As in love with you as I am

En ole vieläkään päässyt yli levystä, jonka The XX vuosi sitten syyskuussa julkaisi. Lontoolaisyhtye soitti yhden silloin juuri päättyneen kesän kauneimmista keikoista Ilosaarirockin viimeisenä esiintyjänä (jos sen jälkeen soitti vielä muita, ei kiinnostanut). Kuulinkohan tämän kappaleen silloin ensimmäisen kerran? Sovitaan, että kuulin. Aurinko oli juuri laskenut ja jättänyt jälkeensä pehmeän, persikkaisen valon, sellaisen kuin vain heinäkuisten festareiden viimeisenä iltana voi olla. Sain tutun yhtyeen keikkabussissa kyydin jatkoille, koko sakki kuskia myöten lauloi kuorossa Euphoriaa. Mutta minun päässäni soi tämä. Ooh.

Definitely not over the newest The XX album yet.

THE XX – ANGELS

6 thoughts on “As in love with you as I am

  1. En ole päässyt yli minäkään. Palaan juurikin tähän kappaleeseen aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.