A question of time

Uskottava se kai on, kun kalenteri niin väittää: siitä on kokonaiset kuusi vuotta aikaa, kun perustin blogin. Sittemmin on moni asia muuttunut, minä ainakin, blogikin useamman kerran. Tänä syksynä on oltu taas uuden kynnyksellä uuden osoitteen myötä: halusin siivota pöydältä kaiken tarpeettoman ja keskittyä siihen mikä tuntuu tärkeältä, olkoonkin että lista vaihtelee joka päivä. Pala kerrallaan kuva loksahtelee paikoilleen ja tuntuu päivä päivältä enemmän omalta.

Yksi asia on kuitenkin pysynyt ennallaan: te, rakkaat lukijat siellä ruudun toisella puolella. Kiitos kun luette! Pyydän teiltä tänään muutakin: nyt olisi nimittäin tilaisuus kertoa lukijakyselyn muodossa sananen itsestänne ja antaa samalla palautetta. Hyvää, huonoa tai sekä että – kaikki otetaan ilolla vastaan.

2013-10-stellaharasek-dieselwatch-2

Mutta en toki pyytäisi palvelusta lupaamatta mitään vastineeksi: kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan tietysti palkinto eikä mikä tahansa palkinto. Blogin alkutaipaleelta asti rinnallani astellut Diesel on mukana juonessa ja – aikateemassa pysyen – voittaja saa valita itselleen merkin valikoimista mieleisensä rannekellon. Oma lempikelloni, tuo kuvia kaunistava sukelluskello, on Dieselin vuosientakaisesta miestenmallistosta ja yhä käytössä joka kerta kun tarvitsen ranteeseen aikaraudan.

2013-10-stellaharasek-dieselwatch-1

Seuraa toimintaohje:
(1) Klikkaa itsesi kyselyyn. Voit hakea kupin teetä, mutta et tarvitse sitä, sillä kyselyn täyttäminen ei vie kuin hetken. Kysely on täysin anonyymi.
(2) Haluat tietysti olla mukana myös arvonnassa, joten ilmianna kyselyyn osallistumisesi kommenttilootaan ja kerro samalla (kannattaa kertoa!) onko blogiin liittyen ruusuja tai risuja, juttutoiveita tai muuta mielen päällä. Muista sähköpostiosoite, sen näkee vain onnetar.

Kysely on voimassa sunnuntaihin 3. marraskuuta saakka. Voittaja arvotaan seuraavana päivänä ja onnenpekkaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Arvonnan palkinnon sponsoroi Diesel. Osallistumisiloa!

A questionnaire for finnish readers, sorry folks! But if you’d like to let me know what you think of this blog, feel free to chip in with your five cents – will be much appreciated. Thank you for reading.

Photos by Dorit Salutskij

611 thoughts on “A question of time

 1. Kyselyyn vastattu! Minulla on antaa pelkkiä ruusuja. Blogisi sisältö on parantunut huomattavasti osoitteenmuutoksen myötä. Pidän erityisesti blogisi silmäkarkista ja usein unohdun vain selailemaan kuviasi. Mitään en lisäisi enkä ottaisi pois. Keep on the good work!

  • Kiitos Sini osallistumisesta ja palautteesta – ihana kuulla, että olet tykännyt.

 2. Hei! Kyselyyn on vastattu! Luen blogiasi, koska nautin katsella kauniita kuvia ja niiden avulla pääsen rentoutumaan ja kuvittelen talssivani hattarapilvessä. Jatka siis samaa rataa!

 3. Kyselyyn vastattu! Käyn silloin tällöin täällä tunnelmoimassa kauniita kuvia. Sellainen pieni hengähdystauko ja unelmointihetki!

 4. Vastattu. Olen hiljattain löytänyt ihanan raikkaan blogisi. Kaunis kiitos siitä ja tsemppiä jatkoon!

 5. Olin pitkällä matkalla jonka aikana en ehtinyt lueskelemaan blogeja ja tämä sinun muuttamisesi oli iloinen yllätys! Tämä blogi näyttää juuri sinulta. Ihanan rento ote.

 6. Noniin, kysely täytetty, kommentin vuoro! Eli blogi on paljon freshimpi täällä uudella alustalla, tykkään. Ja onko sisältökin taas parempaa, vai liippaako omat mieltymykset taas lähemmäs omiasi, olen taas löytänyt blogin ihan uudelleen. Ja olen todellakin lukenut juttujasi jo aikoja, siitä alkaen, oilisiko vuonna 2008, kun blogimaailmaan eksyin. Silloin, kun oli tunikat, ja violettia mätsäiltynä vaikka kenkiin ja vyöhön. ;-)

 7. Kyselyyn vastattu näin viime tipassa, mutta kuitenkin! (kalenterimerkinnät tällaisten asioiden aikatauluttamiselle selkeästi toimivat, haha)

  Ruusuja vain osaan täältä suunnalta kontollesi kantaa. Blogisi on visuaalisesti miellyttävä, monipuolisten ja mielenkiintoisten aiheiden hyvänmielensatama, jonka maailmaan on kerta toisensa jälkeen miellyttävä upota. Kiinnostavia tyylitaiturointeja sekä mahtavia musiikkilöytöjä.

 8. Kysely täytetty! Onnittelut kuluneiden kuuden vuoden ja onnistuneen viimeisimmän uudistuksen johdosta!

  Löysin blogisi muistaakseni vuonna 2008, kun keskustelin kerran erään ystäväni kanssa ”vähemmän on enemmän” -filosofiasta vaatteiden hankinnassa. Ystäväni vinkkasi blogisi olevan hänelle inspiraation lähteenä siinä, miten ostaa vähemmän, mutta laadukkaampia ja itselle mieluisampia vaatteita, ja miten yhdistellä niitä keskenään. Tuolloin Honey Junkie -nimimerkillä kirjoittamasi blogin arkistot olivat vielä luettavissa. Vietinkin monta iltaa ja yötä niiden läpikäymiseen, sillä jäin kerrasta koukkuun.

  Suurin yksittäinen syy, mikä mielestäni erottaa blogisi muista samantyylisistä, on kykysi kirjoittaa sinulle tärkeistä asioista ilman, että se vaikuttaisi oman egosi korostamiselta. Sinulla on myös uskomaton taito kirjoittaa avoimesti ja rehellisesti, mutta jättää silti tarvittaessa asioita myös rivien välistä ja sanavalinnoista tulkittaviksi.

  Mitä parhainta jatkoa paitsi blogosfäärissä myös kaikilla muilla elämän alueilla!

 9. Vastasin. Vuosia sitten, kun aloin lukea blogiasi, esimerrkisi auttoi minuakin löytämään viimein oman tyylini. se ei ole samanlainen kuin sinulla, mutta ymmärsin, että tyyli voi syntyä siitä, että käyttää vaatteita, joissa oikeasti viihtyy. Uusien ostosten määrä on vähentynyt radikaalisti, kun ihan kivan sijasta hankin vain tosi kivaa. Tarkoitus on siis sanoa, että jatka samaan malliin, olet saanut teksteilläsi paljon aikaan!

 10. Kyselyyn on täten vastattu.

  Aloitin blogisi lukemisen jokin aika sitten ja olen siitä asti ollut koukussa. Tyylipuhdas ilme, selkeys, hienot kuvat ja jotenkin pröystäilemätön kokonaiskuva ovat niin virkistäviä asioita verrattuna kulutusfriikkiblogeihin, joissa ulkonäkö ja tonnin LV-laukku ovat tärkeimpiä asioita maailmassa. Pidän myös hyvin jalostuneesta musiikkimaustasi ja olen blogin kautta löytänyt jo kasan uusia suosikkikappaleita. Ole hyvä ja älä koskaan katoa!

 11. Kysely done.
  Olen seurannut blogiasi jo vuositolkulla, mutten ihan alusta asti. Tykkään avoimuudestasi ja siitä, että osaat vetää kuitenkin rajan sopivaan kohtaan. Kuvat ja teksti muodostavat varsin nautinnollisen kombon. Tykkään siitä, että sisältö on se pihvi – en menetä mitään oleellista vaikka laiskuuttani luen postaukset Feedlyllä ja siirryn vain joskus itse blogin puolelle. Käyttökokemus on varsin hyvä noinkin. Näin ei todellakaan ole kaikkien blogien kohdalla… esimerkiksi juuri Olivian alusta on sellainen, että mun vanha ipad-reppanani ei selviä niistä. Iso kiitos siis että Olivia-kautesi päättyi, olen huomaavinani positiivista muutosta myös juttujen sisällössä :)
  Lisää mäykkyjä, niitä ei voi olla koskaan liikaa <3
  (jos tämä viesti tuli kaksi kertaa pliis poista toinen… ipad-ressukka kaatui taas :D )

 12. Kysely done.
  Olen seurannut blogiasi jo vuositolkulla, mutten ihan alusta asti. Tykkään avoimuudestasi ja siitä, että osaat vetää kuitenkin rajan sopivaan kohtaan. Kuvat ja teksti muodostavat varsin nautinnollisen kombon. Tykkään siitä, että sisältö on se pihvi – en menetä mitään oleellista vaikka laiskuuttani luen postaukset Feedlyllä ja siirryn vain joskus itse blogin puolelle. Käyttökokemus on varsin hyvä noinkin. Näin ei todellakaan ole kaikkien blogien kohdalla… esimerkiksi juuri Olivian alusta on sellainen, että mun vanha ipad-reppanani ei selviä niistä. Iso kiitos siis että Olivia-kautesi päättyi, olen huomaavinani positiivista muutosta myös juttujen sisällössä :)
  Lisää mäykkyjä, niitä ei voi olla koskaan liikaa <3

 13. Vastattu on!

  Blogisi on jo vuosikausia ollut ainoa, jota seuraan. Äidinkielifriikkinä nautin teksteistäsi suunnattomasti, olet hirmuisen taitava kirjoittaja! Puhumattakaan siitä, että otat upeita valokuvia, sisustusmakusi täsmää jotakuinkin täydellisesti omaani ja tyylisi on – no, äärettömän tyylikäs. Jatka samaan malliin.

  Ja muista: mitä enemmän mäyräkoiria, sitä enemmän mäyräkoiria.

 14. Löysin blogisi taas tauon jälkeen, näköjään se on niin kuin kaikissa muissakin ihmissuhteissa, välillä pitää ottaa välimatkaa jotta molemmilla on tilaa vähän uudistautua, mutta entiseen voi palata koska tahansa eikä kukaan muistele että oltaisiin erossa oltukaan :) Pidän tyylistäsi, ja myös blogisi ulkoasusta. Toimii iPadilla! Ihanaa syksynjatkoa :)

 15. Vastattu kyselyyn. Mulla on rehellisesti sanottuna ollut aina vähän viharakkaus-suhde blogiisi, mutta oon tullut siihen lopputulokseen, että sekin juontaa positiivisesta asiasta eli sun aitoudesta. Oon joskus ollut aistivinani tekstien takana olevan “ei niin onnellinen” ihminen, joka on paistanut myös teksteistä ja kommenttien puolella. Tää on vaan saanut itselläni välillä “karvat pystyyn”. Viime aikoina taas blogista on huokunut todella hyvät vibat, oot selvästi paljon onnellisempi kuin aikoihin. Meni nyt aika syvälliseks, mut harvasta blogista pystyy tällasta aistimaan, mikä johtuu vain ja ainoastaan niiden pinnallisuudesta. Toivottavasti näet kommentissani sen kohteliaisuuden, jonka koitan kertoa. Tyylikäs ja ammattitaidolla tehty blogi, se on ainakin selvää.

 16. Tykkään siitä, että pidät kiinni omasta tyylistäsi. Blogiasi on kiva lukea, koska kuvat ja teksti ovat aina laadukkaita. Olen lukenut blogiasi melkein alusta saakka, jo Honey Junkie ajoilta. Näin sut viime syksynä Tamperella Pakkahuoneella ja yllätyin kun olit luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

 17. Vastattu. Mulla oli aikoinaan nahkalegginssit joista joku kommentoi että mitäh, ei kellään oo tollasia – paitsi Honey Junkiella. Muutama kesä sitten olin kesätöissä joissa piti päivystää ja tappaa aikaa, ja silloin luin kaikki vanhat blogiarkistosi uudestaan. Pää meni pyörälle samalla tavalla kuin jos katsoo vaikka paljon jotain tv-sarjaa. Kiitos blogista! :)

 18. Mukana arvonnassa, ja blogin rinnalla kuljettu myös suhteellisen pitkään. Varmaan siitä jo viitisen vuotta on, jos ei enemmänkin, kun aloin lukea blogiasi. Aika kuluu, ylimääräinen karsiutuu pois ja nainen sen kuin vaan kaunistuu.

 19. Jep, kyselyyn vastattu!
  Vaikka olenkin tämmöinen luultavasti junnu lukijakunnassa, on mukana pysytty pari vuotta ja viihdytty mainiosti, jotenkin tämän uuden osoitteesi myötä blogisi on herännyt vielä enemmän eloon. Kiitos!

  Ja olen kanssa samoilla linjoilla, mäyriksiä, paljon kuvia ja elämää niinkuin tähänkin asti niin viihdymme monen muun kanssa vielä mukana seuraavatkin vuodet ;)

 20. Osallistuttu! Olipa mukava kysely, toivottavasti saat ideoita siitä blogiasi varten. Tykkään blogistasi jo nyt sellaisena kuin se on, taidolla tehty ja kauniita kuvia ja kivoja juttuja. Mukavaa syksyn jatkoa!

 21. Vastasin kyselyyn. Blogisi on jännittävä. Jotenkin en meinaa muistaa sen olemassaoloa, mutta aina kun silloin tällöin täällä käväisen, luen kyllä kaikki jutut, jotka edellisen kerran jälkeen ovat ilmaantuneet.

  Ehdottomasti lisää mäyräkoirajuttuja ja -kuvia. Olisi kiinnostavaa kuulla jotain konkreettista myös työstäsi.

  Aurinkoista syksyä!

 22. Vastasin!

  Ruusuja: Ihana blogi, olen lukenut jo vuosia. Pidän erityisesti musiikkiasioista, sisustuksesta, tapahtumista ja ihmisistä kertovista jutuista ja kuvista. Jos jotain voisi toivoa niin enemmän postauksia :)

 23. Juu, ei ehtinyt kyselyn aikana teekuppi tyhjentyä. :) Blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden, on ollut mukavaa seurata sitä kaikkien muutostenkin keskellä. Tämä uusin versio tuntuu minustakin oikein hyvältä, kepeämmältä ja kauniilta. Ei sillä, olen aina pitänyt blogistasi, mutta uskon että muutos on hyvästä ihmiselle.

 24. mukana oltu ainakin vuodesta 2008. olen ehkä kerran tai kaksi kommentoinut, mutta nyt taitaa olla hyvä sauma taas :)

  eli kiitos ihanasta blogista. mahtavia pukeutumis- ja kampausvinkkejä otettu talteen :)

  taisit joskus vinkata, että kannattaa sijoittaa arkipäivän käyttövaatteisiin, muoti- tai bilereleiden sijasta. paras vinkki ikinä, kiitos!

 25. Vastattu on!

  Kuulut erottamattomasti sunnuntai-iltapäivän kahvihetkeen. Pidän tavastasi kirjoittaa asioista niin kuin ne on. Rakastan kauniita valokuvia. Kiitos kuluneista 5 vuodesta (hyppäsin junaan vuoden myöhässä)!

 26. Vastattu! Välillä on pitkiäkin taukoja lukemisessa, mutta aina tänne palaa uudelleen… Jo vuosien ajan!

 27. Hannele Kinnunen ei tajunnut että pitää laittaa nimimerkki joten olkoon se Hansu.

 28. Vastasin!
  Luen, koska osaat kirjoittaa hyvää ja kaunista suomea. Toisinaan poimin tyylivinkkejäkin.
  Hammaskorjauksen lopputulospostausta odotellessa…

 29. Kiitos Stella. Olen seurannut blogiasi vuosikausia, ja ruusuja tulvii täältä reilusti! Olen huomattavasti vanhempi (50v) kuin sinä, mutta Diesel-rakkauteni on jo vanha. Rakastuin Dieseliin jo nuorena tyttönä Italiassa ja myöhemmin tongin Stockan alelaareista kaikka Dieselit käsiini. Mä ansaitsen voittaa :)

 30. Sun blogi on ollut mun lemppari jo vuosia. Joskus on tullut pieniä kyllästymisiä, mutta sun blogi on tälläkin hetkellä mun puhelimen selaimessa toiseksi eniten vierailtuna sivuna twitterin jälkeen.

  Olen aina pitänyt sun blogia ja sitä, miten kirjoitat elämästä, inspiroivana. Kuvasi ovat kauniita, tekstisi kiehtovaa. Vierailen molempian vuoksi yhtä paljon, sekä tietenkin ihanien mäykkyjen. Koirakuvia ja -juttuja ei koskaan voi olla liikaa!

  Englanninkieliset tiivistykset ovat mahtava lisä, jotka luen aina ja toisinaan nautin jopa enemmän niistä, kuin suomenkielisistä postauksista. Musiikkivinkkauksiakin otetaan täällä aina ilolla vastaan.

  Kiitos mahtavasta blogista!

 31. aina välillä kyllästyn enkä lua. sitten taas kurkkaan. mutta niin se on kait kaiken kanssa.

 32. Kyselyyn vastattu.
  Ikää 50+ eli roimasti enemmän kuin bloggaajalla, mutta silti poimin täältä vinkin jos toisenkin omaan pukeutumiseeni, ihastelen kuvia ja nautin hyvinkirjoitetusta tekstistä.

 33. Kyselyyn vastattu!Olen seurannut blogiasi 4-5 vuotta ja tykkään paljon
  elämänmakuisista postauksistasi.Erityisesti matkailuun liittyvät jutut kiinnostaa,samoin tietty hurmaavat mäykyt<3

 34. Vastattu!

  Pidän blogistasi, joten suurempia kritiikinaiheita ei ole. Koira- ja kultuuripostaukset (musa-, leffa-, ym.) kiinnostaa aina! Ja Spotify-soittolistat!

 35. Vastattu kyselyyn!

  Jos saisin valita kenen tahansa ihmisen kodin ja vaatekaapin, ottaisin sinun.
  Tyylikästä renttua. Mustaa ja harmaata. Laatua.

  Siinä siis syyt miksi blogiasi luen.

  :)

 36. Vastattu on. Päivittäin luen ihanaa blogiasi mutta enpä ole tainnut koskaan vielä kommentoida, jostain syystä :-O Tykkään hurjasti tavastasi kirjoittaa.
  Ja kuvistasi tietenkin myös!

 37. Vastasin kyselyyn. Tykkään asupostauksista, koska niistä saa inspiraatiota omien vaatteiden yhdistelyyn. Tykkään myös pitkistä pohdiskelupostauksista; kuinka korkea korko on liian korkea, kas siinä pulma! Raja on hiuksenhieno, itselläni yli 8cm korot on jo ihan juhlan paikka!
  Olen lukenut blogiasi Olivian ajoilta.

 38. Vastattu!

  Blogiisi olen aina eksynyt pitkienkin taukojen jälkeen vuosien ajan. Elät aivan erilaista elämää kuin minä mutta hyvin kirjoitettu teksti ja kauniit kuvat vetävät puoleensa magneetin lailla. Puhumattakaan kaikista kauniista vaatteista ja kengistä joista itse voin vain haaveilla ;)

 39. Vastasin! Blogeja tulee ja menee mutta sinun blogisi on ainoa, jota olen jaksanut lukea innolla jo vuosikaudet. :)

 40. Vastattu kyselyyn :) Blogissasi tykkään kivasta tavasta kirjoittaa, laadukkaista valokuvista, musavinkeistä ja muoti- ja sisustusjutuistakin, vaikka niissä makumme eivät ihan osukaan yksiin :) Olen seurannut tätä ihan alusta asti, minkä takia lukemista on vaikea lopettaakaan. Iloa syksyysi!

 41. Vastattu! Ihan mielettömän ihana blogi! Tykkään! Ei paljon lisättävää edellisiin kommentteihin. Älä ikinä lopeta tätä blogia :)

 42. Luulen, että joskus vuonna nakki ja papu eli 2008 aloin seuraamaan blogiasi ja tauotta siitä asti olen pysynyt matkassa. Silloin erityisesti kenkä – ja vaatevalintasi aiheuttivat ihailua ja välitöntä määkin haluun -tunnetta. Vuosien saatossa lukijana olen pysynyt nimenomaan kirjoitustyylisi ja elämääni helpottavien vinkkejesi myötä.

 43. Vastattu!

  Pelkkiä ruusuja, kiitos mielenkiintoisista postauksistasi ja rehellisyydestäsi. Muistan kuinka olen itkenytkin parin postauksen äärellä, kun olen pystynyt samaistumaan tilanteeseen ja sanasi ovat olleet kuin olisin ne itse kirjoitttanut.

 44. Vastattu on.
  Palaan lukemaan kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti. Vaikka esimerkiksi tyylimme ja monet kiinnostuksenkohteistamme ovat melko erilaiset, on (ainakin blogista/blogeista välittyvän mielikuvan mukaan) elämänasenteemme melko samanlainen.
  Mitä sitä sen enempiä selittelemään; palaan tänne aina vaan lueskelemaan juttujasi,koska tykkään asenteestasi ja tavastasi kuvata tapahtumia!
  Minun ruusuni viestinä on,että jatka samaan malliin! :)

 45. Vastattu!

  Iskevää tekstiä, tyylikkäitä kuvia, kivoja kavereita, sympaattisia koiria, mageeta muotia, ideoita varastettavaksi, matkoja haaveiltavaksi… Kaikkea ihan täydellisesti!

  – Elma –

 46. Kysely täytetty.

  Harmittaa itseäkin, miten harvoin tulee kommentoitua lemppariblogien kirjottajille yhtään mitään, laiskuus se on kai mikä vaivaa täällä päässä. Mutta tosiaan, lempiblogeihin tää selvästi kuuluu.

  Pidän siitä, että annat itestäs jotenkin rehellisen olosen kuvan kirjoituksien välityksellä. Vaikka et varmasti kerrokaan kaikkea itsestäsi ja asioistasi, on kuitenkin tietty elämänmakuisuus mukana koko hommassa. Joissain blogeissa ärsyttää, kun niin kovin selkeästi rajataan lukijat jonnekin verhon taakse piiloon, eikä esimerkiksi koskaan kerrota aidoista tunteista mitään. Siun blogissa taas sunnuntaipäivän tunnelmat tai arjen kiireen aistii tekstissä jotenkin… ääh… vilpittömästi?

  En osaa kuvailla tätä ihastustani blogia kohtaan nyt mitenkään järkevästi, joten lopetan höpöttämisen ja kiitän ja kumarran, että olet kuitenkin jaksanu raapustella tätä näin pitkään :)

 47. Vastattu on, kiitos vain kuluneesta kuudesta vuodesta sinulle! Olen seuraillut blogiasi satunnaisen säännöllisesti lähes sen alkuajoista saakka, joten jotakin maagista kirjoituksissasi varmaankin on :) Risuja en oikeastaan osaa antaa mistään, vaikka aina en kaikesta pidäkään – blogi on varmaan niin henkilökohtainen media, että se on parhaimmillaan ollessaan tekijänsä näköinen. Blogisi on rehellinen, hauska, mielenkiintoinen ja sopivasti rosoinen, ja niin taidat olla sinäkin… mission accomplished siis! Toivon, että jatkat samalla linjalla!

 48. Paljon ruusuja blogin unenomaisesta (ehkä tahattomasta?) fiiliksestä. Täältä on myös löytynyt monet hyvät biisit soitettavaksi repeatilla kun siltä tuntuu, kiitos! :)

 49. Osallistuttu! Kauniita kuvia on aina ilo katsella. Eteenkin jos ne ovat mäyrikeistä, tai kauniista kodista. Ei muoti- ja reissujutuissakan vikaa ole. Jatka samaan malliin siis!

 50. Ruusuja! Olen seurannut blogiasi noin kolme vuotta. En tiedä onko blogillasi ja inspiroivalla tyylilläsi ollut vaikutusta, mutta nykyään vaatekaapissani on melkein pelkästään mustia pillifarkkuja, harmaita neuleita ja valkoisia t-paitoja :D
  Plussaa vielä mäyräkoirista, niihin ei kyllästy koskaan! *thumbs up*

 51. Ruusuja ruusuja, enemmän postauksia sisustuksesta ja toki niitä sun löytöjä myös olisi ilo ihastella.

 52. Lukijatutkimukseen vastattu! Eksyin blogiin joskus viime keväänä ja jäin satunnaiseksi mutta vakituiseksi lukijaksi. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja on hauska lukea juttuja täysin erilaisesta elämästä kuin mitä omani on :)

 53. Vastattu on!

  Oon lukenut blogiasi jo useamman vuoden. Alkuun säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta viimeiset pari kolme vuotta viikottain. Pidän valtavasti kirjoitustyylistäsi ja kuvista, samoin mäyräkoiraystävien seikkailut ovat alusta saakka olleet mun mieleen. Nyt osoitteen muutoksen myötä koko blogin tunnelma kuvia myöten on jollain tapaa entistäkin rauhoittavampi – siis vain ja ainoastaan hyvässä mielessä. :)

 54. Kiitos blogistasi! Sillä on vahva, tunnistettava tyylinsä. Jatka samaa rataa.

  Terveisin,
  Eeva

 55. Vastattu on! Pelkkiä ruusuja sataa. Olen omalta tyyliltäni melko erilainen kuin sinä, mutta silti inspiroidun teksteistäsi jatkuvasti ja valtavasti. :)

 56. Olen suhteellisen tuore blogisi lukija. Ihana unenomainen tyyli blogissasi. Kauniita kuvia, tyylikkäitä vaatteita ja mäyräkoirasta haaveilu ei ainakaan helpota yhtään…

 57. Vastasin :)

  Blogisi ja tyylisi on ihana. Etenkin uusista löydöksistä, niin kaupat, kahvilat kuin ostoksetkin, on aina ihana lukea postausta.

