Run run away with me

Huh. Tämä ei ole ollut minun päiväni, mutta jospa sivuutetaan se ja leikitään, että juoksentelen joka päivä Huvilakadulla huivi liehuen juuri näin huolettomasti kuin näissä valokuvissa. Tämänsyksyistä pukeutumistani ne kuvastavat sentään hyvin, vaikka tunnelma ei aina olekaan näin seesteinen. En ole tainnut käyttää koko vuonna mitään vaatekappaleita niin paljon kuin tätä harmaata neuletta ja repaleisia pillifarkkuja. Kun vaihtelee kenkiä ja kassia, voi hyvällä omatunnolla ylläpitää illuusiota siitä, että kyseessä on joka päivä aivan eri asu.

2013-10-stellaharasek-huvilakatu-012013-10-stellaharasek-huvilakatu-022013-10-stellaharasek-huvilakatu-032013-10-stellaharasek-huvilakatu-04

Knit Vince, jeans IRO, scarf Acne, all from Gaudete. Bag Alexander Wang from Beam Store, silver rings Pernille Corydon from Urban A, shoes Jeffrey Campbell, watch from Diesel.

Muistutuksena vielä kiinnostuneille, että Gaudeten alennus koko IROn syysvalikoimasta on voimassa vielä lauantain ajan sekä verkkokaupassa että kivijalkakaupassa! Blogin lukijat saavat 15% alennuksen kaikista ranskalaismerkin tuotteista koodilla STELLA.

Hasn’t been a great day, but that means it can only get better – it’s Friday after all. And at least I’ve spent it in my lucky jeans.

Photos by Dorit Salutskij

8 thoughts on “Run run away with me

    • Apua, enpäs muista tähän hätään mallin nimeä. Olivian blogin puolelta saattaa googlaamalla löytyä (kokeile hakusanoja “paras aika vuodesta sorel”). Mutta jos kuvaus kelpaa, niin ne ovat ruskeat, nahkaiset ja sisällä on valkoinen lampaankarvavuori. Lämpöiset kuin mitkä, suosittelen.

  1. Osallistuin juuri kyselyyn! Kiva tämä siirto omalle sivullesi, näkyy vielä enemmän oma juttu ja tyyli kuin ennen. Onnistunut muuvi siis :)

    Juttuja voisi olla useammin sisustuksesta, puotilöydöistä, kivoista kahviloista / ravintoloista jne.

    Ihanaa syksyä ja talven odotusta! :)

    • Hei Satu, kiitos osallistumisesta ja palautteesta! Juttutoiveet on laitettu korvan taakse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.