetilla ole vielä varaa sijoittaa! Arjen luksusta, ehdottomasti.

 172. Vanhat, tosin ihanan pehmeiksi virttyneet lakanat olisi kiva vaihtaa vähän uudempiin. Vaaleanpunaisissa lakanoissa näkisi ehkä vähemmän painajaisia ja enämmän pumpulisia unia.

 173. Pellavalakanat olisi ihanaa arjen luksusta ja myös kestoltaan varmasti pitkäikäiset. Laadukkaissa lakanoissa olisi hyvä atoopikkopuolisonikin nukkua ☺️

 174. Ooh, tarvetta olisi ehdottomasti myös toisille pellavalakanoille! Omistan samaiset lakanat tummanharmaassa sävyssä, ja puuteriset sopisivat mainiosti raikastamaan kokonaisuutta omaan makkariin silloin, kun harmaat ovat pesussa.

 175. Söpöset lakanat ja ihan lempivärissäni. Se voisi olla jo hyvä syy saada nuo omaksi. Parempi syy on ehkä kuitenkin uusi sänky ja muutenkin upgreidattu makkari, jonne nuo onkin ehkä tarkoitettu <3

 176. Olemme hankkimassa uutta sänkyä ja nuo ihanat lakanat sopisivat materiaalin ja värin puolesta ihan täydellisesti sekä sänkyyn että makuuhuoneeseen. Uusille pussilakanoille olisi myös käyttöä ja olen haaveillut kauniista ja laadukkaista pellavaisista lakanoista :)

 177. Aivan ihanat lakanat jollaisiin ei omalla budjetilla olisi välttämättä varaa sijoittaa. Tahtoo! <3

 178. Uusi koti ulkomailla tarvitsisi jotain kotoisaa ja laadukasta peiton päällistä, varsinkin kun toinen omistamistamme seteistä tuhoutui muutossa kun päätimme käyttää sitä roudaamiseen ja toinen pikaliimaonnettomuudessa.

 179. Pääsen nukkumaan ihanissa pellavalakanoissa aina poikaystäväni luona, asumme eri kaupungeissa opiskelujeni takia. Ikävä on aina suuri niin lakanoita, kuin poikaystävääkin kotiin palatessa. Olisi Mahtavaa jos edes lakanat odottaisivat kotipedissä. :) (opiskelija ei ole kehdannut vielä investoida moisiin ihanuuksiin.)

 180. Koska lakanoita ei voi olla koskaan liikaa! Mitä erilaisempia, sen parempi. Voi vaihdella fiiliksen mukaan, ja rakkaudella käytetyt ja kulahtaneet voi kierrättää koirien petiin. Yksi parhaista kotiin liittyvistä tunteista, kun illalla saunan ja suihkun jälkeen menee nukkumaan puhtaisiin vastavaihdettuihin lakanoihin <3

 181. On tullut köllittyä liikaa sängyn pohjalla hirvittävän raskauspahoinvoinnin vuoksi joten uudet lakanat varmasti piristäisivät sängyssä köllöttelyä..

 182. Tumman väristen sävyjen ystävänä on vaaleanpunainen hiipinyt jollain ihmeellisellä tavalla kotiini pikkuhiljaa ja nämä lakanat saa kyllä mun sydämen oudolla tavalla pamppailemaan :) pakko saada!

 183. Me halutaan nää, mukana arvonnassa siis! Olemme miehen kanssa haaveilleet pellavalakanoista, mutta kukkarolle haaveet eivät ole sopineet. Kurjuuksien kurjuus! Utuinen vaaleanpunainen olis täy-del-li-nen söpöilyaamuihin ja sopisivat kaiken lisäksi tosi hyvin meidän rouheiden ja aikaa nähdeiden vintagekalusteiden kaveriksi.

 184. Oioioi, nuo pellavalakanat olisivat täydelliset! Olen jo tovin katsellut pellavalakanoiden valikoimaa netistä, varsinkin opiskelijabudjettiin sopivia sellaisia. Tuo rosa väri on täydellinen!

 185. Oon metsästänyt täydellisiä pellavalakanoita valehtelematta yli vuoden, eli todellakin kelpuuttaisin meidän kotiin! Nimim. aikuisten sänky hankittu vuosi sitten.