  Ja mäyrikset on ihunia <3

 58. Vastasin myös! Voitto kotiin!
  Kuten muutkin, tykkään tavastasi kirjoittaa ja oikein kadehdin taitoasi kuvailla erilaisia tunnelmia. Vau ja kiitos!

 59. Vastattu on! Pidän blogistasi, koska se hivelee esteettistä silmääni joka kerta. Pukeutumistyylisi on ihanan rento ja samalla inspiroivan tyylikäs.

 60. Vastattu!

  Ansaitset ruusuja, ehdottomasti ison kimpun! Olen seurannut blogiasi pari-kolme vuotta ja selannut myös aiempia postauksia ja tykkään kirjoitus-, pukeutumistyylistäsi ja koirista (<3 <3 <3) kovasti :) Uusi blogisi ansaitsee erityiskehut, ulkoasu ja kuvat ovat upeita! Plussaa myös siitä, että käytät omia tai "luvallisia" kuvia.

  • Kiitos Miisa osallistumisesta ja palautteesta! Kiva kuulla, että kuvat ovat miellyttäneet – olen tosiaan valinnut uudessa blogissa sen linjan, että kaikki kuvat ovat minun ottamiani (tai ystävien ottamia ja heidän luvallaan julkaistuja).

 61. Ruusuja satelee myös täältä. Pidän kirjoitustavastasti, siis kieliasusta. Minusta on myös mukava lukea tiiviin ystäväpiirisi tekemisistä. Muodostatte lämminhenkisen, lähes perheenomaisen porukan.
  Kauniita ja onnellisia loppusyksyn päiviä!

  • Kiitos Jenni! Se on kyllä totta. Koitan pitää jatkossakin rakkaita sopivasti esillä, sen verran kun heille sopii. Ihanaa loppusyksyä sinnekin!

 62. Noin, sinne meni vastaukset. Ruusuja sulle kyllä heittelisin sylin täydeltä: blogin tyyli on tunnistettava, pehmeä ja herkkä, välillä vakava, välillä kepeä. Ja nuo kuvat…… Niin herkkiä ja kauniita. En halua liikaa ohjailla blogiasi, mutta välillä, varsinkin nyt kun elät niin onnellista aikaa, olisi mukava nähdä kasvoillasi oikein leveä hymy. Muotilehtien sivuilta tutut poseeraukset ovat ihan kivoja, mutta mieluummin näkisin sinut arkisissa tilanteissa. Se, miten tämä toteutettaisiin, jää sinun harkintaasi.

  • Kappas, heti kun lähdin kyseisestä postauksesta takaisin blogin arkistoon, sieltä alkoi pompahdella hymy jos toinenkin. Toisin sanoen, unohda mitä sanoin hymyilystä ja keep on doing whatsya doing. :——–)

   • Hahah! Kiitos Minna osallistumisesta ja palautteesta. Hymykuvia on tosiaan muistaakseni julkaistu jopa enemmän kuin hymyttömiä kuvia, hyvä että löytyi! Itsekin tykkään kuvista, jossa on poserauksen sijaan tärkeintä hyvä fiilis.

 63. Vastasin! Olen tainnut roikkua langoilla jostain Honey Junkie-ajoista lähtien, blogisi oli muistaakseni ensimmäinen tyyliblogi, jota jäin lukemaan säännöllisesti. Kaikkien korkojen ja hulmuavien helmojen seassa annos konstailematonta pukeutumista ja musiikkiaiheisia pakkomielteitä tuntui kotoisalta. Asiaan vaikutti myös kirjoitustyylisi, mistä monen muun kommentoijan tavoin olen aina pitänyt paljon.

 64. Osallistuin kyselyyn. Olen ollut sun lukija 5 1/2 vuotta. Muistan kun löysin sun blogin ja jäin heti lukijaksi. Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja tykkään sun kuvista täällä blogissa. Tykkään myös sun tyylistä. Oon elänyt sun “rinnalla” ja iloinnut sun iloisia asioita ja surrut sun suruja. En oikeestaan koskaan ole kommentoinut sun kirjoituksia, mutta sun eroissa oon jättänyt sulle voimistavia sanoja. Ja jos nyt oikeen mietin, niin varmasti oon jättänyt iloisissa tapahtumissa myös ilonsanoja :) ! Tää on muuten ensimmäinen kilpailu mihin osallistun sun sivuilla, sillä rrrrakastan Diesiliä ja sen sen kelloja. Mää en nimittäin ikinä voita mitään :), mutta nyt oli pakko kokeilla onnea. Mää en osaa sanoa mitään ohjeita sille, mistä sun pitäis kirjottaa tai tehdä postauksia, koska oon melkeen aina tykännyt sun postauksista. Sellasta “ihmismäisyyttä” ja herkkyyttä mää kaipaan nykyään tässä maailmassa, ja nuo asiat ei näy monissakaan blogeissa. Osaisitko kirjoittaa postauksen rakkaudesta ? Rakkaus pyörittää tätä maailmaa (rahan lisäksi), joten ois mukava kuulla sulta ajatuksia rakkaudesta :) ?!? Rakkaudella: Sarppa

 65. Vastasin! Olen aika uusi lukija. Tykkään blogin fiiliksestä ja erityisesti sisustushommat kiinnostaa tällä hetkellä :)

 66. Kiitos blogistasi ja sen monimuotoisuudesta, tämä on ainut jota olen jaksanut seurata säännöllisesti vuodesta 2009 ystäväni vinkattua, että voisin tykätä. Toispuoli-kampauksesi oli ässä ja kirjoitustyylisi toimi.
  Toisinaan lukijana tulee tunne, ettei kuulu, enkä halua, tietää kirjoittajasta jotakin henkilökohtaista asiaa – en tunne kirjoittajaa ja hämmennyn hänen valintaansa jakaa asia tuhansien kanssa. Se on epämiellyttävää, mutta onneksi myös kasvattavaa ja monen eettisen keskustelun aihe.
  Aiheita olet osannut jo valita, mennään niillä. Vuodenaikojen mukaan.

  • Hei, kiitos palautteesta! Kiva kuulla, että olet pysynyt mukana niin kauan. Kiinnostava kommentti tuosta henkilökohtaisten asioiden jakamisesta. Itse en koe kertovani mistään liian intiimistä. Jakamani ajatukset ovat vain pieniä vilauksia, hetkiä elämästä. Hankalaa niiden perusteella olisi tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä todellisesta elämästäni tai ihmisistä, joita kuvissa tai teksteissä vilahtaa. Mutta nämä ovat tietysti yksilöllisiä rajoja – se mikä on toiselle vähän on toiselle paljon. Huippua, että näistä on syntynyt keskustelua! Syntyneitä ajatuksia saa toki jakaa täälläkin – olisi ihan kiinnostavaa kuulla, koska olen itsekin tätä aihetta miettinyt.

 67. Tehty ja täytetty :) Miulla menee aina blogien lukeminen tosi kausittain, ja joskus unohdan koko blogosfäärin kokonaan. Mutta aina kun palaan, palaan aina myös siun blogin pariin kerta toisensa jälkeen.

 68. vastattu kyselyyn ja kiitos blogistasi!
  Kylläpäs aika on vierähtänytkin sen parissa.Upeita kuvia ja tunnelmia,
  hyviä vinkkejä uusista putiikeista ja paikoista ja tietty ihanat mäykkypostaukset<3 .Jatkoa odotellen =)

 69. Done!

  Hienointa on ollut seurata tavallista elämää erikoisin maustein. Hienoa on ollut nähdä, miten elämä muuttuu, sinä muutut, olosuhteet ja tilanteet muuttuu ja silti se oleellinen on ja pysyy. Kaunis kirjoitus tyyli. Anna blogin edetä omalla painollaan. :)

 70. Vastattu kyselyyn
  … Kaunis blogi-monipuolinen-ajan hermolla-ihanat kuvat-kaikkea maan ja taivaan väliltä-mukavaa ajatusvirtaa-myös menevälle mummolle!!! ;)

  • Haha, kiitos Elina, ihana kuulla että lukijakunnan joukossa on varttuneempaakin väkeä!

 71. Kävin vastaamassa kyselyyn! Blogisi on upea ja ihailen tyyliäsi paljon. Kiitos laadukkaista kuvista ja teksteistä, joista tulee aina hyvä mieli :)

 72. Osallistuin. Ja ensi kertaa kommentoin. Olen lukenut inspiroivaa blogiasi vuodesta 2007. Oma elämä on myös muuttunut, yllättänyt ja laajentunut koskemaan useampia henkilöitä lukutaipaleen aikana. Kiitos välittämästäsi autenttisuuden tunteesta virtuaalitodellisuudessa, sujuvasta kielenkäytöstä ja kiinnostavista populaarikulttuuritietoiskuista. Voi hyvin!

 73. Vastaus jätetty.

  Alunperin ihastuin blogissasi nokkelaan kirjoitustapaasi ja mielenkiintoisiin postauksiin. Ne ovat edelleen syy, miksi seuraan blogiasi. Mukana ollaan oltu neljä vuotta, koko ajan vain paranee! :)

 74. Vastailtu,

  yksinkertaisesti: mielenkiintoinen, inspiroiva. Mahtavat musiikkilöydökset, tunnen syvää hiushengenheimolaisuutta (reuhkalta terveisiä), mäyräkoirat♥, elämän pienet asiat joita tekstisi saavat pohtimaan.

  Kovin iso kiitos tälle blogille.:)

 75. Kelloja ei ole I.K.I.N.Ä liikaa, joten yksi mulle kiitos.

  Aloitin blogien lukemisen v. 2006-2008 asuessamme ulkomailla ja siltä ajalta lähtien myös sinun blogisi on linkkilistoillani ollut. Monta blogia olen tiputtanut pois, mutta sinun blogi ei tule häviämään listoiltani. Vaikka olenkin (aika monta vuotta) sinua vanhempi, kolahtaa sama “värikäs” väriskaalasi minun tajuntaan. Jatka samaan malliin nasevaa ja sujuvaa tekstiä sekä kauniiden kuvien jakamista!

 76. Kyselyyn vastailtu! Blogisi on rakkaan Radio Helsingin ohella toinen niistä pääasiallisista lähteistä, joiden kautta nautiskelen Helsingin hengestä ja etelän pöhinöistä. Tyylisi on ihana ja blogin tunnelma vangitseva, eli homma toimii kaikin puolin oikein hyvin!

 77. Onnittelut kuudesta vuodesta ja kiitos ihanasta ja tassuntuoksuisesta meinigistä. :) Kyselyyn osallistuttu! :)

 78. Vastattu! Olen seuraillut blogiasi jo vuosia. Pidän blogistasi kokonaisuutena ja eniten ilahduttavat musajutut. :)

 79. Vastattu !

  Hieno ulkoasu ja blogin visuaalisuus on ehdotonta plussaa. Kaikenkaikkiaan aivan mahtava paketti ! Enemmän kuvia uudesta kodista niin tämä lukija olisi täydellisen tyytyväinen. Myös joku kooste nuoruuden tyyleistä kuvien kera olisi hauska boonus.

 80. Kyllä, vastasin!

  Enkä keksi valituksen sanaa. Olen lukenut blogiasi viitisen vuotta, enkä kertaakaan sinä aikana ole halunnut lopettaa inspiraation imemistä sinusta! Kun Hima-blogia ei enää ole, sisustukselliset postaukset voisivat olla paikallaan. Juuri sinun tyylisesi rennot kuvat, lakanat mykkyrällä -fiiliksellä.

  Keep up the good work!

 81. Vastattu.
  Ruusuja; Pelkistetty, simppelin napakka ulkoasu. Samoin adjektiivein, Tapasi kirjoittaa. Otsikot. Kuvat (erityisesti se, ettei niitä ole postausta kohti liikaa). Mäyrikset. Fiilis, joka on tunnistettava ja jäljittelemätön.

 82. Vastasin kyselyyn!

  Toivoisin jatkossa erilaisia neuvoja, vinkkejä ja teemajuttuja, fiilistelypostaukset ovat kivoja, mutta kaipaan blogia värittämään myös hieman toimitetumpaa ja osallistavaa sisältöä.

  Seuraan blogiasi, koska pidän omintakeisesta kirjoitustyylistäsi, hyvästä asenteestasi ja tyylitajustasi. Keep up the good work!

  • Hei Margie, kiitos osallistumisesta ja palautteesta! Laitoin juttutoiveesi korvan taakse, pitää vähän tuumata. Olen tästä uudesta blogista jättänyt neuvomiset vähän pois, en ole kokenut olevani siinä omimmillani. Mutta musiikkivinkkejä, ehkä kirjoja ja elokuvia ja ravintoloitakin, on kyllä luvassa.

 83. Vastattu on!

  Tykkäilen blogistasi kovasti, olen seurannut vuosia jo. Olet pitänyt tyylisi vaikka sanotkin muuttuneesi! Keep up the good work!

 84. Vastasin kyselyyn. Nautin erityisesti kauniista, mutta elämänmakuisista teksteistäsi. Käytät kieltä oivaltavasti ja taipuisasti. Pidän tyylisi ja ilmaisusi selkeydestä, “harmaasta harmoniasta”. Vähäeleisyydestä inspiroituu usein eniten. Puolisoni seuraa mäykkien elämää. :)

 85. Paljon ei olisi korjattavaa…! :) Jotenkin blogistasi tuli vielä itselleni enemmän mieleinen sen jälkeen kun muutit pois Olivialta…pidän tyylistä, visuaalisuudesta, aiheista ja elämän maalailevaisuudesta…loistava paketti josta en keksi parannettavaa <3

 86. Kyselyyn vastattu. Täytyy tunnustaa, että kyllä blogi tulee katsastettua noin kerran päivässä ja sitä on aivan ihanaa lukea! Kommentointia en ole harrastanut. Ehkä siinä pitäisi harjaantua. :) Kiitos mielekkäästä blogista! Ihanien kuvien ja tekstien takia täällä tulee vietettyä paljon aikaa. Jatka samaan malliin tai ainakin tee aina siten miten itse haluat. Silloin näyttää tulevan loistavaa jälkeä. Kiitos :)

 87. Vastattu kyselyyn.

  Olen lukenut blogiasi monta vuotta ja tykännyt siitä sellaisenaan. Se näyttää sinulta ja saakin muuttua oman elämäsi myötä. Jatka vain tätä edelleen, lukemista jatkan niin kauan kuin kirjoitat =)

  • Karkasi pannahinen liian aikaisin. Annan blogille ja kirjoittajalle pelkästään ruusuja aitoudesta, kauneudesta ja hyvästä mausta. Jatka samaan malliin! :)

 88. Vastasin (kuten näköjään muutama muukin.)
  Rakastan rentoa rock-tyyliäsi ja ylipäätään tapaasi elää elämääsi; kirjoitat rehellisesti ja elämänmakuisesti. Ja kuuntelet hyvää musaa, lisää spotify-soittolistoja! Esimerkiksi nyt syksy/talvifiilistelymusalista olis jees!

  • Kiitos Saara osallistumisesta ja palautteesta! Ilokseksi voin kertoa, että talvisoittolista on jo tekeillä, julkaisen kun se on valmis.

 89. Olen lukenut blogia jo monta vuotta. Käyn lukemassa tekstejä harvemmin, mutta silloin käyn läpi vanhatkin postaukset. Seuraan blogia koska tykkään tosi paljon sen värimaailmasta (inspiroidun kuvista) ja sun tyylistä! <3

 90. Moi Stella!

  Pelkkiä ruusuja sulle! Täällä uudessa blogissa on vielä entistäkin parempi fiilis, jos vaan mahdollista ;) Vaatteet/tyyli-jutut on mun ehdttomia lemppareita, myös monet huippu biisit on ollut sun vinkkaamia.
  Ja kyselyyn on vastattu ja arvontaan osallistun!

 91. Vastattu on.

  Aloin lukea blogiasi muistaakseni 2008. Tyylissäsi oli piirteitä, joista pidin kovasti ja blogisi oli inspiroiva ja on edelleen. Teksti on hyvin kirjoitettua ja kuvat kauniita. Toivon jatkossakin toisinaan postauksia, jotka keskittyvät perusteellisemmin ja syväluotaavammin yhteen asiaan tai aihepiiriin.

 92. Oon lukenut sun blogia siitä ensimmäisestä asti, ja pakko sanoa että susta on tullut jotenkin ihan uskomattoman tyytyväisen ja onnellisen oloinen. Tai tuntuu siltä että palikat on löytäneet paikoilleen. Susta huokuu ehkä niinku sellanen tietynlainen rauha. Sitä kehitystä on ollut tosi hienoa todistaa. Kiitos, tää sun blogi on aina ollut mun ehdoton lemppari. Ja oot myös mun tyyli-idoli!

 93. Kysely suoritettu!

  Pidän blogin uudesta ilmeestä aivan valtavasti. Piipahdan lukemaan usein kesken työpäivän. Blogivisiitti lataa akkua ja antaa välillä uusia ideoitakin. Maistelen mielen maisemaa ja tuntemuksia maalailevia sanojasi, kauniita välähdyksenomaisia kuvia. Mustavalkoiset kolahtavat erityisesti. Blogisi on voimakas, kaunis, inspiroiva, rohkea. Sinun näköisesi. Kiitos!

 94. Vastattu. Toivoisin lisää ravintola/baari/vaatekauppa suosituksia ja sisustusjuttuja. Mäyräkoiria ei voi koskaan olla liikaa…

 95. Vastattu! Tykkään uuden blogin ulkoasusta enemmän. Eniten minulla kolahtaa musiikki minkä tuot blogiisi, spotify-listat ovat parhautta! :)

 96. Vastattu. Tykkään uudesta blogista hurjan paljon enemmän. Tuntuu kuin täällä olisi helpompi hengittää – sinun ja lukijoiden.

  P.S. Mielenkiinnolla seuraan oletko aloittamassa yhteistyötä Suomen Blogimedian kanssa. On tullut vastattua samanlaiseen kyselyyn eräässä toisessa blogissa.

 97. Vastattu onpi! Vanhaa blogiasi luin varmaan vuoden päivät ja nyt innolla seurataan tätä uutta.

  Siispä mukana menossa!

  t. Viivi

 98. Vastattu. Ainut negatiivinen asia näiden vuosien aikana on ollut pelko siitä, että lopetat. Niin hyvä olet.

 99. Blogisi on minulle voimaa, rohkeutta ja kauneutta.

  Asun maaseudulla, rakastan sitä, mutta kaipaan kaupungin vapautta – sitä että saa olla juuri sellainen kuin on, vapaapäivänään on mahdollisuus tehdä monia asioita tai olla tekemättä mitään. Imen sitä vapautta blogistasi.

  Olen seurannut blogiasi jo kahdessa aikaisemmassa osoitteessa. Nykyinen osoite ja sen tuoma uudistunut tyyli kolahtaa ja kovaa. Blogisi on mielestäni parempi kuin koskaan ennen. Englannin kieliset otsikot ja lopputekstit saavat minut usein hykertelemään, ne ovat niin mainio lisä jo ennestään ihanalle suomen viljelyllesi.

  Kiitos että olet. Ja jaat sen vielä kanssamme.

 100. Vastattu.

  Oliviasta löysin aikanaan lukijaksi ja lukijanasi pysyn. Pidän kuvistasi ja tunnelmista, joita onnistut niiden ja kirjoitustesi avulla välittämään.

 101. Vastattu!

  Tämä on ollut ensimmäisiä blogeja joihin eksyin vuosia vuosia sitten. On tässä tullut roikuttua linjoilla, eikä suotta: mäyrikset on söpöjä, uudet musalöydöt kiehtoo aina ja suloisella bloggaajalla on inspiroivat sistus- ja pukeutumistyylit.

 102. Vastattu. Päädyin tänne alun perin tirkistelemään erääseen bändiin liittyviä asioita… mutta nyt olen oppinut tykkäämään kirjoitustyylistäsi. Oma pukeutumistyylini on jotain vallan muuta, mutta se ei estä ihailemasta juttujasi, päin vastoin, on virkistävää nähdä jonkun ihan erilaisen ihmisen ajatuksia! Ja aina on ihanaa kun löytää täältä just omaan mielentilaan sopivan musiikkivinkin.

 103. Vastattu! Blogisi oli ensimmäisiä blogeja, joita aloitin seuraamaan joskus neljä vuotta sitten. Tykkään erityisesti nyt tästä “uudesta” blogistasi. Olivian aikoina pidin välillä taukoa lukemisesta. Nyt tuntuu, että blogin sisältö on juuri sitä, mitä blogiltasi toivonkin. :)

 104. vastattu!

  myös minä olen lukenut blogiasi ainakin viisi vuotta, ja kaikki nämä vuodet olen ajatellut, että juuri sinun blogisi on Suomen ja ehkäpä jopa koko bittiavaruuden paras! Kirjoitat ja kuvaat kaikkea kauniisti, rennosti ja omalla tyylilläsi. Upeeta, Stella!

 105. Vastasin!

  Löysin maailmasi aikanaan siskoni kautta ja vaikka en pidä itseäni hurjana muoti-ihmisenä, vaate-, koru- ja sisustus-makusi koukuttaa ja kovasti!! Varsinkin esittelemäsi korut ovat ihania ja niistä löytyy joululahjatoiveita vuosiksi eteenpäin ;)

 106. Korsi kekoon kannettu! Olen ollut muutoksissa mukana jo hyvän tovin ja meno senkun paranee. Kiitos inspiraatiosta, sekä ihanista tunnelmista kotoa Helsingistä!

 107. Done!

  Luen mielelläni melkein kaikista käsittelemistäsi aiheista, mutta lemppareita ovat muoti, sisustus ja ravintolat/reissut. Puhtaasti itsekkäistä syistä tykkäisin, jos mainostaisit kiinnostavia ravintoloita, kahviloita, baareja ja pikkuliikkeitä vähän enemmän. Suositukset tulevat tarpeeseen vuosittaisella Suomen reissulla.

  Hieno blogi, kiitos!

 108. Vastattu on

  Blogista ei löydy risuja,sulla on aina niin ihana tunnelma postauksissa :)
  Kyselystä sen verran että itse olen sekä työntekijä että yrittäjä kun teen kolmea työtä yhtäaikaa,mutta pystyin valitsemaan vain yhden vaihtoehdon ;)

 109. Vastattu :)

  Tykkään rehellisyydestäsi ja elämän pienten vivahteiden (hetkien, maisemien, tunteiden) esille tuomisesta.

 110. Done!

  Blogit täyttävät armottoman stalkkaushimoni, joka ei kuitenkaan halua alentua julkkisjuoruihin, ja blogisi mukana olen pyörinyt varmaan jo lähemmäs 4-5 vuotta. Jotain, tai aika paljonkin, olet siis tehnyt oikein! Kiitos ja kumarrus, annat toivoa, että viestintäalalle havitteleva opiskelijakin voisi ehkä saavuttaa edes himpun verran tyylikkyyttä!

 111. Tykkään kyselyihin vastaamisesta, joten se tuli heti tehtyä kun tänään itseni blogiisi klikkasin.

  Minua kiinnostaa eniten vaatejutut, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa. Musajutut hypään aina yli, koska itselläni on varsin erilainen maku. En myöskään jaksa lukea englanninkielisiä otsikoita. Kirjoitat hyvin, hienoisesta toistosta huolimatta, ja kuvat ovat kauniita.

 112. Tehtävä suoritettu !

  Jo useamman vuoden on blogiasi tullut seurattua. Tykkään tavastasi kirjoittaa, se on hiottua ja selkeää – ammattimaista, mutta ei todellakaan tylsää. Ja mäyrikset sulattaa kenen tahansa sydämen !

 113. Vastattu. Näitä ‘avovastauksia’ peratessa sulla saattaakin tovi mennä :)

  Olen lukenut blogiasi 4-5 vuotta, aloitin äitiyslomalla ollessani ja ihan blogineitsyenä. Hyvin olen pysynyt matkassa mukana!

  Ruusut: mielettömän tyylikäs blogi sekä ulkoasultaan että sisällöltään. Sekä tekstit että kuvat harkittuja ja linjakkaita. Ammattilaisuus huokuu blogista.

  Risut: omalla kohdallani tyylikkyys ampuu joskus nilkkaan. Kaipaisin hillittyyn ja hallittuun sisältöön joskus lisää jotain – en oikein osaa sanoa mitä. Mutta veikkaan, että syynä oma varsin täysi arki ja kyvyttömyys hahmottaa sitä, että muiden elämässä on hippasen enemmän glamouria :D

  Kaikkea hyvää syksyyn & intoa bloggaamiseen!

 114. Vastattu! Täällä oltu ihan alusta saakka mukana, välillä aktiivisemmin ja välillä vähän vähemmän. Kuitenkin joka kerta kiva tulla kurkistamaan elämääsi :) Pidän kovasti tästä uudesta blogista!

 115. Osallistuin kyselyyn ja osallistun arvontaan! Jatka samaan malliin vaan. Mä inspiroidun ihanista kuvista ja hauskoista jutuista, vaikka tyylimme ovatkin täysin erilaiset.

 116. Vastattu kyselyyn. Tykkään blogistasi ja kirjoitustyylistäsi kovasti ja olenkin lukenut sitä usean vuoden ajan. Tyylisi on kivan yksinkertainen, sopivan rento ja rokahtava :) Eipä ole tainnut tulla eteen juttua josta en ole tykännyt, joten jatka samaan malliin. Kaunista syksyn jatkoa sinulle :)

 117. Blogissa käyn säännöllisen epäsäännöllisesti. Pidän siitä, että juttuja on hieman laidasta laitaan ja että ulkoasu jossain määrin askeettinen ja pelkistetty. Pidän myös konstailemattomasta tyylistä kirjoittaa. Minä jalkaongelmaisena toivoisin juttuja ja vinkkejä kenties sellaisista nettikaupoista/kivijalkakaupoista, joista voisi laatukenkiä metsästää. Erityisesti juuri nyt on etsinnässä Acnen Pistol – nilkkureiden tyyliset nahkaiset kengät talveen ja syksyyn.

