I’m happy with what I got

Brittiläinen indiepop-yhtye Wild Beasts pisti viime syksynä pillit pussiin ja julkaisi sen kunniaksi viimeisen albuminsa, Lontoossa RAK Studioilla äänitetyn livelevyn joka sai nimekseen Last Night All My Dreams Came True. Hienointa albumilla on hidas ja hypnoottinen The Devil’s Palace, johon yhtye on yhdistänyt kaksi vanhempaa kappalettaan. Kummallista on, että yhdistelmä toimii paljon paremmin kuin kumpikaan aiemmista biiseistä sellaisenaan – ehkä olisi sittenkin kannattanut vielä jatkaa? No, aikansa kutakin. Onneksi äänitetty musiikki on kuolematonta! Tätä on soitettu meillä toistolla nyt muutaman viikon, pakko jakaa että saan sen ulos systeemistäni ja voin kuunnella jotain muuta.


☊ WILD BEASTS – THE DEVIL’S PALACE

4 thoughts on “I’m happy with what I got

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.