Vielä ennättää

Yhteistyössä Thoreau-vesi

Kiinnostuneille vielä muistutukseksi, että 9. maaliskuuta asti ehtii osallistua Instagram-kisaan ja olla mukana 200€ ravintolalahjakortin arvonnassa! Tavoitteena on levittää ravintoloihin sanaa Thoreau-vedestä, josta kirjoitin taannoin. Tässäpä kertauksena kisaidea.

2016-03-04-stellaharasek-thecock-12016-03-04-stellaharasek-thecock-2

Ilmianna Instagramissa ravintola, jossa haluat nauttia Thoreau-vettä – mikä tahansa mieluinen ravintola, jossa vierailet tai jossa olet viime aikoina vieraillut. Julkaise vapaavalintainen kuva, tägää se ravintola josta kuvasi on otettu ja liitä mukaan hashtagit #thoreauvesi ja #puhdasitameri. Osallistua saa vaikka useammalla kuvalla, sehän vain kasvattaa voittomahdollisuuksia. Lisäksi tulee tehneeksi hyvää, sillä Thoreau-vesi lahjoittaa Puhdas Itämeri -säätiölle euron jokaisesta julkaistusta kuvasta.

2016-03-04-stellaharasek-thecock-32016-03-04-stellaharasek-thecock-52016-03-04-stellaharasek-thecock-4

Somekisan tavoitteena on kuluttajien kysynnän kautta herättää ravintoloita siihen, että pullorumballe on olemassa validi vaihtoehto. Harva tulee miettineeksi millaisen matkan muovinen juomapullo tekee ennen kuin päätyy pöytään. Facebookista löytyy myös kisalle omistettu tapahtuma, jos huvittaa tykätä tai jakaa.

2016-03-04-stellaharasek-thecock-62016-03-04-stellaharasek-thecock-7

Kiitos muuten kaikille vesikeskusteluun osallistuneille. Hyvä, että aihe puhuttaa ja herättää mielipiteitä!

Kuvat Stella Harasek & Jarno Jussila

4 thoughts on “Vielä ennättää

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.