 186. Koira pitää kouluttaa pois sängystä, ja mikä olisi parempi kannustin, kuin uudet, hurmaavat, arvokkaat lakanat!

 187. Meillä on oman talon rakentaminen loppusuoralla ja olemme sitä miehen kanssa kahdestaan rakentaneet syksystä asti. Nämä olisivat mukava yllätys uuteen kotiin <3

 188. Lakanoideni värimaailma on tällä hetkellä sangen tumma, joten tuollaiset vaaleat raikastaisivat palettia kummasti.

 189. Sänky, petari, peitot ja lakanat todellakin kaipaisivat päivitystä! Näiden pellavaunelmien myötä sitä ehkä toimeentuisi projektissa muutoinkin.

 190. Äitini vitsailee aina luonani käydessään lakanoistani, joissa on tiikereitä 3d-lasit päässä. (Minusta ne on uskomattoman hienot, hänestä karmeat.) Pastelliset pellavalakanat sen sijaan miellyttäisivät varmasti sekä äidin että tyttären silmää. :D

 191. Menkkaverikin näyttäisi noissa lakanoissa vain kevään ilta-auringon sävyttämältä kukkakedolta. Kuparikierukan omistajana moisille petivaatteille on aina tilausta! Arpa vetämään ja rautatabletteja purkki!

 192. Joka kevät valon siivilöityessä taas verhojen raoista asunnon lautalattioille haluan uusiutua jotenkin. Jättää pois jotain tunkkaista ja mennyttä ja katsoa valoon, tulevaan ja parempaan. Opin kauan sitten kotona maalla, että kevät tulee myös tekstiilien myötä. Ne tekevät onnelliseksi. Uskon myös etenkin näiden lakanoiden tekevän niin.

 193. Siksi koska nuo ovat n i i n kamalan kauniit ja pellava on best ja vaaleanpunainen for lyfe.

 194. Pellavalakanat on ollut kiikarissa pitkään, mutten ole raaskinut, nyt siis olisi oiva tilaisuus kokeilla tykkäisinkö!

 195. Eron jälkeen ei lakanoita ole, joten tarve olisi suuri. Ja nimenomaan pellavalakanoista olen haaveillut. :)

 196. Haluaisin kokea millaista on tutia pellavapilvessä! Olen elämässäni saanut lahjaksi kahdet lakanat, joista kummatkin osoittavat, ettei lahjanantaja tunne mieltymyksiäni lainkaan, vaikka läheistä sukuani edustavatkin. Pellavapilvi olisi lahja minulta minulle. Palkinto siitä, että uskallan toivoa, vaikka todennäköisyydet tuntuvatkin välillä muuta väittävän. Mukavat vällyt, joiden väliin sujahtaa, niin jo taas aamuisin jaksaa!

 197. Haluan nuo lakanat koska olen haaveillut niistä mutta en saa aikaiseksi ostaa itse niitä. Upeat ovat.

 198. Tähän hetkeen täydellinen yhdistelmä: vaaleanpunainen ja pellava!
  Minäkin uusin juuri sänkyni ja uudet lakanat passais siihen erinomaisesti.

 199. Toivon että voitto osuisi kohdalleni jotta pääsisin näihin ihaniin pehmeisiin lakanoihin nukkumaan kauniita uniani. Tällä hetkellä löytyy vain pellavatyynyliinat ;D

 200. kun olen pellavan “makuun” päässyt,niin en muita enää käytä.ihana täydennys olisi omaan liinavaatekaappiini ❤️

 201. samastun tähän tarinan ensimmäiseen kuvaukseen niin paljon, että lakanat olisivat erittäin mainio lisäys omistuksiini! mulla on parit lahjalakanat mutta 0 huonekalua sillä asun kalustetussa yksiössä. syksyllä odottaa luultavasti muutto muualle ja jännittää jo nyt, mistä hankin sopivan kalustuksen. ja mä rakastan vaaleanpunaista!

 202. Mulle/ meille siksi koska ei ole tällä hetkellä varaa niitä ostaa. Toisivat kyllä ison ilon <3

 203. Ostin kaksi kuukautta sitten uuden sängyn – juurikin elämäni ensimmäisen oikeasti hyvän ja juuri minun tarpeisiini sopivan. Uuden sängyn kruunaisi nuo jumalaisen kauniit pellavalakanat!

