C’est La Vie

Aaaah mikä odottamaton ilon päivä! Amerikkalainen Phosphorescent on julkaissut viiden vuoden tauon jälkeen uuden studioalbumin, jota en ollut osannut edes odottaa. C’est la vie on nähnyt pari päivää sitten päivänvalon ja löytyy jo Spotifysta. Hivenen vaikeastiäänettävän nimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Matthew Houck, jonka tekemisiä olen rakastanut intohimoisesti siitä saakka, kun löysin ne joitakin vuosia sitten. Olen näköjään jauhanut aiemminkin yhdestä lempikappaleestani, jota kuuntelen edelleen Mikon kanssa silloin tällöin toistolla, kunnes joku tulee ja ottaa meiltä internetin pois. Tässä on hiukan samaa leijuvalla tavalla euforista tunnelmaa, tykkään! Tietokoneen äärellä vietetyn ja aivan liian pitkän torstaipäivän pelastus.


☊ PHOSPHORESCENT – C´EST LA VIE NO. 2

4 thoughts on “C’est La Vie

  1. Kommasin Zula -postaukseen, ja kommaan saman uudelleen, edelleen mun top5 parhaat biisit ever -listan kärkikahinoissa Kiitti tästä vinkistä, pitää ottaa uus albumi kuunteluun välittömästi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.