Alkusyksyn suosikkiasioita

Ei sillä että laskisin, mutta juhannukseen on enää yhdeksän kuukautta. Välihuomiona vaan. Strategiani syksyntuloon sopeutumiseen on noudattanut tuttua kaavaa: kevyitä mutta lämpimiä neuleita, ohuita mutta muhkeita huiveja ja kenkiä joita voi käyttää ilman sukkia (niin kauan kuin voi). Wangin mielipuolisen makeat buutsit sujahtavat jalkaan niin helposti, ettei tarvitse olla edes hereillä kun lähtee päivän ensimmäiseen palaveriin. Niin, olen taas valvonut vähän liikaa ja neuvotellut melko olemattomalla menestyksellä maailmankaikkeuden kanssa vuorokauden tuntien määrästä. Kyllä se tästä, kirjoitan tätä sentään sängyssä, MacBook edessä, valkoviinilasi vieressä ja toisella puolella kaksi unelta tuoksuvaa mäyräkoiratyttöstä, jotka kipristelevät varpaitaan nukkuessaan.

Kuvissa jotain alkusyksyn suosikkiasioita. Ei välitetä silmäpusseista – keskitytään mieluummin vaikka silkkisuihkeeseen, joka tuo aamuihin huoletonta eleganssia, vaikka olisi kävellyt päin ovenkulmaa tähdätessään suihkuun, pukenut paidan väärinpäin ja huomannut sen vasta päivän kolmannessa tapaamisessa. Krhm.

2013-09-09-stellaharasek-12013-09-09-stellaharasek-22013-09-09-stellaharasek-3-stella2013-09-09-stellaharasek-42013-09-09-stellaharasek-52013-09-09-stellaharasek-62013-09-09-stellaharasek-72013-09-09-stellaharasek-82013-09-09-stellaharasek-92013-09-09-stellaharasek-10

It seems that all my fall favorites come in different shades of gray and fall into a carefree category of being easy to get on and even easier to pull off. After a summer spent in flip flops I’m simply not ready to deal with complicated concepts such as laces yet, so slip-on ankle booties from Alexander Wang will do for the meanwhile. I’d like to meet the person who invented elastic gores and buy him a beer.

Oh and I’m all for inner beauty, but a little lip gloss never hurts. My makeup philosophy for summer has been “less is more and none is even better” but I’m slowly trying to adapt back to the western civilization. Getting there. Any day now.

15 thoughts on “Alkusyksyn suosikkiasioita

 1. Noni!! Tulit järkiin etkä myynytkään noita buutseja! Ne on ihanat. Ja vieläkin oon sitä mieltä että olisin voinut ne omia. Ps.koska nähään? Tuun kylään, tuon kuplia.

 2. Niin tutun kuuloista! Miten jotkut selviävät elämästään ilman kolhuja -konkreettisesti. Kaunis tyyli sulla. Jättää tilaa persoonallesi ja puhtaille piirteillesi. Kiva blogi!

  • En ymmärrä. Minä saan joka päivä uusia kolhuja ja mustelmia todisteeksi eletystä elämästä. Ja kiitos! Kiva kuulla että olet tykännyt.

 3. Sain Stockalta testaukseen tuota Balmain parfyymiä. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta ennenkuin luin sen sivuiltasi. Otin testaukseen, koska ensi vaikutelma oli todella makea. Mutta kokeillaan!

  Pidän sun tyylistä, ihanan rento! Ihania kuvia ja tunnelmia välität!

 4. Täällä on toinen, jota vastaan ovenkarmit ja pöydänkulmat ovat liittoutuneet. Kesällä avonainen ikkuna hyökkäsi kimppuun sellaisella vauhdilla, että selässä on vieläkin arpi. Pieniä mustelmia ei edes enää jaksa noteerata.

  Nurin päin olevassa paidassa on se hyvä puoli, etteivät ns. oikealla puolella olevat mahdolliset ruokatahrat näy. Hopeareunus jne.

  • Huh, tiedät siis tunteen. Ei ole helppoa, kun kotona vaanii kaikenlaiset vaarat ja riskit. Ja hyvä pointti… Ehkä väitän jatkossa, että se on tahallista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.