 204. Olen kytännyt näitä Familonin lakanoita jo pidempään, haluisin kovasti päästä testaamaan, millaista on nukkua pellavalakanoissa, joita niin paljon hehkutetaan.

 205. Oih, nuo ovat ehkä kauneimmat koskaan näkemäni lakanat! Kunpa arpaonni suosisi ❤️

 206. Mä oon just eronnut ja sovittelen tavaroita yksiöön. Eksän kans yhdessä hankituissa lakanoissa ei huvita nukkua :D

 207. Pellavalakanat olis todella mukavat, hengittävät ja miellyttävän tuntuiset. Vaaleanpunainen väri sopis hyvin hirsitalon tunnelmaan.

 208. En jaksa silittää mitään, joten pellavalakanat olisivat just oikea lisä meidän sänkyyn!

 209. Omistan hervottoman konmaroinnin seurauksena tällä hetkellä vain yhden pussilakanasetin, joten tulisivat tarpeeseen

 210. Teillä on kyllä hurjan kaunis koti. Olen aiemminkin kommentoinut, että sinulla on todella silmää sisustukselle. Arvostan itse todella paljon vanhoja, aitoja vintage juttuja, oli ne sitten huonekaluja, koruja ym.

  Haluaisin voittaa lakanat, sillä olemme miesystäväni kanssa muuttamassa yhteen. Ostimme asunnon, jota olemme nyt pari viikkoa remontoineet ja kahdestaan ja parin viikon päästä on muutto. Eikä yhtään riitaa ole takana ;) Ensimmäinen yhteinen oma koti ja rakkauden väriset pellavalakanat olisivat piste i:n päälle meidän tilanteeseen ;) Me muuten saatiin uuteen kotiin anopilta aidot vintaget yövalot. Ne on 60-luvulta hotellista. Tarina ei kerro miten hotellin lamput ovat päätyneet anopilleni :D

 211. Kauniit ja raikkaat. Sänkyä ei pysty juuri nyt uudistamaan vaikka tämä kirjoitus kyllä inspiroi siihen. Mutta uudet ihanat lakanat tekis jo paljon.

 212. Koska ne on ihanat! Ollut I want -listalla jo vuosia ja aina joku kiireellisempi ostos kiilaa ohi.

 213. Herttinen sentään – meidän pussilakanat ovat 90- luvun rumaa muotokieltä, törkeitä kuoseja ja värejä. Lakanatkin ovat 50- luvulta eli liian lyhyet nykypetiin. Eli mä oon tuhlannu rahani muihin juttuihin, apua! Nyt keski- ikäisenä odottelen sitten arpaonnea kohdalle sattuvaksi!

 214. Mulla ei ole ikinä ollut pellavalakanoita vielä elämässäni, siksi mulle noi ihanuudet. Rakastaisin myös tuota väriä

 215. tajusin tätä lukiessani jotenkin kirkkaasti miten huonoissa (pinttyneen likaisissa ja jopa revenneissä!) lakanoissa meillä nukutaan. pinkit pellavalakanat tulisivat siis enemmän kuin tarpeeseen!

 216. Laatu ratkaisee, plussana toiveiden väri :)
  Huikea tunnelma teillä, näyttää T Ä Y D E L L I S E L T Ä!

 217. Tänä kesänä toteutuu unelmani, kun saan remontoida perheelleni pienen punaisen mökin maalta. Pikku hiljaa teen hankintoja mökille ja nuo lakanat olisivat sinne täydelliset <3

 218. Uusi elämä eron myötä tiedossa ja olisi ihana kietoutua näin kauniisiin lakanoihin yksinäisiä öitä lohduttamaan.

 219. Koska edelliset henkkamaukan pellavalakanat alkavat olemaan aika loppuun kuluneita. Ihanat puuteriset lakanat toisivat kaivattua hempeyttä elämääni

 220. Olen hiljattain muutanut uuteen kotiin ja uudet pellavalakanat sopisivat sinne loistavasti!

 221. Mukana haalimassa ihania pellavalakanoita! Pellava on materiaalina aivan huippu ja paranee vain käytössä enenmmä! Puuterinsävyisissä lakanoissa näkisi varmasti ihania vaaleanpunaisia unia

 222. Meillä ei tällä hetkellä ole käytössä kuin yhdet lakanat kun karsin kauhtuneet vanhat juuri pois. Olisi myös oiva syntymäpäivälahja itselleni arvontapäivänä :)

 223. Olen haaveillut pellavalakanoista iät ja ajat mutta vielä ikinä en ole raaskinut sijoittaa niihin tai osannut päättää mitkä olisi laadukkaat!