 118. Vastattu!

  Blogisi on yksi ensimmäisiä blogeja, joita aloin lukea muutama vuosi sitten. Tyylisi on ihana ja inspiroiva ja muu sisältö täydentää lukukokemusta, kiitos! ;)

 119. Vastasin, kiitos kysymästä! :)

  Blogisi mukana olen kulkenut jo useamman vuoden. Tykkään tinkimättömästä tyylistäsi, kauniista kuvista ja rehellisestä kirjoitustavastasi. Kirjoitat kauniisti, osuvasti ja huumorilla.

 120. Osallistuin!

  Olen 19-vuotias tyttö, joka on lukenut blogiasi enemmän tai vähemmän jo ainakin 5 vuotta. Alussa seurasin blogia tiiviisti, mutta jossain vaiheessa seuraaminen jäi lähes kokonaan. Nyt olen löytänyt takaisin ja voi että, miten pidänkin uudesta blogistasi! Vaikutat nyt niin onnelliselta ja tekstejäsi on siksi (ei tosin ainoastaan siksi) ihana lukea. Kaikkea hyvää sinulle!

 121. Kyselyyn vastattu.

  Yksi tekniikkaan liittyvä risuntynkä on antaa, tämä tuli itse asiassa vastaan juuri nyt ensimmäistä kommenttia tänne uudelle puolelle kirjoittaessani. Kommentointikenttä tuntuu olevan hankalasti saavutettavissa, kun kaikki kommentit listautuvat samalle sivulle ja laatikko on vasta aivan sivun alalaidassa. Hieman tuntuu first world problemilta tämmöisestä huomauttaminen, mutta kauniin ja toimivan sisällön lisäksi myös sivujen käytettävyys on iso juttu itselleni blogeissa.

  Plussaa siitä, että postaukset näkyvät syötteenlukijassa kokonaisina.

 122. Vastattu!

  Olen seurannut blogiasi jo bloggerin ajoista, eli pitkään siis! Tämä oli ensimmäisiä blogeja, joita rupesin seuraamaan, ja mukana minut on pitänyt elämänmakuinen ja tyylikäs meno, sekä mäyräkoirat!

 123. Vastattu on! Kauniit kuvat ja koukuttava kirjoitustyyli on saanut minut pysymään aktiivisena seuraajana jo useamman vuoden :) Plussana vielä ajoittaiset tornionlaaksolaisuuden korostukset – itsekin kun olen sieltä seudulta pois kulkeutunut!

 124. Olen lukenut blogiasi noin neljä vuotta ja täytyy sanoa että se on vaikuttanut paljon kuuntelemaani musiikkiin sekä käyttämääni vaatetukseen. Kiitos hyvistä vaikutteista.

  Olivia-aikoina pidin tauon blogisi lukemisesta, mutta nyt olen löytänyt sen taas.

  Kyselyyn tuli vastattua.

 125. Vastasin. Ruusuja tahtoisin antaa kauniista visuaalisesta annista, sekä kuvat että blogin ulkoasu muutenkin miellyttää mun silmää. Ja sitten tietysti sun tyylistä, joka on tyylikkään simppeli ja aikuismainen, mutta mielenkiintoinen ja itseä inspiroiva. :)

 126. Vastasin.

  Olen seurannut blogiasi jo alkuajoista lähtien. Pidän minimalistista, mutta rokahtavasta tyylistäsi, ja sen ikuistaminen kauniisiin valokuviin koukuttaa klikkaamaan blogiisi edelleenkin. Pidän kovin myös siitä miten asettelet sanasi; tekstiäsi on ilo lukea!

 127. Kyselyyn vastattu!
  Blogisi tuntuu aidolta, rehelliseltä ja siitä huokuu tosielämä. Se poikkeaa massasta edukseen ja koukuttaa minua juuri siksi. Pysy edelleenkin omalla tielläsi, se on selvästikin juuri oikea. Kiitos kun kirjoitat.

 128. olen osallistunut. blogi on oikein kiva, hyvä sekoitus syvällisiä pohdintoja ja helpompaa tekstiä, musiikkia ja muotia. ja hienoja kuvia!

 129. Kyselyyn vastattu. Blogisi tarttui mukaani vaivihkaa joitain vuosia sitten, nykyään palaan siihen usein kuin vanhan ystävän luo. Ruusuja musiikkimausta, uudesta ilmeestä ja rentoutuneesta, aikuisemmasta elämänotteesta.

 130. Vastattu! Kirjoitat todella kauniisti ja vangitsevasti. Lisäksi sulla on todella pettämätön tyylitaju.

 131. vastattu kyselyyn! Annan paljon paljon ruusuja, olen lukenut blogia useamman vuoden ja rakastan sun tyyliä niin vaatteiden, sisustamisen kuin musiikinkin puolesta. On ollut ihana lukea erityisesti tämän syksyn postauksia, kun niistä onnellisuus hyppää silmille heti<3

 132. Vastattu. Blogisi on tyylikäs kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet puhuvat samaa kieltä. Pidän kirjoitus-, pukeutumis ja ajattelutyylistäsi. Joskus olisi kiva kuulla henk.kohtaisempiakin juttuja susta. Tuntuu, että pidät vähän välimatkaa lukijoihin, minkä toisaalta tietysti ymmärrän hyvin. Pitäähän täällä hengissä kuitenkin selvitä:)

 133. (Vastattu kyselyyn) Haluan antaa ruusuja (ojentaisin oikeita jos voisin) sinulle kaikista niistä tunteista, ajatuksista, kokemuksista ja vinkeistä, joita olet blogisi kautta välittänyt tänne ruudun toiselle puolelle! Odotan innolla mitä kaikkea uutta blogimuutoksen myötä on tulossa.

  Olet kovin taitava kirjoittaja, ja annan itselleni jopa anteeksi ajoittaisen laiskuuteni tarttua kirjan kansiin sillä blogisi lukeminen on kuin hyppelisi hyvän kirjan ja runojen välillä. Ja samanmoisen tunnustuksen ansaitsevat kuvasi, jotka jokainen kertovat omaa tarinaansa.

  Ihanaa viikonloppua Stella :)

 134. Vastasin. Mukana pysytty monien muiden tavoin Honey Junkie -ajoista, koska useimmat kiinnostuksen kohteeni osuvat kanssasi yksiin. Jaat rakkauteni mustaan ja “less is more” -asenteeni kulutuksen suhteen. Näytät toimivan itseni tavoin kofeiinin voimalla ja laillani viihdyt mutkattomissa ravintoloissa. Tunteiden ilmaiseminen kuvien ja sanojen kautta. Minimalismi niin vaatteissa kuin sisustuksessa. Misantropia. Luen jatkossakin.

 135. Vastattu. Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan. kirjoitustyylisi koukutti aikoinaan, ja edelleen se toimii =).

 136. Vastattu.

  Blogisi oli ensimmäinen jota aloin säännöllisesti seurata ja jonka kautta löysin oikeastaan koko blogimaailman. Blogeja on paljon ja suurin osa ihan täyttä huttua, joka ei kolahda ollenkaan. Tämä kyllä vaikka oma elämä on aikalailla eri todellisuudesta. Ruusuja siis. :)
  Jos jotain saa toivoa niin tyylijuttuja.

 137. Vastattu on! Blogia tulee luettua säännöllisesti, mutta uuden päivityksen myötä varsinkin jutut tuntuvat vähän etäisiltä ja liiankin tyylikkäiltä. Tosielämän rosoa vähän enemmän mukaan. :)

 138. Vastattu on. Pakko kysyäistä tuohon tutkimukseen liittyen, että oliko kyseessä mahdollisiin mainostajiin liittyvä kartoitus? Kysymykset kun olivat kovasti sen oloisia, että niistä hienosti selviää minkämoisia tuotteita täällä sopii mainostaa ;) Eipä siinä mitään, mielestäni oli tosi hyvä, että lähdit pois Olivian alta ja aloit itselliseksi, joten toivottavasti myös mainostajia löytyy, jotta blogin itsenäinen pitäminen on myös taloudellisesti palkitsevaa.

  Itse tykkään eniten tyylijutuista (sekä vaatehommista että sisustus). Mäyräkoirat piristää mieltä. Valokuvay ovat myös blogissasi erityisen hyviä. Kiitos siis!

 139. Kyselyyn vastattu!

  Pelkkiä ruusuja multa, blogi on vain parantunut uuden osoitteen myötä. Erityisesti tykkään asukuvista, pidemmistä kirjoituksista, sisustusjutuista, musiikkivinkeistä, valokuvista, fiilistelyistä… siis oikeastaan ihan kaikesta. Keep it comin’! Mukavaa viikonloppua :)

 140. Vastasin kyselyyn. :)

  Ruusuja, ruusuja, ruusuja. Työpäivän lomassa se oma pieni irrottautuminen ja visiitti teikäläisen blogissa piristää päivää kun päivää. Lemppareihin lukeutuu ne ns. “tuokiokuvat” ja tapasi fiilistellä ja kirjoittaa niistä. Kiitos Stella!

 141. Kyselyyn on vastattu :) Mielestäni loistojuttu, että siirryit täysin omaan osoitteeseen bloggaamaan. Risuille ei ole syytä, ruusuille vain; blogisi on hienosti kirjoitettu ja ihanan monipuolinen! Juttuaiheideana kiinnostaisi tietää minkälainen on sinun ns normaali arkipäivä.

 142. Vastasin kyselyyn ja kiitän uudesta blogiasusta, olet selvästi puhjennut kukkaseen taas. Kaikkea hyvää ja kaunista!

 143. Positiivista energiaa pienellä melankolialla maustettuna! Mäyrät, musiikki, tyyli, pelkistetty visuaalisuus ja rosoisuus toimivilla ja oikeakielisillä teksteillä kolahtavat. :) Maistuu elämältä ja nautinnolta.

 144. Vastattu on. Sinulla on maailman paras musiikkimaku ja siksi luen blogiasi. Lisää niitä juttuja, kiitos!

 145. Vastasin kyselyyn. Blogiasi olen seurannut aina 08 -alkaen. Nyt kai voin paljastaa asian, mitä en ole vielä kenellekään vielä pljastannut. Pikku tyttäreni sa nimen sinun mukaan. :)

 146. Kyselyyn vastattu. Onko kyselyllä jokin syvempi merkitys? Mitä teet samaillasi tiedoilla vai huvikseenko kyselet? :)

  Blogisi on ensimmäinen blogi, jota olen aikanaan alkanut lukea. Nykyään rinnalle on tullut jopa kymmeniä muita, mutta blogisi on säilynyt lukulistalla jo vuosikausia muiden vaihtuessa rinnalla.

  Blogin muutto tänne ja pois Olivialta, on mielestäni jotenkin tuonut taas uutta raikkautta sisältöön. Tekstisi ovat loistavia, kirjoitat niin hyvin. Se ei ole aikojen saatossa onneksi miksikään muuttunut. Mutta pidän siis uudesta blogista enemmän – enemmän fiilistelyä ja vähemmän “pakkokirjoittamisen” fiilistä. (Olikohan sitä edes? Ainakin välillä tuntui siltä.)

  Kiitos siis hyvästä blogista. Otsikointiin haluaisin sanoa, että minusta tämä toimii hyvin näin! :)

 147. Vastasin kyselyyn ja nyt kun niin monet on antanut ruusuja niin täältä tuliskin vähän risuja.

  Blogeihin ylipäätään tutustuin joskus-07/-08 ja olit ensimmäisiä joita aloin seuraamaan aktiivisesti joten melko alkuajoista saakka on oltu mukana.

  Alussa tykkäsin blogissasi tietysti tyylistä, sekä kirjoitus- että vaate-. Oli mukavaa löytää tyyppi, joka tykkäsi ROUHEISTA asioista, vetskareista, nahasta, prätkäbuutseista.. Sun kautta osasi etsiä tietynlaisia vaatteita ja kuolasinkin varmaan kaikkea mitä vaan linkkasit blogiisi.

  Jossain vaiheessa, muistaakseni Oliviaan siirtymisen jälkeen tipahdit jopa kokonaan kirjanmerkeistä pois, siinä tapahtui joku muutos tylsempään, ns. “ammattimaisempaan”, joka nyt tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että tietynlainen rentous puuttui, tuntui kuin postauksia olisi pitänyt tulla tietyn ajoin väkisin ja et jotenkin uskaltanut ehkä ihan samalla tavalla enää kirjoitella?

  Nykyään en välttämättä edes muistaisi käydä lukemassa blogiasi, ellei se tulisi blogilistan kautta automaattisesti. Epäselvät kuvat jostain neuleen alareunasta ei ole kovin mielenkiintoisia, jos tarkoituksena on esitellä vaatetta. Lähikuvat ja tiukasti rajatut otokset toki näyttää kivoilta kuvina, mutta olisi mukava nähdä myös kokonaisuuksia. Et varmaan enää itsekään miellä blogiasi tyyliblogiksi, mutta alusta saakka seuranneena tämän puute harmittaa.

  Ymmärrän sen, ettei enää nykyään ole samaa esittely-meininkiä, mitä oli silloin blogien alkuaikoina (semmoinen “tänään ostin tämän sieltä ja tuon täältä”) ja se on ihan hyvä, ettei blogit ole enää pääasiassa ilmaisia mainoksia vaatekaupoille, mutta esim jotain kollaaseja sieltä täältä poimituista kuvista olisi mukava katsella.

  Mitenköhän tämän voisi tiiviistää nätisti, sulla on hyvä vaatemaku mutta tuntuu että se menee hukkaan kun et esittele sitä täällä! :D

  Tuo postaus missä oli noita vanhoja kuvia aiemmilta vuosilta oli todella mukava, katsoin ensin niitä kuvia lukematta tekstiä, ja ihan sydän hykähti että jesss vihdoinkin! Toivoisin lisää noita vanhoja kuvia esille, kun ilmeisesti vanhat blogisikin on mennyt piiloon, yhyy. Myös tossa postauksessa mainitut “häpeä”-asut kiinnostaa! Noi sun aiemmat asukuvat oli niin inspiroivia, niitä on ikävä!

 148. Vastattu. Olen seurannut blogiasi noin reilun vuoden verran. Vaikka tyylisi on aivan erilainen kuin omani olen saanut monia hyviä ideoita itselleni. Otat myös kauniita kuvia ja koirasi ovat suloisia, joten jatka samaan malliin :)

 149. Vastattu on. Olen lukenut blogiasi jo usean vuoden ajan ja edelleenkin se jaksaa kiinnostaa. Kiitos!

 150. kyselyyn vastattu! tykkään lukea blogiasi, koska osaat kirjoittaa hyvin ja mielenkiintoisesti, sinulla on silmää ja tatsia siihen hommaan :) etenkin musiikkipostaukset kiinnostavat, välillä tätä kautta saatan löytää uuden biisin tai jopa bändin, mihin kannattaa tutustua :)
  useamman vuoden miekin oon kulkenu mukana.. ja kuljen edelleen!

 151. Vastattu.

  Lyhyestä virsi kaunis: kiitos mielenkiintoisesta blogista, mukana on oltu jo vuosia!

 152. Olen vaan jotenkin jäänyt kiinni blogiisi,vaikka en alussa siitä oikein pitänytkään. Ajan myötä kuitenkin olen oppinut katsomaan asioita eri tavalla ja nyt käyn täällä alvariins.

 153. Kyselyyn osallistuttu!

  Olen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden, vaikea muistaa kauanko tarkasti ottaen. Nykyisin en enää sillä tavalla perehdy uusiin blogeihin, lähinnä tulee piipahdettua vanhoissa ja tutuissa. ;)

  Pidän blogisi asukuvista (erilaiset asukokonaisuudet) ja musiikkijutuista, niistä saa kivasti inspiraatiota. Musasuosituksia voisi olla useamminkin. Nuo edellä mainitut kiinnittävät huomioni, muut postaukset tulee lähinnä selailtua, esim. koiriin liittyvät jutut. Ja tuotesuosituksetkin jää useimmitenkin vain selailun asteelle, koska vaikka tyylijutut kiinnostaakin, niin pyrin suhtautumaan kuluttamiseen aika kriittisesti. Kengät ovat tosin heikkouteni.

  Hyvä blogi sinulla ollut kokonaisuutena, ja pienet henkilökohtaisesta elämästä kertovat postaukset ovat kiva lisä… koska kuitenkin, kun jotakin blogia seuraa säännöllisesti, niin bloggaajaan samalla jollain tasolla kiintyy. (Tämä on sinänsä mielenkiintoinen ilmiö, kuitenkaan itse henkilöä ei tunne).Olen juuri se tyyppi, joka saattaa moikata tuttua naamaa (vaikka se olisi bloggaaja) ja sitten vasta hoksata, että ai niin, eihän me tunneta edes oikeastaan. Hehe. Onneksi moikkaaminen ei ole suuri paha, sosiaalista ystävällisyyttä ja reippautta tarvitaan muutenkin lisää tänne Suomen ilmapiiriin.

  Keep it going! :)

 154. Vastasin. Olen lukenut alusta asti blogiasi ja pysynyt kaikissa käänteissä mukana, mutta hölmöä kyllä; en kommentoi ikinä. Tämä uusi versio on ihana, muistuttaa jotenkin sympaattisuudessaan alkuaikojen meiningistä, vaikka toki moni asia onkin muuttunut elämässä ruudun molemmin puolin.

 155. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden, en tarkalleen muista milloin tai miten sen löysin mutta nähtävästi jäin. En lue bloggauksia erityisen säännöllisesti, mutta kun tulen sivulle saatan lukea kerralla pidempään.

  Tämä on ainoa muotiin keskittyvä blogi jota seuraan. Kirjoituksestasi välittyy sellaista vähäeleistä rehellisyyttä mitä harvemmin tulee vastaan. Jos et ole oikeasti vähäeleisen rehellinen, niin hyvin näytelty siinä tapauksessa.

  Kaikkea hyvää :)

 156. Luen blogia koska:

  – tekstit ovat nerokkaita ja monitasoisia ( kielioppia unohtamatta <3 )
  – kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia
  – koirajutut *aah, en kestä*

  Lukijana olen ollut kohta jo yli viiden vuoden ajan. Ruusujen sijasta haluisin ojentaa yhden röyhkeänkauniin pionin "pysy juuri itsenäsi"-toivotuksen kera :)

 157. Vastattu!
  Olen seurannut blogiasi parin vuoden verran. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa eikä mäyräkoirakuvia voi olla koskaan liikaa!

 158. Vastattu on.
  Olen seuraillut julkaisujasi muutaman vuoden ja haluan kiittää inspiroivista teksteistä ja kuvista. Pidän todella paljon sisustusmaustasi eikä näin ollen aiheesta voi kirjoittaa liikaa. Mukavaa syksynjatkoa!

 159. Vastattu!
  Ruusuja tulee paljon täältä. Vuosia olen ollut hiljainen lukijasi.
  Asupostaukset on suosikkejani. Tutustunut uusiin merkkeihin sinun kauttasi.
  Myös sisustusjutut kiinnostaisi kovasti.

 160. Vastattu – check!

  Pelkkiä ruusuja täältäkin. Päädyin sun blogiin vuosia sitten ulkosuomalaisen ystävän vinkkaamana – muistutit kuulemma minusta. Samaa näköä ei ollut, eikä lahjakkuuttakaan, mutta kai meillä on aika samanlainen katsantokanta elämään. Siksi oletkin ainut bloggaaja, jota olen jaksanut seurata kaikki nämä vuodet. Kiitos siis sinulle. [:

 161. Vastattu!

  Blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden, melkein alusta saakka jos oikein innostuu laskemaan. Pidän tavastasi ajatella ja pukea ajatuksesi sanoiksi. Myös sisustustyylisi kolahtaa. Ja mäyräkoirat tottakai. :)

  Olet ihana!

 162. Blogisi oli niitä ensimmäisiä joita aloin lukemaan aikana ennen kuin siirryit Olivialle eli mukana on oltu pitkään joskus aktiivisemmin seuraten ja joskus ei niin aktiivisesti.

  Kauniit tunnelmakuvat, mahtava kirjoitystyylisi, mäyrikset ja tottakai asut joista voi välillä hakea inspiraatiota. Sylintäydeltä ruusuja, olepa hyvä ;)

 163. Vastattu on.

  Pidän sun asukuvista, sisustuskuvista sekä tavastas kirjottaa. Sun blogi on hauska, tyylikäs ja kauniita ajatuksia täynnä. Tykkään tästä blogista tällaisenaan, siispä en pyydä muuttamaan mitään vaan jatkamaan vain hyväksi todetulla, itselles sopivalla tyylillä.

 164. vastattu!

  mukana olen roikkunut vuodesta 2009.
  annoit (ja annat edelleen) suunnatonta inspiraatiota pukeutumiseen, kun silloin vuosia sitten olin vähän hukassa tyylini kanssa. vuosia mustaa ja harmaata rakastaneena en yhtäkkiä enää osannutkaan käyttää niitä näyttämältä goottitytöltä ja siitä blogisi auttoi yli, kiitos!

  listamaanikkona myös kaikki ihanat listauksesi ovat täällä suuressa huudossa!

  viimeaikoina blogissasi olen kaivannut himmun kuulumisia, olisikohan niitä vielä saatavilla? :)

  lisäksi tälle talvelle olisi kiva saada talvikengistä juttua/kollaasi, uudet kengät kun pitäisi löytää… erityisesti pitkät prätkäbootsit kiinnostaa, joten jos olet nähnyt jossain, saa ilmiantaa!

  kiitos näistä vuosista ja ethän lopeta koskaan!

 165. Lueskellut muutaman vuoden. Tykkään tunnelmasta ja elämän makuisesta tavasta kirjoitaa ja kuvata asioita. Kun se elämä ei aina ole pelkkää ruusua ja onnentunnetta. Kuitenkin sävy positiivinen, elämästä selviää muttei hengissä. Syksyn jatkoja :-)

 166. Vastattu!
  Olen lukenut blogiasi varmaan jostain vuodesta 2010 asti. Juttujasi on kiva lukea ja kirjoitustyylisi on mukaansatempaava. Kuvasi ovat mielenkiintoisia ja kuvaustyylisi eroaa paljon muista blogeista, joka on virkistävää. Eli jatka samaan malliin! Toivepostauksena lisää koirajuttuja!

  Kellon voittaminen olisi tosi jees! En ole tainnut omistaa rannekelloa sitten ala-astevuosien, jolloin Spice Girls-kelloni traagisesti hajosi. Ehkä olisi jo aika uudelle :)

 167. Vastasin!
  Olen myös pitkäaikainen lukijasi, blogisi kuuluu ehdottomasti top 3 joukkoon. Risuja ei ole antaa. En ole ollenkaan eläinrakas, mutta siitä huolimatta jopa mäyris-kuvat ja jutut ovat sinun tuottaminasi kivoja. Olen löytänyt blogisi kautta itselleni tärkeää musiikkia, josta olen todella kiitollinen. Tyylisi on omasi ja varma, se ei ole minun tyylini, mutta siitä huolimatta saan siitäkin inspiraatiota ja myös vinkkejä itsellenikin hyviksi osoittautuneista hankinnoista.
  Toivomuslistalla on juoksu-aiheiset postaukset (olen siinä käsityksessä, että juokset :), olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi juoksemisesta.

 168. Olen lukenut blogiasi alusta asti. Mitäs tässä mitään ruusuja antais, kaikki tuntuu olevan jo tuossa yläpuolella sanottu. Ei sitä olis tullut remmissä kuutta vuotta roikuttua, ellen olis tästä tykännyt.

  Niin ja olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että Porilaiset Ystävät ovat jalostaneet Sinusta loistotyypin.

  Terv. Edelleen Porilaisen kanssa naimisissa oleva

 169. Minäkin vastasin. Oon lukenut sun juttuja Honey Junkie -ajoista asti, ja enpä ole ajatellut lopettaa. Arvostan ennen kaikkea sitä, että kirjoitat hyvää suomea! Jaan myös inhosi talvea ja kylmyyttä kohtaan, ja tykkään hirveästi tyylistäsi. Myös vaatteiden suhteen.

  Juttutoiveena ehdottaisin perinteistä “bloggaajan päivä” -systeemiä – sinun kohdallasi se voisi olla muista blogeista poiketen jopa kiinnostava :) Jännää syksytalvea ja kaikkea hyvää!

 170. Vastattu.
  Olen vuosia lukenut ja erityisesti pidän kuvista. Kuvat ovat kauniita ja laadukkaita. Siinä sivussa tietysti luen tekstit jotka ovat myöskin hienoja.

 171. Olen lukenut blogiasi muutaman vuoden ja erityisesti pidän aiheiden kirjosta sekä pohdiskelevista tunnelmakuvauksista. Kiitos ja aurinkoista syksyä!

 172. Vastasin kyselyyn! Olen vasta reilun kuukauden sun blogia seurannut. Erityisesti tykkään sun kuvista. Ne on jotenki vähän erilaisia ja niissä on kiva tunnelma.

 173. Vastattu on! Olen lukenut blogiasti ihan alusta asti, ja mukana on roikuttu kaikki nämä vuodet. Risuja ei ole (jos olisi, en lukisi), ruusuja sitäkin enemmän. Keep up the good work!

 174. Kyselyyn vastattu ja kiitokset kauniista blogistasi. Ruusuja rentouttavasta kirjoitustyylistä ja kauniista kuvista. Koirille rapsutukset! Risuja ei oikeastaan mistään, paitsi nyt huomasin, että kännykällä on hankala jättää kommentti. Luen blogeja aina kännykällä joten itselle on tärkeää, että sivusto toimii silläkin.

 175. Vastattu on.

  Olen seurannut blogiasi lähes alusta asti, kirjoitustyyli, huumorintaju ja tietysti omaa makuani muistuttava pukeutumis- ja sisustustyyli kiinnittivät heti huomion. Minusta blogin parasta antia ovatkin asu- ja sisustusjutut, mutta vaikutat niin kiinnostavalta ihmiseltä, että luen mielelläni ajatuksiasi myös muista aiheista kuin tyylistä ja musiikista.

