Down, down, down

Tänään ilahdutti sänkyyn kannettu aamukahvi, ystävältä saadut silitykset ja Arcade Firen uusi kappale nimeltä Reflektor. Vinkeän videon on ohjannut yksi lempihenkilöistäni maan päällä, hollantilainen valokuvaajanero Anton Corbijn, jonka mustavalkoisten silmälasien läpi näkisin mielelläni enemmänkin tulkintoja todellisuudesta. Yhtyeen neljäs pitkäsoitto näkee päivänvalon lokakuun lopussa. Pysymme taajuudella.

Arcade Fire’s new video Reflektor is definitely worth your while if you happen to love everything Anton Corbijn does. Oh, the single is decent too. Love the lyrics: down, down, down. Don’t mess around. Our love is plastic, we’ll break it to bits. I want to break free, but will they break me?

More coming our way next month: the new LP will be out at the end of October.

2 thoughts on “Down, down, down

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.