 224. Ihanat lakanat ja ihan mun väriset :) Olen haaveillut pellavalakanoista kauan mutta en ole saanut hankittua. Osuisipa arpaonni nyt kohdalle!

 225. Näin opiskelijana en vielä ole raaskinut kustantaa pellavalakanoita – tai ylipäätään tällä hetkellä mitään lakanoita nykyiseen kämppään, kaverilta lainatuissa lakanoissa mennään… Mutta vaaleanpunaiset pellavalakanat on olleet haavelistalla jo pitkän aikaa: erityisesti näin keväisin kaikki vaaleanpunainen ja karheanpehmoinen innostaa lisääntyvän valon kaveriksi!

 226. Mukana! Joku ryökäle arvostaa meidän taloyhtiössä myös pellavaa ja vei mun mustan lakanan pyykkinarulta :< Pellavalla ympäröitynä saa parhaat unet ja tällä hetkellä löytyy enää yhdet pellavalakanat. Oon tätä väriä käynyt kuumottelemassa jo useaan muutenkin!

 227. Mukana kisassa! Tiedän ettei mieheni ikinä antaisi anteeksi jos menisin ostamaan puuterinväriset lakanat ja vielä törsäämään niihin hyvän määrän rahaa..MUTTA jos ne olisivatkin arpajaisvoitto, ei hänellä olisi aihetta mukista asiasta ja minä saisin onnellisena painella puuterisille höyhensaarille. <3

 228. Pellavalakanat olleet jo pitkään hankintalistalla ka tuo sävy olisi kyllä täydellinen pari meidän harmaalle jenkkisängylle

 229. Rrrrakastan pellavalakanoita! Liinavaatekaappissa on vaaleanpunaisten kokoinen kolo!

 230. Mummoni on opettanut, että pellavalakanoissa uni maittaa parhaiten. Sellaisia en vielä omista, joten nämä ihanuudet olisivat todella tervetulleet saattelemaan unten maille.

 231. Rankan talven jälkeen mieheni ja minä varmasti tykättäisiin uusista ihanuuksista. Suurella todennäköisyydellä peiton alta pilkistäisi pieni tyttäremme myös :)

 232. Pellavalakanat on arjen luksusta, vaaleanpunainen väri vielä lisää ihanuutta. Olisi kiva saada uudet lakanat ensimmäiseen omaan kotiin, jonne pian muutan.

 233. Peelavalakanat toisivat arkeen ihanaa luksusta. Kaunis sävy toisi myös raikkautta ja kevätfiilistä kotiin.

 234. Hurmaavat lakanat! Sängyn uusimiseen ei nyt juuri ole mahdollisuutta, mutta pellava lakanat soisivat varmasti levolliset unet.

 235. Miksi toivoisit voittavasi nämä lakanat? Siksi etten koskaan voita mitään
  Olisi huikeaa päästä kokemaan voittajan tunne ja vieläpä näin ihanan palkinnon.
  Mukavaa kevään jatkoa

 236. Täydellisen sävyiset lakanat! Näyttää kuvissa niin houkuttelevilta, että huonounisena tyyppinä niihin olisi helppo väsähtää. :)
  Olen haaveillut pellavalakanoista jo tovin, mutta en raaskinut vielä niitä hankkia. Toivottavasti arpaonni suosii.

 237. Uudet lakanat saisivat meiltä parhaan mahdollisen kodin, sillä tänään kävimme sänkyostoksilla itsekin. Vielä pitää odottaa 6 pitkää viikkoa, ennen kuin hotelliunet odottavat meitä.

