Get swept away

Hankin jokunen kuukausi sitten Filippa K:n kevätmallistosta rennon nahkarepun, jota kaavailin kaveriksi kesäretkille. Sellaisille, joihin pakataan mukaan termospullollinen kahvia, eväsleivät, ylimääräinen villapaita ja kirja. Lopputulos oli, että reppu on roikkunut olalla niin työpäivinä kuin viikonloppureissuilla. Perforoitu nahka ja kapeat nahkahihnat ovat yllättävän kaupunkikelpoiset. Sitäpaitsi kuka sanoo, ettei ylimääräiselle villapaidalle ja eväsleiville tulisi käyttöä junamatkalla Turkuun tai kesken kiireisen työpäivän.

2014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-12014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-22014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-32014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-42014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-52014-07-02-stellaharasek-filippak-leatherbackpack-6

Mutta ei sen enempää töistä, sillä meitsi on lomalla (tuo lause kuulostaa yhä vähän kummallisilta) ja suunnittelee jo seuraavia retkiä. Viikonlopuksi on luvattu lämmintä, ehkä reppuun uskaltaa jo pakata villapaidan lisäksi bikinit?

Every lady needs a leather backpack.

Photos by Dorit Salutskij

THE XX – SWEPT AWAY

6 thoughts on “Get swept away

    • Hmm, voi olla että alesta löytyy? Nettikaupassa ainakin oli vielä, kun äsken kurkkasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.