Parsakausi on täällä

En osaa päättää onko se merkki aikuistumisesta vai ihan vaan siitä, että tykkää todella, todella paljon ruoasta, että elämä on alkanut rytmittyä safkaan liittyvien sesonkien mukaan. Koko ajan on aluillaan, meneillään tai tuloillaan jokin ihana kausi. Ensimmäiset uudet perunat! Syksyn sienisato! Simpukkasesonki! Parasta juuri nyt: parsakausi.

2014-04-stellaharasek-kapteeninkatu-asparagus-012014-04-stellaharasek-kapteeninkatu-asparagus-022014-04-stellaharasek-kapteeninkatu-asparagus-03
2014-04-stellaharasek-kapteeninkatu-asparagus-04

Kannan alakerran Anton & Antonista parsanippuja lähes päivittäin eikä kukaan onneksi valita. Herkku maistuu niin parmesanin kuin pekonin kera, lastattuna lautaselle pannulta tai uunipelliltä. Viime viikolla oli tulla naapurin kanssa kina viimeisestä nipusta, onneksi hän ymmärsi luovuttaa, sillä minä en olisi.

8 thoughts on “Parsakausi on täällä

  1. Keitetyt parsat menee helposti liian pehmeiksi ja on vähän blaah. Pitäisi kai olla parsakattila ja paremmat taidot. :) Ens kerralla uuniversio kokeiluun siis. Mun lempparisesonki liittyy uusiin perunoihin. Miten voi sellaiset mollukat ollakin niin hyviä!

  2. Meinaa vaan tänä keväänä mennä päällekkäin blini-, parsa- ja grillikaudet, kun kevät tuli niin aikaisin.

    Ei kai se haittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.