 238. Olen asunut kaksi vuotta autossa ja reissannut ympäri maailmaa. Nyt on tullut aika palata Suomeen ja nauttia arjen luksuksesta. Koti on edelleen etsinnässä, mutta kun se löytyy, on nämä lakanat ekana hankintalistalla (tai no ehkä toisena sängyn jälkeen). :)

 239. Toivoisin näitä lakanoita bonustyttärilleni, jotka ovat kasvamassa pois prinsessalakanoistaan.

 240. Meillä on sekä pieni että epäkäytännöllinen makuuhuone, joka kaipaisi piristystä ja sänkykin kaipaisi päivitystä. Ehkä uudet lakanat antaisi inspiraatiota muutokseen ja pinkkejä unia.

 241. Tahtoisin kokeilla pellavalakanoita, vielä en omista sellaisia mutta näyttävät kivoilta!

 242. Vaaleanpunaiset unelmat ja lakanat olisivat juuri sitä mitä tämänhetkinen hivenen harmaa fiilikseni kaipaisi <3 Aivan ihana sävy! Mustan ja vaaleanpunaisen liitto <3

 243. Tällä hetkellä lakanakaappi on täynnä Ikean halpoja lakanoita, jotka on ostettu opiskeluaikoina opiskelijabudjetilla. Paremmat lakanat olisi siis ihanaa luksusta. <3

 244. Olen halunnut jo kauan meille ihanat pellavalakanat. Tässä siis oiva tilaisuus moisiin

 245. Olen aika kova lakanafriikki, mutta jostain syystä en omista yksiäkään pellavalakanoita. Noi vaaleanpunaiset sopisi meille todella hyvin, vaikka mun mies ei sitä haluaiskaan myöntää. Asutaan kaikenlisäksi avokaksiossa jossa sänky on aika esillä, (ja olen allerginen perinteisille päiväpeitoille) joten kauniit lakanat on pakko olla.

  Samalla nää vois tuoda jotain kivaa uutta tähän krooniseen asunnonetsimiseen, joka ei nyt kyllä oo ajankohtaista, ha!

 246. Ensi kuun lopulla kaksi onnellista muuttaa saman katon alle, ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Olisihan ihana pedata sinne uudet lakanat. Uusi koti, uudet tuulet.
  Postauskin tuli fiksuun aikaan sillä nyt tilanteen muuttuessa myös patjapuoli ihanaan miekkoseni rautasänkyyn tulee pohtia uudelleen… ehkä siis Familonille mars!

 247. Näin näteissä pellavalakanoissa en varmasti enää näkisi painajaisia vaan leijuisin unissanikin vaaleanpunaisessa hattarassa.

 248. Muutin uuteen kotiin tammikuussa ja olen huomannut vakavan lakanapulan! Uudet petivaatteet tulisivat tarpeeseen ja tuo väri sopisi hyvin vaaleaan huoneeseeni ❤

 249. Muutto uuteen kotiin ensi kuussa ja olisipa ihanaa laittaa uusiksi petivaatteiksi pellavalakanat, joista olen haaveillut jo pitkään.

 250. Pellavalakanat ovat parasta mitä tiedän. Omani ovat noin 4 vuotta vanhat ja kovasti käytöstä huolimatta edelleen todella hyväkuntoiset. Mutta tarviihan se poikaystäväkin pellavaa ympärilleen.

 251. Päivitin juuri omankin sänkyni ‘aikuissänkyyn’ opiskelijan kulahtaneesta kapineesta. Petaus on luokkaa pellavaa pellavalla, mutta samaa paria olevat petivaatteet rauhoittaisivat kummasti fiilistä. Ihana kevätsävy!

 252. Hei,

  löysin blogisi ihan vasta toisen blogin ( entä jos alkaist tehdä ihan mitä huvittaa) kautta ja viikonloppu on hurahtanut tätä lukiessa. Kuulemma kivat ulkoilukelit on olleet….
  Pellavat olis ihanat.
  Kappas, siitähän tuli melkein runo
  t.
  Tarja

 253. Pellavalakanoista ei ole vielä kokemusta ja tarvitsisin nyt elämääni vähän vaaleanpunaista piristystä.

 254. Kärsin unettomuudesta. Kaikki keinot olen ottanut käyttöön hyvän unen eteen. Hengittävät ja pölyttömät lakanatkin vaikuttavat unen laatuun!