  Risuja onkin vaikea keksiä. Yhteistyökuviotkin on toteutettu niin hillitysti ja hyvällä maulla, etteivät ärsytä. No, ystäväpiiriä esittelevistä kuvapostauksista en oikein jaksa kiinnostua- mutta se on enemmän minun ongelmani kuin blogisi… Tykkään juuri siitä, että blogisi on niin omanlaisensa, ja odotan mielenkiinnolla, millaiseksi se tulee jatkossa kehittymään.

 176. Vastattu on.
  Sun blogi on ihan ensimmäisiä mitä olen alkanut seuraamaan aktiivisesti. Tykkään sun tyylistä, joka on se mitä itsekin tavoittelen; näyttää ja tuntuu omalta! Paljon pointseja myös kirjoitustyylistä.

 177. Osallistuin kyselyyn!

  Luen blogia ahkerasti, koska
  – uskon vakaasti, että tarvitsen kaikki nämä harmaat villapaidat, ja blogisi on yksi harmaiden villapaitojen (ja muiden harmaiden välttämättömyyksien) ylistyslaulu.
  – tykkään minimalistisesta tyylistäsi ja uuden blogisi visuaalisesta ilmeestä.
  – kirjoitat mukavan itseironisesti etkä tarvitse hymiöitä merkitsemään, missä on vitsi.
  – laitat kuvia melko säästeliäästi per postaus etkä liiaksi täytä blogiasi katalogeista koostetuilla tavarakollaaseilla.
  – promoat myös kavereittesi työtä.
  – linkität lähes ainoastaan helvetin hyvää musiikkia!

  Joskus harmittaa
  – se, että poikaystävälläsi on niin suuri rooli blogissa. (En toivo sinulta mitään pois, mutta tunnuit läheisemmältä silloin, kun olit yhtä surkeana kuin itse olen. (Snif.))

  Kiitos mainiosta blogista! x

 178. Vastasin luiijakyselyhässäkkääsi! Blogistasi puhuttaessa ei kyllä risuja ole annettavana, mutta ruusuja kylläkin.Jutut hellyyttävistä mäyräkoiristasi hymyilyttävät ja kun oma soittolista alkaa kyllästyttää blogistasi löydän ratkaisun pulmaan! :) kuvat ovat kauniita ja useasti blogiasi lukiessa löydän inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. :)

 179. Vastattu on! Miksei näissä tutkimuksissa ole kohtaa “kimppakämppä” asumismuotona? Se selittäisi nopeasti ettei ole todellakaan mitään hajua jostain yhteisistä bruttotuloista. Risuja siitä että aikoinaan annoit Raili Hulkkosen meikata sinut muttet tehnyt haastattelua hänestä! Mikä huutava vääryys! Hän meikkaa niin upeasti! Ruusuja siitä että blogisi on nykyään parempi, rosoinen ja rönsyinen tyyli. Olet kuin huilu torvien joukossa. :)

 180. Suosikkiasioitani täällä ovat kauniit kuvat ja hauskat tekstit. Nakit <3

  Itse en niin välitä musa-aiheisista postauksista, mutta ymmärrän että niiden pois jääminen ei varmaan ole vaihtoehto. Kykenen siis skippaamaan ne ilman ongelmia :)

 181. Hei, vastattu on :)

  Olen löytänyt blogisi etsiessäni Tukholman matkavinkkejä googlen kautta vuosia sitten. Sille tielle olen jäänyt ja käyn kurkkaamassa blogiasi kerran päivässä, laiskoina päivinä jopa useammin. Pidän tunnelmasta joka blogistasi välittyy, ja kokonaisuus vaatteineen, koirineen, miehineen ja asuntoineen kolahtaa ja kovaa.

  Lyhyesti sanottuna: luen blogiasi, koska se on juuri sinun näköisesi.

  Lopuksi toivomus: näin pikkujoulukauden kynnyksellä arvostaisin suuresti, mikäli voisit auttaa naista hädässä ja listata (tiedän, että rakastat listoja) muutamia vinkkejä tulevaan juhlakauteen. Minuun kun eivät kolahda nämä naistenlehtien perus bilemekko ja vesirajamakkarankuori-kollaasit, ja uskon että lukijakunnassa on muitakin hengenheimolaisia. Miten pukeutua työpaikan pikkujouluihin rock-henkisellä, mutta asiallisella tavalla? Mitä laittaa päälle tyttöjen iltaan, kun lähdetään valloittamaan kulmakunnan kuppiloita?

  You’re the best

 182. Vastattu!
  Blogissasi tykkään:
  -ihana tyyli, kopioin niin paljon kuin mahdollista ;)
  -mäyräkoirat, en ennen bligiasi tiennytkään miten persoonallisia koiria!
  -rentoa elämänmenoa
  -sujuvaa ja kaunista tekstiä
  -komea poikaystävä :D
  -blogisi kautta löytynyt muitakin kivoja blogeja, esim. Chicling, paikka auringossa..

  Risuja ei ole antaa, en kävisi jos olisi.

 183. Vastattu!

  Blogisi on ihana, täynnä elämänmakua ja hienoja hetkiä. Valokuvat ovat upeita! Lisää sisustusvinkkejä ja -ideoita kaipaan, muuten olen varsin tyytyväinen lukijasi <3

 184. Vastattu.

  Blogiasi olen seurannut jo monta vuotta, on muistaakseni pisimpään bookmarkeissani pysynyt blogi. Pidän tyylistäsi ja siitäkin kun sitä ei aina ole. Kirjoitat hyvin, juttuja on ilo lukea. Soittolistat on myös käytössä, kiitos niistä. Kuvat on tyylikkäitä eikä onneksi painotu tyyliblogimaiseen poseeraukseen. Niitäkin toki tarvitaan, mutta onneksi on paljon muutakin; koiria, kämppää, reissuja, tunnelmia, ruokaa ja juomaa, asennetta.

 185. Vastattu on! Minut toi blogiisi aikoinaan boyfriend-farkkujen guuglettelu; moisia ei tahtonut Tampereelta löytyä, mutta blogistasi sain pontta etsintöihin ja varmuutta, että poikaystäväpöksyt ovat ihan todellisuutta, vaikka kaupan täti epäuskoisesti katsoikin. Olen myös saanut blogistasi verratonta vertaistukea rakkaudessani harmaisiin vaatteisiin; ystäväni ovat vinoilleet harmaan fanituksestani iät ja ajat, ja luulin jo, että minussa on oikeasti jotain vikaa. Sinun blogiisi tutustuessani tajusin, että kyllä harmaa on ihan validi lempiväri! Vinoilkoot, pah, on meitä muitakin. Olen niistä boyfriend-ajoista asti lukenut juttujasi harva se päivä, pidän kovasti tavastasi kirjoittaa, lämpimästä ja välittömästä otteestasi sekä toki myös uuden blogin ulkoasusta. On mukava palata aina semmoisen blogin pariin, jota tehdään sydämellä ja lukijaa kunnioittaen; huolimattomasti kirjoitetut ja hymyhymiöillä sisällön korvaavat blogit ärsyttävät tätä lukijaa näin vanhemmiten aivan tavattomasti. Ei siis risuja vaan kaino vieno toive, että jatkat samaan malliin ja mahdollisimman pitkään!

 186. Kyselyyn vastattu!
  Varsinaisia risuja tai ruusuja ei ole. Mieltymykset musiikin, muodin yms. suhteen liippaa hyvin läheltä, siksi on mukava rauhoittua välillä hetkeksi blogisi äärellä. Toivottavasti blogi jatkuu yhtä mielenkiintoisena monen monta vuotta tästä eteenpäinkin!

 187. Vastattu! Taisin löytää blogiisi ensimmäisen kerran joskus 4-5 vuotta sitten ja siitä asti olen matkassa pysynyt. Kirjoitat todella kauniisti ja kuvien korkea taso ilahduttaa. Spotifyn soittolistasi ovat olleet myös kovassa kuuntelussa :)

 188. Vastattu! Pidän mäykkyjen kuvista ja jutuista sekä kun kirjoitat pohtivia tekstejä elämästä ja fiiliksistä. Puet monet arkiset asiat kauniiksi sanoiksi ja tunnelmiksi. Pidän myös rennosta asenteestasi elämään ja sen velvoitteisiin.

  Löysin blogisi aikanaan olisiko ollut vuosi -09, kun etsin hakusanalla “valkoinen kynsilakka” jotakin netistä. Ei mitään hajua, mitä siitä kirjoitit tai miten se antoi blogisi osoitteen vaihtoehtona mutta sen jälkeen olen ollut koukussa blogiisi… niin, eikä sitä valkoista kynsilakkaa tullut koskaan hankittua…

  Jatkahan samaa rataa eli omana ihanana itsenäsi! :)

 189. Vastasin minäkin, mutta poikkesin ohjeistuksesta sen verran, että teen sijaan kaadoin lasiin punaviiniä.

  Bloggasin silloin aikoinaan itsekin aktiivisesti, ja osuin blogiisi sattumalta Blogilistan kautta joskus aikana ennen Oliviaa. Luin säännöllisesti jonkin aikaa, mutta jostain tuntemattomasta syystä tipahdin jossain vaiheessa pois kyydistä. Tie toi takaisin, kummallista kyllä, huuto.netin kautta ja onneksi toi, sillä blogisi on ollut suurena inspiraation lähteenä vaatekriiseilyssä kaiken sen muun kriisin ohella. Aluksi nautin suuresti loistavasta tyylitajustasi ja kauniista kuvistasi, kun itse en voinut vielä ajatellakaan tyyliasioita tai vaatehankintoja. Veikkaan, että sulla ei ole aavistustakaan, miten tärkeä pakopaikka blogisi silloin oli! Seuraavassa vaiheessa taas sain luottamusta siihen, että musta ja harmaa voivat näyttää kauniilta (eikä vain synkeiltä) oikein yhdisteltyinä, kun se kerran oli se värikartta, joka itsestä tuntui turvalliselta ja luontevalta. Lisäksi olen huomannut jakavani kanssasi rakkauden nahkaan ja vetskareihin.

  Sujuva teksti, kauniit kuvat, musiikki ja ronski ja aito ote ovat varmaankin ne asiat, mitkä saavat palaamaan. Ja tästä uudesta blogista diggailen kyllä kaikkein eniten! Ulkoasu on selkeämpi, ja hyvä olo näkyy ja kuuluu ruudun tällekin puolelle :)

  Cheers!

 190. Kysely check.

  Tykkään blogin monipuolisesta sisällöstä. Sopivassa suhteessa muotia, musiikkia, ruokaa, sisustusta ja ihan vaan fiilistelyä.

  Jatka samaan malliin, ei mitään valittamista :)

 191. Olet tosi rohkea tyyppi! Tykkään kirjoitustyylistäsi. Kuvat on hienoja ja nakkikoirat valloittavia. Vastasin toki kyselyyn. Kaikkea hyvää, jatka bloggailua! :)

 192. Vastattu!

  Honey Junkie – en muistanutkaan tuota nimeä. Olen lukenut suurinpiirtein alusta asti ja tykkään mustavalkoisesta tyylistäsi ja hauskoista teksteistäsi. Musiikkimaut eivät kohtaa, mutta eihän musajuttuja ole pakko lukea :)

 193. Vastasin kyselyyn. Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, pidän tyylistäsi ja luen mielelläni esim. pukeutumiseen ja asuntoon liittyvistä asioista.

 194. Kyselyyn vastattu.

  Luin blogiasi alkuvaiheessa, sitten lopetin seuraamisen pariksi vuodeksi ja nyt aloin seuraamaan uudestaan ehkä kuukausi sitten.

  Tykkään blogin minimalistisesta ilmeestä ja tyylitajustasi. Mäyräkoirat ja biisivalinnat iskee myös. :)

 195. Vastattu..

  Pidän tosi paljon kirjoitustyylistäsi, sitä on helppo ja hauska lukea. Nykyisen blogisi ulkoasu on upea, mutta joskus teksteissä voisi olla hieman enemmän sisältöä ;) Olen monta vuotta jo säännöllisen epäsäännöllisesti kulkenut mukana.

 196. Vastattu on! Olen ollut lukijasi jo ensimmäisestä blogistasi lähtien ja mukana roikutaan edelleen! :)

 197. Vastattu! Olen lukenut blogiasi ainakin 4-5 vuotta, mutten ikinä kommentoinut. Kiitos, että kirjoitat.

 198. Vastattu.

  Eka blogi mitä olen koskaan lukenut. Jossain kohtaa katosit lukemieni blogien joukosta, enkä osaa syytä eritellä – ehkä tekstin aavistuksen tumma sävy sai minut jättäytymään pois. Tai sitten vaan sillä hetkellä kirjoittamasi asiat eivät puhutelleet minua.

  Nyt taas kurkkaan usein ja ilahdun tekstistäsi ja kauniista kuvista.

  Kaunista talvea.

 199. Ruusuja kokonaisuudesta :) olen myös monta vuotta seurannut, aika lailla alusta saakka. Tyylijutut ja sisustusjutut aina iskee, tykkään kovasti sun tyylistä, vaikka itse huomaankin nappaavani valoisampia ja värikkäämpiä juttuja enemmän. Myös kirjoitustyyli on aina napannut :)
  Ainoastaan, siitä vähän ruusuja, että välillä tuntuu että kaikissa postauksissa ei enää ole ihan kauhean suurta pointtia, välillä tuntuu että postaus on vain postauksen vuoksi. Mutta ehkä sekin on tässä viime aikoina vähän parantunut. Itse kuitenkin olen aina sitä mieltä, että less is more tässäkin suhteessa.

 200. Blogisi oli ensimmäinen, jota aloin seuraamaan. Edelleen olet ykkönen omassa tyylilajissasi. On hassua, kuinka tarkasti olen seurannut elämääsi ja parisuhteitasi vaikka ei tunneta. Näin sinut kerran Kaisaniemessä ratikkapysäkillä, ennen kuin leikkasit sen sivusiilin. Sinulla oli ihana suttunuttura ja olit kaunis.

 201. Osallistuttu! Blogissa parasta on upeat kuvat ja selkeä oma linja. Musiikkijuttuja on aina kiva lukea, koska oma musiikkimaku on samansuuntainen. Tykkään uuden blogin fiilistelymeningistä, mutta toivoisin silti, että et kokonaan lopeta vanhojen blogien malliin tehtyjä tyylipostauksia, esimerkiksi katutyylikollaaseja.

 202. Vastattu.

  Yhden onnen ohje. Ohje, jolla lukija on koukutettu: musiikki ja harmaat neuleet. Jumittavat ihmisiä sangen tehokkaasti laajemmissakin kaavoissa.

 203. Vastattu.

  Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoistasi lähtien, silloin vielä kun et blogannut nimelläsi. Blogisi oli ensimmäinen jota aloin aktiivisesti seurata.

  Olen aina pitänyt tyylistäsi. Pidän siitä että päivität blogisi tyyliä jatkuvasti pienin muutoksin. Muutos on hyvästä, minun mielestäni.
  Olen sitä mieltä että blogisi seuraa oman elämäsi muutoksia ja siksi tätä on niin mukava lukea ja seurata, blogi on aito.
  Arvostan sitä että olet säilyttänyt uniikin tyylisi läpi blogimaailman ja bloggaamisen muutoksen.

  Risuja en osaa antaa, ruusuja senkin edestä.

 204. Vastattu!

  Muistelen, että aloin blogisi lukemisen vuonna 2008 tai 2009, eli aika kauan olen juttujasi seurannut. Tämä uusin versio on erittäin tyylikäs ja miellyttävä lukea, kiitos vaivannäöstäsi!

 205. Vastasi, löysin blogisi poikani ollessa pieni blogin alkumetreillä. Kirjoituksen jouhevuus on pitänyt minut lukijana kauniiden kuvien lisäksi. Koirasi ovat söpöjä.

 206. Vastattu! Olen lukenut blogiasi kuudesta vuodesta noin viisi (tietysti jälkikäteen sen ensimmäisenkin vuoden postaukset) ja mitään en muuttaisi, No ok, ehkä voisi olla vieläkin enemmän mäyrädogien kuvia ja kuulumisia koska ne nyt vaan on ihania ;)

 207. Vastasin. Mielestäni blogisi on täydellinen tällaisenaan. Etenkin vaatejutut ovat parhaita!

 208. Vastattu!

  Kuten ilmeisesti monen muunkin kohdalla, niin minullekin Paras aika vuodesta oli ensimmäinen blogi, jota aloin seurata! En tosin nykyäänkään seuraa kuin ihan muutamaa, harvaa ja valittua :)
  Sinun blogisi sai minusta lukijan heti upean tyylisi takia! Tyylisi on edelleenkin vähän kuin se ihannetyyli, johon itse pyrin, mutta en ole vielä täysin/aina osannut.

  Kun aloitit tämän uuden blogin, pelkäsin hetken, että tyylijutut jää kokonaan täältä pois, mutta onneksi niin ei käynyt!
  Vaikka tykkäänkin koirista, toivoisin, ettei mäykkypostauksia olisi ihan kamalasti, vähän siltä vaikutti alkuun täällä uudessa blogissa, mutta kuten jo todettu, tämä on vain parantunut koko ajan ja muunkin aihepiirin jutut ovat lisääntyneet.

  Jatka vain samaan malliin, ihanaa tekstiä, ihania kuvia ja ihana pukeutumis- ja sisustustyyli!

 209. Olen tällainen säännöllisesti täällä smurffaaja lukija Turusta ja blogiasi olen lukenut semmoiset kolme tai neljä vuotta. Lempi postaukseni käsittelevät koiria, pohdintoja ja arkipäivän kuulumisia. Mielestäni otat todella hienoja valokuvia ja niitä on ihana katsella oikein tarkasti ja fiilistellä. Musa-vinkit on myös piristäviä kun helposti tulee jumiuduttua omiin lempi artisteihin ja kappaleihin. En oikein keksi mitään risuja, koska tämä blogi parani vielä entisestään todella paljon nyt syksyllä kun aloitit täällä uudessa osoitteessa. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työpäivän jälkeen on ihanaa tulla kotiin ja käpertyä lukemaan sinun ja koirien kuulumisia ja muita juttuja. :) Ja osallistuin myös kyselyyn kun ajattelin että joskus vielä se arpaonni osuu kohdalle.

 210. Vastattu!
  Palaan blogiisi kauniiden kuvien takia, niissä on sellaista valoa ja olemisen tunnelmaa, mitä itsekin koen. Uudistus toi tämän tunnelman mielestäni myös tekstiin. Kiitos näistä hetkistä!

 211. Kävin osallistumassa.
  Olen lukenut blogiasi ehkä parisen vuotta ja tämä on niitä harvoja blogeja, joita luen säännöllisesti. Parasta on kuvat, musajutut ja -listat, rehelliset tekstit ja niistä välittyvät tunnelmat. Kiitos.

 212. Vastattu!

  Seuraan blogia pääasiassa pukeutumis- ja sisustustyylisi vuoksi, olen seurannut jo Bloggerista asti. Näiden aiheiden toivonkin blogissa näkyvän m

 213. Osallistuin! Tykkään lukea juttuja ihan tavallisesta arjesta ja erityisesti nakkiprinsessoista, musiikkipostaukset ja pelkkiä vaatteita esittelevät jutut jätän yleensä sujuvasti lukematta.

 214. Vastattu.Ruusuja sinulle Stella.Alusta asti olen seurannut ja myötäelänyt syvät vetesi ja tietysti onnesi huiput.Kiitos avoimuudestasi ja aitoudestasi.Tässä maistuu elämä sen kaikissa muodoissa.Vaikka kirjoitat ns.pintaa,voi rivien välistä lukea syvyyttä.Olet kaunis ja luot uskoa parempaan,kiitos.

 215. Vastattu on!
  Olen lueskellut blogiasi jo viitisen vuotta, ja se on edelleen yksi suosikeistani. Tykkään tavastasi kirjoittaa, tunnelmallisista kuvista ja aivan erityisesti ajoittain ilmestyneistä sportify-soittolistoista. Olen toisinaan asunut ulkomailla ja silloin blogisi herättää koti-ikävän: se henkii Helsinkiä niin hyvin.. Uusi osoite on myös selvästi tehnyt blogille vain hyvää. Ruusuja, pelkkiä ruusuja :)

 216. Kyselyyn vastattu! Luin blogiasi aktiivisesti joskus kolme-neljä vuotta sitten, jossain vaiheessa lopetin kaikkien blogien seuraamisen ja tänä vuonna olen taas palannut mukaan kyytiin. Pidän blogissasi erityisesti kirjoitustavastasi ja upeista valokuvista sekä siitä, etteivät kaikki postaukset pyöri ainoastaan päivän asujen ja uusien kuteiden ympärillä. Kaunista luettavaa ja katsottavaa sekä monipuolisuutta, me gusta!

 217. Kyselyyn vastattu!

  Löysin blogisi vasta noin vuosi sitten, mutta minusta tuli vakkarilukija ihan saman tien! Paitsi että tykkään tavastasi kirjoittaa, täältä löytyy aina myös kauniita kuvia ja söpöisiä mäyräkoiria.

 218. Hei Stella, vastattu on. Olen lukenut blogiasi melkein sen kuusi vuotta; väliin enemmän, väliin vähemmän. Tykkään tyylistäsi, mutta ennenkaikkea kaunissta kuvista ja tunnelmista joita tekstisi luovat.

  Tykkäisin jos olisi enemmän vaatepostauksia; ja vaikkapa enemmän elettyä elämää, ihmisiä, tunnelmia.

  Kiitos kaunis!

 219. Vastattu on.

  Sun blogi oli yksi ekoista blogeista, joita aloin vuosia sitten seuraamaan ja uskollisesti ollaan mukana pysytty. Mieskin jo tietää tän blogin (ja osas mm. ostaa mulle synttärilahjaks oranssin kellon, kun sitä olin täällä ihastellut).

  Iso nippu ruusuja koko blogistasi. Tyylisi on ihana. Tykkään kovasti myös musapostauksista, vaikka ite kuuntelenkin täysin erilaista musaa. Välillä oon kuitenkin saanut hyviä uusia vinkkejä täältä.

  Toiveena olisi lisää postauksia teijen kämpästä. Hima blogi oli lyhykäisyydestään huolimatta tosi kiva.

 220. Kyselyyn vastattu!

  Kiitos ihana ihanasta blogista! Ruusuja tulee ainakin uskomattoman kauniista kuvistasi ja mahtavasta, mukaansatempaavasta kirjoitustyylistä. Vaikutat hauskalta, rennolta ja sympaattiselta tyypiltä. Lisäksi omaat kadehdittavan tyylitajun, josta saan aina inspiraatiota.

  Risuja en osaa antaa. Yritin, mutta ei. En keksi. Kerron, jos tulee mieleen!

 221. Heippa Stella! Olen vähän huono kommentoimaan, mutta nyt skarppaan ja osallistuin myös kyselyyn :) Blogisi on ollut suosikki jo vuosikaudet. Tykkään tästä rosoisen pehmeästi otteesta. Kirjoitat hyvin ja blogin kuvissa on usein ihan mielettömän kaunis valo. Uusi visuaalinen ilme on yksinkertainen ja toimiva. Jatka samaan tai eri malliin, varmasti seurailen jatkossakin.

 222. Vastattu on!

  Ja lyhyestä virsi kaunis – kaunis, harmoninen blogi mukavalla rokkitvistillä. Yks lemppareista :)

 223. Kyselyyn vastattu. Risuille ei tarvetta – jos haluan lukea muuta, luen sen muualta. Sä kirjoitat omanlaistasi blogia ja mä iloitsen siitä. Jos en joskus enää iloitse, menen muualle. Ei tulis mieleenkään vaatia, että blogia pitäis muuttaa. Ruusuja siis… Muun muassa siitä, että löytyy yksi tällainenkin suomalainen blogi, jonka tyylistä oikeasti voi saada inspistä. Kolahtaa mulle, oon saanut paljon hyviä vinkkejä.

 224. Kysymyksiin vastattu! Risuja ei ole antaa, vaan tykkään blogisi monipuolisesta annista ja rennosta tyylistäsi.

 225. X Kyselyyn vastattu. Ei risuja blogillesi, pelkkää ylistystä. Blogisi on tasapainoinen & monipuolinen, ei keskity liiaksi yhteen aiheeseen. Tyylisi (sisältäen kirjoitus-, musiikki-, sisustus-, valokuvaus- ja pukeutumistyylit) iskee muhun täysillä. X

 226. Vastasin kyselyyn! Tästä nykyisestä haluaisin sanoa sen, että nautin sen rauhallisuudesta ja seesteisyydestä. Siinä on sellaista (mustavalkoisen) arjen kauneutta. Pieniä huomioita ilman suurempaa hössötystä. Se on hyvä se.

 227. Osallistuin!

  Blogiin liittyvia toiveita … muistan alkuaikoina, silloin kun kirjoitit viela salanimella, blogissa oli enemman “hassuja juttuja”, tyyliin listoja ynna muita sellaisia. Sen tyylista kirjoittelua kaipaisin aika ajoin, varsinkin kun kirjoitat niin kovin napparasti.

 228. Vastasin!

  Olet ihanan inspiroiva ja inhimillinen. Blogisi seuraaminen on minulle osa arkea, mutta ei kuitenkaan mikään ns. tylsä arkinen rutiini vaan pieni luksushetki. Luksusta siksi kun tiedän blogin avatessani, että vastassa on kauniita kuvia ja sanoja. Jatka samaan malliin :)

 229. Kysely done!
  Pakko lähinnä kompata jo vastanneita, mäyräkoirat ja kuvista huokuva ihanan rento, mutta silti yhtenäinen tunnelma jaksavat ilahduttaa. Itse olen myös seurannut blogia monta vuotta, ja on hauskaa huomata, kuinka jutut jalostuvat ajan myötä. Mukavaa lukea hyvää suomenkielistä blogia. Tyylijuttuja oli (kai?) aikaisemmin enemmän, ne ovat piristäviä, koska tyylisi näyttää “sinulta”. Kivaa, että juttujen teemat vaihtelevat. Leffa-ja kirja juttuja voisi ollä välillä, jos sattuu törmäämään johonkin jakamisen arvoiseen! :) (tai sitten ne on vaan jäänyt huomaamatta). Kiitos.

