Healah Dancing

Olen soittanut tätä koko päivän päässäni enkä malta olla pistämättä vahinkoa kiertämään. Brittiläinen folkmuusikko ja runoilija Keaton Henson teki muutamia vuosia sitten klassisen instrumentaalilevyn nimeltä Romantic Works ja rakastan niin tätä kappaletta kuin siihen tehtyä videota. Albumilla soittava sellisti Ren Ford on upea ja lyhytelokuvan lopun hidas tanssi on ohjattu ja kuvattu niin hienosti, että pakahdun ja halkean ja hajoan.


☊ KEATON HENSON ~ HEALAH DANCING (FEAT. REN FORD)

7 thoughts on “Healah Dancing

  1. Olipas mielettömän vaikuttava kipale ja video, huh! Kiitos jakamisesta<3 Loppuun vielä jakamisen arvoinen lempparibiisi hiukan eri genrestä, josta sinä tuut jotenkin mieleen. Ei muuta kun volat kaakkoon!

    Tash Sultana – Blackbird

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.