 255. Pellavalakanat ovat ainoat, joissa nukun nykyään. Vaaleanpunaiset olisivat tottakai täydelliset kesään ja niihin olisi hyvä pujahtaa toivottavasti monien saman sävyisten auringonlaskujen jälkeen.

 256. Pellavalakanat olis niin täydelliset mutta aina on rahalle löytynyt (muka) parempaa käyttöä ja lakanat jääneet kauppaan… Josko onni nyt potkaisisi?

 257. Oi nuo on tosi kauniit! Olen pitkään miettinyt pellavalakanoiden hankintaa mutta aina on sitten tullut joku tähdellisempi rahanmeno ja lakanat ovat jääneet unelmiksi. Nyt peukut pystyyn ❤️.

 258. Olisi kiva saada pedattua sänkyn kaksi samanlaista settiä, tällä hetkellä siellä on aina eriparia olevat lakanat kun yhteenmuutossa yhdistettiin minun ja miehen lakanavarastot.

 259. Toivoisin arpaonnen suosivan ensimmäistä kertaa, sillä eihän noita vuodevaatteita voi vastustaa!

 260. Pellavalakanoita olisi kiva kokeilla. Olen ihastellut niitä blogeissa ja sisustuslehdissä, mutta en ole vielä raskinut ostaa kun ei vanhoissa lakanoissa ole varsinaisesti mitään isompaa vikaa :)

 261. Roosat lakanat vaan on niin täydellisen ihanat <3 Arvontapäivä onkin synttäripäiväni jolloin täytän pyöreitä ;)

 262. Toivoisin arpaonnea siksi että pienet asiat ovat parasta elämässä. Yksi näistä on puhtaat lakanat. Pellavan hieman karhea pinta tuntuu ihanalta ihoa vasten. Ja tuo väri. Puhuttelee hempeydellään eniten juuri nyt. *Love*

 263. Olen ollut jostain (käsittämättömästä) syystä siinä luulossa, että pellavalakanat olisivat jotenkin karheat ja tönköt. Toisaalta rakastan kesäisin pellavavaatteita ja ne tuntuvat ihanan pehmeiltä iholla. Hmm. Tuo sänky näyttää kyllä niin kutsuvalta. Minä rakastan niin paljon omaa sänkyämme, etten juuri suostu nukkumaan muualla, paitsi mökin ihanassa sängyssä luonnonrauhassa.

 264. Meidän lakanoista löytyy lähes tulkoon jokaisesta koiran ja isännän leikin tiimellyksessä aikaansaamia reikiä tai ihan jopa isompia repeämiä. Joten uudet lakanat olisi todella tulossa tarpeen tänne! Niihin lakanoihin tulisi sitten kielto niin rajuille koiraleikeille. Jota tuskin huomioitaisiin..

 265. Viimeinen vuosi on ollut raskas ja yöunet usein lyhyitä ja katkonaisia. Uni on kuitenkin ollut ratkaisevan tärkeää jaksamisen kannalta. Kaipaan ja mielestäni tarvitsen nukkumiseen kauneutta ja ripauksen ylellisyyttä, jotta siitä tulisi hyvä, hemmotteleva hetki.

 266. Laadukkaat ja hengittävät pellavalakanat todellakin kelpaisivat. Ne vain usein ovat sen verran tyyriitä etten ole sellaisia vielä raaskinut ostaa. Puuteriset lakanat olisivat ihanat!

 267. Olen himoinnut juuri tuon värisiä pellavalakanoita, mutta aina on hinta jäänyt esteeksi – siksi olisikin ihanaa, jos arpaonni suosisi!