 230. Vastasin kyselyyn.

  Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti ja tämä onkin ainoa “tyyliblogi” jota nykyään seuraan. Pidän elämänmakuisesta tyylistäsi kirjoittaa, kadehdin sitä miten joku osaa kuvailla asioita ja tunnetiloja niin elävästi että lukiessani saatan tirauttaa pari kyyneltäkin. Ja mäyräkoirat, ihania, mullakin on yksi. :)

 231. Vastailemassa käyty. Minulla on antaa pelkkiä ruusuja blogillesi. Olen jo useamman vuoden lukenut blogiasi ja aikoinaan eksyttyäni oman tyylini polulta löysin sinne takaisin nähtyäni kuvan prätkäsaappaista blogissasi :)

 232. Vastattu on! Pidän tyylistäsi, tavastasi kirjoittaa ja elämänmakuisista valokuvista. Olen seurannut blogiasi jo viitisen vuotta. Tämä taitaa kuitenkin olla eka kommentti tai kilpailuun osallistuminen.

 233. Vastattu! Minun mielessäni blogisi on jo saavuttanut semmoisen aseman, että risuja on vaikea antaa. Olen lukenut blogiasi melko lailla alusta lähtien ja se on aina ollut minulle jotain ainutlaatuista, sitä ei ole tarvinnut tai halunnut verrata mihinkään, koska se seisoo omilla jaloillaan niin vahvasti. Olet inspiroiva kirjoittaja.

 234. Kävin vastailemassa kyselyyn. Olen lukenut blogiasi varmaan ihan alkumetreiltä asti, mutta en kyllä ikinä kommentoi mitään. Siis stalkkeri. :D Tykkään kirjoitustyylistäsi, ehkäpä sen takia käyn lukemassa edelleen.

 235. Vastattu. Blogisi on ollut vuosia niiden joukossa joita seuraan lähes päivittäin, tää on vain niin kiehtova, ja kuvat on upeita.

 236. Vastaukset käyty naksuttelemassa.

  Taisin löytää blogisi jotain kautta kolme-neljä vuotta sitten ja sen jälkeen ei ole tullut mieleenkään lopettaa lukemista, vaikka (hävettävän) harvoin kommentoinkaan mitään.
  Jo se seikka, että ajattelet samoin talvesta, kylmästä ja pimeästä, pitää minut lukijana! :) On oikeasti ihanaa, että joku muukin sanoo ääneen kuinka tuleva epäinhimillinen vuodenaika saattaa ahdistaa, kun ympärillä iloitaan tulevista hiihtokeleistä. Innolla odotan, löydätkö tavan nauttia “talven iloista”. Jos se onnistuu, niin ehkä mullakin on vielä toivoa!

 237. Vastattu :) lukijasi alkuajoista saakka. Ihailen pelottomuuttasi tuntematonta kohtaan, elämä kuljettanut ja muuttunut, blogisi sen mukana. Miksi pitäisi pitää tietty linja, eihän samat vaatteetkaan tunnu hyviltä vuodesta toiseen. Eikä samat kasvot katso takaisin peilistä. Sitä vain siis, että kiitokset elämänmakuisesta, rehellisestä blogistasi! Hauskaa muuten, että elämä on kuljettanut minutkin kalliosta ullanlinnaan. Molemmat ihania ja juuri sen elämänmakuisia mitä elää parhaillaan :)

 238. Tykkään kirjoitustyylistäsi, samaten ehkä eniten kävelyretkistä uneliaan kaupungin öisillä kaduilla. Siinä on jotain kaunista. :)

 239. Myös täällä on vastaus laitettu tulemaan. Blogissasi pidän arjen jakamisesta. Kuvistasi ja tavastasi kertoa asioita välittyy tilanteen tunnelma, ja saa poikkeuksetta fiiliksen, että täytyy hakeutua teekupin ääreen villasukat jalassa ja rauhoittua pohtimaan omaa elämää ja sen arjen ihanuutta.

 240. Vastattu!

  Tykkään uudesta ulkoasusta! Näyttää tyylikkäältä, mutta pohja toimii tällä hetkellä paremmin androidilla kuin esim. Id:n tai Lilyn blogit ;)

 241. Moikka! Vastasin kyselyysi.

  Olen löytänyt blogisi vasta viime aikoina. Tykkään tyylistäsi ja blogin visuaalisesta ilmeestä.

 242. Vastasin! Risuja mulla ei oo, ruusuja saat vain. Tykkään kauniista kuvista ja aidosta tunnelmasta. Sinulla on upea tyyli, etkä juokse joka trendin perään. Kulutustottumuksistasi saat minulta myös kiitosta, kun ostaa laatua ja ajatonta ei tarvitse ostaa ja ostaa ja ostaa.. Kiitos siis kun jaksat kirjoittaa tätä blogia ja tuotat viihdettä tylsiin päiviini :-)

 243. Visuaalisesti hieno blogi, valokuvat upeita. Hyvää suomen kieltä ilman kirjoitusvirheitä on aina ilo lukea, varsinkin kun tapasi kertoa asioista on mielenkiintoinen ja persoonallinen. Kiitokset hyvästä blogista!
  Kyselyyn on vastattu.

 244. Vastasin. Kiitos blogista, Stella! En yleensä koskaan kommentoi mihinkään julkisesti mitään, mutta nyt halusin vain kertoa, että pienet mäyräkoiranpötköt, kiva tyylisi ja kirjoittamisesi tapa ovat tehneet blogistasi yhden arkeni suosikkiseuralaisista.

 245. Vastattu on. Pidän blogistasi, koska sekä kirjoituksissa, että kuvissa on tyyliä ja syvyyttä, joka näyttää vain jalostuvan ajan myötä. Pidän tavastasi katsella maailmaa ja elämää. En osaa oikein muuta toivoa, kuin että pidä tämä aina itsesi näköisenä, koska niin on just hyvä.

 246. Vastattu! Olen lukenut blogiasi sen alkuajoista lähtien ja mukana keikutaan ehkä jo vanhasta tottumuksesta :)
  Yhdestä asiasta annan risuja: usein kuvissa vilahtelee kivoja juttuja joihin kerrot palaavasi myöhemmin uudelleen, etkä kuitenkaan koskaan palaa! Grr..
  Muuten olen aina pitänyt blogisi visuaalisesta ilmeestä, kauniista kuvista ja tekstistä jota on kiva lukea. Hyviä blogivuosia sinulle myös jatkossa!

 247. Vastattu. Ruusuja musiikki fiilistelyistä ja kivasta instagramista, inspiroidun myös jo pelkästään tavastasi kirjoittaa, kiitos siitä :)

 248. Pidän uuden blogisi ulkoasusta ja sisällöstä. Pakko myöntää, että en lukenu vanhaa blogiasi sen viimeisenä vuotena kuin muutaman kerran, mutta nyt olen taas palannut lukijaksi!

 249. Vastattu. Pidän blogistasi erittäin paljon. Kuvat ovat mielettömän hienoja. Joskus päivänasukuvissa ne saisivat olla tarkempia, mutta ymmärrän jos kuvien fiilis on tärkeämpää. Ihan vaan pieni toive, eikä mikään kritiikki. Nyt muuton jälkeen blogisi fiilis on ollut rennompi ja enemmän sellainen kuin blogisi alkuaikoina. Hyvä suunnan muutos siis! :)

 250. Kyselyyn vastattu! Olen lukenut blogiasi vajaat pari vuotta ja kovasti arkistojakin penkonut erityisesti silloin alkuvaiheessa. Tykkään sun tyylistä ihan huikeasti ja oot ehkä suurin yksittäinen inspiraation lähteeni mitä pukeutumiseen tulee.
  Arvostan kovasti sitä, että jaat palasin itsestäsi ja yksityisyydestäsi tänne meille lukijoille.

 251. En muista kauan olen blogiasi lukenut, mutta se on ollut kirjamerkeissäni varmaan 2-3 vuotta aina yhdessä Nelliinan vaatehuoneen kanssa. Yleensä facebookin (=addiktio) jälkeen klikkaan auki suosikeissani olevat blogit, jotka tarkistan päivittäin. Ihailen tyyliäsi, joka kolahtaa allekirjoittaneeseen täysillä, mutta itse en pystyisi samaa tyyliä pukemaan – yhtä tyylikkäästi ainakaan. Sen takia pidänkin niin blogistasi, tähän pystyy samaistumaan, mutta sinun oma ladylike chic -tyylisi tuo ihanaa, persoonallista hohtoa. Tietysti eläinrakkaana mäyräkoirat ovat ihan suosikkejani ja olen aina iloinen kun tulee uusi kirjoitus jossa näitä nakkikoiria vilistää. Muistan parhaiten kun leikkasit itsellesi sivusiilin (joka oli, jos saan sanoa, AIVAN UPEA) ja projektisi kun kasvatit sen pois. Sinun inspiroimana olen rakastunut suolasuihkeeseen ja tällä hetkellä onkin menossa proggis nimeltä ihana laineikas kesätukka 2014. Musiikkimaku menee ihan ristiin tämän blogin kanssa, mutta ei se haittaa, luen blogiasi ja kuuntelen sitten ihan mitä lystään. Kaunis kiitos ihanasta blogista ja hienoista kirjotuksista. Aina jaksaa ilolla seurata! Ps. Koita selvitä tulevasta talvesta (itse hamstraan talveksi kaapin täyteen ihania ja pehmeitä neuleita sekä maailman lämpöisimpiä rukkasia, jotka lämmittää niin kehoa kuin mieltäkin kauniina kirkkaana pakkaspäivänä).

 252. Tämä blogi on niitä harvoja, jotka tulee katsottua joka päivä. Edelleen mua vaan miellyttää visuaalinen ilme, liittyipä se sitten kotiin, vaatteisiin tai valokuviin. Sun soittolistat ovat parhaita – aika monet dinnerpartyt ja kotibileet on juhlittu niiden tahtiin ja ne ovat musadiggarille aina uusien bändien löytämisen lähde! :) ja hyvä, että mäyrikset ovat edelleen uudessakin blogissa vahvasti messissä!
  Mulla ei ole juurikaan esittää kritiikkiä, mutta toiveissa olisi pidempiä pohtivia postauksia, niitä on aina ilo lukea (mutta sellaisten tuottaminen vaatii tietysti oikean hetken ja aikaa ja inspiraatiota, joten eihän sellaisia voi kirjoittaa joka päivä). Mua ainakin kiinnostaisi myös yrittäjäaiheinen postaus, josta mainitsit just. Ja toivottavasti pääset(te) taas pian reissaamaan, matkapostaukset ovat aina mahtavia!

 253. Olen seurannut blogiasi nyt parisen vuotta, ja aloittaessani kahlasin myös kaikki vanhatkin postaukset läpi innosta puhkuen. Tyylisi on selkeä ja tunnistettava ja blogisi vahvuus on ehdottomasti upeat kuvat ja sujuvat ja laadukkaat tekstit. Plussaa myös Doritin kuvista, nakkikaksikosta ja upeista asuista (ja asukuvista). Parantamisen aiheita en keksi, ja se on paljon se blogimaailmassa :)

  PS: Osallistuin kyselyyn

 254. Vastattu.

  Pidän tyylistäsi niin kirjoittamisessa, sisustuksessa, pukeutumisessa kun asioihin ja elämään suhtautumisessa.

 255. Vastattu!
  Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja tietenkin erinomaisista valokuvista. Blogit ovat mielestäni niin visuaalinen väline, että valokuvilla on suuri merkitys.
  Pidän kovasti myös pukeutumistyylistäsi, vaikka itse olenkin ihan eri tyylinen. Samoin sisustusmakusi uppoaa!
  Koirakuvat ovat ihania!
  Ja vaikka itsekin musiikkia kuuntelen, niin blogeissa ylipäätäänkin musiikkipostaukset jäävät useimmiten avaamatta.

  Koru-, asu- ja matkailuvinkkisi ovat aina tyylikkäitä.

 256. Vastattu!

  Löysin blogisi aikoinaan, kun googlettelin juttuja elokuvasta Velvet Goldmine. Olit kirjoittanut kyseisestä elokuvasta ja jäin selaamaan myös muita kirjoituksia. Nautin tyylistäsi kirjoittaa oman fiiliksen ja kiinnostusten mukaan ja toivon, että jatkat samaan malliin! Se, että siirryit Olivialta omaan blogiin, on mielestäni pelkkä hyvä juttu ja parantanut blogin sisältöä.

  Keep up the good work!

 257. Vastasin :). Esteettinen puoli vetää mut tänne kerta toisensa jälkeen. Älä siis epäröi näyttää päivästä toiseen “samalta” näyttäviä asuja, kyllä me huomataan ne pienet, tärkeät nyanssit!

 258. Vastattu.
  Blogissasi tykkään eniten tyyliin ja sisustukseen liittyvistä postauksista. Koira ja musiikkiaiheet eivät kiinnosta minua niinkään, mutta olen huomannut, että toisille ne juuri ovat blogin suosikkiaiheet. Blogisi on tullut viimeaikoina positiivisemmaksi, siitä tykkään. Ruusuja haluan antaa uuden blogin kohdalla erityisesti siitä, että ole aktivoitunut vastaamaan kommentteihin.

  Kiitos ispiroivasta blogista!
  Huikee arvonta. Kelloasi olen ihaillut aiemminkin kun se on kuvissa ollut.

 259. Vastattu! Jarviksen johdattelemana jäin vakituiseksi lukijaksi vuodesta 2008 alkaen. Pidän kirjoitustyylistäsi. Sisustusjutut ja muun elämän kauvaukset ovat parhaita. Ja ihan kiva on tietää missä nuorten (tyylikkäiden) aikuisten muoti menee, vaikka en ihan siivillä itse olekaan. On kiva kuitenkin tietää.

 260. Vastattu on!
  Oon lukenu sun blogia ainakin kolme vuotta, enkä oo koskaan kyllästyny. Ei ole edes käyny mielessä poistaa lukulistalta. Ja miksi pitäis poistaakaan, kun on ihana tyylikäs nainen (joku päivä haluan olla yhtä tyylikäs kun sinä), nakkikoirat (<3) ja niin kaunis valo ja tyyli valokuvissa. Tuntuu, että siellä ruudun takana olis jonkunlainen sielunsukulainen. Ihanaa syksyä (talvihan ei tule vielä pitkään aikaan!) ja massun rapsutukset pikku nakkiloisille. :)

 261. Vastattu!
  Meikäläisen silmään tämä uusi pohja passaa hyvin. Jotenkin ulkoasusta on aistittavissa keveys ja valoisuus (mikä vallitsee ilmeisesti elämässäsi muutenkin tätä nykyä, mikäli oikein olen ymmärtänyt ;)

 262. Vastasin! Tykkään blogistasi, kirjoitat hyvin ja pidät oman linjasi.
  Englanninkielisistä otsikoista en tykkää, lähinnä koen häiritseväksi lukea otsikon eri kielellä kuin itse tekstin. Mutta eipä ole mikään varsinainen ongelma.

 263. täällä ollaan edelleen, bloggerin ajoista asti.

  tuo kysely alkoi jumittaa eikä suostunut liikkumaan ees eikä taas loppuvaiheessa mutta onneksi toisella kertaa meni läpi. mahtoiko olla ruuhkaa :D

  ruusuja mäykyistä, risuja niiden vähyydestä :D Jarviksen takia varmaan koukutuin alkujaan, lisäksi tyylisi on inspiroinut ja auttanut löytämään oman. Musiikkimaku meillä on aika erilainen ja skippaan ne postaukset aina, vaikka tiedän että se on sinulle tärkeä osa tätä touhua (kaikkea touhua). Mutta toisaalta se on hyvä, että ne ovat pitkälti erillään muusta, jolloin on helppo valita itseään miellyttävä sisältö :)

  Kiitos yhteisistä vuosista! Ja terkkuja myös Leeville (lisää Leeviä!) ♥

 264. Blogisi näköinen palkinto :) Juttusi ja kuvasi ovat koukuttaneet jo vuosiksi mukaan, tyyli- ja ikäerosta huolimatta. Kivasti piristynyt tämä blogi osoitteenmuutoksen jälkeen.

 265. Kysely – check! Parasta on teksti: huolellisesti, nerokkaasti, luovasti ja kepeästi kirjoitettu, nautinto lukea.

 266. Vastattu!

  Koirajutuista isosti ruusuja! Niihin ei voi kyllästyä koskaan. Juuri koiruuksien kautta muistaakseni löysin blogisi reilu vuosi sitten :)

 267. Vastattu. Mukana luettu ja eletty vuosia jo. Välillä jotkut jutut ärsyttää blogissa mutta ei se sinusta johdu. Älä muuta mitään.

 268. Vastattu:) En muista kauanko olen lukenut blogiasi, ehkä n. 4 vuotta. Pukeudut aika eri tavalla kuin minä. Itse pidän värikkäistä vaatteista. Mutta pidän siitä, että sinulla on laadukkaita vaatteita, joita minultakin löytyy vaatekaapista, mutta yhdistän ne vain kovin eri tavalla. Lähinnä niiden takia tykkään lukea blogiasi :)

 269. Vastattu! Kiitos blogistasi! Pidän siitä todella paljon!

  Olen seurannut blogiasi, hmm, olisikohan ainakin kolmen vuoden ajan (huh, kuinka aika kiitää). Tykkään tavastasi kirjoittaa, sinulla on sanat hienosti hallussa. Musiikkijuttujasi olen lukenut mielenkiinnolla, koska niiden kautta olen löytänyt monia uusia artisteja ja bändejä. Lisää niitä siis! Pukeutumis- ja sisustustyylisi on lähellä omaa makuani ja kuvat upeita. Myös näiltä saroilta blogisi on tarjonnut uusia tuttavuuksia. Vinkkejä uusista ja hieman tuntemattommista vaate- ja sisustusmerkeistä toivon siis myös lisää. Matkajuttujasi on aina mukava lukea, koska niistä irtoaa yleensä sellaisia näkökulmia, joita ei matkaoppaissa ole.

  Ja mäyrikset! Niistä ei voi koskaan olla liikaa kuvia ja juttuja!

 270. Honey Junkien ajalta asti kyydissä pysynyt lukija tässä hei. Kiitos kun kirjoitat ja kuvaat kauniisti. :)

 271. On vastattu. Tutustuin blogiisi, kun olin lukenut Gloriasta sinun haastattelusi. Blogissasi on alusta asti viehättänyt rock-henkisyys, tyylikkäällä tavalla modernin dekadentti tunnelma sekä ennen kaikkea hyvä suomen kieli, jota kielen ammattilaisena arvostan erityisesti. Sanomisen taitoa ei läheskään kaikilla blogikirjoittajilla ole, mutta sinun käyttämäsi kielikuvat ovat tuoreita, ja teksti on sujuvaa. Otsikot voivat hyvin olla englanninkielisiäkin, ja ajattelin, että olit halunnut kehittää blogiasi kansaivälisemmäksi. Kiitos!

 272. Vastattu on, omasta kellosta patterit loppu joten tervetuloa uusi kello! Honey Junkiesta aloitin ja vielä mukana matkassa. Olisko se sitten niin, että kun on kiinnostava persoona (lisäksi valokuvaus- ja kirjoitustaitoinen), niin ihan sama vaikka kirjoittaisi likaisesta puurokattilasta? Hyviä kirja/leffavinkkejä otan mielelläni vastaan, sen Dieselin kellon lisäksi.

 273. Hep! Done! ….bingo?
  Anyways, vastattu on.:) (ja keitimpäs sitä teetä nyt kuitenkin!)
  Löysin blogisi itseasiassa googlettamalla parikolme vuotta sitten “mielenkiintoisia bändejä blogi” – enkä tosiaan ole katunut!
  Rakastan musiikkimakuasi ja tyyliäsi, sekä ihanaa itseironista kirjoitustapaasi. Ainoat risut taitavat tulla vain siitä, etten saa enää nauttia yhtä usein inspiroivista asuistasi. Mutta no worries, elän kyllä tälläkin määrällä!

 274. Kiitos blogista, tämä on suosikkejani! Kävitkö suoristamassa hampaasi? Muistelen niin. Saisko siitä raporttia, kiitos!

 275. Vastattu on. :)

  Olen lukenut blogiasi jo Honey Junkien ajoilta. :) On jotenkin valtavan hienoa nähdä (tai ainakin lukijalle tällainen kuvitelma välittyy) miten elät nyt hyvin onnellista elämänvaihetta.

  Kirjoitat kauniisti ja blogisi on yksi harvoja todella ammattitaitoisesti toteutettuja suomalaisia blogeja.

 276. Hurjasti ruusuja tältä(kin) suunnalta! Olen lukenut blogiasi koko tämän kuuden vuoden ajan; muistan edelleen ensimmäiset päivän asu -postaukset pinkkeine kirpparihuiveineen ja asupostauksia edeltäneet postaukset siitä, miten et ikinä voisi tehdä päivän asu -postauksia ;)

  Kun aloitit blogisi olin 15-vuotias, juuri innostunut muodista ja pukeutumisesta ja sun minimalistinen otteesi ja järkevä kulutuskäyttäymisesi on toiminut isona inspiraationa. Kuulostaa vähän hölmöltä, mutta mä olen kasvanut aikuiseksi tämän blogin parissa. Sillä on ollut niin iso merkitys, etten osaa edes sanoiksi pukea. Kiitos kun kirjoitat tätä. <3

  • Kiitos Nette, ihana kommentti ja kiitos kun luet! Miten voit muistaa sen pinkin huivin?!? Haha, paljon on muuttunut niiltä ajoilta. “Ei ikinä asukuvia” -päätöksen pyörtämiseen taisi mennä, mitähän se oli, kuukausi vai kaksi?

 277. Vastattu!

  Blogmuutos teki hyvää, postauksissa on nyt enemmän sisältöä, tunnetta ja intohimoa. :) Jee!

 278. Vastattu! Uudessa blogissa on ihana tunnelma ja olen saanut monen monta mahtavaa musiikkivinkkiä tätä kautta. :)

 279. Vastattu :)

  Kiitos ihanasta blogista! Kirjoitat hyvin ja käsittelet mielenkiintoisia aiheita. Nostat esiin tyylillisesti upeita vaatteita ja brändejä niiden takana. Ja nakkirinsessat <3 niistä ei vaan saa tarpeekseen.

  Kämppistä lisää kehiin, ja rinsessoja ;)

 280. ruusuja blogista! ihanan luonnollinen blogi piristää muiden tavara- vaate- ja meikkipaljoudesta puhkuvien blogien joukosta. ainutlaatuinen!

 281. Vastattu!

  Ruusuja sinne :) Blogisi on ollut lempparini pitkään. Tykkään tyylistäsi ja kirjoitat kiinnostavasti. Kiitos myös lukuisista loistavista musavinkeistä ja monista kauniista kuvista.

 282. Itse haluan ehdottomasti antaa kimpullisen ruusuja tästä blogin uudesta alusta. Tänne on hyvä tulla – vähän kuin kääriytyisi huopaan teemuki kädessä, kun aloittaa lukemisen. Rakastan musiikkivinkkejä, postauksia koirista ja elämästä yleensä sekä erityisesti sitä, että postaukset ovat usein sen verran lyhyitä, että niiden lukeminen on mielekästä. Kuvia on juuri sopivasti ja niiden tunnelma on ihana. Ja rehellisyys. Sitä arvostan ja toivon, että sama jatkuu myös tulevaisuudessa.

 283. Vastattu!

  Pidän kirjoitustyylistäsi ja tyylikkäistä kuvista. Innokkaana seuraajana tietysti toivoisin, että saisin lukea päivityksiäsi vielä hiukka useammin. :)

 284. Vastattu! Olen seurannut blogia muutaman vuoden Olivian kautta löysin ja ihastuin tyylisi. Käytän itse saman tyylistä vaatteita. Hyviä kuvia ja mukavasti kirjoitettu. Kiitos!

 285. Vastattu. Pidän kuvistasi, niiden tunnelmasta- siinä on jotain erilaista kuin muissa ja kirjoitustyylistäsi, siitäkin pidän,paljon. Mäyriskuume on vallannut perheemme blogisi myötä. 13-vee tytär kurkkii välillä olan yli, ja tyylillisesti olet myös vakuuttanut esteettisen ja erittäin kriittisen silmät omaavan teinin.

 286. Vastasin. Tämä on lähes ainoa blogi mitä enää seuraan ja mitä olen seurannut bloggerin ajoista asti. Blogissa on hyvää kirjoitustyyli ja kauniit kuvat olennaisesta. Ihania vaatteita, kenkiä, värejä, tavaroita. Inspiraatio yleensä. Materiaalien, pintojen ja yksityiskohtien mässäily.

  Joku uudessa ulkoasussa tökkii, liikaa tilaa? Kaikki näyttää kelluvan ympäriinsä missä sattuu.

  • Moro Marge, kiitos kun osallistuit! Ihanaa kuulla, että pysyt vielä mukana.

   Hei kerropa lisää tuosta ulkoasuongelmasta – mikä tietokone (PC / Mac), selain ja jos osaat tarkistaa, selainversio sulla on? Mun koneella (ja muilla, joilla olen tsekannut) ulkoasu on nimittäin napakka ja ryhdikäs, eikä minkään pitäisi kellua missään.

   • Oho, olisin voinut selventää. Kyseessä lienee ainakin suurimmaksi osaksi pelkästään se mikä kenenkin mielestä näyttää kivalta. No big deal :). Kaikki elementit näyttäisivät olevan oikeilla paikoillaan ehkä, ainoastaan välistystä on mielestäni ihan turhan paljon joka paikassa. Sisältöpalsta ok. Varmuuden vuoksi kuitenkin speksit: pc + uusin versio FF,Chrome ja IE. Samalta näyttää kaikissa. Erityisesti postausten lopussa olevat “sossukilkkeet” ja muut vievät jotenkin kauheesti tilaa.

