Täydellinen soittolista kotibileisiin

Enpä olisi uskonut, että ensimmäinen yhteinen soittolistamme osoittautuu jättimenestykseksi, ainakin omassa tähän saakka vaatimattomassa Spotify-mittakaavassani! Naurattaa, että sille on kertynyt kuukaudessa yli 2000 tilaajaa eli noin kymmenen kertaa enemmän kuin aiemmilla soittolistoillani, joita olen sinnikkäästi tehnyt koko kaksitoistavuotisen blogiurani ajan. Sähköpostiini on myös kolahdellut viime viikkoina viestejä niin newyorkilaisilta artisteilta kuin australialaisilta promoottoreilta, jotka toivovat minun kuuntelevan omia tai edustamiensa artistien kappaleita ja “if you like them” lisäävän niitä tuleville listoilleni. Täten julistaudumme VALTAKUNNALLISIKSI MUSIIKKI-INFLUENSSEREIKSI!

Koska me kaikki vietämme vapun historiallisten olosuhteiden pakosta enemmän tai vähemmän kotioloissa, teimme uuden soittolistan, joka sopii täydellisesti kotibileisiin – juuri nyt niihin oman ruokakunnan kesken vietettäviin, myöhemmin toivottavasti muihinkin. Nappaa lista siis talteen myös tulevia illanviettoja ajatellen. Siinä on edellisen lailla sata kappaletta ja se kestää yli seitsemän tuntia, joten ei tarvitse ihan heti pyöräyttää listaa alusta.

Listan alussa on rauhallisempaa tunnelmaa, loppua kohti meininki muuttuu tanssittavammaksi. Listalla on sekaisin uutta, monta vuosikymmentä vanhaa, covereita ja remixejä sekä pari mustaa hevosta, joita joko vihaatte tai rakastatte. Genret liukuvat sykkivästä synthwavesta (RANSKALAISTA TEKNOA, Jarno huutaa vierestä) elektropopin ja säröisen, surisevan indien kautta swingiin ja vanhaan diskoon, tavoitteena tumma ja upottava tunnelma, jonka tahtiin on helppo hytkyä (tai huojua silmät kiinni viinilasi kädessä, ihan oman fiiliksen mukaan). Joukossa on myös monia ikivanhoja suosikkejamme, joista ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klikkaa Spotify-soittolista auki tästä: NOTES ✖ HOUSE PARTY 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HYVÄÄ VAPPUA toivoo Luna-koira – ja kaikki muutkin täältä Punavuoresta!

PS. Jos linkki yllä ei toimi, kokeile tätä, tai etsi lista Spotifysta nimelläni.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

13 thoughts on “Täydellinen soittolista kotibileisiin

  1. Siis tää on aivan super, ja ihanaa kun tää on niin pitkä! Kuuntelin paras aika vuodesta #kevät 2013-listaa varmaan kaksi vuotta aina matkustaessa, niin jos listan pituus yhtään korreloi kuuntelun pituuden kanssa niin tällä pärjään lähemmäs kymmenen seuraavaa vuotta :D

  2. Tää en nyt liity tähän kirjoitukseen mitenkään mutta löysin muutaman vuoden takaisen kirjoituksesi silkkipaidoista. Kertoisitko miten silkkivaatteet kokemuksesi mukaan kestää tavallista arkikäyttöä? Tuleeko langanvetoja tms epäsiisteyttä nopeasti ja onko elo yhtä varomista? Silkkimekko tilattu ja tarve ihan toimistokäyttöön, ei kaapin lämmikkeeksi. Mutta en halua vaatetta joka ei kestä ihan normaalia käyttöä…

  3. No ei tästä voi yllättyä, teillä vaan on ihan paras musamaku :) täältä saa aina parhaat vinkit! Hyvää kevättä Lunalle ja muillekin!

  4. Kiitos! Olet minun paras (ja ainoa) musiikki influensseri! Myös ne kaikki aiemmat on super ihania.

  5. Yay! Kiitos tästä! Eikä ihme, että yhteydenottoja satelee, sillä se ensimmäinen lista oli aivan huikea! Iso kiitos, että teette näitä. Brysselissä pärähtää huomenna seitsemäs viikko lockdownia, et tiedäkään, miten suuri ilo teidän soittolistoista on!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.