 268. Mukana arvonnassa! Kiitos postauksesta. Se tuli tarpeeseen, sillä uuden sängyn hankinta on hyvin ajankohtainen.

 269. Pellavalakanat on olleet haaveissa jo pitkään, ovat vain niin kalliita… Nyt siis sormet ja varpaat ristiin.

 270. No meille ihanat puuteriset pellavalakanat ❤️ Koska; sängyn jakaa puolisoni lisäksi laatuun tottuneet kolme italianvinttikoiraa ❤️
  Hyvä sänky – hyvät unet, unelmalakanat – unelmaunet ❤️

 271. Pellavalakanat olisivat ihanat kesäkuumalla, kun aurinko pääsee päivisin porottamaan pieneen yksiööni. Oi, kuinka niihin kelpaisikin käpertyä pitkän päivän jälkeen. Ihanaa kevättä sinulle Stella!

 272. Meilläkin on sama ongelma, sänky on aivan liian pehmeä ja aamulla heräämme kankeina. Uuden sängyn ostoon on säästö tällä hetkellä käynnissä. Olisi ihana jos olisi mtös uudet lakanat kunhan uuden sängyn saamme :)

 273. Uusi sänky täälläkin hankittavana, kun vanha rämä jo ihan kuopalla. Noilla ihanilla pellavalakanoilla saisi jo alkumakua hyvistä unista .

 274. Pellava on ihana, luonnollinen materiaali, joka sekä hengittää, että lämmittää. On vaan niin kalliita pellavalakanat, että en ole raaskinut sellaisia ostaa. Toivottavasti nyt onnistaisi ❤!

 275. Oh! Arvontaan mukaan, koska me kaikki, kolmea kissanpoikaa myöten halutaan noi lakanat! Lisäksi tällä pienyrittäjän palkallani (jota ei juuri ole) en niitä ikinä raaskisi ostaa. Oispa luksusta! <3

 276. Koska pellavalakanat on se syy miksi joka ilta ootan nukkumasnmenoa, viileät, mutta ihanan painavat, täydellinen kombo. Tällä hetkellä miulta löytyy vain yhdet pellavalakanat, ja se on säännöllinen tragedia kuivausrummuttomana ihmisenä ,kun ne pitää laittaa pesuun ja tyytyä toisiin, ei pellavaisiin lakanoinohin :) tosin tuolla värillä voisi käydä niin, että vain vaaleanpunaiset unet kelpaisivat enää…

 277. En ole ikinä kokeillut pellavalakanoita missään, se on vääryys mikä vaatii pikaista muutosta!

 278. Kivan ja kutsuvan näköinen uusi sänky teillä. Lakanat tulisivat tarpeeseen, sillä jostain syystä huomaan aina pihistäväni moisissa asioissa, vaikka kivat ja laadukkaat petivaatteet jos mitkä kummasti kohentavat elämänlaatua.

 279. Ooo! Ihana postaus! Uuden sängyn ostaminen on täälläkin ajankohtaista, joten kiitos vinkeistä!

  Ja noissa puuteri pinkeissä pellavalakanoissa näkisin varmasti vain ihania unia siihen saakka kunnes olen saanut valittua uuden sängyn! Pellavaiset lakanat vielä uupuvat ja olisi mukava päästä testaamaan. I H A N A T! <3

 280. Ollakseni rehellinen toivon voittoa siksi koska en IKINÄ voita mistään mitään!!!!! Olisi kiva saada muuten aika niukkaan värimaailmaan pieni piristys!

 281. Olen aina rakastanut hattaranväriä, ja sitä miten se sopii täydellisesti taivaan sineen, valkoiseen, mustaan, harmaaseen ja jopa punaisen sävyihin…

 282. Olen jo pitkään haaveillut laadukkaista pellavalakanoista. Nämä olisivat juuri täydelliset!

 283. Mulla ei ole käytössä päiväpeittoa, joten haluan käyttää vain kivoja lakanoita, jotka siis tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta.

 284. Puuteriset sävyt ja pellava ovat juuri niitä mitä kaipaan vuoteeseeni!
  Erityisesti viime vuodet olen täydellisiä pellavalakanoita metsästänyt, vielä tuloksetta tosin. Ehkä tässä olisivat ne

 285. Voi pinkit pellavalakanat on juuri se mitä olen kaivannut tähän kevääseen! Upeat!

 286. Mukana! Nämä menisi äidille äitienpäivälahjaksi, hän kun juuri pellavalakanoista haaveili…. mikäli en muuttaisi mieltäni ja haluaisi niitä sittenkin itselle! :D

 287. Haluan nukkua hempeän hattaran keskellä meidän välillä raivostuttavassa parvisängyssä.

 288. Oih, tuonne olisi mukava kellahtaa päikkäreille. :)

  Tulisin superiloiseksi arpaonnesta. Lakanat sopisivat kauniisti pikkukotiini.

