If love is the answer you’re home

Parhaat asiat syksyssä ovat harmaita, pehmeitä ja pellavaisia. Jokunen vuosi sitten miestenosastolta hankittu neuletakki on ympärivuotisessa kovassa käytössä, mutta alkusyksyisin sen läsnäolo on erityisen lohduttava.

Vielä enemmän kuin harmaista villatakeista diggailen rusketuksen, vaaleaksi paahtuneen tukan ja harmaan yhdistelmästä. Vielä tovin siitä saa nauttia, otan kaiken irti. Paljaat ranteet ja nilkat, pestyt kasvot, t-paitoja joiden hihat on kääritty olkapäihin niinä päivinä kun syyskuun aurinko paahtaa. Kaikkien harmaiden lempipaitojeni kaikista rakkain lemppari on tosin karkuteillä, epäilen että jompikumpi perheen pienimmistä on kantanut sen kätköihinsä ja tehnyt siitä itselleen pesän.

2013-09-stellaharasek-villatakki-012013-09-stellaharasek-villatakki-022013-09-stellaharasek-villatakki-032013-09-stellaharasek-villatakki-042013-09-stellaharasek-villatakki-05

The best things in fall are gray and made of linen.

PHOTOS BY DORIT SALUTSKIJ

9 thoughts on “If love is the answer you’re home

  1. Kiitos sinun olen alkanut (uskaltanut) katselemaan vaatteita aktiivisemmin myös miesten mallistoista. Upea villatakki ja Dorit loistaa jälleen työssään kuvaajana. jee!

    • SUOSITTELEN, miesten puolella on usein paremmat materiaalit, halvemmat hinnat ja yksinkertaisemmat mallit, jos ei satu tykkäämään ylenpalttisista yksityiskohdista.

  2. Aivan ihana neuletakki. Tahdon! Jos se kaikista lempparein paitasi, joka on hukassa, on yhtään samanlainen kuin tuo, niin minäkin veisin sen ja tekisin siihen pesän :D

  3. Näyttääpä täydelliseltä. :)
    Itselläni on menossa hiustenvaalennusprojekti, joka alkaa olla jo loppusuoralla, ja pakko sanoa, että mustat ja harmaat vaatteet näyttävät nyt ihan erilaisilta päällä (hyvällä tavalla)! Neuletakkisi on kyllä hieno.

    • Niin totta! Olen huomannut saman, kun olen itse vaiheillut tumman ja tuhkanvaalean välillä – monet harmaan sävyt pääsevät vaalean tukan seurassa vielä kauniimmin oikeuksiinsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.