    • Aaah, makuasioista oli siis kyse! Kiitos selvennyksestä. Voi kyllä olla, että juttujen lopussa on turhaa väljyyttä – pitääpä kokeilla saako sitä tiivistettyä. Muilta osin olen itse blogin ulkoasuun supertyytyväinen (olenhan tehnyt sen itse :D), joten sen osalta on tuskin luvassa muutoksia ennen kuin oma silmä sitten joskus kyllästyy nykyiseen ja kaipaa muutoksia. Mutta huippua, jos luet silti, vaikkei ulkoasu kaikilta osin miellytäkään. Kiitti palautteesta!

 287. Blogisi oli aikoinaan ensimmäinen blogi, johon nettimaailmassa törmäsin, ja siitä asti olen ollut mukana seuraamassa. Kirjoitat todella hyvin! Ja ottamistasi valokuvista pidän aivan mielettömästi, mikä tunnelma niissä aina onkaan!! Laatua ja ammattimaista meininkiä kerrassaan.

  Otsikoista: ei niin, etteivätkö englanninkieliset otsikot olisi mahtavia, mutta kun ne suomenkieliset otsikot olivat sinulla aivan omaa luokkaansa.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Moro Marja, kiitos kun vastasit, ja kiitti palautteesta! Kommentoinkin juuri otsikointiasiaa tuossa vähän alempana, kopsaan vastauksen tähänkin:

   Olen vähän odotellutkin koska joku kommentoi ensimmäisenä otsikointia nykyisessä blogissa. Mietin sitä todella pitkään ja hartaasti, ja päädyin nykyiseen malliin oikeastaan kahdesta syystä. Haluan palvella myös kansainvälisiä lukijoita, joita on koko ajan enemmän ja enemmän – suomalaiset ymmärtävät englanninkieliset otsikot, mutta toisinpäin ei. Toisekseen kuuden vuoden bloggaamisen jälkeen alkaa olla tosissaan haasteita keksiä itsensä näköisiä otsikoita toistamatta itseään – Olivian tontilla törmäsin ilmiöön, että blogissa saattoi olla kolme samannimistä postausta, yksi vuodelta 2009, toinen vuodelta 2011 ja kolmas vuodelta 2013.

   Mutta tottahan tuo on, että nykyisellään otsikot eivät välttämättä kerro paljoakaan jutun sisällöstä. Sitä olen miettinyt, voisiko englanninkielisten otsikoiden joukossa olla toisinaan suomenkielisiä otsikoita silloin kun niille on tarvetta, mutta jotenkin on tuntunut hassulta sekoitella otsikointikieliä. Pitää nyt vielä miettiä. Saa kommentoida, jos tulee jatkoajatuksia mieleen.

   • Ymmärrän kyllä hyvin, miksi käytät enemmän englanninkielisiä otsikoita, ja jos ne ovat osuvia, niin mikäs sen parempi. Mutta siitä huolimatta joukossa voisi olla silloin tällöin myös suomenkielisiä otsikoita, esim. onhan tämäkin postaus pääasiassa tarkoittettu suomenkielisille lukijoille :)

 288. Vastattu. :) Ruusuja: Musiikki suositukset sekä ihanat asu ja fiiliskuvat kera ajatuksia herättävän tekstin on syy miksi olen lukenut jo noin 3 vuotta blogiasi :) Risuja: aina voisin tulla postauksia enemmänkin! ;)

 289. Sinulla on ihan oma tyyli, josta pidän. Kirjoitat taitavasti yhdistäen juttuihin upeita kuvia! Love it!

  Terkuin
  opiskelija, äiti Espoosta

 290. Vastattu.

  Ruusuja koiruleista (totta kai!), tyylistä, kauniista ajatuksista ja hyvin kirjoitetusta kielestä.

  Ihan pieniä risuja nykyisestä otsikointi-tyylistä. Ilmeisesti laulujen sanoja, joka sinänsä on varmasti hauska tapa, mutta kaipaisin otsikoilta enemmän infoa/johdantoa tekstistä/-iin. Eikä kaunis suomen kielikään otsikoissa välillä haittaisi, edellisessä blogissasi otsikointi toimi kivasti.

  • Hei Jenni,

   kiitos kun vastasit!

   Olen vähän odotellutkin koska joku kommentoi ensimmäisenä otsikointia nykyisessä blogissa. Mietin sitä todella pitkään ja hartaasti, ja päädyin nykyiseen malliin oikeastaan kahdesta syystä. Haluan palvella myös kansainvälisiä lukijoita, joita on koko ajan enemmän ja enemmän – suomalaiset ymmärtävät englanninkieliset otsikot, mutta toisinpäin ei. Toisekseen kuuden vuoden bloggaamisen jälkeen alkaa olla tosissaan haasteita keksiä itsensä näköisiä otsikoita toistamatta itseään – Olivian tontilla törmäsin ilmiöön, että blogissa saattoi olla kolme samannimistä postausta, yksi vuodelta 2009, toinen vuodelta 2011 ja kolmas vuodelta 2013.

   Mutta tottahan tuo on, että nykyisellään otsikot eivät välttämättä kerro paljoakaan jutun sisällöstä. Sitä olen miettinyt, voisiko englanninkielisten otsikoiden joukossa olla toisinaan suomenkielisiä otsikoita silloin kun niille on tarvetta, mutta jotenkin on tuntunut hassulta sekoitella otsikointikieliä. Pitää nyt vielä miettiä. Saa kommentoida, jos tulee jatkoajatuksia mieleen.

   • Mun täytyy sitten taas vastapainoksi vielä erikseen kommentoida tähän, että itse tykkään nimenomaan tästä uudesta otsikointityylistä. Onhan samaa ideaa toki nähty muuallakin, mutta sun blogi on eka, jossa joko alan hyräillä mielessäni ko. biisiä, tai skrollaan heti tageihin katsoakseni, mistä bändistä on kyse. Ja sitten alan miettiä, mikä toi just tän biisin tähän tekstiin. Voi olla, että johtuu myös osin samoista musiikillisista mieltymyksistä, mutta mulle siis toimii! Ei sillä, ettenkö kyllä ymmärtäisi vastakkaistakin näkemystä, mutta koin nyt tarvetta ojentaa tästä kuitenkin erillisen ruusun.

 291. Vastattu :)

  Kirjoitus- ja pukeutumistyylisi ovat ehdottomasti tavaramerkkisi, molemmissa on tiettyä särmää ja jujuja, jotka pitävät mielenkiinnon yllä ja saavat aina palaamaan takaisin lukemaan ja katselemaan kuvia. Olen saanut blogista paljon inspiraatiota mm. pukeutumisen saralla mutta yhtä inspiroivaa, ellei enemmänkin, ovat pohdintasi elämästä sekä mahtavat musavinkit!

  Olet kaunis kaikinpuolin, pidä tuo tyyli!

 292. Vastattu kyselyyn! Tykkään erityisesti koirista, tyylijutuista ja ihan perus arkeasi esittelevistä postauksista! Olet taitava kirjoittaja!

 293. Vastattu ja kommentoitukin jo kertaalleen, mutta pitää erikseen vielä tulla kehumaan kuvia! Ja nykyisin ilahduttavan paljon myös Doritin ottamia kuvia! Ihania!

 294. Kyselyyn vastattu. Blogissasi pidän kirjoitustyylistäsi, laadukkaista kuvista ja hyvästä visuaalisesta ulkoasusta. Minulla on samankaltainen musiikkimaku, joten kaikki musa-aiheiset jutut uppoavat erityisesti. Samoin koirakuvat, ne piristävät aina! Pidän myös postauksista, joissa on ajatuksen virtaa. Niitä voisi olla enemmänkin!

 295. Vastasin – mielestäni tämä blogisi on paljon parempi ja monipuolisempi kuin vanha mm. kuvien suhteen. Kuvat ovat upeita! Ja mäyräkoiran omistajana tietenkin aina koirien toilailut ja kuvat kiinnostavat. Myös muoti-ja vaate sekä kosmetiikkainspiraatiota olen saanut blogistasi :)

 296. vastattu! aloin lukemaan tätä blogiasi silloin vuosia sitten kun olin itse vasta 16.. tän kanssa on kasvettu ja löydetty oma tyyli, en lopeta lukemista ennen kuin sinä lopetat kirjoittamisen. pus.

 297. Vastailtu! Ei ole minkäänlaisia risuja annettavaksi, jatka samalla kaavalla, siun postauksias on aina ihanaa lukea :)

 298. Vastasin! Mulla on vain ruusuja. Tykkään hirveästi kirjoitustyylistäsi. Osaat ilmaista asioita hämmentävän hienosti ja hyvällä suomen kielellä. Ja ne kuvat. Nekin on ihania. Ja koirat, niille iso sydän. Mukavaa syksyä sinulle, Stella.

 299. Kyselyyn osallistuttu! Blogin parasta antia on laadukkaat kuvat. Ihan perusarkeesi liittyvistä jutuista on kiva lukea. Musiikkijutut, siis videot jne., ei kiinnosta kovinkaan paljon.

 300. Täältä lähti vastaus tulemaan!

  Pidän erityisesti värikkäästä tavastasi kirjoittaa, ja aikoinaan jarviksen-blogin kirjoituksia saatoin lukea useamman kerran. Asuja saisi omasta mielestä olla lisää, sillä pidän suuresti tavastasi pukeutua :)

 301. Vastattu! Yksi niistä harvoista blogeista, joita myös jaksan lukea pelkkien kuvien katsomisen sijaan. Ikävä kyllä kaikki bloggarit eivät osaa kirjoittaa, mutta sinä teet sen erityisen hyvin. Pidän paljon tavastasi osata ilmaista asioita. :) Kuvat on myös kaiken lisäksi erittäin kauniita yleensä.

 302. Kyselyyn vastattu! Juttuaiheista minua kiinnostavat eniten sisustus- ja kulttuurijutut sekä ns. tavallinen arki. Vähiten inspiroi muotijutut. :)

 303. Vastattu!

  Olen seurannut blogiasi alusta alkaen. Tykkään erityisesti kirjoitustyylistäsi ja kuvista, unohtamatta söpönaamaisia mäyräkoiria.

 304. Vastattu on! Ulkomailla asuessani suomalaiset blogit ovat olleet yksi ‘henkirei’istani’ ja paivan piristyksista koti-ikavaan :)
  Mukavaa syksyn jatkoa!

 305. Vastasin! Suurimmat ruusut tulevat kauniista kuvista ja ulkoasusta. Pidän myös teksteistäsi ja tyylistäsi todella paljon. Paljon pisteitä tietysti myös mäykyistä! Pehmitän parisuhteen karvaisempaa osapuolta mäykkykuvillasi, kyllä meille yksi (tai useampi) maastonakki vielä saadaan.

 306. Osallistuin kyselyyn. Ei ole nyt mielen päällä mitään, paitsi läpinäkyvyyttä toivon mainosasioihin liittyen. Ja ekologisuutta ja niukkaa kulutusta.

 307. Osallistuin kyselyyn ja olen lukenut blogiasi noin 4 vuotta. Eksyin tänne ihan vahingossa kun olit vielä Oliviassa, ja tapasi kirjoittaa koukutti myös vähän vanhemman lukijan. On ollut kiva myös nähdä ja lukea mäyriksistäsi. Kuvat blogissasi ovat hyviä ja olen saanut paljon ideoita blogistasi.

 308. Vastattu. Blogiasi olen lukenut melkeinpä alusta lähtien. En muista miten tänne löysin. sinulla on hyvä musiikki maku, pukeutumistyyli ja vieläpä mäyräkoira niin sait kyllä heti uskollisen lukijan :D Harvemmin kommentoin, mutta jos niin silloin yleensä noihin valloittaviin mäykkyihin liittyviin juttuihin.

 309. Vastattu :)

  Lukijana olen ollut alkuajoista asti (huh, aika menee tosiaankin siivillä) ja myötäeletty on niin (blogissa näkyneet) ilot kuin surutkin :) Sekä pukeutumis- että kirjoitustyylisi kolahtavat halon lailla, samoin kuin aina yhtä kauniit valokuvat. Rakastan myös koirajuttujasi – sitä, että ne eivät ole “vain eläimiä” vaan persoonallisia perheenjäseniä <3 Joka päivä tulee käytyä kurkkaamassa onko jotain uutta, vaikka seuraan myös Instagramissa ja FB:ssa.

  Ihanaa syksyn jatkoa!

 310. Vastasin kyselyyn!

  Ehdottomasti tulee ruusuja minultakin! Blogisi on ihanasti erilainen, ja sinulla on tunnistettava oma tyyli. Nykyään itselläni on ongelmana blogiähky, tulee luettua ihan liikaa erilaisia blogeja, vaikka oikeasti en niistä kaikista edes pidä. Tännekin tulee todella harvoin kommentoitua, kun pienen lapsen kanssa ollessa aika on rajallista. Kirjoitustyylisi on ihan paras, ja tykkään näistä uuden blogin postauksista. Ne ovat melko lyhyitä, mutta niissä on aina jokin ihana pieni sanoma tai ajatelma, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Jos jotain muuttaisin niin toivoisin lisää postauksia kauniista kodistanne!

 311. HUI. Kuusi vuotta :o sehän tarkoittaa sitä, että minä olen pysynyt remmissä ainakin sen viisi vuotta. Muistan, kun kirjoittelin viimeisen amk-vuotenani opinnäytetyötä, pidin luovia kahvitaukoja ja tutustuin blogimaailmaan. Paras aika vuodesta oli minun ehdoton lempparini heti alusta alkaen. Monia on jäänyt, ollut, tullut, kadonnut mutta tämä on pysynyt. Laadukas ja omaleimainen tyyli on ollut minun kriteerinäni hyvälle blogille – ja sen olet lunastanut täydellisesti. Aitous, huikea kirjoitustapa ja hyvät kuvat ovat olleet koukuttavia. Ihanaa, ettei ole mitään hömpötyksiä, jatkuvia sponsoreita, “ostin tätä ja tätä ja tätä”-paskaa eikä kuntokuureja.

  Tuotat aikuisen naisen tekstiä aikuisille naisille – miten ihanan virkistävää blogimaailman keskellä <3

  • Ai niin. Vastasin kyselyyn ja himoitsen kelloa! (en omista muuten kelloa. Sain sellaisen rippilahjaksi, yo-lahjaksi ja stipendikellonkin hain jostain kevätjuhlan näyttämöltä joskus. Viime aikoina olen pysähtynyt kultasepänliikkeiden kellovalikoiman eteen ja pohtinut, olisiko minusta tullut aikuinen nainen, joka ostaa itse kellonsa – juuri sellaisen kuin tahtoo) :D

 312. Kyselyyn vastattu. Olen lukenut blogiasi suurin piirtein siitä asti kun siirryit Olivialle. Syy, miksi olen jatkanut vuodesta toiseen lukemista, on tekstiesi kumma resonointi oman elämäni kanssa. Samanlainen elämän analyytikko olen itsekin, ja elämänpohdintasi tuntuu kovin tutulta, vaikka elämäntilanteemme ovatkin hyvin erilaiset ja kaikkia ratkaisujasi ja valintojasi en itse olisi välttämättä tehnytkään, etkä sinä minun. Tyylisi ja musiikkimakusi on inspiroivaa ja meitä yhdistää ainakin rakkaus The Cureen ja Morrisseyhin. Mitään kummempia ruusuja tai risuja en osaa antaa, koska blogissasi parasta on nimenomaan se, että se on sinun näköisesi etkä kumartele tai mielistele kenenkään suuntaan vaan pysyt uskollisena itsellesi, vaikkei se kaikkia aina miellyttäisikään. Miksi tarvitsisikaan, sinun elämäsihän se on ja se, että olet päättänyt avata osan siitä muille, ei tarkoita, että sinun pitäisi sitä kenenkään mieliksi muuttaa.

 313. Vastasin kyselyyn. Olen seurannut blogiasi ja koettanut myös kommentoida enemmän ja vähemmän aktiivisesti jo ajalta ennen Oliviaan siirtymistäsi.

  Teksteistäsi olen pitänyt aina. Vuosien varrella on ollut hieno huomata, miten olet kuvaajana kehittynyt. Teknisesti ja myös näkemyksellisesti laadukkaat kuvat ovat itselleni yhtä tärkeitä blogissasi kuin myös tapasi kirjoittaa.

  Koska joka päivä kiinnostaa, mitä rytkyjä vetäisisi niskaansa, tykkään yhä vaan eniten eri tavoin toteutetuista asukuvapostauksista. Toki myös sisustus- ja musiikkipostaukset kiinnostavat. Olen löytänyt blogisi kautta useammankin itselleni uuden musiikkirakkauden. Enkä pane pahakseni nakkikoirienkaan esiintymistä blogissa, vaikka kissaihminen itse olenkin, kunhan nakit eivät vaan valtaa koko blogia… ei kai sentään?! Siinä tilanteessa ne ansaitsevat oman bloginsa!

  Vielä kerran kiitos näistä vuosista. Toivon niitä lisää, sillä blogiisi on aina kivaa tulla. Ihanaa syksyn jatkoa myös!

 314. Kyselyyn vastattu!

  Blogisi on ensimmäinen, jota aloin seuraamaan muutama vuosi sitten. Mukana pysytään edelleen, vaikka muuten olenkin rankalla kädellä karsinut seuraamiani blogeja… Tyylisi + sisustusmakusi kolahtaa, vaikkei täysin vastaakaan omaani. Myös tapasi kirjoittaa on ihana, ja se, että kerrot tarpeeksi elämästäsi muttet liikaa…heh. Jatka siis samaan malliin.

 315. Vastasin! Blogiasi on tullut seurattua jo varmaan melkein sieltä kuuden vuoden takaa, ja ihan on vielä tunnistettavissa sama mahtava kirjotustyyli ja ote elämään. Eipä mulla mitään toiveita eikä ehdotuksiakaan taida olla, jatka samaan malliin!

 316. Täten ilmoitan vastanneeni!
  Täältä Lapista ei lähetellä mitään muuta kuin ruusuja Stellalle! Olen vuosi toisensa jälkeen päivittäin, alitajuntaisesti kliksauttanut itseni illalla blogisi sivuille. En ole jäänyt vain koukkuun, siitä on tullut osa päivääni, tapa josta en hevillä luovu.
  Kuvissasi kiteytyy kaikki mitä oma esteettinen silmäparini pitää arvossa. Kirjoittamasi on miellyttävästi soljuvaa, kevyttä ja löydän niistä aina jotain uutta. Nykypäivän blogimeressä on niiiiiiiiiiiiin paljon huonoja ja onttoja kaloja, mutta sinun erottuu muista. Blogi on kirkas, kaunis, linjakas ja tuore!

  KIITOS!

 317. Vastasin! Löysin aikoinaan blogisi Jarviksen kautta. Häntä ole kaivannut. Itselläkin on mäyräkoiratyttö ja erityisesti koiriasi koskevia juttuja ja kuvia ihailen. Tykkään kyllä kovasti myös kirjoitustyylistäsi!

 318. Vastattu!

  Oon seurannut blogiasi Hesarin jutusta lähtien ja ensisijaisesti tähän on koukuttanut loistava kirjoitustyyli! Vaikka vaatetyyli tai muu elämäntilanne ei ihan täsmää niin mainio blogi kyllä kaiken kaikkiaan. Jatka samaan malliin!

 319. Vastattu! Blogi kokonaisuudessaan on kovasti mieleeni, sujuva teksti (joka ei tosiaankaan ole itsestäänselvyys blogimaailmassa), henkilökohtainen ja avoin ote pitävät minut mukana. Tyylisi on omasi, ja on mukavaa seurata sitä miten se ilmenee vaate- ja sisustusvalinnoissasi. Sisustuspuolelta olen löytänyt vinkkejä itsellenikin, kiitos niistä!

 320. Terve!

  Vastasin juu. Ja lyhyesti: sulla on mun makuun aivan pistämätön tyylitaju ja musiikkimaku. Tykkään. Ja oon tykänny noin kolme vuotta!

 321. Olen suuri (kooltani tosin pieni) harmaan ystävä, sillä haulla ja haikailulla aikoinaan löysin blogisi…monenlaista on tapahtunut vuosien varrella, välillä pidin taukoa blogistasi, mutta nyt olen taas aktiivisemmin seurannut…suurin syy seurailuun on varmaan tuo pukeutumistyylisi, joka osuu aika hyvin yksiin omani kanssa.
  Kysely oli kyllä jotenkin outo, ihan samanlaisia näkee joidenkin lehtien yhteydessä…jäin ihmettelemään, mitä väliä noilla tulo- ja koulutustiedoilla esimerkiksi on,..sisältöpuoleen en puutu, se on ihan hyvä ja ei pelkkää päivän asua koko ajan…teet niinkuin haluat, lukijahan voi aina vaihtaa blogia : ) Kaupalliset yhteistyöt ym.lahjukset pitää kyllä mielestäni ilmoittaa selkeästi, siinä on varmaan parantamisen varaa…Hyvää talven alkua sinulle : )

  • Hei, kiitos kommentistasi! Kommentoin lyhyesti kaupallisia yhteistöitä: ne ilmaisen mielestäni selvästi. Jos asukuvissa vilahtaa jotain blogin kautta saatua, merkitsen senkin selvästi merkkitietojen yhteyteen. Niitä ei vaan nyt ole ollut kovin paljon, niin ei ole välttämättä sen takia osunut silmiin.

 322. Vastasin! Tykkään erityisesti blogisi kauniista kuvista, pukeutumisinspiraatiosta ja kivasta tavastasi kirjoittaa elämän pienistä ja välillä isommistakin asioista. Täällä piipahtamisesta on tullut myös tapa (hyvässä mielessä).

 323. Vastattu on.
  Ja onnittelut 6 vuodesta! Kunnioitettava blogi-ikä!

  Mä olen blogia seurannut 4-5 vuotta (tarkkaan en muista) ja hyvien tekstien sekä hienojen kuvien takia pysyn edelleen lukijana. Ykkössuosikki on tietty mäyräkoirakuvat! :D

 324. Vastasin kyselyyn!
  Ihan alkuajoista olen minäkin mukana ollut. Tyyli veti aluksi puoleensa mutta sujuva kirjoitustyyli ja mahtavat kielikuvat ovat pitäneet mukana tänne asti. Ja tyylihän vaan paranee! Sisustusjutut kiinnostavat myös, tyylisi on varma ja aihe itselle ajankohtaisempi kuin vaatemeiningit. Ostin juuri asunnon ja aion kulkea ryysyissä vaikka loppuelämäni kunhan kotona on nättiä ;)

 325. Kyselyyn vastasin minäkin. Olen seurannut blogiasi on ennen Olivia aikoja (kuinka kauan ehdit blogata ennen oliviaa?).

  Yhden toivomuksen esitän: voisitko tasata tekstin rivit postauksissa? Joissakin postauksissa on tasattu, toisissa ei. Tämä nimittäin häiritsee mua aika usein blogeissa. Ainut visuaaliseen silmääni pistävä asia blogisi kauniissa ulkomuodossa! :)

  • Hei, kiitos kommentista ja vastaus toivomukseen: missään postauksessa ei ole tekstejä tasattu, eikä tulla koskaan tasaamaan, sorry ;) Vaikeuttaa huomattavasti lukemista, vaikka näyttäisikin silmämääräisesti siistimmältä. Nimim. perfektionistinen ex-graafikko.

   Ainiin, ennen Oliviaa bloggasin muistaakseni puolisentoista vuotta! Sitä Bloggerin aikaista blogia ei löydy enää verkosta.

 326. Kyselyyn vastattu tietenkin.

  Kokonaisuudessaan blogisi tyylissä on jotain sellaista, mitä mielestäni muissa vastaavan aihepiirin blogeissa ei ole (tämä ei tarkoita mäyrisaiheisia postauksia, vaikka ne ovatkin kaltaiselleni koira- ja kissaihmiselle erinomainen lisä). Ehkä se sun erityistvisti on inhimillisyys – koen, että sun kirjoitusten rivien välistä näkee kulloisenkin mielenmaisemasi iloineen ja suruineen. Se tuo sut kirjoittajana jotenkin tavan bloggaajaa lähemmäs lukijaa, ja siitä pidän kovasti. Keep it up sister!

 327. risuja kyselyn asumispaikkakunta-valinnasta, ouluko muka pohjoisin?! ;)

  ruusuja, oi paljon ruusuja rentoudesta, jonka uusi elämänvaihe ja irtautuminen ovat saanut aikaan! erityisesti nautin englanninkielisestä tiivistyksestä blogitekstien alla, kaikkea ei aina tarvitse kääntää sana sanalta.

  elämän pikkuriikkiset asiat kiinnostaisivat, mikä hymyilyttää juuri nyt? ja miten pidät lompakkosi noin pienenä tuskastumatta?! ;)

  • Hahah, kiitos risuista, pitää välittää kyselyn tekijöille ;) Kiva kuulla, että olet tykännyt englanninkielisistä tiivistyksistä (ja muutenkin). Juttutoiveet otettu korvan taakse!

 328. Vastasin kyselyyn!
  Olen lukenut blogiasi ehkä vuodesta 2008. Tykkään pukeutumistyylistäsi, mutta suurin syy blogin lukemiseen on varmaankin se, että kirjoitat tosi hyvin j- ei mikään itsestäänselvyys blogiskenessä. Toivon mahdollisimman vaihtelevia postauksia, myös muista kuin tyyliaiheista!

 329. Vastattu :)!

  Olen lukenut blogiasi alkuajoista lähtien ja edelleen olen kyllä koukussa kirjoitustyyliisi ja upeisiin kuviin. Hieman kaipaan alkuajoilta tuttuja ostopaikkavinkkauksia ja päivän asuja olisi ihana nähdä enemmänkin. Mutta kiitos, tämä blogi kyllä inspiroi paremmin kuin mikään muu.

