Soittolista kotikaranteeniin

Seuraavaksi luvassa vapaaehtoiseen kotikaranteeniin eli sosiaaliseen eristäytymiseen sopiva soittolista, jota on äänekkäästi toivottu ja vaadittu Instagramin puolella. Sadan biisin listasta löytyy kaikkea sellaista mitä olemme kuunnelleet viime aikoina, myös meidän IG-stooreissa vilahtaneita kappaleita, joista tulee aina kysymyksiä. Yleensä laadin soittolistani muina diktaattoreina YKSIN, mutta tällä kertaa yhdistimme voimamme ja lopputuloksesta tuli kyllä timanttinen, sillä mukaan hyväksyttiin vain kappaleita, jotka ovat molempien mieleen. Soittolista toimii loistavana taustana kokkaamiseen, siivoamiseen, venyttelyyn, riehumiseen, raivoisaan someselaamiseen ja kyljellään lojumiseen. Olemme testanneet.

Sadan biisin kattaus sisältää seitsemän tunnin verran tunnelmointia ja tanssittavampaa materiaalia (Instagramissa seuraavat tietävät mitä sillä tarkoitan) ja skaala on aika laaja indiefolkista ranskalaiseen elektroon. Mukana myös hauskoja remixejä, covereita ja pari kappaletta The Twilight Singersilta, koska en näköjään osaa tehdä yhtään soittolistaa ilman sitä. Plus yksi kappale, joka kuulostaa erehdyttävästi Stingiltä, mutta ei todellakaan ole – kertokaa sitten kun bongaatte!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klikkaa Spotify-soittolista auki tästä: NOTES ✖ STAYING HOME SONGS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

18 thoughts on “Soittolista kotikaranteeniin

 1. Wau, siis wau mitä timanttista musiikkia. Ainoa vika että tässä töitä tehdessä jään fiilistelemään.

  Olen tällainen vähän vanhempi leidi (= 61v — Beatles oli eka mitä silloin kuunneltiin) mutta laatumusiikki kolahtaa aina ja tällaista ei valitettavasti kuulu radiosta. Tästä tuli uusi pakkomielle, edellinen on iki-ihanan Bruce Springsteenin Western Stars.

  Mäyräkoira Nelliltä hännänheilutus!

  • Hahaha ymmärrän ongelman! Mulla käy välillä ihan samoin, keskittyminen töihin katkeaa kun joku tarpeeksi hyvä biisi pärähtää soimaan.

   Ihan totta, näitä biisejä ei juuri suomalaisilta radiokanavilta kuulu, ellei lasketa Radio Helsinkiä, joka soittaa kyllä hyvää musiikkia laajalla skaalalla.

   Hauska kuulla, että lista kolahtaa! Nellille maharapsutus xxx

 2. Huippua, kiitos paljon! Teidän kahden musiikkimaku tuottaa timanttisia löytöjä meille muille, jee!

 3. Olisi ihana kuunnella nämä mutta minulla kännykkä sanoo osoite virheellinen. Ei voi avata sivua…..

 4. Kiitos Stella ja Jarno! Tämä tulee taatusti soimaan ja paljon. Itse en ikinä löytäisi tällaista musaa, vaikka tosi paljon tykkäänkin kuunnella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.