Inbetween days

Olen jo nyt, kahdenkymmenenkahden Suomessa asutun vuoden jälkeen, oivaltanut miten talvesta selviydytään! Muutetaan kaupungin kauneimpaan kolkkaan, jonka kivitalojen keskellä lumimyrskykin näyttää lyyriseltä. Hankitaan poikaystävä, joka rakastaa talviöitä ja lumipalloja. Säästetään pennoset paksuimpaan kelsiturkkiin, joka kaupasta löytyy. Kävellään lumisateessa, katsellaan kun meri jäätyy. Ennen muuta: ajoitetaan asennemuutos sattumalta juuri siihen vuoteen, kun talvi kestää kolme viikkoa ja sitten alkaakin kevät.

2014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-012014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-022014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-032014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-042014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-052014-04-stellaharasek-helsinki-ullanlinna-snowstorm-06

Kuvissa yksi talven ensimmäisistä ja viimeisistä lumipyryistä kuukausi sitten. Eipä viihtynyt kauan maassa tuokaan lumikerros, mutta kaunis se oli niin kauan kuin sitä kesti.

THE CURE – INBETWEEN DAYS

8 thoughts on “Inbetween days

  1. Talven kanssa tosiaan oppii elämään (lue: selviytymään) vuosien saatossa. Tämä viimeisin yksilö tosin oli aika lälly, etenkin, jos sattui omistamaan sievän ronskit goretex-kengät.

    Sen sijaan tämä pysähtynyt kevät tuntuu oudolta! Aivan kuin tätä samaa säätä olisi ollut nyt 1,5 kuukautta. Maaliskuussa pystyi hyvin syömään aamupalat parvekkeella, tuli melkein jopa kuuma monena päivänä! Nyt on huhtikuu, mutta mieleni on jo melkein kesässä, koska keväästä on nautittu niin kauan.

    • Totta! Tätä on kestänyt jo tovin. Lämpöisempiä viikonloppupäiviä toivoisin vaan, vielä on niin hyytävä tuuli ettei aamukahvia juodessa ulkona tule kyllä kuuma ;)

  2. kolmen viikon talvesta voisi tehdä jonkun jokavuotisen säännön. kunhan ei sitten sataisi vettäkään ( > kuraiset koirat ). muuten voisi olla kesä.

  3. Minuakaan kylmyys ja viima eivät innosta, mutta jotenkin talvi on silti erittäin tarpeellinen vuodenaika. Kevät ei tunnu keväältä, jos ei ole talven tarjoamaa kontrastia. Ja ne aurinkoiset, lumiset pakkaspäivät (max. -10 astetta) on aivan ihania, niin puhtaita ja raikkaita. Niitä olen tänä vuonna kaivannut.

    • Mun mielestä olisi saanut olla vielä vähän enemmän lumisateita sekä edes viikko sellaista aikaa, että jäälle olisi uskaltanut kävellä. Se jäi kaivelemaan viime talvesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.