Salamarakkaus ~ Gregory Alan Isakov

Uusi salamarakkaus musiikkikentältä: Etelä-Afrikasta Amerikkaan lapsena muuttanut laulaja-lauluntekijä Gregory Alan Isakov ja erityisesti tämä tietty kappale parin vuoden takaa. Olen ollut viime aikoina aika laiska etsimään uutta kuunneltavaa ja niinpä olen tehnyt suurimman osan musiikillisista löydöistäni havahtumalla siihen, että Jarno soittaa jotain todella hyvää ja alan kiljua MIKÄ TÄMÄ ON KERRO HETI. Tästä kappaleesta tiesin kahden sekunnin perusteella, että tulisin rakastamaan sitä.

Isakovin musiikki liikkuu suurimmaksi osaksi banjolla maustetun indien ja folkin maastossa. Caves on ehkä tuotannon raskaammasta päästä, rakastan näitä soundeja, sitä miten pehmeästi kappale vyöryy kuulijan päälle ja täyttää rintakehän, pään ja sydämen ihan kokonaan. Se on peräisin viimeisimmältä albumilta, Evening Machines joka julkaistiin pari vuotta sitten. Hauska kuriositeetti: levy äänitettiin Coloradossa Isakovin maatilalla, jonne hän on rakentanut studion. Jep, muusikko jolla on maatila. Albumin äänitykset hoidettiin yöllä, jotta ne eivät häirinneet maatilatöitä. Levy on samaan aikaan intiimi ja pidättelemätön, rajaton.


☊ GREGORY ALAN ISAKOV ~ CAVES

Jos lämpeät tälle, kannattaa tutustua Spotifyssa Isakovin muuhunkin tuotantoon. Hän on julkaissut yhteensä viisi levyä, ja ennakoin, että lähiviikkoina ennätämme tutustua varsin hyvin niihin kaikkiin.

5 thoughts on “Salamarakkaus ~ Gregory Alan Isakov

  1. Hänen musiikkinsa on huumaavaa! Me käytiin mun miehen kanssa hänen Tukholman keikalla loppuvuodesta 2018 ja se oli yksi upeimmista keikoista missä me ollaan oltu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.