Lomapuuhaa

Alan hitaasti muistaa mitä kaikkea lomalla kuuluu tehdä. Enimmäkseen ei mitään. Silloin tällöin voi laatia itselleen listoja ja jättää puolet kohdista tekemättä. Puolivahingossa sain kuitenkin istutettua talouden mehikasvitarhan uusiin multiin. Pidän tätä luonnollisesti mitalin arvoisena saavutuksena, jonka varjolla saa torkkua koko seuraavan päivän koirien keskellä tekemättä mitään tuottavaa.

2014-06-30-stellaharasek-potsandsucculents-12014-06-30-stellaharasek-potsandsucculents-22014-06-30-stellaharasek-potsandsucculents-32014-06-30-stellaharasek-potsandsucculents-5

Ruukut ovat sieltä sun täältä. Osan sain Granitista, loput on ostettu pienistä kukkakaupoista ja aloittelevan wannabe-puutarhurin taivaasta nimeltä Plantagen, jossa voi ei kannata käydä sekoittamassa päätään. Kaikki ovat sopivasti kolhoja ja kolhiintuneita – ajattelin, että keskivertoa karuimmissa ruukuissa kirkkaanvihreät mehikasvit pääsevät oikeuksiinsa.

Just a few photos from the diary of an aspiring gardener.

8 thoughts on “Lomapuuhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.