 330. Tykkään lukea tätä juuri tällaisena, kun se on. Ja tykkään katsella juuri sellaisia kuvia, kun tänne laitat. Tekstisi herättävät aina jonkinlaisia tunteita ja ajatuksia, pieniä tai suuria, hetken vierailevia tai pidempään säilyviä. Sitä haenkin ja siksi luen. En osaa siis toivoa mitään erityistä erilaista; luotan, että paras tulee, kun teksti tulee suoraan sinusta, ei pyydettynä joltain toiselta. Davea lainatakseni ‘Pidän siitä, miten kerrot asioita, tunteita. Pidän siitä, mitä teet: teet sen kauniisti ja hyvin’

 331. Nautin blogistasi suunnattomasti! Kirjoitat loistavasti, kuvat ovat kauniita ja tunnelma kaikinpuolin kypsä ja mehevä. Hyvä sinä!
  Kyselyyn on vastattu.

 332. Vastattu!

  Ja hui, oon tainnu siis lähes kuus vuotta lukeakin tätä! Tää blogi on muuttunut sulavasti sun elämän mukana eikä muutokset oo ainakaan mua saanut lopettamaan lukemista. Kattavaa sisustuspostausta toivon minäkin, teillä on niin ihana koti!

 333. Noh, osallistunpa minäkin arvontaan ja vastasin kyselyyn kuuliaisesti, sillä olen ollut lukijasi jo useamman vuoden, mutta kommentoinut todella harvoin. Pidän todella paljon simppelistä, mutta kuitenkin kiehtovasta tyylistäsi, niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin osalta. Kuvasi ovat aina todella upeita, kuten sinäkin. Myös musiikkivinkit osuvat usein. Blogisi on mukavan pehmeä taukopaikka kiireisen perhearjen keskellä. Kiitos siitä! :)

  T. Elma

 334. Kyselyyn vastattu.

  Olen lukenut blogiasi vuodesta 2008 lähtien. Välillä omasta elämäntilanteesta johtuen vähän harvemmin, mutta kaikki jutut aina olen lukenut. :-)

  Ihana tapasi kirjoittaa, kauniit kuvat ja mäyräkoirat saivat minut kiinnostumaan ja jäämään. Otan tyylistäsi myös inspiraatiota omaan pukeutumiseeni, vaikka tyylimme aika erilaisia ovatkin.

  Uudet sivut ovat hurjan hienot ja olen tykännyt kaikista näillä sivuilla julkaisemistasi jutuista. Luen aina myös englanninkieliset pätkät.

 335. Hei, minä löysin blogisi syyskuussa 2009, ollessani silloin 11v. ja 2 kk tyttöjen äiti. Blogisi piti minua järjissäni pienemmän tyttären hoitamisessa, sillä olipa ja onpa edelleen haastava mimmi :) blogisi kautta pääsin pois hetkeksi siitä yövalvomisten ja väsymyksen rumbasta sellaiseen maailmaan, joka siivitti pois arjen harmaasta.
  Olet tullut minulle myös tosi kalliiksi ;) sillä muistan, että ensimmäisen postauksen luettuani lähetin Acnen neuleesta välittömästi tilauksen……Tyylisi on juuri sitä, mistä pidän, vaikka olenkin 10 vuotta vanhempi. Mutta rock ei katso ikää, eihän :)
  Lisäksi olet aiheuttanut minulle (ja tätä nykyä 15v. ja 4v. tyttärilleni, jotka seuraavat mäyräkoirapostauksia) ikuisen mäyräkoirarakkauden. Tuskin maltamme odottaa, että pienempi tytär menee kouluun, sillä olen luvannut silloin hankkia perheeseemme mäyräkoiran =) Kiitos Stella kirjoituksista ja myös musiikkiesittelyistä, olen saanut blogistasi tosi paljon <3

 336. Kyselyyn vastattu.

  Olen lukenut blogia monta vuotta. Siitä ollut paljon iloa tylsiin päivään ja toki myös muihin päivään. Pidän tyylistäsi ja siihen liittyviatä jutuista. Nakki kaksikko on ihana ja heidän kuvia on aina ilo katsoa. Ruoka ja kauniit kuvat saavat myös aina hymyn huulille :)

  Yksinkertaisesti blogisi on ihana.

 337. Osallistuin!

  Olen lukenut sun blogia vuosia, ehkä jo viitisen vuotta. Kirjoitustyylisi on ihana, sen takia kai olenkin matkassa näin kauan pysynyt. Tykkään sun tyylistä, joka on juuri sinun näköisesi, ja sisustusjutut ovat aina inspiroivia. Kiitos tästä ihanasta blogista, Stella!

 338. Vastasin kyselyyn!

  Blogiin löysin vasta ehkä vuosi tai kaksi sitten, mutkan kautta, etsin sisustusblogeja ja kun haussa tuli sun blogi kera mäyräkoirien olin myyty! Kirjoitat ihanan nokkelasti arkispäiväisestä elämästä ja saat ihan tavallisenkin päivän piristymään, miten sen kuvailisi, kimaltelevalla asfalttipölyllä.

  Kadehdin myös salaa sun ihanan yksinkertaista ja tavallaan pelkistettyä tyyliä ja voin vain toivoa, että onnistuisin kehittelemään itsellenikin joku päivä sen juuri oman tyylin, jossa tuntee joka päivä olevansa kotona.

 339. Vastattu!

  Pidän blogistasi todella paljon, kuvat ovat kauniita ja tapasi kirjoittaa miellyttää minua!

 340. Kyselyyn vastattu :-) Tajusin juur, että harmillisesti en varmaan ole ikinä kommentoinut mitään, vaikka useita vuosia olen lukijasi ollut. Tylsää. Ehkä annan itselleni palautetta että voisin parantaa tapani ja luoda keskustelua/ osallistua keskusteluun myös omalta osaltani. Blogisi on inspiroiva, täynnä kauniita kuvia ja sanoja, ajatuksia elämästä. En oikein osaa toivoa muuta tai mitään enempää (tiedän, tällainen palaute ei mitenkään kehitä ainakaan), paitsi että ehkä jollain tasolla kaipaan enemmän kuvia ja ajatuksia tyylistäsi/ tyyliasioista yleensä. Vaikkakin tyylimme eroavat hieman toisistaan, niin silti olen saanut niistäkin inspiraatiota ja ideoita pukea jotain perusvaatettani uudella tavalla. Se on olut tosi kiva juttu. Summa summarum: jatka vaan samaan tapaan kuin tähänkin mennessä, toimii mulle :-)

 341. Kyselyyn on vastattu.

  Löysin blogisi varmaan muutama vuosi sitten ja nykyään katson postaukset päivittäin. Ihanan kepeä olematta kuitenkaan pinnallinen, elämästä kertova, ihana & inspiroiva tyyli, kauniit kuvat ja mikä parasta: saa hyvälle tuulelle ja hymyn huulille. Kiitos kaunis sinulle!

 342. Vastasin kyselyyn.

  Onnea bloggaamisen vuosipäivän johdosta! Melkein yhtä kauan olen ollut blogisi lukija.

 343. Vastasin kyselyyn.

  Onnea bloggaamisen vuosipäivän johdosta! Melkein saman ajan olen ollut blogisi lukija.

 344. Luen blogiasi, koska olet hyvä kirjoittamaan ja kuvatkin ovat laadukkaita. Pidän huumoristasi. Voin kevyesti todeta että blogisi on Suomen paras omassa genressään. Kiitos.

 345. Vastattu. Blogiisi (niinkuin muidenkin blgeihin) päädyin ehkä vuonna 2010 sijaiselämän toivossa ja löysin mitä etsinkin. Avaan tätä sen verran, että muutin uuden poikaystäväni luo n. 2kk:n tuntemisen jälkeen, oma elämä muuttui ihan täysin eikä pää tahtonut pysyä perässä niin blogisi oli ihana irtiotto omasta elämäntilanteesta. Vuosien aikana tästä on tullut tavallaan sellanen tuttu ja turvallinen paikka; ihania kuvia, musiikkia ja tunnelma sekä sopivasti myös niitä murheita, että homma pysyy inhimillisenä.
  Risuja ei tähän hätään tuu mieleen enkä jaksa niitä väkisin keksiäkään.
  Toiveena ois kuvallinen postaus vaatekaapin sisällöstä seuraavanlaisesti, melkein täydellinen vs. täydellinen. Jos siis näitä melkein täydellisiä enää sieltä löytyy.

 346. Vastattu! Kommentoinnin motivaationa on erityisesti, että tarvitsen kellon, jonka patterissa olisi vielä virtaa (ylitsepääsemätön asia numero 1: kellon vieminen sepälle).

  Kiitos Stella blogista! Toisinaan hämmästelen iloissani, miten loistavaa sisältöä sinä ja toki myös pari muuta hyvää bloggaria tuotattekaan meidän lukijoiden iloksi – meille ilmaiseksi!

  Mäyräkoirajutut jää lukematta (allergista ei koirat kiinnosta), mutta onneksi niissäkin näyttää olevan yleensä joku juju. :)

 347. Vastattu!

  Ei mulla tähän hätään tule juuri muuta palautetta mieleen, kuin että iso KIITOS. Oon ollut mukana blogin alusta asti ja varmasti sun blogisi on osaltaan muovannut sitä, millaiseksi ihmiseksi oon kasvanut – oon ollut kelkassasi 16-vuotiaasta asti, huh! Rakastan tyyliäsi, mutta ennen kaikkea kirjoitustyyliäsi. Saat lukijasi vuoroin itkemään, nauramaan tai inspiroitumaan. Oot aivan huikea nainen, Stella!

 348. Vastasin kyselyyn:)

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja se miten kirjoitat asioista on kyllä huippua. Kirjoituksissa on aina jokin kiva juttu. Tyylisi on myös mahtava. Jatka samaan malliin.

 349. Kyselyyn vastailtu :) Siis mä luen tätä blogia ihan vaan mustien ja harmaiden vaatteiden takia :D Varmasti kattavin “neuvola” aiheeseen koko maassa.

 350. Kuppi teetä sattui olemaan vieressä jo valmiiksi, tosin ei sitä kyllä kyselyä täyttäessä ehtinyt edes siemailla. :)

  Olen seurannut blogiasi melkein alkumetreiltä asti ja nyt kun sanoit niin tosiaan, onhan se aika paljon muuttunut vuosien varrella. Kuitenkin sun tyyli on säilynyt inspiroivana ja jutut kiinnostavina, joten tänne on mielellään klikannut itsensä aina uuden postauksen ilmaantuessa. Myös kautta aikain selkeästä ulkoasusta iso plussa, varsinkin tässä uuden blogin leiskassa web-suunnittelijan silmä lepää.

 351. Vastattu kyselyyn! Pidän valtavasti uudesta energiasta, joka on vallannut blogin muuton myötä. Toivoisin kuitenkin silloin tällöin näkeväni pidempiä tekstejä. Kuvapuoli on jo nyt varsin kohdillaan.

 352. Vastattu :)

  Lukenut olen kauan, koskaan en ole kommentoinut… Sinulla on fiksu tapa kirjoittaa, sikäli mikäli olen itse sellaista asiaa edes arvostelemaan :D Mutta joka tapauksessa, paljon paljon ruusuja :)

 353. Done!
  Tykkään tosi paljon sun tyylistä, itsellä jonkin verran samanlainen maku. Myös sisustusmaut kohtaavat. Ihana blogi kaiken kaikkiaan <3

 354. Jees, vastasin kyselyyn. Olikin muuten mukavan napakka kysely :)

  Minä rakastan eläimiä yli kaiken (on saattanut tulla selväksi kommenteistani…), joten mäyrisjutut on ihan huippua. Pidän suunnattomasti tavastasi kirjoittaa, joten luen tarinoitasi enemmän kuin mielelläni. Mielummin luen kuin katselen kuvia. Paitsi niitä koirakuvia, joita pysähtyy silmäilemään pidemmäksikin toviksi. Muotijutut eivät niinkään ole syy, miksi tänne hakeudun. Jokin tässä vain vetää puoleensa (kuten kyselyyn vastasin: monta kertaa päivässä). Ehkä se, että vaikutat niin ihanalta tyypiltä :)

 355. Kyselyyn vastattu! Postaa useammin :) Muuta ei tarvitse muttaa! Rakastan kauniita kuviasi ja ironista kirjoitustyyliäsi.. Oma pukeutumistyylini eroaa sinun tyylistäsi paljon, mutta saan inspiraatiota joka tapauksessa!

 356. Vastattu on!

  Olen lukenut blogiasi Honey Junkie -ajoilta lähtien. Pidän tavastasi kirjoittaa sekä upeista valokuvistasi, oli aihe mikä tahansa :)

 357. Vastattu.
  Sä oot mun idoli! Muistaakseni ensimmäinen lukemani postaus oli onnellisuusteoria (en oo varma tuosta nimestä, en löytäny enää pikasesti haettuna linkkiä ko. kirjoitukseen), se on ihan loistava. Luin sen läpi kymmeniä kertoja.

 358. Kysely check.

  Uskollinen lukija jo muutaman vuoden. Jokainen uusi postaus nostattaa hymyn huulille ja antaa inspiraatiota, omaamme samanoloisen tyylin, vaatteissa ja musiikissa. Jatka samaan malliin, ihanan monipuolinen blogi!

 359. Vastattu, on ollut hauska seurata elämääsi siltä osin mikä blogissa näkyy ja aion tehdä niin jatkossakin :)

 360. Vastattu kyselyyn! Olen seurannut blogiasi vaihtelevalla tahdilla jo vuosia. Blogien seuraaminen lähti liikkeelle oman asuinspiraation ja tyylin hakemisen kautta. Olen tykännyt siitä, että käytät vaatteitasi pitkään ja samoja vaatekappaleita näkee yhdisteltynä useilla eri tavoilla. Monet blogit ovat muuttuneet menestyksen myötä uusien ns. “tavallisen” hyvätuloisenkin ulottumattomissa olevien merkkivaatteiden esittelykavalkaadiksi. On sinullakin varmasti keskimääräistä tyyriimpi vaatekaapinsisus, mutta mielestäni sinun kulutuksesi ja tyylisi on säilynyt jotenkin tolkullisena ja siihen on siksi paljon helpompi samaistua kuin moneen muuhun. Asukuvia kaipaan ehkä enemmän kuin viimeaikoina on ollut. Tykkäsin erityisesti aikaisemmin postaamistasi “osavuosikatsauksista” joissa oli asuja tietyltä kaudelta koottuna yhteen. Ne ovat yksinkertaisuudessaan oikein hyviä inspiraationlähteitä ja niistä näkee juuri sen että ne “jumitusvaatteiksi” kutsutut toimivat hyvin erilaisissa tilanteissa ja yhdistelmissä. On helpompi kuvata päivän asuja, joissa samat asiat vilahtavat vain kerran ja päätyvät sitten kirppikselle, mutta arvostan laatua ja pukeutumisen luovuutta enemmän. Pakko kehua myös kirjoitustyyliäsi. Ihanaa kun kirjoitat kieliopillisesti oikein ja osaat myös luoda hauskan kuvailevia matkoja omiin arjen ajatuksiisi.

 361. Vastattu kyselyyn!

  Mä annan nyt hirveän tylsää palautetta: älä muuta mitään!!! :-D Paitsi nakkikuvien määrää, niitä pitää olla enemmän. Etenkin tassuista.

 362. Vastattu! Blogia on luettu sieltä jostain vuodesta 2008 asti. Toimii! Asukuvia lisää vaan ja sitäkin enemmän sisustusasioita! Lisää kuvia huoneestasi, etenkin kokonaisukuvaa.

 363. Olen ollut lukijasi Honey Junkie – ajoista lähtien.
  Tykkään valtavasti blogistasi. Se on jotenkin taianomainen, silti kertoo tavalliseen mutta ihanan verbaalisen nokkelasti elämästä.
  Saan sinulta voimaa, koska kerrot omalla kauniilla tavallasi siitä, kuinka kaikki korkokengät eivät aina toimikaan, joskus tulee sydänsuruja jotka eivät ihan heti mene ohi, talvesta ei ole pakko pitää, mäyräkoirat syövät kenkiä.
  Olen myös vähentänyt elämästäni materiaa ja opetellut läsnäoloa, huomaan että sinulla on ollut ehkäpä samanlaisia vaiheita meneillään.

  Itse löysin sellaisen ihmisen jonka kaltaista en olisi uskonut olevankaan ja siihen liittyen tuli ihan itku, kun kirjoitit “Opettelen pois pelosta, yritän muuttaa sen muotoa. Levottomuudesta läsnäoloon, ilman jatkuvaa ikävää paikkoihin joissa en ole käynyt”. Tiedät mistä puhut!
  Suuret kiitokset siis, halauksia ja rapsutuksia koiruuksille.

 364. Vastailin minäkin.
  Olen lukenut blogiasi bloggerin päivistä saakka, yksi päivä eksyin silloiseen osoitteeseesi ja sen jälkeen on tullut vierailtua päivittäin. Luonteva kirjoitustyylisi ja omaani hyvin lähellä oleva pukeutumistyylisi minut taisi saada jäämään. Blogi on nykyään todella todella kaunis ja jotenkin vielä entistä enemmän näköisesi. KIITOS IHANASTA BLOGISTA! Toivottavasti jatkat päivieni piristämistä vielä pitkään!

 365. Ihana, inspiroiva blogi. Tekstien ja kuvien saumaton yhteensopivuus.Kiitos ja kimppu nruusuja!

 366. Vastattu.
  Nelisen vuotta blogia lukeneena en osaa toivoa blogilta enempää, koska tämä on yksi suomen parhaista aitona ja omana itsenään. Allekirjoitan aiemmat suitsutukset ja jatkan tyytyväisenä lukijana.

 367. Kyselyyn vastattu! Blogisi kuuluu edelleen yksiin ehdottomiin suosikkeihini, kiitos siitä :)

 368. Aloitin säännöllisesti blogisi lukemisen kun siirryit Oliviaan. Tänne palaa aina uudelleen laadukkaan tekstin ja upeiden kuvien ansiosta. Arvostan sitä, että pidät tyyliin keskittyvää blogia ilman järjetöntä kulutushysteriaa. Se on valitettavasti kovin harvinainen taito näinä aikoina.

 369. Vastasin. :-) Plussaa uuden blogin visuaalisesta ilmeestä! Kuvasi ovat tosi hienoja, mutta minäkin toivoisin lisää tekstipainotteisia postauksia.

 370. Kysely, check. Jos sinä olet muuttunut blogivuosien aikana, niin havahduin siihen että niin olen minäkin. Kuudessa vuodessa kuviot ja kaupungit ovat vaihtuneet, mutta silti tärkeimmät jutut ovat seuranneet jokaisessa elämänvaiheessa; musiikki ja ystävät, oma maailma kirjan äärellä jonne paeta tarvittaessa.

  Nykyään luen blogiasi ihan tottumuksesta, mutta myös siksi että se on linkki Helsinkiin. Minä en asu enää Helsingissä, mutta ikävöin kovasti takaisin. Pidän selkeästä ja minimalistisesta (?) tyylistäsi ja musta-valkoisesta värimaailmasta mikä tulee esiin vähän kaikessa, blogin ulkoasusta pukeutumisen kautta sisustukseen. Esteettisesti silmää miellyttävä blogi!

  Hauska yhteensattuma muuten, että asuin samassa vaaleanpunaisessa talossa niin, että asuttiin hetken aikaa naapureina (jotain kolmen rapun verran välissä, hah). Elämät risteävät.

 371. Vastattu!
  Olen ollut lukijana 4-5 vuotta. Tää on ihan mun lempiblogi!!!! Ensimmäisellä kerralla kun tänne löysin luin koko blogin loppuun asti useamman päivän ajan :)
  Kaikki kolaht(i)aa ja tyylisi on ihana ja sisustusmaku on melkein identtinen omani kanssa nii olen just se lukija joka kommentoi aina “ihana” ja “ooh”.
  Ruusuja siis vaan täältä tai ehkäpä pioneja sittenkin :D

 372. Vastattu!
  Blogiasi on ollut ihana lukea jo vuosien ajan. Täällä tulee aina hyvälle mielelle. Kirjoitustyyli on mahtava, postausaiheet mielenkiintoisia ja kuvat aina kauniita. Ei siis minkäänlaisia risuja täältä suunnalta. Kiitos Stella kaikin puolin inspiroivasta blogista! :)

 373. Vastattu. En muista kuinka kauan olen lukenut blogiasi, mutta kun sen löysin, luin kaikki kirjoitukset miltei yhdellä istumalla läpi. Olisikohan ollut jonkun Hesarin jutun jälkeen, jossa oli lumisateinen kuva. Tämän blogin kautta olen “hurahtanut” myös useampaan muuhun blogiin :-).

 374. Vastasin kyselyyn, ja haluan kertoa, että tykkään blogistasi aivan alyttömästi. Kirjoituksesi ovat todella hyviä ja valokuvat uskomattoman kauniita, ja lisäksi ne sopivat täydellisesti yhteen. Blogissasi on sellainen täysin uniikki tunnelma, jota muiden olisi täysin mahdoton jäljitellä. Lisäksi iso kiitos musiikkivinkeistäsi!

 375. Uusi blogisi on kaunis ja kunnianhimoinen, mutta kaipaan toisinaan vanhan blogin rentoa otetta.

 376. Vastattu! Parasta on kauniit kuvat (erityisesti koirakuvat!) ja kirjoitustyylisi. Olen myös löytänyt monia uusia mieleisiä tuttavuuksia musiikkivinkeistäsi, joten kiitos niistä! Lisää toivoisin… no niitä koirakuvia!!

 377. Kysely kahlattu. (Kiusallinen aina tuo vuositulo-kohta! ;))
  Itse nautin eniten sisustukseen ja kotiin liittyvistä postauksistasi, sillä makusi tuntuu vastaavan paljon omaani. :)

 378. Melkein alusta asti mukana roikkuneena iloitsen siitä, että olet taas omillasi! Blogin osoitteenmuutoksen jälkeen ilmaisusta on jälleen huokunut vapaus ja tekemisen riemu. Sellaisen näkeminen lukijana luo uskoa itsenäisyyteen ja rohkeuteen. Jos nyt jotain pitää toivoa vielä lisää niin soittolistoja :D

 379. Vastasin kyselyyn.

  Todella kaunis nainen ja blogi. Ihanaa musiikkia ja insipiroiva tunnelma. Kiitos!

 380. Vastattu on. Olen ihan alusta lukenut blogiasi ja vaikka en ole koskaan kommentoinut niin blogisi on ollut suosikkini aina. Tykkään!

 381. Kyselyyn on vastattu!

  Vaikka tyylisi poikkeaa omasta tyylistäni todella paljon, bongailen joitain pieniä juttuja mitkä ovat tosi ihania! Tykkään myös maanläheisestä tavastasi kirjoitella postauksia. :)

  Kuitenkin kun muutit “omillesi” jotenkin en ole saanut samaa fiilistä blogistasi kuin aiemmin. Tosin se johtunee enemmän minusta, joka lämpenen hitaammin uudistuksille, kuin sinusta.

 382. Kyselyyn vastattu (teen juonti vielä kesken). Blogiisi palaan aina uudelleen kivan viipyilevän tunnelman vuoksi.

 383. Yep, siellä se vastaus on. Tykkään minäkin luonnonmateriaaleista ja teräksestä sekä koiraihmisiä, kaksi mustaa suurpuudelia makaa jaloissa. Kyselyssä ei ollut vaihtoehtoa puoliso ja koirat! :)

 384. Vastattu on :)

  Sun kirjoitustyyli ja kauniit kuvat on vaan parasta. Ja sä oot myös syypää siihen, että jokunen vuosi sitten tummasta lyhyestä tukasta alettiin kasvattaa pitkää ja vaaleaa surffireuhkaa ;) Eli tyylikin puree. Mukana olen keikkunut jo ekasta blogista lähtien…

  Ps. Turussa kannattaa käydä myös Pub Niskassa peltileivällä ja olusella!

 385. Hep, vastailin.

  En lähtisi antamaan risuja täysin ilmaisesta palvelusta. Kirjoitat blogia omalla persoonallasi ja omista lähtökohdistasi ja niin on hyvä.

  Mitä lisää? Tykkään tyylistäsi, kaikki siihen liittyvä usein antaa ideoita (siltikin, vaikka oma tyyli on jotain ihan muuta). Lempikorut, vaatteiden yhdistely, tukka. Sisustus. Kauniit valokuvat ja kasvokuvat, koska kaunista ihmistä ja ihmistä yleensä on mukava katsoa.

  Mitä muuta? Johdatusta uuteen! Oma polku ja onnellinen olo taitaa taas olla löytymässä ja olen sun puolesta siitä tosi iloinen.

 386. Vastasin kyselyyn.

  Blogissa on kauniita kuvia, Olen myös saanut käyttökelposia vinkkejä palveluista ja tuotteista.

 387. Vastattu.

  Olen lukenut blogiasi kauan, tykkään kuvista ja “maailmastasi” koska se on niin vastakohta omalle ja kirjoitat kivasti kaikista asioista. Sujuvan tekstin takia täällä ehkä pysytäänkin mukana :)

 388. Sun tyyli on kerrassaan ihana, vaikka onkin kaukana mun omasta tyylistä pukeutua. Sisustamiseen sen sijaan ammennan tunnelmaa kuvistasi. Oot paras!

 389. Vastattu on!

  Olet super inspiroiva pukeutuja ja on mahtavaa lukea postauksiasi niin musiikista, sisustuksesta kuin tietysti upeista vaatteista – eli jatka samaan malliin niin täällä ainakin pysytään ruutuun liimattuna!

 390. Vastattu on!

  Tykkään kovasti blogisi kaniista kuvista, joissa on paljon tunnetta ja tunnelmaa! Ja ihanaa on, että niissä pyörii myös elämäsi ihmisiä ( ja eläimiä:)).:) sisustusjuttuja toivoisin lisää. Teillä on niin kaunis koti!

