Heinäkuun värit ja varjot

Kepeän kesävalon vastapainoksi tummat sävyt ja syvät varjot kiinnostelevat. Mitä pidemmälle kesä ehtii, sen syvemmäksi ne käyvät. Kirsikatkin ovat melkein syntisen punaiset. Elokuun mustia öitä odotellessa! Mutta kiire ei ole, juuri alkanut heinäkuu houkutelkoon ensin helteet esiin.

2014-07-4-stellaharasek-athome-12014-07-4-stellaharasek-athome-22014-07-4-stellaharasek-athome-52014-07-4-stellaharasek-athome-42014-07-4-stellaharasek-athome-3

Summer shadows.

19 thoughts on “Heinäkuun värit ja varjot

 1. Houli mouses! Tuo kaappi on aivan mahtava, juuri sellainen mitä olen tässä jo vuosia etsinyt. Täytynee lisätä Moko kaapinetsintäkierrokseen.

 2. ihania kuvia, taas!
  olisin kysellyt valkoisten kuppien alkuperää? ne näyttäis mahdottoman hyvin käteen istuviksi, jos sisällä olis esim cappucciinoa…hmmmm :)

 3. Please, älä vain julkaise yhtä meheviä kuvia esim. suklaakonvehdeista tms..kuvasi aiheuttavat välittömän himon kuvattuun herkkuun,

 4. Onpa todella hieno kaappi! Ja todella taidokkaasti olet osannut vangita valon noihin kuviin.

 5. Voi miten ihania kuvia taas! Punaiset kirsikat on hauska väripilkku kaiken mustan ja valkoisen keskellä. Ärsyttävää, että olen niille allerginen. Muuten lähtisin heti kauppaan!:)

  • Voi, harmi! Auttaako kypsennys? Mulla moni kivekäs hedelmä aiheuttaa kutinaa nielussa, mutta oireita ei tule, jos herkut nauttii kypsennettynä.

  • Joo pitää ottaa! Se on niin korkea, että kokokuvan saaminen pienessä huoneessa on vähän haastavaa.

  • Hankin sen Moko Marketista alkuvuodesta. On huomattavasti vanhempi kuin kodin asukkaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.