Be a lady they said

Tämä on ehdottomasti parasta mitä internetissä on tällä hetkellä! Camille Rainvillen kirjoittaman tekstin lukee upea Cynthia Nixon, musiikin teki Louis Souyave. Video kiteyttää täydellisesti aikamme mahdottomat ristipaineet, joiden keskellä naiset elävät. Jos ehdit syventyä tällä viikolla vain yhteen videoon, valitse tämä.

Be a lady they said. Don’t be too fat. Don’t be too thin. Don’t be too large. Don’t be too small. Eat up. Slim down. Stop eating so much. Don’t eat too fast. Order a salad. Don’t eat carbs. Skip dessert. You need to lose weight. Fit into that dress. Go on a diet. Watch what you eat. Eat celery. Chew gum. Drink lots of water. You have to fit into those jeans. God, you look like a skeleton. Why don’t you just eat? You look emaciated. You look sick. Eat a burger. Men like women with some meat on their bones. Be small. Be light. Be little. Be petite. Be feminine. Be a size zero. Be a double zero. Be nothing. Be less than nothing.

10 thoughts on “Be a lady they said

  1. Niin totta. Mut nyt kyllä tekee mieli tapella noita kaikkia vaatimuksia vastaan.. Tauko hiusten värjäyksestä, meikkaamisesta ja epiloinnista tehnee hyvää.

  2. Olen odottanut juttua World Vision -matkasta, vain Lähiömutsi on kirjoittanut aiheesta. Samoin odottelen muiden bloggaajien suhteen. Eikö blogien pitäisi nimenomaan olla nopeampi kanava kuin perintetiset aikakauslehdet? Eipä siltä tunnu!

    • Heippa lukija, aiheesta on kyllä tulossa kirjoitus lähiviikkoina! Materiaalia on ollut paljon purettavaksi eikä sisältöjen julkaisuaikataulut ole aina yksinomaan bloggaajista kiinni. Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa ja odotat juttua!

  3. Ihan sairaan hyvä. Katsoin tän jo eilen kun jaoit sen instastoryn puolella, ja nyt uudestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.