 391. Vastattu.
  Olen lukenut blogiasi aikalailla alusta asti. Omatkin elämäntilanteet ja asuinpaikat ovat muuttuneet, lemppariblogit ovat vaihtuneet moneen kertaan, mutta tämä on säilynyt jokapäiväisenä kahvipaussin kaverina. Tykkään eritoten musavinkeistä, eikä mäyräkoirakuvia voi varmaan koskaan olla liikaa… Kiitos Stella!

 392. Vastattu on! Saat blogissasi normaalin arjen kuulostamaan ihanan keveältä. Sen lisäksi musiikki- ja keikkasuositukset ovat tervetullutta kauraa musiikin suurkuluttajalle :)

 393. Vastattu!

  Olen seurannut blogia jo aika alusta lähtien. Pidän sen rouheasta otteesta, värimaailmasta ja yleisestä tunnelmasta. Tietenkin myös esitellyt tuotteet ovat suurimmalta osin lähellä sydäntä, ja olenkin hyödyntänyt antamiasi vinkkejä varsinkin web-hankinnoissa. Monta hyvää uutta tuttavuutta on asettunut vaatekaappiini.

  Kiitokset sinulle. Lämmintä syksyä!

 394. Uusi blogi ja uusi elämäsi saavat lähes poikkeuksetta hymyn huulilleni. Ansaitset onnesi ja kirjoittamalla jaat onnenhippuja meille lukijoillekin. Blogi on hyvä ja sinä olet hyvä.

 395. Heip,

  kävin vastaamassa kyselyyn.

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia. Parasta blogissasi on taitosi kirjoittaa: on kovin harvoja blogeja, joiden kirjoitukset oikeasti koskettavat. Sinun henkilökohtaisemmat kirjoituksesi tekevät niin.

  Kirjoituksesi ovat myös avuksi muille. Esimerkiksi tissipostauksistasi oli suuri konkreettinen hyöty, kun työkaverini pohdiskeli omien rintojensa pienennyttämistä.

  Pukeutumisasiat ovat aina mielenkiintoista seurattavaa, tyylisi on jännittävästi vakiintunut ja muutoksessa samanaikaisesti.

  Kiitos siitä, että olet avannut meille lukijoille kurkistusaukon omaan elämääsi.

 396. Vastattu! Olen löytänyt blogisi vasta tämän vuoden puolella. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja on ollut hauska huomata, että monella aiheella on tarttumapintaa omaan elämääni. Eityisesti pidän kuvituksesta ja musiikkivalinnoistasi. Moni soittolistasi biiseistä päätyi omalleni. :)

 397. Vastattu!

  Esteettisyyden (ja koirien) lisäksi blogissasi hienointa on teksti, joten toivoisinkin lisää tekstipainotteisia postauksia. Tapasi kirjoittaa on kiehtova, joten lisää kertovampia postauksia kaivataan!

  Ja lisää koirakuvia. Aina.

 398. Kyselyyn vastattu! :)

  Oon roikkunut blogin lukijana jo luvattoman monta vuotta (vuodesta 2008?) ja sun tyyli inspiroi edelleen! Lisäksi tapas olla aito ja välillä todella herkkäkin kirjoittaja saa mut jollain tavoin onnelliseks ja tutkimaan välillä omiakin ajatuksiani uusiksi. Kiitos.

 399. Kyselyyn vastattu.

  Vuosia seurannut, varmaan ensimmäisestä blogiosoitteestasi asti. Kuviisi osuin alunperin, tykästyin niihin ja jäin seuraamaan.

  Yhteistä meillä on The Cure ;)

 400. Kyselyyn vastattu :)
  Olen lukenut blogiasi varmaan about pari vuotta, ja palaan aina takaisin koska tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa — tyylisi on rento mutta vivahteikas, ja monta kertaa istun läppärini ääressä hymy korvissa tavaten valitsemiasi sana- ja lausemuotoja. Ehdottomasti elämän rikkauksia löytää blogi, joka saa aina hyvälle tuulelle.
  Valokuvasi ovat myös mielettömän kivoja, pari kertaa on osunut eteen otos, joka olisi mielestäni loistava taulunakin (niitä talvisia kuvia viime viikolta esim).
  Nautin oikeastaan aiheesta kuin aiheesta; en osaa antaa muuta kuin ruusuja, hehe. Itse työttömänä ja rahattomana en pahemmin pysty vaatteita (tai mitään muutakaan) ostamaan, mutta silti nautin erinäisistä vaate- ja tyylipostauksistasi, sekä musiikkivinkeistä.
  Kiitos siis tästä blogista; onnea kuusivuotissynttäreiden johdosta…and many more to come :)

 401. Vastattu.

  Myös minä pidän muissakin kommenteissa mainitusta aitoudesta ja rehellisyydestä. Ja tyylistäsi. Myös sisustusasioissa, ja niitä postauksia toivoisinkin muiden joukkoon.

 402. Aiemmissa kommenteissa onkin jo hehkuteltu kuinka hyvä blogisi on, mutta jos vielä vähän lisää…
  Pidän tyylistäsi sekä pukeutumisessa että sisustuksessa (ainoa blogi josta saan oikeasti huippu ideoita), asun itsekkin Helsingin kantakaupungissa ja olen saanut blogistasi kivoja vinkkejä minne mennä ja mitä tehdä, minulla on pieni koira joten rakastan mäykky postauksia :)
  Ja kirjoitat todella hyvin, blogia on ihana lukea, joten älä vain lopeta! Blogisi on minulla listalla ykkösenä ja käyn täällä päivittäin.

 403. Click click ja vastailtu on!

  Olen jo tovin jos toisenkin ihaillut kykyäsi ilmaista arkisetkin asiat niin kauniisti kuin blogissasi teet. On lahja kyetä käyttämään suomen kieltä niin kuin sinä teet. Meillä ei tyylillisesti tai musiikillisesti ole juurikaan yhteistä mutta väliäkös tuolla kun kuitenkin joku kolahtaa. Mukana on oltu aktiivisesti ja vähemmän aktiivisesti jo ajoilta ennen Oliviaa ja hei, uusi muutto on vienyt tasoa huimasti ylöspäin!

 404. Henkisesti ja fyysisesti esteettinen blogi. Yliyrittäminen ja luonnottomuus puuttuvat. Usein postauksissa samat fiilikset kuin omassa päässä ja silmissä. Siksi ainoa blogi, jota seuraan. Älä “ikinä” lopeta.

 405. Kyselyyn vastattu! Olen seuraillut blogiasi enemmän tai vähemmän vuodesta 2008. Oman elämän vastavirrat, pyörteet ja muut veivät mukanaan jossain vaiheessa. Hetki piti hengittää, kerätä voimia ja oman itsen rippeitä ja blogien lukeminen jäi kuukausiksi. Kolmisen vuotta sitten palasin takaisin blogien pariin ja siitä lähtien Paras aika vuodesta oli tiiviisti lukulistallani. Muuton myötä toki “seurasin perässä” (kuinka stalkkerilta tuo nyt kuulosti!).

  Pidän tavastasi kuvailla maailmaa, ilmiöitä ja tapahtumia. Jotenkin harkitusti, mutta soljuvasti, kauniisti. Tyylisi on myös ihana ja sen myötä olen löytänyt omaanikin. Kiitos :)

 406. Hep! Kyselyyn vastattu. :) Siinä tosin olisi voinut olla lukemiskohdassa vaihtoehto “aina kun tulee postaus”, koska en minä käy täällä lueskelemassa ellei tule postausta. ;)
  Eipä oikeastaan mitään risuja tule mieleen, jatka samaan malliin! Osoitteenmuutos on ilmeisesti tehnyt hyvää, vaikutat tyynemmältä. :)

 407. Vastasin kyselyyn. Olen lukenut blogiasi jos vuosien ajan. Pidän sun tyylistäsi sanottaa ajatuksiasi. Kirjoitat valtavan kauniisti. Kuvat ovat hyvät ja kauniit. Aiheet monipuoliset.

 408. Kyselyyn on vastattu.
  Rakastan kuviasi, ne ovat niin erilaisia ja ne erottuvat edukseen muiden bloggaajien kuvista. Joten niitä lisää :)
  Sitten tatuointi postaus olisi kiva lisäys :)

 409. Vastasin!

  Meillä ei ole kerrassaan mitään yhteistä, mutta olet silti aivan ihana! ^_^ Tykkään kirjoitustyylistäsi ja blogisi visuaalinen ilme tuntuu edelleen freesiltä näin kuuden vuoden jälkeenkin. Hienoa, että taipaleesi blogistaniassa senkun jatkuu. Pusuja ja ruusuja!

 410. Kyselyyn vastattu. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja mukana on pysytty. Syynä siihen ihanat kuvat, taito kirjoittaa kauniisti ja mieletön tyyli + tietty ne mäyräkoirat :)

 411. Osallistuttu! Tykkään sun älyttömän kauniista tavasti kirjoittaa. Sanojen kauneutta, sitä tää on! :)

 412. Vastasin kyselyyn. :)

  Löysin blogisi joskus 2008, eka postaus taisi olla joku karvojen poistosta kertova. :D Jäin koukkuun ja blogisi oli pitkään ehdoton lempparini. Jossain vaiheessa jokin alkoi tökkiä ja pidin pari vuotta taukoa lukemisesta. Ehkä se oli juuri se Karo-kausi jolloin en tykännyt sisällöstä ja lopetin lukemisen. Jonkun aikaa sitten palasin takaisin ja olen taas onnellinen lukija. Uusi blogi vaikuttaa juuri sinulta. :)

 413. Osallistuttu. Pukeutumistyylimme eroavat melkoisesti, mutta pidän erityisesti ruoka/ravintola- ja sisustusjutuistasi. Ja tietysti koirakuvista. :)

 414. Kyselyyn vastattu! Blogisi on siitä harvinainen tapaus, että hyvien kuvien lisäksi osaat kirjoittaa. Siksi sitä on ilo lukea vuodesta toiseen.

 415. Kyselyyn vastattu! Osallistun myös arvontaan, koska löysin juuri aivan täydellisen rannekellon Dieselin sivuilta. :) Tykkään blogistasi erittäin paljon! Jossain vaiheessa pari vuotta sitten oli tauko, jolloin tuntui, ettei blogissasi ollut sisältöä, mutta mieli muuttui taas ja nyt blogisi on yksi lemppareista. Sulla on mahtava taito kirjoittaa!!

 416. Vastattu! Olen lukenut blogiasi säännöllisesti ja epäsäännöllisesti varmaankin viisi vuotta. Pidän kirjoitustyylistäsi sekä kuvistasi, ne ovat ihanan rauhallisia ja kiireettömiä. Blogisi on aivan omanlaisesi.

 417. Vastattu kyselyyn! Olen lukenut blogiasi muutaman vuoden, enkä muuttaisi siitä oikeastaan mitään! Välillä kaipaan pidempiä postauksia, mutta nykyinen tahti on omasi ja siksi täysin oikea.

 418. Vastattu!

  Sun blogisi oli ensimmäisiä, joita olen alkanut lukemaan ja ilolla huomaan, että vuosien jälkeenkin olet edelleen olemassa myös blogimaailmassa ja sun kyydissä on yhä ja aina ollut helppo pysyä. Jonkinlaista kasvua on tapahtunut myös blogin lukijana, aikaisemmin sitä jotenkin luki blogeja kuin ohjekirjaa siitä miltä pitää näyttää, kun nyt voi aistia tunnelmaa.

  Kiitos kaunis, että jaksat kirjoittaa meille.

 419. Vastailtu on! Rakastan blogiasi edelleen, ehkä nykyään jopa enemmän kuin ennen. Ihanaa, että olet taas onnellinen ja oikeastaan on itsestäni ihanaa, että osaan iloita tavallaan täysin tuntemattoman ihmisen onnesta. Oma elämäntilanteeni tällä hetkellä on aika rankka ja käyn läpi samanlaisia asioita kuin sinä aiemmin. On hetkiä, jolloin tuntuu että on vaikea uskoa tilanteen koskaan paranevan, mutta yritän kuitenkin pysyä (raadollisen realistisen luonteeni vastaisesti) positiivisena ja toivoa, että kyllä minäkin tästä kuopasta nousen ja ehkä olen taas joskus oikeasti onnellinen. Olet ihana <3

 420. Mukana ollaan! Olen lukenut blogia muistaakseni ainakin kolme vuotta ja pahaa sanottavaa ei ole. Jatka vaan samaan malliin! :)

 421. Kyselyyn vastattu ja mielelläni osallistun myös arvontaan.
  Täytyy sanoa että en rakastunut blogiisi ensitörmäyksellä, johtuen varmaankin suuresti siitä ettemme omaa samanlaista tyyliä, vaikkakin pidin tyylistäsi. Loppujen lopuksi minut kuitenkin koukutti kaunis kieliasusi, tunnelmalliset kuvat ja tyylikkyys. Ei mitään huonoa sanottavaa. Olen puhunut. :)

 422. Osallistuin :)

  Mukana on tullut roikuttua vuodesta 2008. Ajauduin blogiisi ensin pari kertaa vahingossa. Googlailin jotain Vagabondin kenkämallia ja päädyin kuvien perässä _aina_ “jonkun henkilökohtaiseen päiväkirjaan” (jossa ruodittiin kenkäasioiden lisäksi niin hyvin paljon muutakin), enkä millään saanut etsimistäni kengistä sen enempää selvyyttä. Jäin kuitenkin selailemaan. Sillä tiellä olen vieläkin ja pois en aio karata.

  Ja Dieseliin liittyen: tavattiin aikoinaan Dieselillä. Helsinki on pieni paikka, mutta sen enempää en ole sinuun törmännyt.

 423. Voi ei..! Anteeksi, nyt tuli hätäiltyä, olis pitänyt lukea ohjeet ajatuksella eikä lähteä sohimaan.. :) Dieselin kellon kiilto silmissä ;)
  Siis.. kyselyyn osallistunut, ja oikein kahteen otteeseen, kun ei sitä kommenttilootaa tullut esiin :)
  Löysin Stella sinut tänä vuonna kun kirjoiti Olivia-lehteen blogia. En muista tarkalleen miten eksyin lukemaan, mutta muistaakseni googlasin kenkiä, lyhytvartisia bootseja ja klikkasin sivuille jossa sulla on kollaasi niistä.. Naps, ja sillä tiellä olen :) Tyylisi on ihanan selkeä ja cool ja kuvasi aivan ihania, niistä välittyy tunnelma. Itsellä on oikeastaan oma tyyli hiukan hakusessa ja niitä virheostoksia tulee tehtyä liian paljon..
  Tyylikäs blogi!

 424. Kyselyyn osallistuttu.

  Pidän blogistasi rouhean tyylisi takia, itselläni kun on melko samanlainen :) Saan sinulta hyviä vinkkejä pukeutumiseeni. Plus koiratkin on söpöjä!

 425. Kyselyyn vastattu (toimii muuten tosi huonosti iPadilla, joutuu painella edelliselle sivulle ja päivitellä uudestaan ja uudestaan notta pääsee etenemään. Sama ongelma ollut muissa saman sivun kyselyissä).

  Minä oon vasta muutaman viikon vanha lukija ja ihan hirveästi sanottavaa ei vielä ole. Blogisi mustavalkotunnelma iskee tänne. Koska kodit kiinnostaa, myös teikäläisen kodista olis kiva nähdä enemmän. :)

 426. Kyselyyn vastattu.

  Blogisi kuvat ovat ihanan laadukkaita ja värimaailma on just mun makuun. Myös teksti on pilkunviilaajalle kivaa luettavaa, kun se on kunnollista kieltä. Tyylisi inspiroi kovasti!

 427. Vastasin kyselyyn, toivottavasti saat pian roppakaupalla mainostuloja :)

  Blogi on mahtava just tällaisenään, ihana cocktail elämää, muotia ja mäyräkoiria. Ja ihanan usein päivittyvä. Kiitos tuhannesti jokaisesta työpäivän piristyksestä näiden vuosien aikana!

 428. Heips! Apuva, miksi mulle ei tullut kommenttilootaa näkyviin? Pitäisikö se tulla lopussa näkyviin vai mihin kommentoidaan?? Help!

  • Moro Lyyli, toivottavasti löydät vastauksen täältä kommenttien keskeltä! Kommenttiloota on siis TÄMÄ TÄSSÄ, eli tähän kun jätät kommentin osallistumisestasi kyselyyn, olet mukana arvonnassa!

 429. Vastattu on!
  Voin paljastaa yhden vastaukseni kyselystä, joka kertoo aika paljon mun suhteesta blogiisi:
  Kysymys: Kuinka usein luet blogiani?
  Vastaus: Useita kertoja päivässä.
  Vastaus on rehellinen, mutta jotenkin “hätkäytti” itseänikin, että tosiaan, käyn täällä aamulla, lounastauolla, kotiinpäästyä, vielä ennen nukkumaan menoa.. ja jos ei ole tullut uutta postausta, saatan selailla jo-luetut jutut uudelleen… hih :)
  Musiikkimakusi on ainut joka ei täysin minuun kolahda (myös itse vanhana ja nykyisenäkin iron maiden-tyttönä voisin toisin nopeasti kuvitella), mutta ei ne postaukset silti turhia olen, kuuntelen ainakin kerran useimmat linkittämäsi biisit, ja yhden uuden bändin olen kauttasi löytänyt ja se on tosi rakkautta: the xx! Se on aika hassu ilmestys muuten todella rokki- ja hevipainotteisisssa stereoissani (ja saa mieheni pyöritteleen silmiä..)

  Mutta vielä lyhyesti: olet ihana, toivottavasti et koskaan lopeta bloggaamista!

 430. Vastattu kyselyyn!

  Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja käyttää sanoja. Visuaalisena ihmisenä nautin myös kovasti blogisi laadukkaista kuvista. Ja koiraihmisenä rakastan mäykkypostauksia! :) Jos jotakin kehitysideoita pitää keksiä, niin toivoisin säännöllisempää postausrytmiä (toki jos tämä tarkoittaa sitä, että postauksista tulee väkinäisen oloisia, niin tyydyn mielelläni tähän vanhaan rytmiin :)).

 431. Vastattu!

  Olen lukenut blogiasi jo Honey Junkie ajoista lähtien… muistaakseni se oli kevät/kesä 2008, kun blogiisi jotain kautta päädyin :) Ja mukana ollaan pysytty, sillä tykkään tavastasi kirjoittaa ja kuvasi ovat hienoja ja harkittuja.

  Ja mäyräkoirajutut, ne on ihan huippuja!!! :)

  t. liisa

 432. Vastattu.

  Lähes alusta saakka olen lukenut, ja vaikka olenkin huono kommentoimaan, niin mukana on eletty täysillä niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.

 433. Kyselyyn vastattu :) Mäyräkoirajuttuja ei ainakaan minun mielestäni voi koskaan olla liikaa! Rapsutuksia heille ja terkut täältä kolmelta lajitoverilta :)

 434. Vastattu!

  Ihana blogi, jotenkin rauhallinen, mukavia musta/harmaa/valkoisia kuvia ja asuja sekä mielenkiintoisia tekstejä. Ei mitään turhia mainoksia ja vaatepostauksia “tätä ja tätä ostin” ja hirveetä ostoshypetystä, kiitos siitä ja kiitos hyväst blogista :)

 435. Blogisi on persoonallinen, omanlaisensa ja pirteä poikkeus blogimaailmasta, tykkään visuaalisesta puolesta, ja kirjoitat kivasti. .Vastattu on kyselyyn.

 436. Kyselyyn vastattu.

  Tämä uusi blogi on vielä parempi kuin edellinen. Ihania kuvia ja mahtava kirjoitustyyli! Pidän erityisesti siitä, että kuvailet myös huonoja fiiliksiä omintakeiseen tyyliisi.

 437. Pakko nyt kerrankin juhlan kunniaksi kommentoida, ekaa kertaa kait ikina vaikka oonki sun blogia lukenut jo vuosia. Mun tykkayslistalla on paljon blogeja joissa eletaan ihan niin totaali-erilaista elamaa kuin omani, yhtena kivoimmista sun lokisi. Ulkosuomalaisena on kiva ihastella Hesan katuja kanssasi ja miettia ennen halkojen hakemista etta tuolla minakin kerran menin. Tykkaan sun tavasta kirjoittaa ja nautin sun nakokulmista ja ajatuksista. Kiitos niista siis!

 438. Vastasin :) Oon nyt muutaman vuoden seurannut blogiasi säännöllisesti. (Apua, miten aika kuluu, joko siitä on neljä vai viisi vuotta, kun aloin lukea…) Tykkään älyttömästi tyylistäsi ja tavastasi kirjoittaa. Kuvat ovat upeita, mutta eniten aina toivoisin lisää tekstiä kuvien lomaan.

 439. Olen roikkunut mukana lähes alusta saakka, kiitos tuhannesti kaikesta siitä inspiraatiosta!

 440. Vastattu :)

  Luen blogiasi, koska tykkään sun tavasta kirjoittaa. Tyylisi onmyös mun silmääni ihan täydellinen. Jään aina ihastelemaan sitä, kuinka hyvältä näytät ja yritän ottaa sulta vinkkiä omaankin pukeutumiseen :) Lisäksi sun valokuvat on kauniita.

 441. Kyselyyn vastattu! Pidän blogistasi kovasti, se vaan paranee vanhetessaan ;) Erityisen ilahduttavaa on se, että käytät postauksissa omia kuviasi “kuvituskuvien” sijasta. Olet myös onnistunut pysymään maltillisena kaupallisten yhteistöiden suhteen, pisteitä siitäkin.
  Kaikkea hyvää syksyysi!

 442. Osallistuttu!
  Monta vuotta olen seurannut ja tykkään kovasti ja tästä uudesta blogista vielä enemmän!

 443. Osallistuttu on.

  Jäin alunperin lukemaan blogia tyylisi vuoksi. Mäyräkoirat jumiuttivat minut siihen ja blogin kautta on löytynyt hyviä uusia bändejä. Kiitos siis siitä!

 444. Vastattu on. :) Tykkään kovasti blogistasi, kirjoitustyyli ja visuaalinen ilme kolahtaa just eikä melkein!

 445. Vastattu on. Hauska nähdä, että tässä uudessa osoitteessa tuot ehkä vähän enemmän omaa persoonaasi esille :) Olen tainnut lukea blogiasi lähes alkuajoista lähtien, ja olen aina tosi iloinen kun olet postannut jotain uutta.

 446. Vastattu on. Ja seurattu on myös varmaan ihan alkuajoilta asti vuodesta 2007, kun muutin ensimmäistä kertaa Helsinkiin. Pukeutumis-, sisustus-, ravintola-, ja elmänäninspiraatiota täältä on löytynyt matkan varrella ja joitain hyviä biisivinkkejä myös, vaikka ihan kaikki musajutut eivät uppoakaan :)

 447. Vastattu!

  Monta vuotta olen tarinoitasi lukenut, ja viihtynyt mielenmaisemiesi kuvailujen äärellä hyvin. Musajutut, muotijutut, tukkakriisit, mäyräkoirat – kaikki kelpaa, tänne vaan. :)

 448. Vastasin! En keksi edes rakentavia risuja, vaikka koittaisin. Tykkään tavastasi maalata sanoilla tunnelmia, ihanista kuvista, perustelluista mielipiteistä, koirista, kauniista asuista, rosoisuudesta, kaikesta. Jonkun kattavamman sisustuspostauksen kodistanne näkisin kyllä mielelläni :)

 449. Vastasin!

  Ruusuja, ruusuja, ruusuja. Viitisen vuotta olen seurannut blogiasi. Nautin kirjoituksistasi suunnattomasti, oli aihe mikä hyvänsä. Olisi mahtavaa lukea pohdintojasi joskus kirjan muodossa.

 450. Vastattu! :)
  Seurattu on blogia jo joitakin vuosia (eihän tässä herranjestas itekään pysy enää ajan perässä, ehkä noin neljä vuotta?), edelleen löytää inspiraatiota tyyliin ja uusia biisirakkauksia :)

 451. Vastattu on ja Miira edellä on vienyt sanat suusta; juuri noin olin aikeissa kirjoittaa! Löysihän Jarvis uuden kodin? ❤️

 452. Vastattu. Luin aikaisemmin blogiasi tosi aktiivisesti, mutta sitten se jotenkin unohtui ja vasta viime aikoina olen löytänyt sen uudestaa. Ja oi kuinka olen sitä kaivannutkin. :)

 453. Vastattu! Ja seurattu jo Honey Junkie ajoilta. Ja nykyisin meillä taitaa olla yhteisiä tuttujakin :) maailma on pieni! Pidän tyylistäsi ja saan asukuvista inspiraatiota.

 454. vastattu :)!
  jospa onni vaikka potkaisis tällä kertaa. miten muuten aikanaan kävi calvin kleinin kuulokearvonnassa, en muista nähneeni arvonnan lopputulemasta postausta? … ja mistähän tämäkin tuli mieleen…

  • Heippa Nanna, kiitos kun kävit vastaamassa! Hmm, kyllä ne Calvin Kleinin kuulokkeet uudet omistajat löysivät. En muista teinkö aiheesta erikseen postausta, en aina tee. Voittajiin ollaan jokatapauksessa henkilökohtaisesti yhteydessä.

 455. Vastattu on! Komppaan aiempia. Kirjoitat hyvin, se on se ratkaiseva tekijä miksi täällä roikun. Tykkään ihan eniten vaan arkipäiväisistä jutuista, kotona ja kaupungilla, kauniilla kuvillasi höystettynä.

 456. Hep, vastattu!

  Rakastan, rakastan sun kirjoitustyyliä ja sen takia oonkin vuosia seuraillut tekemisiäsi. Ei siis muuta kuin upeita ruusuja täältä suunnalta, pysy aina itsenäsi.

 457. Vastattu on!

  Blogisi on pitänyt vuosien saatossa tunnistettavan tyylinsä. Pidän edelleen hurjasti tavastasi kirjoittaa, se on pysynyt onneksi samana.

  P.S. Mäyräkoirapostauksia ei voi koskaan olla liikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.