 289. Täydelliset kesälakanat! Puutarhassani, makuuhuoneen ikkunan alla, kasvaa pioneita, joissa on täsmälleen sama utuinen sävy.

 290. Koska noi on aivan IHANAT! Plus pellava on materiaalina hengittävä j kevyt, mikä toimii lakanoissa tietysti hyvin.

 291. Onpa kaunis sänky, voi että. Taitaa lähteä pohdintaan, josko meillekin tuollainen tulisi. Nykyisen sängyn ikää en kehtaa sanoa, vaikka sen muistaisin…
  Minä käytän trikoolakanoita, sekä aluslakanoina että pussilakanoina, taloudesta löytyy kolmet Marimekon tasaraidat. Aivan ihanat. Eli kommentoin vain tätä postausta, jään arvonnasta sivuun. Lokoisaa sunnuntain jatkoa :)

 292. No, meillä taitaa uusimmat lakanat olla jostakin viiden vuoden takaa. Taloon tullut koira on pilannut ne parematkin hypätessään sänkyymme; ei lähde kura pesussa ei:(

 293. Olen ihaillut noita lakanoita mutta minulla ei ole yhtäkään. Allergiselle sopisivat varmaan erittäin hyvin.

 294. Kesän kynnyksellä edessä on muutto uuteen kotiin, jonne puuteriset lakanat olisi ihanaa saada makoisia unia siivittämään.

 295. Olisi ihana saada kesään uudet raikkaat pellavalakanat! Löytyy siis jo harmaana, mutta ne ovat viisi vuotta vanhat…

 296. Valitin juuri ystävälle, että kaikki pussilakanani ovat jotenkin tylsiä ja epäsopivia, vaaleanpunainen olis just ihana!

 297. Pellavalakanoista olen unelmoinut jo pitkään… Ehkä nyt olisi aika minunkin saada nukkua pellavaisissa lakanoissa.

 298. viime aikoina en ole nähnytkään muuta kun vaaleanpunaisen ja haalean pinkin sävyjä mihin ikinä katsonkaan, voi mikä riemun tunne olisi nukkua auringonlaskussa! suupielet hymyilevät jo pelkästä ajatuksesta.

 299. Minulla on yhdet pellavaiset lakanat, joista on todella vaikea luopua edes pesun ajaksi. Eilen taas pesin ne ja riemastuksekseni sain ne illalla takaisin vuoteeseen, kun olivat päivän aikana kuivuneet ulkona auringonpaisteessa ihanan tuoksuviksi ja pehmeiksi. Ihan siis talvea ajatellen, toinenkin pari olisi kiva!

 300. Ostin kahdet valkoiset pussilakanat Faminolilta. Ovat käyneet läpi muutaman pesukerran. Kuosi on ilmava ja hyvä. Mitään pellavanöyhtää ei irtoa,mikä on tärkein pointti pellavatekstiileissä. Lisää näitä lakanoita haluaisin..

 301. Lakanoiden päivitys on ollut työlistalla jo pitkään. Aina löytyy jotain muka tärkeämpää… Puuteriset pellavat olisivat ihanat!

 302. 26-vuotiaana elän monen vuoden ja sattumusten jälkeen samanlaista elämää kuin 16-vuotiaana taidelukiolaisena (täällä toinen hei!). Käytännössä asun pienessä ja raihnaisessa hyvin eklektisesti halvoilla kirppislöydöillä sisustetussa yksiössäni – jota kuitenkin rakastan yli kaiken! Liinavaatekaappi on täynnä mummolta perittyjä pyyhkeitä ja lakanoita, ihania nekin tottakai, mutta ero 16-vuotiaaseen ja 26-vuotiaaseen minuun on mukavuudenhalu ja laatuun panostaminen aina mahdollisuuksien mukaan. Pellavalakanat sängyssä voisi olla tämmöinen juttu joka kolahtaisi aikuisempaan mukavuudenhaluuni aika kovaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.