Asioita, joista tajuaa ajan kuluvan

Keittiön ikkunalaudalle kuivuvat kukat, vanhenevat passit, ystävien lapset jotka syntyivät viime viikolla ja aloittavat ensi syksynä ensimmäisen luokan. Vuodenajat jotka vilahtavat ohi yhä nopeammin, koko ajan pitää olla ostamassa uusia kalentereita. Ei-edes-niin-vanhat kuvat, joissa hiukset ovat puolet lyhyemmät kuin nyt.

2015-02-10-stellaharasek-athome-1 2015-02-10-stellaharasek-athome-2 2015-02-10-stellaharasek-athome-3

Koirat sen sijaan viikkaavat itsensä peiton alle aivan samanlaiseen solmuun talvesta toiseen, narisevat untuviensa alta kun niiden pyhää unta häiritään eivätkä ole tietävinäänkään mistään aikuiseksi kasvamisesta. Täyttävät toukokuun lopussa sentään neljä! Totuus alkaa valjeta: rinta saattaa rotevoitua, mutta toiset näemmä pysyvät karvahaalarinsa sisällä ikuisina pentuina.

Photos by Dorit Salutskij

20 thoughts on “Asioita, joista tajuaa ajan kuluvan

 1. Muistelin nähneeni sun jalassa Filippa K:oon farkut/legginsit. Ovatko olleet hyvät? Mitä materiaalia?

  • Hmm.. Yhdet vaaleansiniset Filippan farkut löytyvät, niiden perusteella ainakin voin kyllä merkin farkkuja suositella.

 2. Tuli tästä mieleeni oletko lukenut kirjan, Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin? Mitä pidit, jos olet lukenut? Itse viimeistelen sitä juuri… Odottelee yöpöydällä.

  Mukavaa päivää!

 3. Hei Stella! Aurinko on häikinyt tänään niin loistokkaasti, että on aika hankkia uudet aurinkolasit. Voitko heittää pari täsmävinkkiä lasien etsiskelyyn? Hakusessa joko Raybanit tai muut mustat, ei-pyöreät lasit. :)

  • Moikka, anteeksi vastauksen viive. Suosittelen: Trend Optic ja Thierry Lasry! Täydellisiä malleja.

 4. Mä päädyin pitkästä aikaa (armottoman kevään valon ajamana) tähän blogiin, ja edelleen,

  oot sä aika ihana! <3

 5. Hei!
  Onko sulla tulossa vielä reissupostausta Ko Lantalta. Olisin kuullut mielelläni vinkkejä hotelleista tai ravintoloista. Olen menossa syksyllä samalle rannalle ja mietin hotellia sieltä. Lennot siis varattuna, ei vielä majoitusta. Kaikki muutkin vinkit kiinnostaa.
  Tiedän, että täällä on tullut lunta tupaan matkapostauksista, mutta on meitä muitakin,jotka kaipaavat kaamoksesta aurinkoon.
  Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. Tätä tykkää lukea tällainen ( varmasti äitisi ikäinen) naisimmeinen tosi paljon.
  Tiina

  • Moikka Tiina, anteeksi luvaton vastauksen viive. Ko Lanta -vinkkejä on tulossa vielä! Kiva kuulla, että tykkäät blogista – kiitos kun kommentoit.

 6. Tai oma esikoinen, joka syntyi viime viikolla ja aloittaa ensi syksynä yläasteen, niisk!

  Voi pieniä karvapötkylöitä! ♥ Ovat niin suloisia! Meidänkin koira täytti joulukuussa 4. Eläinlääkäri oli aiempien vuosien rokotuskäynneillä kertonut, että juuri 4-vuotiaana ainakin tämmöisen isomman koiran aivotoiminta jotenkin mystisesti lisääntyy eli toisin sanoen sellainen älytön häsellys vähenee. Vielä en ole ihan varma, voinko allekirjoittaa tämän väitteen…

  • Ooh, NIISK! Hmm, dedis älyttömän häsellyksen maagiseen vähenemiseen lähestyy, saa nähä miten käy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.