Ensimmäiset

Kesä alkaa siitä, kun saa ensimmäisen kerran valloittaa lempipaikkansa rantakallioilta, torkahtaa aurinkoon ja kärventää nenänsä. Eiliseen mahtui muitakin ensimmäisiä: vuoden ensimmäinen sandaalipäivä, ensimmäiset rusketusrajat ja ensimmäiset kahvit Kompassitorin rantakahvilassa. Ensimmäinen jäätelöpallo, sillä Helsingin Jäätelötehdas on avannut kiskansa – ja ensimmäinen vaikea valinta kermatoffeen ja mantelisuklaan väliltä. Joskus otan molemmat, mutta se vaatii nälän, sillä ne pallot ovat val-ta-vat.

2016-05-06-stellaharasek-kuv-jarnojussila-dayoff-12016-05-06-stellaharasek-kuv-jarnojussila-dayoff-22016-05-06-stellaharasek-kuv-jarnojussila-dayoff-32016-05-06-stellaharasek-kuv-jarnojussila-dayoff-4

Jotta ulkona vietetty vapaapäivä ei olisi sentään liian täydellinen, eilen alkoivat myös ensimmäiset siitepölyoireet. On se sentään kiva tietää, että koivu kukkii. Tästä se kuulkaa alkaa! Ensimmäiset kerrat kaikesta mikä liittyy kesään – ja se kaikki on vielä edessä.

Kuvat Jarno Jussila

16 thoughts on “Ensimmäiset

 1. Olen kade sun kyvystä torkahdella tai olla paikallaan, maata sängyssä tai sohvalla tms, joka tulee esiin monissa teksteissä. En edes muista milloin itse olisi pystynyt samaan, olemaan paikallaan ilman kirjaa/sähköpostia/elokuvaa saati sitten nukkumaan päiväunia. Respect!

  • Hei kiitos! Olet oikeassa, se on taitolaji enkä minäkään ole sitä aina osannut. Joskus se on helpompaa oikeiden ihmisten seurassa. Toivottavasti päiväunet löytävät tiensä sun elämään xxx

 2. Jestas, onpa kuuma öhhhköhh ilma (naine). Älä nyt kerro sille pitkätukalle (tai tolle miehelle, joka keitti mun aamukahvin), mutta saatan olla vähän rakastunu.

 3. Konsepti nimeltä pillifarkut, en ole ikinä ymmärtänyt. Omistan yhdet pillifarkut, joita en juuri koskaan käytä. Ei ehkä imartele meikäläisellä yhtä hyvin kuin sinulla. :D Muutenkin loistat näissä kuvissa kilpaa keväisen auringon kanssa. Oliko klisee, no joo, mutta hienoja kuvia ja ihanaa kun on vihdoin oikea kevät ja melkein jo kesän tuntua ilmassa. :)

  • Haha, nämä ovat niin makuasioita! Mullahan ei muita farkkuja ole kuin pillifarkkuja. No yhdet rikkinäiset ja roikkuvat miestenfarkut. Kiitos kaunis! Kuvat ovat minustakin hienot, kiitos niistä loistavalle valokuvaajalle xxx

 4. Tykkään, että tässä ja edellisessä postauksessa on pitkästä aikaa värikuvia! Omaan silmään visuaalinen ilme mielenkiintoisempi kun mustavalko- ja värikuvat vuorottelee :)

  • Hei kiva kuulla, että tykkäät! Kyllä mä lähes aina vuorottelen mustavalkoista ja värikuvaa, mutta taitaa näissä viimeisimmissä värikuvissa olla keskivertoa värikkäämpi fiilis xx

  • The Row. Merkin laseja myydään Helsingissä ainakin Beam Storessa Erottajalla x

 5. Ihanaa kun kevät ja kesä vihdoin koittaa. Saako udella mistä kauniit kengät ovat peräisin? Onko niillä vaikea kävellä?

  • Niinpä! Sandaalit ovat hankinta viimekesäiseltä Kreikan reissulta. Ovat superhyvät jalassa, siksi tykkäänkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.