Aamukahvi auringossa

Viikko sitten en olisi räntäsateen keskellä uskonut, mutta kesä on todellakin täällä! Kaikki talouden muijat ottavat auringonsäteet vastaan samalla raukeudella ja riemulla – toiset vaan nauttivat siitä kahvin ja kirjan kanssa parvekkeella, toiset lojuen auringon lämmittämällä lautalattialla. Kukin tavallaan.

2016-05-06-stellaharasek-morning-52016-05-06-stellaharasek-morning-22016-05-06-stellaharasek-morning-32016-05-06-stellaharasek-morning-42016-05-06-stellaharasek-morning-62016-05-06-stellaharasek-morning-72016-05-06-stellaharasek-morning-8

Aurinkoa perjantaihinne!

PHOTOS BY STELLA HARASEK

12 thoughts on “Aamukahvi auringossa

  1. Ja siis SANDAALIT!!! *Ryntää kaivamaan Sköna Mariensa vaatekaapin perukoilta* xxx

  2. Mun pitää vaihtaa nimimerkki, koska täällä näyttää kommentoivan toinenkin Sanna. :) Allerkirjoitus siis jatkossa Santtu, vanha ylä-asteaikainen lempinimi.

    Myös täällä pötkyläkoira nauttii auringon tarjoamista lämpölänteistä. Siinä on se huono puoli, että joskus pötkylä on pötkötellessään joutua ylikävellyksi, pötkötyspaikka kun voi Hänen Korkeutensa mielestä ilman ongelmaa olla suoraan sängyn vieressä/keskellä lattiaa/oviaukossa.

    • Bongasin nuo nahkasandaalit viime kesänä kirppikseltä! Merkki näyttää olevan Monki. Muistelisin, että myös Vagabondilla on ollut samanhenkiset sandaalit jossain vaiheessa mallistossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.