She came home for Christmas

Valkoisen joulun ikävään pari postikorttia pohjoisesta: äitini kotikulmilla Tornionjoen varrella on nimittäin vähän valkoisempaa kuin Helsingissä. Jos saunan haluaa lämmittää, pitää ensin lapioida lumeen polku. Sitä ennen on saatava ovi tuupattua auki ja pujahdettava kuistille pudistamaan lumi portailta. Epäilen, että tämä on pääkaupungissa asuvien lasten sijaan suurin syy siihen, että äitini viettää mustan joulun Helsingissä.

2013-12-stellaharasek-whitexmas-bw-012013-12-stellaharasek-whitexmas-bw-02

There is a white Xmas, it’s just located almost 1000 km north of Helsinki.

MEW – SHE CAME HOME FOR CHRISTMAS

6 thoughts on “She came home for Christmas

 1. Kaunis vanha talo! Tosin olen hieman jäävi arvioimaan, kun itsekin asun maalla vanhassa tunnelmallisessa talossa – kuitenkin niin päivittäinen työmatkailu Helsinkiin onnistuu. Saan siis nauttia molemmista: maaseudun rauhasta ja kaupungin “sykkeestä”. Rakastan molempia.

  • Oho, loistojärjestely! Juu, tuo talo on tosiaan huikaisevan kaunis ihan luonnossakin, ja valtavan iso.

 2. Mullakin tuli heti tunne että tuonne, tuonne!
  Miks ihmees sä et mee tonne vaan sun äiti tulee mustaan kaupunkiin!? :D
  Sori ihmettelyt, mut mie oon noin 30 lumisen ja maalla vietetyn joulun jälkeen niin kaupunkijouluja vastaan.. ehkä sekin aika vielä joskus koittaa.
  Hyvää joulua sinulle Stella, tärkeintähän on kuitenkin olla rakkaittensa kanssa, oli sitten missä vaan :)

  • Hmm, taisin joskus viettää tuolla niin paljon aikaa, että sain tarpeekseni useammaksi vuosikymmeneksi ;) Mutta ehkä se(kin) aika vielä tulee, että tekee mieli pakata koira kainaloon ja matkustaa pohjoiseen jouluksi. Ihanaa joulua Kata!

 3. Niin kaunista ja herkkää. Jos olisin housuissasi, niin viettäisin tuolla pitkiä aikoja kesäisin, talvisin ja ainasin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.