Oikeaa hetkeä odotellessa

Yksikään voileipä ei ole turvassa, kun keittiön pöydän alla vaanii kaksi opportunistia. Junon katseesta päätellen kumpaakaan kuonokasta ei ole ruokittu. Koskaan. Keppejä saavat järsittäväkseen jos niitäkään. Pieniä, kitkeriä keppejä.

2013-09-stellaharasek-juno-luna-12013-09-stellaharasek-juno-luna-2

No sandwich is safe on the kitchen table as long as there are two opportunists lurking under it. “Just remember, if we get caught, you’re deaf and I don’t speak human.”

22 thoughts on “Oikeaa hetkeä odotellessa

 1. Meillä on ketkuterrieri, hänellä on samanlainen ilme. Olen myös usein ihaillut sitä, miten sievässä asennossa hän istuu lapsen syöttötuolin alla herkkuja kytätessään. Voi jospa joku näyttelytuomari näkisi hänet silloin, kyllä alkaisi nauhoja sadella, vai mitä ruusukkeita ne nyt ovat. Ehkä jopa pari pokaalia.

  • Hahah! Meillä on mietitty tuota ihan samaa. Nilkat sievästi ojennettu, pyllyt vierekkäin ja hännätkin nätisti kieputettu viereen.

 2. Hei,

  en pystynyt kommentoimaan mitään aiempaan postaukseen kun tulin niin surulliseksi. Olisin tarjonnut Jarvikselle niin mielelläni kodin, mutta Rommeli täällä kohta 11 vee tuskin olisi sopeutunut. Jarviskin varmaan kaipaisi jakamatonta huomiota.

  Toivottavasti löytyy ihana paikka loppuelämäksi. Jarvis ei sitten voinut jäädä kakkoskotiinkaan? Kerrothan Tohtori Myllerryksen uusista tuulista vielä?

  • Oho. Tällä välin olitkin kommentoinut edelliseen. Ihanaa! Sulla taitaa olla vaikeampaa kuin Jarviksella:/

   • Jarvis ei valitettavasti voinut jäädä toisen omistajansa luo, ei sielläkään ollut tarjota kesää pidemmäksi ajaksi kyllin vakaata kotia (paljon matkustelua vaativa työ, pitkät päivät poissa kotoa jne). Mutta toivotaan, että uudessa paikassa kaikki menee jatkossakin hyvin ja siitä tulee Jarvikselle loppuelämän koti. Siellä on paljon tilaa ja pihaa ja ongelmakoirien koulutukseen tottuneet kädet, uskon että Jarviksella on kaikki mahdollisuudet olla siellä onnellinen. Ja niin, onhan tämä vaikeaa ja haikeaa… Mutta näin on parasta kaikille.

 3. Mäyräkoiran omistajana voin vaan todeta, että tuttuja ilmeitä. Lähes samanlainen loukkaantunut ilme on kun mäykky neidille valkenee se ,että henkilökunta täyttää ruokakupin koiran napuilla eikä nakeilla. On ne vaan ihania :)

  • Huutava vääryys on tuo. Meillä kyllä menee nappulatkin alas, mutta talouden nakkitarjoilussa on yleisesti ottaen siskosten mielestä kyllä toivomisen varaa.

  • Hyvää! Jarvis löysi uuden kodin, parhaan mahdollisen. Muutti sinne sunnuntaina ja kaikki on kuulemma sujunut hyvin. Vietimme lauantaina päivän yhdessä ja koiraherra oli paljon rauhallisempi kuin viimeksi tavatessa alkukesästä. Seuraavan kerran saan kunnian tavata herran toivoakseni joulun alla, kun hän tulee viettämään viikonloppua Helsinkiin.

 4. Siis voi ei! Toiset ovat selvästi olleet nälässä jo kauan, liian kauan :D

  Mä en kestä, kun noi on aina toisissaan kiinni :) Melkein kuin siamilaiset. Aivan ihania, ja melkein käy oma koira sääliksi, kun sillä ei ole ketään, jonka kanssa olla tuommoisessa symbioosissa.

 5. Minä selailen täällä kuumeisesti mäyräkoirakennelien sivuja ja yritän samalla säilyttää järjen äänen, miten paljon koira rajoittaa menemisiä ja matkustamisia kun noita lapsiakin on tuossa jo…

  Sitten sinä teet tällaisia postauksia ja minä muistan 10 vuoden takaa miten ihania ja täydellisiä ne vaan on, että kuka sitä mihinkään haluaisikaan matkustaa, kun voi olla kotona mäyriksen kanssa :)

  • Johanna, en halua romuttaa kuvitelmiasi, mutta jos teillä on jo lapsia, ei se koira siinä rumbassa enää tunnu ;) Ota ota! Koirakuumeeseen auttaa vain yksi asia! Sitäpaitsi ystäväpiiristä löytyy ihan varmasti muutama vapaaehtoinen hoitaja lomamatkojen ajaksi, varsinkin kun esittelette uuden tulokkaan ystäväpiirille suloisimmassa pentuvaiheessa…

 6. Heh, sama mäyräkoiratuijotus täälläkin, päivästä toiseen. Etenkin kun käy vieraita, niiltä saa eniten sympatiapisteitä. Ja vahingossa tippuneita herkkuja. :)

  • Jännä juttu! Juu, vieraat ovat kovassa kurssissa meilläkin. Etenkin TIETYT vieraat, jotka pudottelevat “vahingossa” enemmänkin herkkuja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.