Poimintoja työpöydältä

Kas, viikonloppu! Takana on muutama tavallista takkuisempi työviikko eikä hampaiden kiristymiseltä olla pisimpinä päivinä vältytty. Toisina päivinä muistaa silti olevansa onnekas, kun saa tehdä työkseen sitä mitä tekee. En malta olla jakamatta pari tunnelmapalaa viime perjantain varrelta, kun minä ja työtoverini Mellakalta kokoonnuimme yhteisen lempiaiheemme – eli viinin – ympärille ja kuvasimme viinimaahantuojaa varten erilaisia kattauksia. Kuvasimme meillä, koska en keksinyt yhtään paikkaa, jossa olisi kauniimpi valo kuin omassa kodissani. Viralliset kuvat asiakasta varten otti lahjakas valokuvaajamme. Nämä nopeat kulisseista napatut otokset ovat meikäläisen käsialaa kun kuvaajan annettiin hetken huilia kameran toisella puolella.

2016-03-18-stellaharasek-photoshoot-12016-03-18-stellaharasek-photoshoot-22016-03-18-stellaharasek-photoshoot-42016-03-18-stellaharasek-photoshoot-32016-03-18-stellaharasek-photoshoot-52016-03-18-stellaharasek-photoshoot-62016-03-18-stellaharasek-photoshoot-72016-03-18-stellaharasek-photoshoot-82016-03-18-stellaharasek-photoshoot-92016-03-18-stellaharasek-photoshoot-102016-03-18-stellaharasek-photoshoot-112016-03-18-stellaharasek-photoshoot-12

Oispa nyt tuo kylmästä nostettu kuohuviini ja nuo oliivit, mutta onneksi on teetä, pöydälle unohtunut pala suklaata ja edessä viikonloppu ilman herätyskelloja.

16 thoughts on “Poimintoja työpöydältä

  1. Hei mikäs tuo valkonen huivi(ntapainen) on ku roikkuu tuossa ikkunassa? Vastaavanlainen Dieselin hörsylä otti ja katos hiljattain (missään nimessä en itse hukannut), ja jos (ja kun!!) tässä pian siirrytään kevääseen myös lämpötiloilta ja vaihdetaan kasmirhuivit puuvillaisiin niin täytyis olla valmis!

    • Moro Kati, se on Nest Factorysta saatu pellavahuivi, tai pyyhe, riippuen nyt mihin sitä haluaa käyttää – omani palvelee molemmissa tehtävissä. Täältä löytyy, jos niitä on vielä jäljellä: http://nestfactory.com. Tai toki voi olla putiikkiin yhteydessä ja kysyä onko jotain kappaleita vielä jäljellä? Ihan superhyvä ollut käytössä.

  2. Tosi hienoja kuvia blogissasi, mutta itse olen ollut vähän yllättynyt siitä, miten usein näissä viimeaikaisissa kuvissa on vedetty posket lommolla tupakkia. Ehkä olen niuho, mutta itse en haluaisi ko asiaa millään tavalla promotoida.

    • Hmm, en koe promotoivani tupakointia. Kuvaan arkea, elämää ja ihmisiä ympärilläni, en halua lavastaa tai keskeyttää tilanteita kamerani kanssa, vaan otan kuvia siitä mitä luontaisesti tapahtuu. Tuntuisi tyhmältä ihmisten tupakkatauon jälkeen sanoa, että hei voitteko nyt olla siinä vielä hetken ja näyttää siltä että muuten vaan luonnollisina ja rentoina hengaatte parvekkeella, kun haluan ottaa tämän kuvani ilman tuota teidän tupakkaanne. Samalla tavalla olisi outoa jos korjailisin kuvista viinilaseja pois, koska joku saattaa paheksua viininjuomista, tai hätistäisin koiria niistä pois, koska kaikki lukijani eivät pidä koirista ja joitakuita jopa ärsyttää, että ne vilahtavat kuvissa jatkuvasti.

  3. aivan ihana! sun blogissa on muutenkin tosi-tosi-tosi kivat vibat, ihailtavan hienoja kuvia ja kivoja tekstejä. oot inspiraatio!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.