Bali Brunch

Välillä ihmettelen näkyykö rakkauteni ruokaan päällepäin vai mistä johtuu, että minulta kysytään jatkuvasti ravintola- ja brunssisuosituksia – mutta saamanne pitää! Viikon vinkkinä siis tiedoksi, että tacotaivas Pueblo – ehkä muistatte kun kirjoitin paikasta kesäkuussa – palvelee nälkäisiä taas sunnuntaisin ihanalla indonesialaisella Bali Brunchilla. En ole itse käynyt koskaan siellä päin maailmaa enkä osaa oman kokemuksen kautta arvioida Eerikinkadun indonesian fusion kitchen -pop upin autenttisuutta, mutta sen voin sanoa, että hyvää on. Kävin viime sunnuntaina syömässä ja kierittelin itseni kotiin.

2015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-1

Pueblossa ei ole tosi pörröistä pöytäliinaa, vaan kantiskoira Nella, joka torkkui keskellämme ikkunalaudalla. Siinä vaiheessa kun safkaa kannettiin pöytään “torkkuminen” muuttui tosin melko näennäiseksi. Ei sitä ikinä tiedä milloin jotain tipahtaa ja pääsee siivoushommiin. Tämän takia meilläkin on aina päivystävä mäyräkoira pöydän alla.

2015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-22015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-3

Konsepti on saanut alkunsa kahdesta indonesialaissyntyisestä pariskunnasta, Anggista ja Sandrasta sekä Galihista ja Marissasta, jotka ovat töissä eri keittiöissä ympäri kaupunkia. Sunnuntaisin he kokoontuvat Pueblon keittiöön fiilistelemään oman kulttuurinsa ruokia – meidän kaikkien muiden iloksi ja onneksi. Ja sitten tuolla häärää tuo Luca.

2015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-42015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-5

Brunssilistalle on valittu yksinkertaisia ja toimivia annoksia, joita voi tilata sellaisenaan tai yhdistellä, jakaa ja maistella ristiin. Varoituksen sanana tosin, että sämpylöistä voi tulla kina. Kuohkea leipä on täytetty pitkään haudetulla lihalla, rapeilla kasviksilla, korianterilla ja chillillä. Hulluhyvää, täyttävää ja raikasta. Vegeversiokin toimi.

2015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-62015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-7

Melkein kaikissa kivoissa ravintoloissa parasta on ihmiset: ruoka voi olla vaikka kuinka hyvää, mutta tyypit luovat tunnelman. Sitä täällä kyllä piisaa, henkilökunta pitää siitä huolen. Tykkään paikan kiireettömyydestä – aina on aikaa margaritalle tai vielä yhdelle Rendang Bunille. Ilmapiiri tarttuu. Brunssilla oli sunnuntaina paljon lapsia ja nekin ottivat niin iisisti, ettei voinut kuin ihailla.

2015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-82015-10-06-stellaharasek-pueblo-balibrunch-10

Pueblo’s Day Off – BALI BRUNCH HELSINKI
Sunnuntaisin alkaen klo 12
Pueblo Bar y Taqueria
Eerikinkatu 27, Helsinki

15 thoughts on “Bali Brunch

 1. Pingback: Bali Brunch hehkuu indonesialaista sunnuntai-iloa | Brunssikeijo

 2. Minkä verran herkut kustantavat ja kuinka monta annosta tarvitaan taltuttamaan isoruokaisen nälkä? :)

 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Mulla on Pueblo vielä testaamatta, nyt tarttee kyllä poiketa paikalle. Tarviiko brunssille pöytävarausta?

  • Hmmm en usko, mutta ehkä se kannattaa varmuuden vuoksi tehdä, ainakin jos tulee isommalla seurueella tai haluaa varmistaa itselleen pöydän tiettyyn aikaan.

 4. Hei tämä vinkki tuli nyt ihan täydelliseen aikaan, koska just etsiskeltiin ensi sunnuntaille brunssimestaa! Kiitti!

 5. Voi eiiiiii… NÄL-KÄ! Tietääkö joku hyvää ja suht edukasta brunssipaikkaa Turun suunnilta?

 6. Ilman mitään näkijänlahjojakaan N ä e n khyll itteni tuossa paikassa! Nih. Nuo hymyt. Ja ‘kaikki’ ◇◇◇◇

 7. Ei hitto mikä nälkä tästäkin kirjoituksesta taas tuli. Pitääkö tässä nyt odotella sunnuntaihin asti, häh?

  • No kyllä valitettavasti, jos brunssia haluat, mutta onneksi Pueblo on tavalliseen tapaan auki muinakin päivinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.